Nya godingar!


Kolla vilken goding!

(Bild från Nelly.com)
Hittade detta snygga lack då jag letade efter ett lack jag riktigt kärat ner mig i, Twinkle Lights från China Glaze julkollektion. Nu hittade jag visserligen inte det, men hittade detta istället.
Detta lack är från Wet N' Wild och heter Party of Five Glitters. Riktigt snyggt, tänka att ha det ovanpå ett svart lack på nyår! Partyglitter, verkligen!
.
I nästa inlägg kommer lite lack från China glaze julkollektion, har köpt några av dem...
.
/S

Dagens vill ha!

Här är några av de lack jag vill ha allra mest just nu. De två till vänster är från China Glaze julkollektion "Let it Snow", de heter Tinsel Town och Twinkle Lights. De till höger kommer ifrån OPI's julkollektion The Muppets och heter Warm & Fozzie, samt Designer de Better. Ett riktigt julrött lack på det och min önskelista är klar för ett tag!
.
/S

Min samling

Tänkte lägga upp en bild på min samling nagellack, som trots allt inte är så himla stor eller dyr. Har inte så många flaskor från dyra märken, trots att jag gärna skulle vilja ha det!
Räknade precis lite snabbt till att det är 67 flaskor jag har, och det tränade ögat kan se ganska många Dependflaskor, ett par från Mavala, två älsklingar från OPI och en hel del annat! Har faktiskt rätt många från H&M som jag tycker mycket om. Egentligen tycker jag att det är lite synd att de bara står i en glasslåda i en hylla där de inte syns, för de är ju riktigt riktigt snygga med alla fina färger!
.
Om jag skulle utöka min samling så skulle det gärna få bli med fler OPI (såklart), ett par China Glaze, och några från Essie och ett speciellt Dior som jag har blivit kär i!
.
/S

Önskelista -11, part 3

Nästa punkt på årets önskelista kommer här! Jag önskar mig ett nytt pandora-armband, då det jag redan har nästan är helt fullt. Älskar mitt armband, så att ha ett till, så att jag kan ha ungefär lika många berlocker på varje armband, gade varit jätteroligt.
.
Jag tror att man kan hitta en gammal bil på mitt armband här på bloggen om man letar litegrann. Om jag skulle gissa så kan det nog vara runt april -07 bland annat.
.
/S

Snygg kjol!

Hittade en riktigt snygg kjol på H&M:s hemsida när jag egentligen letade efter en klänning att ha på nyår... Har verkligen blivit kjolfrälst det senaste. Den här hade dessutom ett snyggt mönster, så den står verkligen på önskelistan!
.
/S

Önskelista -11, part 2

Nästa punkt på önskelistan är spelaren nedan...
Mats Zuccarello-Aasen. Föredetta MODOit, numera i New York Rangers B-lag... Om någon skulle ge mig, eller MODO för den delen, honom i julklapp skulle jag bli grymt tacksam! :)
/S

Önskelista -11, part 1

Tänkte skapa en önskelista till julen här i bloggen, som inspiration antingen till dig själv eller som julklapp till någon annan!
.
Först på önskelistan för året står iallafall ett nagellack!
(Bild lånad från puritybeaty.se)
Har sedan ett par år ett riktigt favoritlack, IsaDora - Baroque Red, som dessvärre har utgått ur sortimentet. Det ser verkligen ut som Diorlacket där längst till höger. Riktigt fint och juligt! Sen skulle jag inte tacka nej till det guldiga lacket längs till vänster heller.
.
Dior, julen -11:
221 - Or Divin
611 - XMAS Exquis
651 - XMAS Merveille
871 - XMAS Apparat
.
Hoppas att tomten kommer med många nagellackspaket i år!
.
/S

Liten Sandra...

Pappa postade en bild på Facebook här om dagen, tror att jag är ca 3,5 år gammal när bilden togs... Hade definitivt mer rosa då än vad jag har nu!
.
Söt bild iallafall =)
.
/S

Onsdag 2 november

Har blivit lite dålig på att blogga det senaste... Skylle på mycket att göra, och att jag har hittat till Twitter. Samma namn där som här btw. Ska försöka komma tillbaka till bloggandet igen, för jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt! Kanske kommer det att bli mycket nagellack dock, för i juletider kommer det många fina julkollektioner!
I'll be back!
.
/Sandra

RSS 2.0