Hejsan!

Nu var det länge sedan jag skrev igen... Fy på mig för det. Nya tag får tas igen. Jag sitter och listar musik som jag vill ha, det är en del, men som jag sagt tidigare, musik kan man inte få för lite av! Jag behöver dessutom bunkra upp lite också. Ska man åka på en lång bussresa så kan man behöva massor av bra musik!

Skriver mer om en stund om jag har mer inspiration. JAg har lite tråkigt just nu, så det blir nog mer :P
Njut av en video så länge:

Michael Bublé - Spiderman

Take Care //Sandra

Ibland...

är livet allt bra bra.
mår man bra en hel dag.
får musiken en att flyga på små moln.
gör vissa personer att det bara fladdrar i magen. Så fort man tänker på dem.
får man ett litet fånigt leende på läpparna utan att riktigt veta varför.
vaknar man och inser att den man tycker om så mycket håller om en.
inser man hur mycket vissa personer betyder för en.
inser man att dessa personer kommer finnas där om man behöver det.
förstår man att man har det riktigt bra!
börjar man försiktigt tro på att våren är på gång!

Är man bara glad. Som nu.

Take care //Sandra


Balkänning!

Vill bara informera om att jag har köpt min balklänning nu och att jag är sjukt nöjd med den! Så fort jag ser den blir jag verkligen jätteglad för jag tycker att den är så himla fin!

Take care //Sandra

Jag är en feg jävel

Det är sant och det finns nog inget som ämdrar på det. Jag skjuter upp saker och jag vågar inte. Det är fegt. jag kan inte göra så mycket åt det heller, det är sådan jag är. Jag vet att det inte blir bättre av det, men ändå... JAG LÄR MIG INTE!!! Man ser bara till sitt eget bästa just för stunden, man ser inte framåt. Samma sak jämt. Illa, riktigt illa.

Skjut mig långsamt

//Sandra

Jullovet som leder mot sittt slut...

Jaha, då var detta, mitt troligen sista "äkta", jullov nästan slut. Det har varit ett mycket bra lov, för det mesta lugnt och skönt, men även mycket att göra emellanåt. Jag har en dag kvar att ta det lugnt på, sen börjar skolan och alla måsten igen. Min allra sista termin på gymnasiet, sen tar jag studenten!!! Usch, jag vet inte vad jag ska skriva mer, det får räcka så här för stunden.

Take care! /Sandra

Värdelösa dator!!!

Hejsan!

Om ni undrar varför jag, och mina trogna nätverksplatser ser ut att ha avlidit ibland är det för att min dator verkar ha en särskild förmåga att gå ur tiden då den vill. Det är inte bra. Det är inte alls bra, så därför har jag rätt hög frånvaro. Jag tycker inte om det men, det är bara att acceptera. Förhoppningsvis så får jag snart en ny dator, pappa har pratat om en bärbar, och hoppas kan man ju alltid! Numera sitter jag vid min systers dator, eller om min "kära" dator vill, nere vid den som numera är utflyttad och förvisad till tvättstugan, med annan skärm, mus och tangentbord. Endast högtalarna är mina egna. Hoppas på en snabb och snar lösning!

Take care //Sandra

2008 vs. 2007?

Då är det 2008 då gott folk. Det kommer nog bli ett händelserikt år fös oss alla, inte minst för oss som går ut och tar studenten i år... Usch, lite (mycket) ångest inför allt det.

Tror ni 2008 kommer slå 2007? Tveksamt lyder mitt svar. 2007 har tveklöst varit det bästa året i mitt liv, och också det mest händelserika och fullspäckade året hittills. Det har hänt så mycket och det mesta av detta har också varit bra saker. Henrik, MODOs SM-guld, sommaren, alla mina underbara vänner...

Ville egentligen bara säga detta, hade inget större syfte med inlägget... Nu måste jag gå och sova, fast först en dusch, kom inte i säng förän vid 04,15 inatt och därför är jag lite trött nu...

Take care! //Sandra

RSS 2.0