Klänningar...

Kommit en bra bit på väg i mitt klänningsletande idag! Har två kandidater som är riktigt heta till att bli köpt. Båda från Gina, svarta och knälånga.

Klänning 1, Justine Lace Tunic, Gina Tricot.
 
Svart med svart spets, knälång, utan axelband.

Klänning 2, Tindra Satin Dress, Gina Tricot

I svart satin [satäng] också knälång, med axelband och en antydan till ballongmodell nertill, fickor tror jag också att det var minsann.

Ska ha mina fina balskor till.

Hoppas på inte allt för mycket skoskav!

Återkommer när jag bestämt mig!

/S

Fem timmar kvar med Telia, fem timmar kvar med Telia, fem timmar kvar med Telia, fem timmar kvar med Telia...

Kärlek


Innan man vet ordet av så var det den 29:de igen. Tiden går fort nu. Jag är
glad att den gör det med oss tillsammans, att vi får uppleva nya saker på
samma ställe. Glad att tiden inte lyckats dela på oss och fått oss att leva
två skilda liv. Ytterligare en månad tillsammans, hoppas på många fler!

Puss på dig älsklingen min! (L) Så lycklig att du finns

Söndag. Igen.

Jaha, då ver det söndag IGEN! Det är inte klokt vad veckorna snabbar på. Det var några saker jag skulle avhandla här idag tänkte jag. Annat dravel kan förekomma, jag varnar för det...

1. Mänsklighetens vänlighet (ang. bokmässan)
2. Klädkod
3. Abonnemangsbyte

1. Mänsklighetens vänlighet (ang. bokmässan)
Jag är obotlig MODOit som de flesta av er nog redan vet. Säsongen 06/07 vann de SM-guld. (Oh yes!!) De flesta lag ger ut en guldbok samma år, men på grund av någon fördröjning så kom den inte ut till bokmässan ett par månader senare. Detta ledde till att jag har trånat i ett år på MODOs hemsida och på Sportförlagets hemsida. Bokmässan iår. Kommer till deras monter och ser boken. Beslutsångest. 200 kostar den, som en riktigt sann supporter skulle jag givetvis aldrig tvekat, men som fattig student så känns det lite i plånboken... Gick en sväng och kom sedan tillbaka igen. Känna lite, bläddra lite... tveka... Hmm... Så jag gick fram till disken för att höra hur mycket jag skulle spara med att köpa den på bokmässan istället för ute i handeln/ på internet. 269 skulle de ta då. Hmm. Svårt faktiskt.
Då frågar han som ska sälja boken till mig varför jag tvekar, beror det på priset?
"Jo"... säger jag, "det gör det väl"...
"Men, hur mycket har du med dig då", frågar han.
"Det är inte det säger jag... Jag har ju pengar, men 200 känns lite mycket."
"Jaså," säger han, "men då gör vi så här. Om du lägger upp en hundring på disken, så får du boken, jag har ju sett hur gärna du vill ha den."
Då säger jag ingenting, jag bara gapar innan jag får ur mig: "Är det sant? Menar du det?"
"Javisst" svarar mannen. Fortsätter något i stil med att det är bra att hjälpa mänskligheten i bland! Han gjorde min dag!

2. Klädkod
Som ni säkert vet åker jag till STHLM på fredag, om ni inte noterat detta läs tidigare inlägg. Fick mail från kansliet innan helgen och det stod att på banketten som ska vara på lördagskvällen ska vara lite finare, vilket leder till att det blir klädkod. Kostym ska det vara, och för tjejer/damer betyder det klänning. Jag drar också slutsatsen att det ska vara lite finare klänning, ingen avmina sommarklänningar duger till detta, så jag måste shoppa. En finklänning! Hjälp liksom! Jag har iallafall kvar mina balskor som jag kan använda till, så det behöver jag inte köpa.

3. Abonnemangsbyte
På onsdag morgon, klockan 03,00 för att vara exakt så kommer mitt abonneman att bytas! Nu blir det goodbye till Telia och hello Tele2! Comviq kompis blir det för min del, så nu ringer jag och sms:ar jag äntligen gratis till min kärlek! Synd att jag inte bytte tidigare, då hade jag sluppit mina dyra telefonräkningar! Nej, gratis till alla inom Tele2 är bra det.

Håkankonserten var bra i fredags som vanligt. Mysigt, trevligt folk, underbara låtar, trångt som skam och allmänt bra bara. I lördags blev jag upphämtad och körd till Backatorp och familjen Hammarstrand på för tidig födelsedagsmiddag för Maria. Hjälpte till med att flytta lite, Lina, the sister, ska till Lund så det bars en massa saker. Sen blev det mer mys med en film och Ökensand (småkakor som jag inte bakade). Tillbringade dagen där idag, innan jag åkte hem till middagen.

Imorgon blir det föreläsming i familjerätt och kanske letande av klänning. Får se.

/S

Det var värst!

Vad jag blivit en dålig bloggare! Inte för att jag var så speciellt duktig innan heller förstås... Därför blir det ett "nödinlägg" nu på kvällskvisten =)

Såå, vad har jag gjort de senaste dagarna? *Kollar min kalender*

Helgen har jag redan skrivit om, men bowling, ekollon och myspys.
Måndag? Föreläsning med en seg och lite skum, men ändå bra föreläsare. Åkte hem. En massa bussar och krångel på Allum, sedan hemåt för att på busshållplatsen träffa Niklas Janebrink och prata lite med honom. Det var trevligt, längesedan sist, på lanet i Ungdomens hus antar jag att det var. Efter en stund kommer Elin också, trevligt värre, det var också ett tag sedan. Sen ÄNTLIGEN hem och äta! Inget mer intressant på måndagen antar jag.

Ledig tisdag, så jag tog det lugnt, innan jag bestämde mig för en tur åt Allum med David. Bytte mobilabonnemang, så ni som har Comviq kan ringa mig gratis nu, och jag er. Nice! Kan vara bra, speciellt då Henke har Comviq och jag hade Telia. Därför har jag nu Comviq Kompis. Lär inte bli dyrare iallafall.

Comviq+Telia=svindyrt, Henrik+Sandra=♥, Backatorp+Partille=långt, ♥+långt=ringa! Ringa+svindyrt är ingen bra kombination!

Comviq+Comviq=gratis, Henrik+Sandra=♥, Backatorp+Partille=långt, ♥+långt=ringa! Ringa+gratis är en jättebra kombination!

Efter det lite mat, lite prat och sen orkester. Vilken gick rätt bra och var riktigt rolig!

Hmm, onsdag så. Skola 9-12. Trött, jobbigt! Eftersom jag slutade så tidigt så gick jag ärenden på stan. Hämtade biljetter till tåget till sthlm 3-5 oktober. Gick till banken för att fixa med CSN. Om det inte hade varit för att CSN hade gett oss pengar så hade de varit usla. Värdelösa! Eftersom vi skulle träna tillsammans på torsdagen så kom Henke över hit efter vintappning i Mölndal. Sov här. Inget mer intressant på onsdagen... JAG HATAR CSN!!!

Idag så. Henke var här redan när jag vände mig om i sängen, hur underbart är inte det?!? Upp och iväg till gymmet. Personlig tränare har jag fått^^ och eget träningsschema... Haha, jag på ett gym... Hem igen, äta, fixa åka. Säga hejdå till H, men vi ses snart igen som tur är. Sedan bokmässan med syster. Berättar om det mer imorgon tror jag allt. Sen hem, ner till kulturskolan, folkmusik, hem städa, äta, snart sova. Det var nog allt. 

Mental notes:
RING CSN!!!
Ring vårdcentral!!!
Ta dig samman...

Lite är fixat iallafall.
Ska sova nu.
/S


Acorns!Efter bowlingen med Jonas, Simon och Henke igår, (som jag givetvis förlorade!) bar det av mot Backatorp för att tillbringa natten och följande dag där. Efter mysig morgon/förmiddag med frukost på sängen och allt tog vi oss en tur ut i skogen för den unge herrn ville gå på skogspromenad, och eftersom vädret var så underbart, nästan vårväder, så samtyckte jag, jag har ju nekat en hel del gånger innan... På väg ut i skogen hittade vi en stor fin ek, med massor av ekollon! Gissa om det var roligt! Ekollonkrig kanske passar bättre för barn i 10-årsåldern, men det kan vara kul även om man är 19! Dessvärre gör det lite ont om man blir träffad i huvudet av ett moget ekollon... Fina var de iallafall, och bringade fram lite barndomsminnen! Jag har sparat några som ligger här hemma nu =)

/S

Äntligen!

Äntligen har elitserien börjat igen! Började på riktigt i torsdags med en förlust mot LHC, och idag spelar MODO mot SSK, och nu efter inte ens tio minuter spelat i matchen så leder MODO med 2-0, efter mål av Mattias Timander och Per-Åge Skröder. Hoppas på en fartfylld match med mycket mål och MODO-VINST!!!

Mycket trevligt hos Sara igår, trevligt folk, god mat och många skratt.

Ikväll lutar det åt att det blir bowling med lite trevligt folk! Hoppas på det. Även om jag är kass på att bowla så tycker jag att det är riktigt roligt!

Hör sen...
/S

Nu sitter jag här igen...

Hemkommen en fredag eftermiddag. Lite trött efter skolan, och lite hungrig såklart. Ska snart åka till Sara på avskedsmiddag... Hon åker till Peru (!) den 3:dje oktober, så då blir det ännu färre av oss kvar här hemma...

Veckan som gått har jag tillbringat i skolan, hos mormor, på styrelsemöte, hos tandläkaren, med Henke, både i Mölndal och här hemma och sedan hemma ensam också såklart. Vilket inte är så trevlig, men det går det med. Speciellt när man har en så bra bok att läsa!

Undrar hur jag ska klara mig fram till middagen, jag är ju vrålhungrig redan nu! Får vänta på mitt telefonsamtal :)

/S

Vad skulle jag göra utan dig?Vad skulle jag göra utan dig?
Min styrka och min trygghet.
Du som alltid lyssnar när det behövs.
Du som pratar mig till förstånd då jag inte vet bättre.
Du ger mig självförtroende då jag saknar det.
Tröstar när jag gråter, håller mig uppe när jag sjunker.
Håller om, håller kvar och håller mig kvar.
Du förstår mig och hjälper mig att förstå.
Du bryr dig om mig.
När ingen annan verkar finnas nära vet jag att du finns där.
Alltid.
Aldrig mer än ett telefonsamtal bort som du själv sade då jag ville ha dig kvar hos mig.
Du hjälper mig igenom allt svårt och jobbigt.

Så klart att jag bryr mig så mycket om dig, du är den som betyder mest.
Vad skulle jag göra utan dig?

Rotfyllning...

Att börja med en rotfyllning på morgonen är inte fy skam...
Det är min stendöda framtand som ska återupplivas, eller iallafall fixas till lite. Nu är allt gammalt skräp borta, sen nästa gång om två månader ska det in gummigojs i tanden. Inte jätteskoj, men det blir bra till slut iallafall...

/S

STHLM, here I come!

Nu var allt bokat och klart för mig! Stockholm 3-5 oktober.

Tåget går från Centralen i Gbg klockan 15.42 på fredagen och är framme 18,45. Då är det fixa egen mat som gäller, innan jag går till hotellet och sover. I mitt enkelrum i en stor skön säng! Hotellet heter Scandic Hotel Scandic Plaza och ligger (hör och häpna!) vid Sergels Torg. Sedan börjar mötena och festligheterna på lördagen, med bankett och underhållning m.m. Ännu en natt på hotell och sedan mer möten, god mat och trevligt folk! Dessutom är det en två timmar lång konsert i Berwaldhallen på eftermiddagen också. Den ska ta slut vid 17 och sedan får jag hitta någonstans att äta innan jag åter tar tåget hem vid 18.10.

Inte blir ni kvitt mig på internet under den helgen, de har tydligen trådlöst internet på hela hotellet! Hur bra som helst! Nu har jag verkligen något att se fram emot!

/S på riktigt bra humör!

Vi...

...har varit vi i 503 dagar idag!

Jag har (återigen) haft en helt underbar dag med dig! Att man kan prata om allt underlättar och för oss närmare.
Du är en av de finaste personer jag vet. Önskar ofta att jag kunde vara mer som du.
Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig! Du är mitt allt!

Jag älskar dig!

Dessutom ett recept!

Hur man håller kvar en pojkväns tröja.
1 pers
Passar utmärkt då pojkvännen åker hem eller bort, eller ni helt enkelt skiljs åt för en period. Passar även mycket bra att mysa i hemma i ensamhet och inte känna sig så ensam.

Ingredienser:
Ett kärlekspar
En tröja, som helst lukar lite som den älskade
En bil

Gör så här:
Se först och främst till att, om det är kallt ute, den älskade har egen bil eller skjuts hem så han inte fryser. Annars går det inte alls.
Precis när han ska ta på sig tröjan innan han går, sno åt dig den och lukta på den och se nöjd ut.
Titta sedan på den älskade med din mest bedjande blick (frågande går också bra) och le ett litet snett leende.
Vänta tills svar kommer, bör gå fort, dessutom brukar det bli positivt.
Svar: "Den kan få bo kvar här tills nästa gång vi ses"
Avsluta med att ha på dig tröjan då och då, mysa i den så att den inte känner sig ensam =) En tröja på villovägar behöver mycket kärlek!

/S (L)


Krasch!

Jag har varit med i en krasch! Iallfall en man mot man-krasch! Fotboll i Gothia, igen, jag fri framför mål (hur, när, var?) skjuter, BOOM! Rakt in i Jonas på något sätt, sedan rakt ner i golvet med hakan först. Den är två storlekar större än normalt, dessutom med en ytterst (o)klädsam nyans av blålila och en massa smärta. Dessutom lite skrubbsår, kramp i tår och träningsvärk! Men dte är helt okej, för kvällen var bra igår ändå! Ska bara komma ihåg att säga att det var en fotbollsskada, inte en fight med någon!

Stickat

Jag har hittat så många olika fina stickade plagg nu för hösten!

Dessa två blev jag lite förälskad i från Lindex:

Funderar bara på vilken som är snyggast... Den ena kostar dessutom 100 kronor mer än den andra...
Respons? Vilken är bäst?

Dessutom köpte jag en jättesnygg kofta från HM, Divided, härom veckan, en grå en med stora knappar. Hittade ingen bild, men tycker jättemycket om den!

På återhörande!
/S

Äntligen fredag!

Så var det äntligen fredag igen! Så skön känsla, när man äntligen har kämpat sig igenom en hel vecka, så kommer belöningen, en fredag, följt av en helg! Så underbart! Idag blir det först kräftor till middag med familjen, havskräftor såklart, det är de godaste, sen blir det mys i soffan eller sängen, med tv/dator, och lite godsaker. Lugn kväll för min del! Skönt!

Kvällen i morgon blir lite mer oviss, iallafall nu. Jag avslutar antagligen mötet i Alingsås vid 19.30 och då måste jag ta tåget hem så snart som möjligt för Totte har tydligen tillgång till hela Gothia-hallen nu igen, och det vill man ju inte missa :) Det sura är att tågen går 19.29 och 19.59 från Alingsås, vilket gör att jag är i Partille 20 eller 20.30. Det är rätt sent med tanke på att jag måste fixa med mig kläder och skor etcför idrottsutövningen och måste hämta det hemma...
Åka dit ska jag ju iaf för det är sista chansen att säga hejdå till Johan innan han drar till Kina. Förhoppningsvis får jag med mig Henke hem, enligt vår överenskommelse också^^ Så lugnt på söndag. Hoppas jag.

Mina planer är lite abstrakta än så länge, ska definiera dem mer ikväll!

/S

Trött?

Oja! Jag är extremt trött. Tidigare i veckan har jag inte kunnat somna, sedan har jag vaknat mitt i natten, och sedan vaknat på morgonen dödstrött. Jag har inte varit direkt varit pigg på dagarna heller, efter föreläsningarna är jag jätteseg, om jag dessutom inte har mat i kroppen, så är jag som en vandrande zombie. Typ. Det fick Henke erfara igår. Tyvärr. Jag höll på att somna i hans säng, tillsammans med Smulan, en stor gul gosedjurskanin... Sen blev jag dessutom nattad, i min egen säng, visserligen fick jag inte ha honom kvar tyvärr, men tiden kommer väl för det med :) Gissa om jag somnade skönt! (Varför känns det som om jag redan skrivit om detta...?)

Idag känner jag mig inte heller fit for fight, skulle kunna gå och sova nu, och försöka sova en hel natt. Föreläsaren är extremt långranding, hon får det inte att vara intressant och hon pratar på för länge om allt. Segt! Så, jag tillbringade två timmar i en föreläsningssal idag... Sedan när jag väl var hemma fick jag inte dö i soffan utan jag var tvungen att ta mig i kragen och gå ner till fiolen. Jag var inte jättemotiverad idag, trött som jag var. Dåligt gick det också. Fick höra att jag var spänd i axlarna. Tro tusan det.

Det är städdags här också idag. Tråkigt, men nödvändigt.

Ska släpa mig upp ur sängen i morgon också. Hade tänkt att bara dega hemma i morgon kväll, får se hur det blir med det, det brukar ju alltid (nästan) komma upp något i sista stund... Sen blir det heldag i Alingsås på lördag, innan det antingen blir bara mys med älsklingen hela kvällen, eller badminton i Gothia och sen mys. Får se vad jag orkar och var den andra parten tycker. Jag vill iallafall ta det lugnt! Mest lugnt. Sist vi var där var det ju roligt! Var där fam till typ två på morgonen...

Det är en vecka kvar! En vecka kvar till MODOs elitseriepremiär för denna säsong, borta mot LHC. Genrepet idag hemma mot Lule var förtroende ingivande, 6-1. Hoppas att det går lika bra om en vecka. Kan knappt vänta! Ska bli så kul, så som jag har väntat!

Ska bädda klart nu och stoppa i täcket i påslakanet så att jag kan sova i natt. Eller kväll snarare, så trött som jag är.

/S

Idag är det en ny dag

Snart är det dags att gå på en ny föreläsning, denna gången fortsätter vi med köprätten. Hoppas att det blir roligare än igår, för då var hon allt seg! Pratade alldeles för länge om alldeles för få slides. Snart är veckan med föreläsningar varje dag över, sen lättar det lite.

Igår mötte jag upp den bästa som finns på Kungsport och åkte till huset i Mölndal och målade lite. Lite mat och vindruvor blev det också. Mums. Sen bar det av mot Backatorp och vi såg ut som två dränkta katter där vi gick i ösregnet. Där blev det lite mat, spel, slummrande i sängen medan Henke pysslade med något viktigt, och sedan funderingar på hemfärd. Ingen var så pigg på att skjutsa, så Henrik fick köra och sedan åka hem igen, istället för att stanna hos mig... Nattad blev jag iallafall, som bot på mina sömnproblem. Jag somnade gott i natt.

Idag är det dessutom fiollektion eftersom jag fick den flyttad från onsdagar 18:00-18:20 till torsdagar 16:40-17:00. Det tycker vi inte om. Bättre att ha dem på onsdagar. Det är ju min fioldag. Sedan typ två år eller något. Men vad gör man inte.

Alingsås på lördag. Regionsmöte med RUM. Blir nog bra det. Hoppashoppas jag får åka till Sthlm! Förhoppningsvis lite mys på kvällen också. Hoppashoppas på det med.

Alla ni som är ute på nya äventyr, det regnar bara här hemma. Och det är kallt. Blåser gör det också. Hoppas ni har det bra. Vi känner oss lite ensama här utan er, det blir så tomt! Träffade Sara, Louise och Laura på stan igår, det var vi som är kvar av gänget...

Nu ska jag snart till bussen och två timmar av föreläsningar.

/S

Stockholm?

Jag hoppas hoppas hoppas!

Det kanske blir så att jag åker till Stockholm första helgen i oktober! Förhoppningsvis från fredagen till söndagen.

Jag är med i RUM (Riksförbundet Unga Musikanter) och de har en så kallad samplaneringskonferens i Stockholm då. Då har även RUM:s unga möte, en träff som kallas framtidskonventet. Just det för RUM:s unga börjar antagligen på fredagen, och allt det andra på lördagen och håller på fram till eftermiddagen på söndagen.

Resan då? Mat och boende?
Förbundet. Om det blir så att jag får åka, så kommer det bli så att förbundet betalar allt. Resan upp och hotellet. Japp, man bor på hotell, antagligen enkelrum, det hade jag sist i Borås, och maten där var fantastisk! Inte helt fel! Tågresan är väl inte heller billig direkt om man skulle betala den själv... Dessutom skulle det vara en massa roliga aktiviteter på kvällarna och så får man vara med och bestämma lite. Alltid så intressant att vara med och se vad som händer och hur saker och ting går till.

Jag hoppas verkligen att jag får åka med, det skulle vara så roligt!

/S

Vad jag har ...

Jag har en axel att luta mig emot i svåra tider.
Jag har ett par starka armar att bära mig då jag fallit.
Jag har en famn att vila i och finna styrka.
Jag har ett par framsträckta händer som leder mig då jag är svag.
Jag har en varm kropp att värma mig mot då jag är frusen och kall.
Jag har min trygga hamn då det stormar runt mig.

Jag har någon som lyssnar på allt jag har att säga.
Jag har någon jag kan berätta allt för.
Jag har någon som stöttar mig i allt.
Jag har någon jag kan lite på i alla väder.
Jag har någon jag kan vända mig till i alla väder.

Jag har någon som tycker om mig precis för den jag är. Med alla mina fel, brister och svagheter. Som tar mig som jag är, förkyld, osminkad, svettig, febrig och oduschad, trött och på dåligt humör.

Jag har så mycket mer än vad jag trodde jag någonsin kunde få, jag har så mycket mer än vad jag vågat hoppas på.
Jag har allt jag önskar mig.
Jag har någon jag är lycklig med och som jag alltid längtar efter.

Jag har någon jag älskar och som älskar mig tillbaka.

Å andra sidan

Jag hade bara önskat mig lite flexibilitet.
Jag hade bara önskat mig lite av förmågan att släppa på planeringen.
Jag hade bara önskat mig lite möjligheter att ta dagen som den kommer.
Jag hade bara önskat mig att allt inte står och faller med mig och mina beslut.
JAG VILL VARA FRI!
Jag vill ha friheten att.

Å andra sidan.

Jag hade bara velat ha lite mer planering.
Jag hade bara velat ha lite mer tidsuppfattning.
Jag hade bara velat veta lite mer om alla planer.
Jag hade bara velat vara lite mer delaktig.
JAG VILL VETA!
Jag vill ha vetskapen om.

Jag kan ta dagen som den kommer.
Till viss del.
Jag kan planera så att jag vet vad som ska hända.
Till viss del.
Jag kan ändra på mina planer i sista minuten.
Till viss del.
Jag kan planera i förväg och hålla mig till planen.
Till viss del.
Jag kan säga en sak och sedan göra en annan. Ändra mig.
Till viss del.
Jag kan säga en sak och sedan göra så. Som jag sagt.
Till viss del.

Jag vill bara leva mitt liv som det kommer, på mitt sätt.
Både planerat och oplanerat.

Jag gör bara så gott jag kan. Jag kan inte göra mer. Hur gärna jag än vill.

/S

Världens underbaraste kväll!

Jag hade världens underbaraste kväll med min underbare pojkvän igår! Jag påpekade för ett tag sedan att vi bara hade lagat mat och haft riktigt myskväll två gånger på ett år och fyra månader. Då räknas det inte om man kommer hem, äter det familjen lagat och äter och sedan myser. Nej, maten måste lagas tillsammans och helst ätas med tända ljus och hög mysfaktor. Sagt och gjort, det planerades med mat och film och så kom jag dit efter min föreläsning. Först kollade vi på Snatch, vilken var lite konstig för man förstod inte vad de sade... Då var det bara allmänt slappande i väntan på att få undervåningen och köket för oss själva. Sedan började vi laga lite mat, det blev fajitas, typ som tacos fast med annan kryddning och kyckling istället. Det var mycket gott. Henke var dessutom så söt, han bytte om från sina degkläder till jeans och snygg t-shirt. Det var mycket uppskattat, att det kändes som om det var värt att klä upp sig för vår middag! En massa prat och mat, och mätta och goda bestämde vi oss sedan för att göra oss lite efterrätt och baka en kladdkaka. Mums, det var gott, men det var längesedan jag var så mätt! Sedan såg vi sötaste filmen, mitt filmval, The Notebook. Det var verkligen en sådan film jag tycker om och som man kan se med sin pojkvän. Det var verkligen en underbar kväll som jag sent kommer glömma.

/S

Det sved...

Nu har jag just beställt alla min kursböcker från adlibris.se... Det sved, det gick loss på 1175 kronor... Det var inte alls roligt, men jag måste ju ha dem.

Usch, dessutom måste jag ha ett kompendie för 160 kr också...

/S

Här sitter jag...

Jag drog mig upp ur sängen tjugo över nio efter en natt med inte så mycket sömn... Jag vet inte varför jag sover så dåligt om nätterna numera. Drömmer en masa sjuka saker gör jag också. Men vi får se om det blir bättre i natt...
Jag har iallafall ätit en frukostyoghurt och påbörjat min dag. Jag sitter också och lyssnar på musik som Henke hjälpte mig med, mycket bra! Ska snart städa lite här innan jag gör mig lite lunch och åker mot stan vid 11.50 och föreläsning klockan 13. Allmän avtalsrätt ska det handla om. Sen ska det nog bli myskväll med min älskling, med film, mat och mer film och masssa mys.

Jag har dessutom tagit mig i kragen och gått och klippt mig! Nu känner jag igen mig när jag ser mig i spegeln och det är skönt!

Nu ska jag ta och byta om och börja städa!

/S

Today was another day.

Det var en dag av sömn, sen ett hårt uppvaknande av att grannen slipade på sin bil och att mitt mobil alarm gick igång. Den spelar "Boulevard of Broken Dreams" för mig, visst är det passande!?! Sen åt jag lite frukost, och strövade runt lite i hemmet här innan jag drog mig mot bussen och stan. Lunch blev det på Korsvägen i väntan på syster, brie och salami baugette med cola, för 30 svenska kronor, inte helt fel! Lite gående runt på stan innan jag tog bussen tillbaka till Partille.

Dags för läkarbesök, klämma på magen, blodtryck lyssna lite på lungor och hjärta, äter du normalt? har du aptit? remiss till dietist och sedan tappa fyra rör blod ur armen. Bara sådär. Tur att jag bad att få ligga ner, mesig som jag är. Det gör lite ont, och det var lite läskigt men jag klarade det!

Hem, mat, ner, tid över. Biblioteket, låna The Eldest, lika bra att läsa på engelska, det var ett tag sedan nu. Det var nog Eclipse senast det... (Mental note; prata med Laura om böckerna!!!)
Kulturskolan, folkmusik. Vänta på de tre andra. De kom inte. Lära mig en låt själv. Det gick bra! Paus, väntan. Bilblioteket. Leta reda på civilrätt, låna den. Lär er uppskatta gymnasieböckerna säger jag bara. Högskoleböckerna kan ta död på vem som helst!
Orkestern börjar. Slit med Bergakungens sal. Det låter med som små bebistroll, inga jättar direkt. Fy vad den är tråkig!
Paus. Fika. Orkester igen. Får nya noter med en march ur Carmen, mycket bättre! Det är grejer det! Den kommer låta fint när den blir klar...

Prata lite med älskling på vägen hem, buss hem, äta lite... Fy vad jag är trött!

I morgon har jag inget mer planerat än att fixa med CSN, ha fiollektion vid 18 och kanske stryka litegrann... Man har inte mycket till liv mellan föreläsningarna. Inte innan plugget drar igång iallafall.

Idag fick jag iallafall också pli på mig själv, tog mig i kragen och ringde och beställde klipptid. Nu ska riskbusken och trollburret minsann få ett slut! På torsdag klockan 12 smäller det!

Nu ska jag nog sova. Eller läsa lite. Eller vänta på lite bra musik eftersom jag tabbade mig med hårddisken.
/S

Today is just another day.

Åter en dag avklarad!
Visserligen inte en dag av vanlig ordning. Det var första skoldagen idag. Helt okej, verkar bli ett högt tempo, men roliga föreläsningar så detta ska vi nog klara av!

Mötte upp Henke på stan, senare även Jonas och Lina, åt god lunch på Jensens och sen åkte vi och myste i Backatorp. En film blev det idag, Casanova. Riktigt bra och sevärd var den!

Dagens stora minus var väl egentligen att jag inte trodde mig behöva Henkes sladdar till hårddisken, utan klarade mig med mina egna. Eller, det var ju inte bara jag som trodde det men... Eftersom jag ska klara mig själv så tyckte jag också naturligtvis at det räckte med dem jag hade. Vilken nitlott jag drog där liksom. Musiken jag ville ha, inget med den. Så jag kan i princip se den, men inte lyssna på den. Blä.

Dessutom ska jag lära mig att dra en gräns och skilja på mina drömmar och mina förpliktelser. Det är jag dålig på, men idag tycker jag att det gick rätt bra ändå. Jag ska klara det. Någongång, utan besvikelse eller dåligt humör.

Jag hatar att bli besviken, så antingen, lär mig att inte bli det, ellet se till så att jag aldrig blir det. Det är så svårt!

Jag fick en tröja idag, en fin blodgivartröja, för min underbare pojkvän har varit duktig och givit blod idag! Jag sade ju att de fanns i XS! Inte en chans att en sådan tröja är för liten på mig! Nästan för stor, men what else is new?

Fint väder idag också, fram tills ösregnet.

Tomorrow is also another day. En dag av sömn, stan, läkarbesök och fiol x2. Får se vad som händer.

Keep up
/S

RSS 2.0