Kroatien nästa!

Nu är packningen i det närmsta klar, alla kläder skor och mediciner nerpackade. Min necessär är ingenting att leka med!


IMORGON ÅKER VI!!!

/S

Packning...

Nu har jag börjat packningen så smått inför söndag och resan till Kroatien! Det är verkligen en massa som ska med... Skönt att väskan är såpass stor att den rymmer en massa och att det inte är ett shoppingparadis vi ska till vad jag vet.

Jag har börjat med necessären och läkemedelsförrådet. Jag har preparat som förebygger turistdiareé, som stoppar/dämpar diareé om man får det och som återhämtar kroppen om man fått det. Bara det liksom. Sen är det huvudvärkstabletter, plåster, solkrämer, salvor och alla dessa allergimediciner. Blir en hel del det. Utöver det ska jag ju ha alla "vanliga" saker man har i en necessär med mig också, som deoderant, borste och tandkräm etc.

Kläderna kommer inte bli lätt det heller. Tur att det är sommar så att man inte behöver så mycket varma och tjocka kläder med sig! En hel del klänningar blir det, linnen och badkläder, några jeans, någon tjock tröja, min älskade skinnjacka, leggings, bra skor att promenera i, sandaler att vara fin i, badskor att gå på stenstränderna i och oömmare strandskor. Regnjackan tar inte stor plats, så den kan lika gärna få åka med... Solhatten så att jag inte får solen i ögonen eller för mycket sol på huvudet, linnebyxor om det är mycket myggor men fortfarande varmt. Jag tror ni fattar, massa saker, både att packa ner och att tänka på. När jag sen dessutom kommer hem till ett tomt hus så är det ännu fler saker att komma ihåg. Men det ska nog gå bra.

Jag är så förväntansfull! Det ska bli så roligt det här! Att packa och se fram emot det som komma skall känns som om det är nästan halva resan... Nu är det sovdags för mig iallafall, och imorgon mer packning och förberedelse.

/S

Midsommar



Så fina var vi när vi åt midsommarmiddag, precis innan regnet kom!

Vi var på Viktors sommarställe på Lövön vid Rörtången och det var riktigt fint!
Mycket härliga människor, okej väder, och härliga dagar med andra ord!

/S

Glad midsommar!

Passar på att önska er glad midsommar! Hoppas att det blir bra väder, god mat, trevligt sällskap och i övrigt en bra helg!



/S


Jobbat idag...

Var på äldreboendet och jobbade idag... Det tar verkligen orken ur en, nu är jag jättetrött! Ska dessutom försöka planera midsommarmaten och allt det också, vilket gör det ännu värre och mer tröttande. Men allt ska nog gå bra ändå. Ska försöka sova nu snart, så blir jag pigg till imorgon igen!

/S

2 prenumeranter!

Såg att det redan är två snäla personer som lagt till mig på Bloglovin'! Vilka är ni?

Jobb sex timmar, 11-17 imorgon... Udda tid, men det är säkert någon mening med det med. Är så glad att jag får tider, även om jag blir sådär dumt osäker...

Bara en och en halv vecka kvar till KROATIEN!!!

/S

Jumpsuit =)



På Morsings begäran laddar jag nu upp en provrumsbild på jumpsuiten
jag köpte på Gina härom dagen. (Vilket fånigt namn förresten... Finns det
inget bättre?) Givetvis kommer jag att ha annan BH under så att banden
inte syns. Vad tycks?

/S

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin!

Nu har jag också skaffat mig bloglovin' så att man enkelt kan se när jag uppdaterar! Får se om det är något att ha...

Pack och sov dags nu!

Puss puss

/S

Åsa imorgon!



Jag packar min väska och åker mot mormor i Åsa måndag-tisdag! Hoppas
på sol, värme och uppehåll, så blir det säkert jättehärligt!

På återhörande

/S

Cool eller bara konstig?


Vad tycker ni?

/S

Me and Gina Tricot...

Jag hittar alltid snygga kläder när jag är inne på Gina Tricot, både på riktigt och på hemsidan... Inte riktigt bra kanske, men roligt!

Den blommiga klänningen tittade jag på häromdagen, närmare bestämt igår, och den var jättefin! Den andra såg jag inte, men en klänning med fickor på är helt underbart i sommar! Det ser ut som om den är i rätt bra material också, liksom ganska tjokt. Dessutom, den var mycket snygg i ryggen!

Det är rätt allmänt känt nu att jag är svag för kläder med snygga ryggar... Hellre en snygg rygg, med urringat, veckat, rynkat, ingen rygg alls etc. än urringat på framsidan!

Blått är fint på sommaren också tycker jag, har inte så mycket blått så det kan vara roligt. De kostade 149 kronor styck, det var inte alls dyrt tycker jag! Två klänningar för 300 kr, inte varje dag man får det!

/S

Cityakuten - sista avsnittet

På måndag visas det sista avsittet av den enda serie jag någonsin följt någorlunda. Cityakuten. Avsnitt 22 av 22 från säsong 15 är det som visas då. Känns som om det är en hel epok som går i graven faktiskt. Trots att jag mest följt det som gått på eftermiddagarna på trean och nu på senare dar det som gått måndagar kl 21 på trean så känner jag mig delaktig i serien, som om jag följt den länge, för jag vet att den gick redan när vi var små.

Jag måste erkänna att jag har fällt en hel del tårar till olika avsnitt. Senast när Mark dör i säsongen som går nu på trean kl 14.10. Sen blev jag såklart riktigt glad när en av mina favoritkaraktärer, Dr. Pratt kommer in i serien lite senare samma säsong. Neela är en annan karaktär som jag gillar riktigt mycket. Och så Abby och Carter såklart, det är ju typ de som gör hela Cityakuten! Morris i säsong 15 är härlig tycker jag också. Tidigare chefssjuksköterska Carol Hathaway har jag alltid gillat också, hon var speciell. Någon som jag aldrig tyckt speciellt mycket om var Robert Romano. Han var alltid så elak mot alla och visade ingen respekt. Blev faktiskt nästan glad när han först blev av med armen i en helikopterolycka, och sen blev dödad av en, hur makabert och elakt det än låter. Dock ett kreativt sätt att bli av med en karaktär på! Det finns dock ett tillfälle då han är väldigt sympatisk, och det är när han med lapraskopi-teknik (?) plockar up Elizabeth's vigselring ur avloppet, och då visar att han är duglig med sin protes... Det var fint gjort tycker jag.

Det som är mest tråkigt är att jag inte kommer att titta på måndag klockan 21 på trean, denna klassiska tid. Jag är allt för långt bakom i serien för att vilja veta slutet redan nu. Jag missade några avsnitt i mitten av serien och då ville jag inte fortsätta titta... Ska försöka spela in avsnittet för att titta på det senare, efter att jag försökt lösa resten.

Rest in piece Cityakuten (ER), den enda serie jag följt... Undrar vad jag ska ta istället?

/S

It's back home!

Äntligen har jag min kära telefon hemma igen! Eller ja... En ny iallafall, de tyckte tydligen att det var onödigt att reparera den gamla^^. Sitter och lägger in nummer nu... Kan vara bra att ha dem sparade på datorn!

/S

Äntligen!


Min telefon är klar att hämtas!

/S

Nu känner jag igen mig i mig själv igen!



Tänk vad en luggklippning kan göra!

/S

Sommarkläder



Köpte en längre skjorta/skjortklänning på Gina idag. Korallröd, blir snyggt till brännan i sommar! Jag har faktiskt inga fina skjortor alls, eller i längre modell heller för den delen, så den passar nog bra i min garderob. Färgen brukar jag inte heller använda, så den blir nog utmärkt!

Utöver ovan nämnda plagg så inhandlades det även en långklänning från Indiska. Grön, militärgrön antagligen om man måste bestämma nyans. Tunn och lätt och lite rynkig sådär. Hittar tyvärr ingen bild, så jag får väl fota själv någon gång =) Kommer att bli grymt snygg med hatten jag köpte i förra veckan. En solhatt, grymt cool! Hade inget att ha på huvudet i solen, eller ja hade och hade... En svart keps har jag -inte så bra med helsvart på huvudet, och en solskärm -meningen var ju att skydda huvudet, inte bara ansiktet! Alltså - en solhatt!

Kommer nog bli riktigt snygg i Kroatien om mindre än tre veckor! Dessa kläder och den nya bikinin och andra sommarplagg, längtar så mycket!

Sov gott allihopa!

/S

Helgens makeover!

   
Henrik i Åsa för två veckor sedan.           Henrik äter choklad i min säng i morse.

Skillnad? Inget hår kvar!
Visar en sneak-peak på Henkes makeover i helgen... Allt håret är borta! Det tar
nog ett tag innan jag vänjer mig, men det blev mycket bättre än vad jag hade
väntat mig. Mjukt och skönt är det att ta på det!

/S

It's three weeks baby!

Jag har varit upptagen med den där pojken från Backatorp hela helgen, så jag skyller min bloggfrånvaro på det =) Haft en bra helg iallafall... Kan man ha annat?

Nu är det bara tre veckor kvar innan vi åker! Jag längtar så mycket! Lite nervös inför flygningen, men det ska nog gå bra! Det är ju en härlig vecka som väntar med mycket sol, bad, god mat och bra sällskap! En dagstur till Venedig ska det också bli! Har dessutom köpt mig en solhatt som jag ska ha, det är jättesnygg!

/S

Första natten avklarad!

I tisdags när jag gick på stan med David och köpte studentpresent och var allmänt velig i jakten på en resväska så ringer min chef (coolt att kunna säga att man har en chef!) och undrar om jag kan hoppa in och jobba natten. Alltså natten som kommer! Blir helt handfallen där jag står mitt i Brunnsparken, men svarar att, "ja, jo det kan jag väl göra!" Kunde inte med att svara så mycket annat, ny som jag är! Så natten till onsdag var jag vaken och gick på Backadalens korttidsäldreboende! Det var jobbigt runt två-tre, då jag bara jobbar hälften av mina tio timmar och det var låångt fram till 07.00 då jag fick ta mig till Backatorp och somna sött i Henkes säng. Det gick visserligen mycket bättre än väntat, men det är tufft nu i efterhand, att ta igen sömnen. Hela onsdagen gick som i en dimma typ, så på Filips student var jag lite trött :P Men nöjd är jag nu och pengar får jag för det också! Gött gött. 97 kr i timmen, + 1h kvälls ob och 8h natt ob. + ev semesterersättning. Mycket pengar blir det! :D

/S

RSS 2.0