You and I...

...nu i två år och sju månader. 31 hela månader tillsammans, det är lång tid det. Jag ångrar inte en sekund av dem, all tid med dig är underbar. Jag älskar dig.

Den här bilden får mig att längta tillbaka till sommar, sol, värme, ledighet, avslappning, ingen press, ingen stress. Bara massa tid för varandra och det som är roligt.

Snart är det jul, och då blir det ett par veckors ledighet och mycket tid för mys och gos förhoppningsvis. Det ska bli hur skönt som helst. Det var nog faktiskt längesedan som jag längtade så mycket efter julen, inte för att jag är skoltrött, utan för att jag känner att jag behöver tiden för att vila upp mig och stressa av.

/S


Jag (hatar att jag) älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig...


Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig...
Och jag skäms för att be, jag skäms för att gråta...

Det är aldrig försent för att återupptäcka gamla förälskelser.

/S

Takida

Det var en grymt bra konsert igår! Trots att GP är gnälliga och tycker motsatsen... Jag är grymt nöjd!

Jag ska nu sparka bort tröttheten och gåt ut en stund, fredagkväll som det är och allt. Börjar på Handels och fortsätter eventuellt någonannanstans. Sen bär det av till Backatorp.

Trevlig helg!

/S

Imorgon äntligen♥


Då kommer han hem igen!

/S

Partypepp!

I morgon är det party för min del! Jag är faktiskt riktigt taggad, redan nu. Eftersom vi är fraktionen Kronan, ska vi ha årlig fest i Skansen... Kronan! Det blir trerätters middag och dans med klasskamraterna och jag tror att det blir riktigt roligt! Ska ha min nya fina kjol som jag köpte i förra veckan och svart resten.

Nu blir det brev och sova!

/S

Sugen på film...

Jag gillar bra filmer. Jag gillar att äga bra filmer. Till höger är några av alla de filmer som jag skulle vilja ha. Det är ju något speciellt med att faktiskt äga den fysiska filmen, med fodral och allt. Att ha de filmer man verkligen gillar tycker jag är roligt. Det är roligt att ha dem i hyllan. De filmer som jag gillar extra mycket, de har gett mig något, och tilltalat mig extra mycket, då känns det bara rättvist att de får stå i min bokhylla och visa vem jag är.

Det känns bara lite konstigt och "fel" att köpa filmer för alla andra säger "men varför laddar du bara inte ner filmerna du vill ha?" eller "den filmen har ju jag på datorn, den kan du ju få av mig" eller "lägger du ut pegar på något du kan få gratis?" men det är inte det som är poängen! Visst man kan ladda ner, och ha dem digitalt, det är jättepraktiskt, men inte samma sak. Jag får iallafall lite dåligt samvete innan jag köper en film, bara för att det känns som lite slöseri.

Jag gör samma sak med musik. Jag köper skivorna från de artister jag gillar. Även om jag har den på datorn redan. Jag kan också gå och köpa en skiva som jag har, som jag tycker mycket om, just bara för att den är så bra. Det är mitt sätt att visa uppskattning. Sen att det kan ta ett tag och priset kanske sjunkit lite behöver man ju inte tala så högt om. Böcker är faktiskt också så. Jag har alltid älskat att köpa en ny bok, få öppna den för första gången och veta att jag läser de här raderna först av alla. Det är därför jag har så stor boksamling...

Jag vet iallafall fem av filmerna ovan som jag är nästan säker på att jag kommer att köpa till mig själv. Inglorious Basterds kommer jag köpa när den kommer ut sen. Så bra tyckte jag att den var. Alla dessa filmer är för övrigt mycket värda att se, eller ja, två vill jag se, har ingen aning om de är så himla bra. Se de flesta som säkra kort en filmkväll.

/S

New moon


Idag är det dags! Hoppas att filmen är lika bra som boken, men jag har faktiskt inga höga förväntningar... Sen måste jag förbereda mig mentalt för själva bioupplevelsen. Spännande ska det bli iallafall!

/S

Tankar i natten...

Klockan är kvart i två. Jag hade lagt mig. Jag blev bara tvungen att starta om datorn. Tvungen att skriva ner tankarna som snurrar och inte lämnar mig någon ro innan de blivit nerpräntade. Skriva det som håller mig vaken. Vad det blir av det sen vet jag inte. Nu finns det utanför mig. Jag var bara tvungen. Få förklara mig. Även om du aldrig kommer få läsa det. Du eller någon annan. Vad vet jag. Det är en sak att lämna ut sig och en helt annan att lämna ut sitt innersta.

Klockan är mycket, den tickar obevekligt vidare, vare sig man vill eller inte. Tur är väl det. Det betyder ju att torsdagen närmar sig trots att den känns avlägsen nu. Torsdagen närmar sig. Tisdagen också, då jag får höra dig igen. Och det är ju det allt handlar om trots allt.

Klockan närmar sig kvart över två och likaså sovdags för min del. Imorgon är en ny dag. En söndag, sen väntar en välfylld vecka, ändå bara i väntan på torsdag. Mina tankar tog slut även den här natten. It's time.

/S

Citat om Foppa

"Hahaha. Ojojoj vad bra han är! Han är som mintkakan efter julbordet! Han är som oktanen i bensinen. Han är så bra. Det är inte sant, han är. Så bra."
Citat från SR:s kommentatorer i Ängelholm, matchen Rögle-MODO. Angående Foppas överlägsenhet.


Säkerhetskopierar...

Det är något av det tråkigaste som finns, men det behövs. Tydligen. Min dator har fått för sig att den ska visa en konstig blå skärm som man inte hinner läsa på, innan den stänger av och startar om sig och visar den där svarta konstiga skylten innan allt verkar vara som vanligt igen. Ända tills nästa gång. Jag har ingen aning om vad det är som är fel! Eller hur det har kommit till... Need help! Sitter iallafall och försöker få all musik, filmer, bilder och dokument sparade på hårddisken i den mån det går. Den tar ju inte filer över 4gig.

Happy friday night.

/S

Mera hockey!

Haha, det är är så roligt! Titta och skratta:


/S

Foppa-tour 09/10

Jag är lite sugen på en sak:

Foppa-resa jan 2010.

MODO Syd on tour åker denna säsong upp till Ö-vik natten mot 28/1-2010.

Färdväg: ca. 23:00 Skara sedan via Jönköping/Stockholm/Gävle direkt upp till Foppaland.

Inkvartering sker som vanligt på Scandic, Ö-vik.

Vad händer på resan:
Torsdag: Ankomst torsdag eftermiddag och incheckning på hotellet.
På kvällen MODO-HV71
Fredag: buss till Swedbank Arena lagom till MODO’s träning.
Besök i souvenir-shopen och möjlighet att träffa spelarna + guidad tur i ”banken”.
Fredag kväll så kör bussen oss till utearenan där vårt fadderlag Järveds IF P96 har hemmamatch.
Lördag fm: medlemsmöte på Scandic.
På em: MODO – Frölunda
Söndag: hemfärd, bussen avgår 08:30.

Källa:
modosyd.se

Vore grymt kul att åka med på detta tycker jag, inbiten MODOit som jag är! Besöka arenan, träffa spelarna, gå på match i Swedbank och se Ö-vik igen! Grymt roligt!
Lite tråkigt att åka ensam bara, och det kanske inte passar med skolan... Men det skadar inte att drömma lite! Vi får se vad som händer :)

/S


Förhoppningar! (och regnbågar...)

Jag köpte en jättefin kjol på H&M idag! Ser såklart lite konstig ut på bild i min renbäddade säng, men den är svart med svart+guld-spets, ska sitta nära midjan och är lagom lång, kort men inte för kort. Tänkte ha den till svart tröja, svarta tights och pumps på Kronanfesten på tisdag, det borde bli bra =) Jag äger faktiskt ingen snygg kjol, så det är verkligen på tiden!


Imorgon har jag hört att det ska bli sol. Blir vädret som idag (10+, pissregn och blåst) tänker jag INTE sticka ens näsan utanför dörren.

Idag tog kära MODO ytterligare tre poäng, hemma mot Luleå som besegrades med 4-0. Foppas andra trepoängare på lika många matcher. Idag gjorde han även två mål. Snacka om Foppa-lyft för laget. Helt underbart. Tänk då hur det blir då resten av det skadeskjutna laget +Näslund och Hinote ansluter! Underbart! (Har jag sagt att hockey är en skitsport? Tänkte väl inte det...)

Sen såg jag en fin klänning på Gina Tricots hemsida, men den var slut...


Imorgon är jag ledig, hurra! Ska göra en massa viktigt, men bara hemma och inte så mycket skolarbete.

/S

The king is back.


Assist till tre av MODOs fem mål. Häller en hel hink med självförtroende över Magnus Häggström. Har med sig Markus Näslund så småningom, plus en amerikan. Och han spelar gratis resten av säsongen. He's the one. The one and only Peter Forsberg. Det syns att han är en av världens absolut bästa spelare.

/S

Helgens bal


Från helgens bal. Riktigt rolig var den och stiliga var vi. Välmatchade dessutom! Kan inte bli bättre! Fast det allra bästa var att vi var tillsammans!

/S

Om ingenting...

Vad bloggar man om en grå och tråkig måndag, när man haft en sömnig föreläsning om diskriminering, man ska upp tidigt på tisdagen för att gå på praktikerbesök på advokatbyrån MAQS kl 9.00, ägna dagen åt grupparbete och sen toppa med det sjunkande skeppet Partilles Ungdomssymfoniker? När det regnar ute och det känns som om man aldrig kan få nog med sömn? När inte mycket är roligt och det man har att se fram emot är bion på lördag? När man känner sig ensamast på jorden och alla är så långt bort?
Då skriver man om just det, väntar ett tag och lägger sen upp en bild som får en på bättre humör. Den kommer snart.
Just ja. Tentan. Den gick nog bra tror jag. Over and done with.

/S

Tandborstkram...

6f732d2b083e75f0349334c5212bc22e.png

Jag hittade en tandborstkram när jag skulle borsta tänderna♥ Kanske lite löjligt, men sådant blir jag glad av, en dag som denna! Jag längtar tills vi kan kramas på riktigt igen. Tills dess får tandborstarna vara symboliska och fina.

/S


Sunday 091115


Söndag igen. Istället för att försöka skriva några fyndiga ord och käcka meningar lägger jag upp en bild på min stilige pojkvän från balen igår.

/S

Wish me luck...

Nu är det 1,5h tills det smäller... Jag är riktigt nervös nu, men hoppas på att det ska gå bra.

/S

Vänder på dygnet...

Jag känner att om jag ska orka vara på topp och prestera bra på tentan i morgon kl 18-22, så krävs det att jag sover länge. Blir till att vända lite på dygnet och vara uppe en stund till nu alltså. Idiotisk tid att lägga en tenta, det ska jag villigt erkänna!
Ser iallafall verkligen fram emot efter tentan, för då bär det av raka vägen till Backatorp!

/S

I miss you!


Jag längtar tills vi ses igen.

/S

Vi fick...

3816f155511f9c1d01d0a6f5d285707e.png

Vi fick tvillingägg förra veckan! Testar att mobilblogga...

/S


091110

Vilken tråkig dag. Grå, trist, regning, snöig, kall, blåsig, lång, uttröttande...
Jag är trött. Inte bara lite trött så att jag vill sova utan trött på riktigt. Trött i huvudet.
Inte blir det bättre av att man fryser ihjäl så fort man kliver utanför dörren.
Eller spelar och kämpar och vägrar ge upp en orkester som håller på att dö.
Ensam i höstmörkret. Instängd i sin egen bubbla av plugg, tentaångest, jobbiga tankar och tvivel.
Det har varit en lång dag. Tur att den är slut snart. Då är det inte långt kvar av veckan och då är det helg. Längtar redan.

Nu ska jag skriva brev och sen sova. Kanske drömma om min prins i skogen.

/S

Kräva Västtrafik på pengar!

Nu ska jag banne mig kräva Västtrafik på pengar!

I fredags skulle jag vara i Alingsås för att repa för konserten vi skulle ha på kvällen. Jag skulle vara på plats senast kl 16.00 för att plocka upp osv. Tänkte att tåget som är framme 15.30 blir perfekt. Trodde jag. Gick iallafall ifrån skolan innan sista två föreläsningstimmarna för att hinna äta och göra några ärenden på stan och sedan ta tåget 14.47 från Centralen.
Efter lite strul med biljetten sitter jag slutligen på tåget. Klockan 14.47 rullar det punktligt ut från perrongen.

Mycket längre kommer det inte. Tydligten kör föraren mot röd stoppsignal och då tar det tvärstopp. Varken fram eller tillbaka kommer vi, på över en timme! Typ 50 m från starten... Yes tänkte vi då, mer än en timme sena! Sen hade dessutom tänkt få på alla de som skulle med mitt tåg, alltså det tidiga, PLUS alla de som skulle med pendeln en timme senare, 15.47, i en tågvagn! Hur tänkte de där egentligen?

Iväg kom vi iallafall, efter mycket om och men, 1h10min försenade.
Bra jobbat Västtrafik, verkligen! Hoppas ni betalar bra...

/S

Längtar till...

Helgen. Som vanligt om söndagarna är jag inte på topp. En hel vecka innan vi ses igen... Det är jobbigt att säga hejdå. Kan inte låta bli att längta till lördag. Eller fredag typ kl 23. Då är han här igen och jag är där han är. Det är det jag får fokusera på när allt annat känns jobbigt.

/S

Jag har det bra!


Riktigt bra helg!

/S

R.I.P...


Dessa sötnosar finns inte mer :'(

Har ingen fantasi att skriva mer idag... Är riktigt trött, ska skriva lite brev och sen läsa lite Straffrätt innan jag somnar. Imorgon blir det föreläsning om Pirate Bay-rättegången.

/S

Halloween09 - Grrr!


Lånar en bild från Morsing, de två katterna på Halloween, grr!
Riktigt roligt var det igår kväll!

/S

Guldstriden -09: IFK-AIK


Jag sitter och kollar på fotboll nu, IFK-AIK, avgörandet om vilket lag som ska ta guldet.

--> Just nu: Nu leder IFK med 1-0 och i och med det så kommer guldet hem hit till Göteborg!
15.46: Halvlek
16.03: Avspark andra halvlek
16.14: AIK gör mål... Guldet just nu i typ Solna.
EDIT: Slut: Guldet 2009 till AIK. Grattis till dem.

Så länge IFK vinner matchen så är guldet vårt, om AIK kvitterar och sen spelar oavgjort eller vinner så tar de hem segern.
Något som var lite spännande var när jag växlade kanal mellan de andra fotbollsmatcherna. De som sändes var Halmstad-GAIS och Djurgården-Kalmar. Det som var så spännande var ljudnivån. Kanske inte så konstigt egentligen, men det är en stämning på Gamla Ullevi som är helt fantastiskt. Alla sjunger och skriker och de hejar verkligen fram sitt lag. (Som sagt, kanske inte så konstigt med tanke på att det faktiskt är SM-final.) På de andra arenorna var det jättetyst! Inga sånger eller hejarramsorDet blev verkligen en stor kontrast från jublet till tystnaden.

Heja IFK!

/S


Fina bilder


Hittade en fin bild sen en kväll i somras, precis innan jag skulle åka och jobba natt...

Här är ytterligare en fin bild sen i somras, denna tagen strax före kl 6 på morgonen, då jag började jobba kl 7. Det var riktigt härligt att vara uppe och ute då faktiskt. Tyst, lugnt och jättevackert.

Det var härliga tider det.

/S


Halloween 2009

Iår blev det en riktigt lyckad Halloween! Jag var svart katt i år igen, fast kanske lite mer åt Catwoman-hållet... Riktigt snyggt om jag får säga det själv, för att vara en Halloweenkostym då!
Det var riktigt roligt också att träffa allihopa igen, det var alldeles för längesedan! Det blir väl inte lika naturligt när inte Henke är hemma och med och planerar... Det är ju oftast han som är länken, men det går bra utan honom också! Fast, det kändes faktiskt lite tomt. En party-faktor som saknades.
Det var iallafall sjukt skönt när vi kom hem igen, några andra drog ut, men jag var inte inställd på det, så det blev lite mat och sen "tidig" hemfärd efter det. Idag är jag bara lite trött och seg, men inga andra dagen efter-problem, skönt det.
Grymt lyckad verkligen, ska se om det inte kan koma upp lite bilder senare =)
Tack allihopa för en trevlig festkväll!

/S

RSS 2.0