Andersson & Gibson - Moonlit Lake

Jag hade inte tänkt skriva något mer idag, men så kom den här låten fram på min låtlista... Det är en av de bästa låtar jag vet, iallafall just nu. Både texten och soundet är så bra!

Andersson & Gibson - Moonlit lake

Lyssna på den och njut! Den finns på deras myspace-sida också kolla in den och lyssna på de andra gryma låtarna! Så fort jag har hittat texten till den, alternativt skrivit in den på datorn, kommer jag att lägga upp den för den är så himla fin!

Deras myspace: www.myspace.com/anderssonandgibson

Puss och godnatt  /Sandra

Ojojoj, vilken dag!

Den här dagen kommer jag nog inte glömma i första taget direkt... Den fick en rätt så seg start, men den tog sig ganska fort! Jag hatar verkligen att städa, men ibland måste man ta tjuren vid hornen och göra det som är tråkigt också. Därför tog jag mig en ordentlig städdag idag. Nu ser det riktigt fint ut här inne och det finns inte ett dammkorn så långt ögat kan nå. Jag blev riktigt nöjd!

Endast min lysande städning har ju självklart inte förmågan att lyfta en hel dag. för alla som är lite insatta i hockeyläget just nu vet att det var den sjätte semifinalen mellan MODO och HV71 idag, en avgörande semifinal om HV vann. Det gjorde de INTE! MODO tvingade fram en sjunde, sista och absolut avgörande match i Jönköping på måndag genom att vinna hemma i Ö-Vik idag. Precis innan matchstart fick jag reda på att långtidsskadade forwarden Andreas Salmonsson är klar för spel i dagens match! Han har varit borta sedan matchen mot Malmö den 19 december förra året då han skadade ena axeln. Jag blev alldeles till mig när jag fick reda på detta!! Det var väl ingen direkt höjdarmatch från Salles sida, men vad annat kan man vänta från en som inte har gått på is på mer än tre månader?!? Helt klart godkännt! Efter ca fem minuter av den andra perioden drämde Tobias Viklund på med ett redigt skott som tillslut gick i mål! 1-0 till MODO och just nu är matchserien förlängd. Jag blev helt tokig när de gjorde målet, jag skrek och hoppade som en liten galning här! Den andra perioden innehöll förutom MODO:s ledningsmål mer än 100 utvisningsminuter! Det var en hel del bråk kan man lungt säga... Den tredje perioden innehöll fler mål än den första, hela två stycken! Det första gjorde HV efter ca 10 minuter i tredje, då börjde jag nästan tro att serien var över, men hoppet är ju det sista som överger människan... Tiden gick och gick mot en suddenperiod, men det blev det inte. Det var en hel del trubbel bakom HV-målvakten Erik Ersberg och det hela slutade med att Nicklas Sundström fick nästintill öppet mål och kunde lyfta in pucken över Ersberg efter 19,16 i sista. 2-1 till MODO!!! Jag skrek och hoppade och allt möjligt när det slutligen var klart att de vunnit matchen! Jag var så nervös stundtals att jag inte kunde sitta stilla. Minahänder skakade så att jag knappt kunde skriva. Nu är matchen iaf över och det är nästa skönt! Underbart jobbat!

Dagens hemsida: http://www.kanal5.se/templates/page.aspx?id=18405
Här kan jag äntligen se alla slutspelsmatcher även om de går på femman! De har varit så duktiga att de har lagt upp matchen på webbwnoch de krånglar nästan inte alls! Underbart att kunna se dem, men MYCKET mer nervöst än att lyssna på dem på webbradion!
Tack på en stund! Sandra

Det löser sig

Den enklaste lösningen visade sig tydligen vara att byta layout på hela bloggen... Det gjorde jag och jag hoppas att det blir bra nu, annars blir jag lite sned. Det kommer nog ta lite tid innan jag har kommit i ordning med allt på sidan, men det kommer, jag lovar! Jag måste uppdatera en hel massa saker innan jag kommer att bli helt nöjd. Lära sig funktionerna är också ett plus... Jaja, jag ska inte klaga mer på det. Jag får helt enkelt ta mig den tid jag behöver så löser det sig till slut!

Puss och god natt!
Sandra

Dagens teknik...

Varför funkar aldrig tekninken som den vill att den ska funka? Jag sitter och trixar lite med bloggen nu, eftersom att jag är ny här så lär det ta ett tag innan jag lär mig hur allt funkar, men det är inte lätt i början. Tyvärr. Varför kan inte allt vara lätt? Visserligen så är inte något lätt innan man kan det, men jag vill att vissa saker ska vara lättare än andra, till exempel att förstå sig på hur den här sidan funkar... Jag vill ju att min presentation och bild m.m. ska var allra högst upp på sidan, inte så långt ner som den ligger just nu, men vad kan jag göra åt det? Ingenting, för jag vet inte hur sidan funkar! Hur frustrerande är inte det? Mycket kan jag säga till alla er som nu läser detta. Usch jag hatar när det inte funkar som jag vill att det ska!

Puss och kram
Sandra

Världskulturmuséetrekord!

Jag och Karin slog idag nytt rekord i att prata med Enrico på Världskulturmuséet! Vi var på studiebesök där mellan två och tre, först en halvtimme på utställningen 'Drömmens syster', sedan en halvtimme på 'Afrika'. Efter att rundvandringen var slut så var det frivilligt om man ville stanna kvar ett tag och fortsätta kolla på utställningarna, det gjorde jag och Karin, vi tyckte att det som Enrico (som kommer från en indianstam i Amazonas) berättade var så himla intressant så vi stannade kvar och pratade med honom ett tag. Ulrika, vår lärare, hade varit på utställningen i förra veckan och hon sade att då hade det varit ett gäng med tjejer kvar som pratade med honom i en timme och femtio minuter. Vi slog nu det rekordet med en hel kvart! Vi kollade på klockan och då märkte vi att tiden hade flugit i väg och den var redan fem över fem! Dags att åka hem! Herregud vad det var intressant att prata med honom, han hade så himla mycket att berätta om sitt liv och om hur de olika stammarna lever i djungeln i Sydamerika. Han sade så himla mycket kloka och smarta saker, t.ex. att man ska leva i tiden, inte med den.  D.v.s. att man ska inte bry sig om att man åldras, man ska leva och umgås med dem man tycker om även om de inte är av samma åldersgrupp som en själv. Det var så himla smart tycker jag! Jag börjar nästan konvertera till en av de där urreligionerna, de är så mycket klokare än vad alla de stora religionerna är! Det är för omfattande att jag ska orka skriva och beskriva allt om dem här, men de är så otroligt smarta!

Tack på en stund!
Kramar Sandra

Beröm till alla bloggare...

Till att börja med måste jag berömma alla dessa bloggare som lämnar ut sig å mycket som de faktiskt gör när de skriver på nätet. Det kommer nog ta ett tag för mig att faktiskt vänja mig vid att det finns folk som läser det jag skriver, både sådana som jag känner och inte har en susning om vilka de är...  Man är ju inte speciellt privat när man bloggar, men det är antagligen det som är meningen med det hela kan jag tänka mig. Jag tycker i alla fall att det är modigt gjort! Nu kan jag ju då passa på att ge mig själv lite beröm för att jag vågar! När nu folk får reda på att bloggen finns kommer de komma ännu närmare mig och mitt  privatliv än vad de redan gör...
Jag funderar också lite på hur jag kommer att bli som bloggare. Kommer jag vara lika aktiv här som på andra ställen i cybervärlden? Kommer jag verkligen att hinna med det också? Jag vet ju inte riktigt vad som är roligast än, och det är det som är just roligast som kommer få mest tid av mig. Än så länge väger bloggandet faktiskt rätt tungt^^! Jaja, jag märker väl hur det går om ett tag.

Jag har märkt vilken perfektionist jag är när jag skriver, både här och på bilddagboken... Jag kan inte riktigt med att lämna stavfel eller andra fel som uppkommer när man skriver för fort i en text som kommer läsas av andra. Frågan är bara om det är bra eller dåligt? Jag vet inte.

Nu tog det tillfälligt slut på inspiration, men den kommer säkert åter senare, så jag skriver mer då!
Kramar/ Sandra

Då har man blivit bloggare också...

Jaha, jag är nu även en officiell bloggare...

RSS 2.0