Pirr i magen!

Nu är jag lite pirrig i magen!
Jag har precis packat ner block, pennor, kalender och andra nödvändigheter i en väska.
En riktig skolväska.
Jag har ställt klockan. På 06:10.
Jag har bestämt vad jag ska ha på mig i morgon.
Bussarna är uppkollade och lagom med marginal för bilköer är inplanerade.

Jag börjar skolan i morgon!
Klockan 9:00 på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.
I Aulan. Då är det upprop för Juridisk Grundkurs.

Hoppas att allt blir bra.
Nu ska jag sova för att vara så pigg som möjligt i morgon!

Sov gott
/S

Här var det allt dåligt med bilder!

En enda bild på hela sidan! EN! Det går ju inte för sig alls! Det får jag ändra på :)

Det får bli en rad av favoriter!

Älsklingsvännerna mina! Vi ses i morgon!


Härliga Havrerö!


Underbara sjö och sommar!


Kära sommarsol, försvinn inte!

/S


Handels nästa!

Jag ska börja plugga igen! På måndag, den 1 september börjar jag plugga igen! Jag fick i torsdags brev från Handelshögskolan och Göteorgs Universitet att de har antagit mig från deras reservlista! Gissa om jag blev glad! Just nu sitter jag och försöker leta reda på bästa sättet att få tag på kurslitteraturen, men det är ju så ruskigt dyrt med den... fem böcker och två kompendier ör det jag behöver... Tycker dessutom att det är lite status att börja plugga på Handels, visserligen inget program, men det är ändå något speciellt med det ;)

Nej, det ska faktiskt bli kul att komma tillbaka och få en glimt av skolans värld igen, jag känner mig mer otiverad än vad jag trodde att jag skulle göra, men det beror kanske på att detta är något som jag verkligen vill göra.

Cheers
/S


I'm alive!

Yes, nu är jag vid medvetande igen! Jag har haft en mycket konstig sjukperiod här hemma...
Det började i torsdags eftermiddag, då jag var hemma och började frysa så att jag skakade. Tog tempen då på kvällen och då var den typ 38,7. På fredagen blev det ju inte direkt bättre, febern steg och steg, på eftermiddagen då hade jag, med febernedsättande Ipren i kroppen, 39,6. INTE bra! Mönstret blev iallafall att febern låg på normal nivå på morgonen och på förmiddagen, men att den på eftermiddagen steg, och steg MYCKET, för att sedan på kvällen gå ner till normal nivå igen. I måndags morse då mamma kom in med termometern och sedan kom tillbaka för att kolla upp den, då skrattade hon bara och jag skakade på huvudet. 36,0. Vart kom det ifrån liksom? Sen fortsatte den bara att gå ner under dagen. Sen fick jag ju besök också, vilket såklart gjorde att jag tillfrisknade mycket snabbare!

Så, nu vet ni att jag lever iallafall ;)

Hörs säkert senare!

/S

Ny dag, nya krafter!

O jösses vad jag sov gott i natt! Somnade nog direkt när jag lade mig vid halv tolv och sov sen i ett sträck till klockan halv tio. Det behövdes efter den hektiska helgen!

Igår bar det av från Rävlanda vid tolvtiden för att sedan landa i Backatorp för födelsedagsfirande med god mat och tårta! Medan Filip ägnade sig åt något spel på Henkes dator hade vi brottningsmatch vilket slutade i att vi ramlade ur sängen ner på golvet och jag landade rakt på datastolen och slog i ryggen... Aj, det gör ont! Men jag tror att jag vann iallafall, för jag har en kittlig pojkvän! Mysigt var det iallafall, och jag var hemma strax innan åtta tror jag det var.

Susanna Kallur kom bara till semi, hon kraschade in i den första häcken, så där tog hennes OS slut. Stackars henne! Tyckte verkligen synd om henne! Mohammed slutade tia efter ett hyfsat bra lopp av honom, ett loppsom han ledde med ett varv kvar, men så stumnade han och fick syra i benen sista 200. Svenskarna som tävlade i K2 idag bröt sitt semifinallopp efter bara 100m, då finalloppet i den klassen ligger alldeles för tätt inpå deras individuella finalstarter, så de valde att dra sig ur. Kanske trist ur svensk synvinkel, men jag tycker ändå att de gjorde rätt, bättre att satsa fullt ut på ett lopp än halvdant på två!

Idag har vädret ändå varit okej, sol och ca 17 grader varmt...

Jag måste verkligen ringa mina två viktiga samtal nu! Jag är i stort behov av att klippa mig, har inte gjort det sen mitten av februari! Det går ju inte, håret ser ut som ris! Antagligen borde jag ringa vårdcentralen också... Får ta tag i det i morgon! Ringde för ett tag sedan till frisören, men då var det en väntan på två veckor, så jag väntade, men nu har det ju gått två veckor så hade jag tagit en tid då hade jag varit klippt nu!

Hörs senare!
Kram /S

Jag orkar inte...

skriva något nu, jag sov ca 1.5h i "natt" och sen ca 2-3h på morgonkvisten i famnen på min älskling som fyller 19 idag! GRATTIS!

Det orkar jag skriva. Det och att festen igår var överlag bra, vissa missöden, och många glada skratt och kära återseenden.

Ska sova nu.

Godnatt /S


Dåligt med bilder, så bjuder på en räkmacka istället!


Det är grejer det, ser det inte gott ut!?!
/S

Rosa steget, Rävlanda och lite OS

I morgon är det gång som gäller, 8 kilometer i Gbg stad, till förmån för bröstcancerfonden. Sitter därför i ceriserosa sport-BH och den var ju riktigt bekväm. Efter det avskedsfest i Rävlanda för Ellen, Karin och Josse... Tre stycken som ska göra något av sina liv i höst... Trevligt ska det bli, att träffa alla underbara människor!

Idag var det hämtande av nummerlappar och lite småpyssel på stan. Jepp lite hemlighetsmakeri, man vet ju inte vem som råkar läsa, jag tror inte att så är fallet, men man kan ju aldrig vara allt för säker!

Målar just naglarna svarta inför morgondagen. Svart och rött ska outfitten bli förstår ni. Kanske lite vitt, men det räknas inte.

Kollat en massa på OS idag, specielt en rysare till tennismatch. TENNIS, bara det, JAG har kollat på TENNIS! Tur var väl det, det var en monstermatch, tre set, 7-6 4-6 och 18-17 till svenskarna Thomas Johansson och Simon Aspelin mot ett franskt par. Grymt spännande verkligen, så i morgon runt 13.00 blir det medalj till Sverige, guld eler silver får vi se i morgon! Förvånande att det just nu är cykling och tennis som är Sveriges starkaste sporter... Visserligen har friidrotten bara börjat och brottningen gick det ju som det gick i, men ändå!

Ska fortsätta ströva runt lite i cybervärlden, kanske byta några ord med en blivande 19-åring, läsa några sidor och sen sova, för jag ska upp i morgon vid 9.20 och kolla på rodd!

Take care /S

080813

Det är spännande hur fort man kan glöma av något dåligt, och tänka att "det var ju inte så farligt"... Usch, det är inte bra, speciellt då det blir på samma sätt snart igen. Glömmer man dock av det så är det väl inte så farligt trots allt...Man överlever det som allt annat. Nu ska jag snart sova och i morgon är det Takida som gäller! Klockan 19.15 på Götaplatsen, be there! I will!

Take care!

/S

Brunskär över helgen...

Såå, varit borta en natt till...
I går, lördag, åkte jag ut till familjen Hammarstrands land på Brunskär. Henke var redan där, han har varit där och målat och rivit sedan i onsdags. Efter ett litet rådslag med Maria så bestämdes det att jag skulle åka ut med dem på lördag förmiddag, och sagt och gjort, så blev det. Henrik blev glad att se mig, och det var så klart trevligt :) Underbart väder där ute igår, vilket följdes av extrem blåst, (ni som varit där, ni känner igen er?) och regn under natten, vilket gjorde att det blev ganska kallt innomhus, men det löste sig ändå. Grillfesten igår var spännande av flera anledningar, blåst, dart-tävling och vin var några av dem... Då kylan utomhus satte vi oss i Kalima, the boat, och spelade 4-mansvist, de gamla mot de unga. Jag och Henke vann till slut med 17-8! Träningsläger i norr lönar sig ;) Endast regn idag både där och hemma. Det blev en kort vistelse denna gång, jag var tvungen att åka hem idag, så jag fick skjuts av mormor Hammarstrand, vilket uppskattades! Tillbaka i Backatorp såg jag Johan på busshållplatsen och vi sällskapade in till stan. Arbetarna på Brunskär kommer hem i morgon, får se vad som händer då, och senare i veckan. Mycket som skall göras...

Nu blir det bara en massa strunt igen!

Ska nog lägga mig nu :P

See ya!
/S

Till Varberg på en räkmacka

Jepp, idag ska vi åka ner til mormor för att sedan åka till Varbergs fästning och äta vår årliga räksmörgås. Vi hoppas på bra väder såklart. Packat har jag gjort, inte så mycket för en natt. Kommer hem i morgon igen, precis lagom till att träffa mina älsklingar, i Viktorias fall för första gången på typ två månader! Fy skäms på oss! Sen får vi se vad som händer i helgen, Henke är ju på Brunskär, får se om jag joinar senare^^

Tandläkaren idag, 7.10. Lagade en avslagen tand och fick reda på att en annan kanske är död och får rotfyllas... Min problemtand ni vet...

Jaja, nu måste jag packa klart innan vi åker.

Puss hörs en annan gång
/S

6 Augusti 2008

Idag är det onsdag. Dagen som förr alltid visade på att halva veckan hade gått, men nu inte är mer än den tredje av sju. Mer än halva veckan kvar.

Jag har iallafall haft en mycket bra dag igår och idag med min käraste. Åkte upp dit igår och gjorde faktiskt ingenting i flera timmar. Eller, jo det gjorde vi ju, men ingenting speciellt. Vi började med att direkt efter min ankomst åka bil ner till St. Jörgens golfrestaurang för att äta lunch med Henriks föräldrar, men ingen av oss var speciellt hungrig, så vi tog bilen hem igen. Väl hemma gick vi ut i skogen för att leta efter blåbär och kanske baka en paj, men inte ett bär följde med hem, vi hittade nog bara sammanlagt fyra stycken. Efter lite bråk och brottning (bara på skoj!!) var jag hungrig, så vi gjorde oss lite mat, men då var nog klockan närmare halv tre... Just det ja, vi hjälpte ju Maria, Henriks mamma att baka bullar också. Mums, de blev goda! Sen satte vi på en film, det var verkligen längesedan vi såg en bra film nu (undantaget The kingdom of Heaven vi såg i Åsa i fredags...) så vi kollade efter vad som fanns och vi valde Deja Vu med Denzel Washington. Den var riktigt bra faktiskt, lite tänkvärd sådär. Dock hann vi inte kolla klart för vi var tvungna att äta lite middag och ta oss in till stan till klockan åtta, då vi skulle lyssna på Henkes stora idol Magnus Uggla på Liseberg ;) Ätit blev det, och så gick vi till bussen som skulle gå klockan 19.00. På väg mot hållplatsen ser vi givetvis bussen rulla förbi, den gick sex minuter tidigare än vad vi planerat. Går ner till hållplatsknutpunkten istället, vilket tar sin lilla tid, och kommer på 19 till stan ist för 18 vi skulle tagit egentligen. Då det inte går några spårvagnar från Brunnsparken tänkte vi att vi tar bussen en hållplats till, till Kungsport, och tar 5:an bort till Liseberg. När bussen sedan svänger av bort från "vårt" håll blir jag irriterad för jag planerat fel för 19 går ju inte via kungsport. Går dit från Domkyrkan ist och försöker leta reda på femman. Givetvis går det inga spårvagnar till Liseberg för att det har brunnit på Södra vägen. Ganska mycket brunnit så att det är avstängt för trafik där. Då går vi till Liseberg istället. Det var nästan tur det, för vi träffade Laura på vägen och pratade lite med henne innan hon skulle fika med Ellen och Lollo. Väl på Liseberg var vi prick 20.00 när konserten började. Den var mycket bra faktiskt, och efter en liten tur i Lustgårdarna, trädgårdsprojektet i Gbg, bar det åter av mot Backatorp, för att återuppta filmen. Vi var snabbare än bussen upp för backarna så vi fick oss en skön kvällspromenad också. Filmen var bra. Se den. Det var deet det.

Nu ska jag fika och kolla på TV.

Hörs en annan gång.

/S

Regnregnregn

Regnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregn
regnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregn
regnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregn
regnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregn...
+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader
+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader
+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader
+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader+13 grader
Regnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregn
regnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregn
regnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregn
regnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregn...

Fy sjutton.

/S

Hej

Ja, det var inte mycket liv i den här blggen inte... Jag får skylla på en hel rad saker, först två veckor i Norrland utan tillgång till internet, sen har jag varit i Lysekul, i Åsa de senaste dagarna och sedan umgåtts med vänner och varit i Backatorp hos min käraste, så det har inte blivit jätemycket tid över hemma hos datorn. När det väl har varit ledigt har jag varken haft tid, lust eller ork att skriva något som ändå inte kommer till någon större nytta senare. Helt ärligt vet jag inte vad jag ska göra av mig, jag vet inte vad jag ska göra med något alls. Too bad.

Ska göra av mig och dagen någonstans.

Keep up
/S

RSS 2.0