Pandora

Jag gillar mitt pandoraarmband jättemycket, och nu har jag hittat några nya figurer som jag vill ha!

Speciellt picknickkorgen i mitten tyckte jag var söt! Ett riktigt fint berlockarmband tycker jag!

/S

2.5 underbara år tillsammans!


Du gör mig glad. Tänk att det redan gårr 2,5 år sen den där dagen i april 2007...

 

/S


Elvis Presley

Har blivit sugen på att lyssna mer på Elvis det senaste, så hittade jag den här boxen på CDON för endast 99 kr! Som hittat tänkte jag ock klickade hem den!

/S

Hockey imorgon!Imorgon hoppas vi att det ser ut så som Hasse Jonsson (?) gör på bilden, fäller Frölunda!
Hoppas kan man ju alltid, jag och pappa panikköptebiljetter idag till
morgondagens match efter OT-vinsten igår, och hoppas på iallafall någon liten poäng!
Kul ska det bli iallafall, det var ju längesen jag var på hockey!

FORZA MODO!

/S


Högskoleprovet

Nu i höst har jag inte ens reflekterat över att det gick! Kommer i håg att jag hörde på radion när det var slut på anmälningstiden i Augusti typ, sen dess har det knappt rört mitt sinne. Förän igår då. Då läste jag på internet om folk som gjort det och hörde att orddelen stod i GP.
Dagen innan en tenta den här gången också alltså, men nu slapp jag det provet! Det var istället det som hjälpte mig att få skriva tentan... Väldigt bra sätt att komma dit man vill och kanske annars inte klarar. Jag är iallafall glad att jag slapp den här gången. Nu är jag färdig med det...
Jag är grymt stolt över mina resultat, båda gångerna. Att prestera när det gäller, plocka fram gamla kunskaer, det är jag bra på!

 

/S


Juristbalen 2009


Bal blir det faktiskt iår igen! Denna gång med samma klänning som sist, men med baldejt!♥ Bara tre veckor kvar och det ska bli så kul!
Hittade faktiskt ingen bäätre bild på mig och balklänningen...

/S

You won't see me...

den här helgen heller.

 + tenta.

 

/S


Imorgon då...

Ska jag:
#Vara superproduktiv!
  -Gå upp tidigt
  -Städa toaletten
  -Damma rummet
  -Dammsuga
  -Plugga jättemycket in i det sista!

#Äta duktigt under dagen. Det har jag svårt med om jag är ensam hemma hela dagen och inte gör något speciellt.
#Träffa, mysa och prata med Henrik som äntligen kommer hem! Det var alldeles för länge sen sist, och då var det för kort. Inget plugg hoppas jag på lördag...

Hoppas att jag kan hålla på det här.

/S


Pluggpluggplugg...

Tentapluggar just nu. Det är en hel del att göra och om jag ska slippa plugga på lördag med gott samvete så är det lika bra att köra på. Jag vill faktiskt ta vara på en dag med min soldat när han väl kommer hem. Även om det är dagen innan en viktig tenta.

Nu är det iallafall brevskrivar- och sovdags!

/S

Sovställning...

Kom på att jag var tvungen att starta datorn igen, hade glömt att boka biljetterna hem åt min soldat, så det var bara att starta datorn igen och fixa det! Så det blir ett snabbt inlägg till ändå :) Hittade en bild på en blogg som tidigare låg på facebook ett tag. Om sovställningar:

Hur sover ni?
Vi börjar nog alltid som nr. 6 eller nr. 2, men innan vi somnar blir det nog nr. 4 bara för att kunna somna. Resten av natten är som nr. 3, fast med mig inklämd mot väggen och en utbredd pojk i resten av sängen inklusive över mig! Han är livlig i sömnen och jag ytterst stillsam.

Vad mysigt det vore med någon att dela sängen med nu... Bara tre nätter kvar nu, den är det nummer två som gäller!

/S

The world's greatest...


Han är världens bästa och får mig att må så mycket bättre. Även om det bara är på telefon och jag inte är på topp. Får mig på bättre tankar och höjer till och med min näst intill obefintliga motivation. Han får mig att tro på mig själv igen, tycka att jag iallafall är lite bra och får mitt vacklande självförtroende lite mer stabilt igen. Jag ska klara det här. Jag har världens bästa som står bakom mig dessutom. Han är helt enkelt världens bästa.

/S

Godaste chokladen!

Ska lämna ett chokladtips, det tycker ju de flesta om! Detta är en av de godaste choklader som jag har smakat. Lite finare, fast inte jättedyr. Fylld mörk choklad med bitar av passionsfrukt! Perfekt att bara ta en bit av också, det räcker faktiskt. Mums, jag har hittat en ny favorit!

(Hittade ingen bild på nätet, så jag fick fixa själv...)
Mums, smaka ni också!

/S

Feedback

På utbildningen jag var på i helgen pratade vi om feedback, mest positiv sådan. Hur viktigt det är, både att få och att ge sådan. Det är något som man behöver lära sig, både att ge andra och att själv ta emot. För det känns lite ovant, oftast är det inte något man gör. Det är verkligen något skulle behöva bli mycket bättre på, inte minst jag, och må bättre av det i slutändan. Ska i ett senare inlägg posta frågorna vi pratade om och sedan skicka dem till mina vänner :) Tror att alla blir glada av att höra bra saker om dem själva!

Det senaste har min blogg fått fler besökare, vilket är jättekul! Det vore ännu roligare att få veta vilka ni är som läser! Roligt att ni verkar hänga kvar trots min blist på inspiration och blogglösa helger!

Nu blir det lite mer (tenta)plugg och brevskrivande innan sängdags.

/S

He's on his way...

Han kommer hit en snabbis ikväll innan jag ska ta tågen mot huvudstaden imorgon morgon. För en gångs skull är det faktiskt jag som åker iväg med det där tåget... Skönt att åka iväg och slippa bli lämnad ensam kvar. Sen kommer jag hem igen 19.17 på söndag. Det tåget jag brukar spana på genom köksfönstret ska jag själv komma med på söndag kväll. Så möts vi längs vägen, på varsitt tåg, halvvägs mellan Stockholm och Göteborg.

/S

Passion for passion fruit

Detta är mina absoluta favoriter från Body Shop, men de finns inte i det svenska sortimentet längre... Min duschgel är snartsnart slut och jag gör allt för att inte ta det sista! Om det är någon doft jag vill ha tillbaka så är det denna! Ska använda lite Body Scrub sen, och Body Butter, det är det jag har mest av. Ska tjata en massa på dem så att de kommer tillbaka!

/S


Resesugen!

Den som ser de här bilderna och inte blir resesugen måste vara tokig!

Dessa bilder är ifrån Thailand (olika resebyråer) och det ser så himla fint ut! Jag blir verkligen jättesugen på att åka iväg någonstans nu. Det kommer ju inte att bli förän till sommaren, men det skadar ju inte att drömma lite! Thailand tycker jag verkar grymt, det ska jag allt kolla upp lite närmare. Det skulle vara helt underbart att få komma bort och vara så långt hemifrån och bara ha det varmt och gott! Den fina naturen skulle inte heller vara helt fel, eller att uppleva en kultur helt olik den här hemma.

/S


Att välja rätt...

 eller  ?

Rätt bok eller fel bok?

Tråkig boke eller rolig bok?

Seg bok eller bra bok?
Kursbok eller nöjesbok?

Det är frågan och jag tror att ni vet vad jag väljer...

 

/S

 


And I'm off...

to Backatorp snart! Läskigt nog är det fullt av fjärilar som man nog kan kalla för nervositet i magen på mig! Hur kan det komma sig? Jag har ju gjort det här hur många gånger som helst! Det blir nog en härlig helg iallafall.

/S

Flying away...


Cool bild sen Borås djurpark för ett par veckor sedan.

/S

It's friday, I'm in love...

Imorgon är det först skola 11-13, sen hem, sen till... BACKATORP! Imorgon kommer han hem äntligen! Det ska bli så skönt. Sen blir det SPA i Varberg i helgen, det är inte heller helt fel! Det blir nog en riktigt skön helg kan jag tänka mig. Bra helg = Inget bloggande.

Ska posta en bild, sen sova, och hoppas att min dunderhuvudvärk släpper under natten. Annars har jag både noppat ögonbrynen och epilerat benen idag! = Smärta, men det är värt det.

Sleeping time!

/S

Ett samtal...

Tänk att ett enda samtal kan göra en så lugn.
Att ett samtal kan göra så mycket.
Att det gör en lugn igen, lyfter lite tygnd från axlarna.
Att det gör sikten klarare och målet närmare.
Nu känns allt bättre igen, även om det inte var så farligt innan.
Nu är det bara 2 dygn kvar. 2 nätter och två dagar.
Sen är det VI igen.
Underbart. Äntligen.

Nu sover jag snart gott, drömmer om dig och längtar till fredag.
Allt detta tack vare ett enda samtal♥

/S

Drömmer...


Drömmer mig tillbaka till den underbara resan... Vad härligt det vore med en utlandsresa igen snart! Jag avskyr regnet och rusket som det är i Sverige nu!

(Jag hoppas att lite inte alltför kreativa, men kanske inspirerande, inlägg kan återuppliva min blogglust! Kanske kommer snart lite skriven text igen. Ser nu att det var väldigt längesedan jag skrev något långt och innehållsrikt faktiskt. Det är lite svårt när inspirationen tryter och jag verkligen inte har något att skriva om.)

/S

If you were gone...


Alexander Rybak texter - If You Were Gone

If you where gone
The moon would loose it's brightness
Without her smile
The finch would sing no more
And once in a while
Some waves would sigh with sadness
Remembering to lovers walking by the shore

If you were gone
The days would all be pointless
And in the night
I sing the songs so blue
A song about spring
And every happy moment
When I had all the time alone with you

But your right here
And nothing could be better
So take my hand
And stay with me to dawn
And while the wind
Is playing with your sweater
I can't imagine life
If you were gone

But your right here
And nothing could be better
So take my hand
And stay with me to dawn
And while the wind
Is playing with your sweater
I can't imagine life
If you were gone

If you were gone
The world would loose it's meaning
Without your love
How could I smile again
And though the sun
Would always keep on shining
I'd never shine
Without my dearest friend

But your right here
And nothing could be better
So take my hand
And stay with me to dawn
And while the wind
Is playing with your sweater
I can't imagine life
If you were gone

En av mina favoritlåtar för tillfället :) Riktigt bra! Försök dessutom att lyssna på hela albumet, det håller hög klass tycker jag.

/S


Ingen inspiration!

På väg till bussen i morse kom jag på ett jättebra ämne till blogginlägg, men det glömde jag givetvis av. Inspirationen vill inte infinna sig heller, så det får bli lite tråkiga inlägg ibland också =)
Min vecka ser ut såhär:

Måndag: Skola 10-13, RUM-möte 17-->?,
Tisdag: Skola 10-14, Fiol 17,30-19,15
Onsdag: Ledig. Träffa Ellen? Handelsspex-möte 18.00-->
Torsdag: Skola 9-11, tid på Body Shop 12, folkmusik 19-19,40. Städa.
Fredag: Skola 11-13. Åka till Backatorp!!!
Helgen: Spa i Varberg med Henrik+hans familj, massa mys!

Har ju inte skrivit med en massa annat som måste göras men den listan kan göras lång den med.
-Epilera benen! Har en mindre djungen på benen nu...
-Plugga. No more words needed!
-Duscha. Måste alltid göras såklart, men det tar tid det med.

Det blir nog en bra vecka. i den takt dagarna går förbi så lär den gå snabbt, och det är ju precis det vi vill!♥

/S


Playing: Alexander Rybak - If you were gone...Ingen inspiration till att blogga alls faktiskt. Lägger in en bild från Borås Djurpark i slutet av september. Mycket fina djur var det där! En underbar dag hade vi tillsammans då. Lejon är fina djur.

Nu är det inte så långt kvar, bara slutspurten. Det är tiden innan helgen i mitten som är värst, den andra/sista veckan, den går an. Nu är det bara fem dagar kvar. Av dem är jag ledig rätt så mycket, så det blir nog bra.
Nu ska jag skriva lite brev, sen sova.

/S

Christian the Lion


Fin video, ibland får man vara ömhjärtad...

/S

Jag var bara inte gjord för dessa dar...

Det är inte roligt längre. Inte alls.

/S

1 oktober

Första oktober idag, och jag vaknade av en gräsligt stor hagelskur som föll ner från skyn kl 06,16 imorse, efter det har det regnat i omgångar. Antar jag, för jag har sovit alldeles för länge idag igen. Om jag inte har något som jag måste upp till så blir det alldeles för lätt att slumra i sängen istället.

Annars var jag i Backatorp och firade Henriks mor som fyller 50 år idag. Kändes konstigt att vara hos honom utan honom faktiskt. Det har inte hänt så ofta, bara om han gått till jobbet och jag stannat och sovit lite till =) Det var iallafall roligt, pratade lite med deras släkt och vänner.
Det var faktiskt lite jobbigt att höra dem prata en massa om honom och Lumpen hela tiden, vissa saker gör att det blir lite för mycket... Fokuserar på att det bara är en vecka kvar tills vi ses, sen blir det bättre igen. Det är ju inte ens jag som har det jobbigt...

/S

RSS 2.0