Tankar framåt natten...

I slutet på sommaren kommer jag ihåg att jag inför vissa klagade på att om man pratar mycket i telefon med en person så blir det mest en röst man känner igen, man får liksom inget konkret ansikte eller en person kopplad till rösten. Det låter lite skumt, men det är så... Man inser på något sätt inte att det är en person som lever ett eget liv på andra sidan tråden, man tror nästan att personen bara finns då man hör rösten. Visst, man VET självklart att det inte är så, men man får den känslan. Usch, det låter som en massa patetiskt nonsens... Det jag vill komma fram till är iallafall att det är ännu värre med msn. Det känns nästan som om det skulle kunna vara en dator som sitter och skriver till en. Allt blir så opersonligt på msn, men det är väl i och för sig ett välkänt faktum.

Ändå blir man alldeles varm och nervös då man ser en viss person logga in och man skulle trots allt inte vilja vara utan allt det där när allt kommer omkring. Även om det inte alltid funkar som det ska och det ofta händer att man blir besviken.

Undrar om jag verkligen kom fram till något...

Love
/S

29/3-08 - Elva underbara, men en dag av saknad

En dag. En speciell dag. Iallafall för mig.
Men det är en speciell dag fylld av längtan och saknad.
I miss you.
Det har varit elva underbara månader med dig, och jag hoppas på många fler.
Du är så långt härifrån.
Jag har inte hört din röst sedan ett par minuter i tolv i torsdags på Göterborgs Centralstation.
Problemet är att jag är så rädd för att störa. Så rädd att du ska vara upptagen och inte ha tid.
Då är det nästan bättre så här. Men bara nästan.

Snart ger jag upp. Ger efter för mig själv.



Ber om ursäkt för sentimentaliteten här.

/S

Bokstavskex

image34

Bokstavskex var lite roligt och det var lite barndomsminnen över det hela, synd bara att det smakade och kändes som om man åt på en spånskiva!

Min älskling sitter på ett tåg/För sent för Edelweiss

Japp, det är en lite skum dag idag... Fast vi kan börja med gårdagen för att göra det lite mer förståeligt...
Igår gjorde jag verkligen ingenting. INGENTING. Jag var inställd på att ligga hemma på sängen och läsa eller kanske titta i taket. Vid halv sex äter vi och är klara runt sex.
Då ringer min telefon och jag blir så glad! Det var Henrik som ringde, honom hade jag bara pratat med på MSN, och i telefon i två minuter sedan i söndags, och för att vara oss så är det en rätt lång tid. Han var ledig och fri under kvällen och han frågade när han fick höra mina planer om jag inte ville ligga och titta i hans tak istället, och gissa om jag ville det! Jag har varit så inställd på att inte se honompå minst en vecka eftersom han åker till Västerås, så JA! Jag åker gärna till Backatorp! Så då åkte jag dit och vi spelade lite kort, gick sen upp rätt tidigt bara för att vi var tvungna att åka in till stan för att Henrik, Jonas och Anton skulle åka till Västerås och hälsa på någon polare... Så jag var med dem och vinkade sedan av dem vid tåget vid tolv.

Sedan efter det gick jag till en skivaffär och köpte Håkan Hellströms nya skiva, "För sent för Edelweiss".  Den sitter jag och lyssnar på just nu. JAg har inte hunnit bilda mig en uppfattning om den än, mer än att den är mer lik de första skivorna än de senare. Den är lite mer skränig liksom. Bra ändå. Fina texter och underbara titlar.

Vi skulle gått på rättegång idag, men en av tjejerna var visst sjuk. Vi får gå på tisdag istället.


Nu sitter min älskling på ett tåg till Västerås. Hoppas att det går bra och att vi ses om inte en alltför lång tid.

Puss och kram

/S



Idag, 23 mars -08

Ojoj, vilken seg dag det har varit idag! Första "riktiga" dagen på påsklovet, och jag har inte gjort någonting. Jag vaknade sent, gick upp vid halv tolv^^ Det var skönt att sova så länge ialla fall :) Det behövdes... Sen dess har jag ätit, läst litegrann, kollat på två hockeymatcher (finaler), Finland - Sverige från OS i Turin -06 som Sverige vann med 3-2 och sen VM-finalen, också sen -06 som Sverige vann med 4-0 över Tjeckien. Just nu läser jag änglar och demoner av Dan Brown, den boken jag läste förut tog slut... Denna började jag läsa då jag var hos Henke igår, då han fortfarande sov. Har ju läst den innan, men det var ju ett tag sedan nu. Den är bra. Sen sitter jag och tittar ut genom fönstret och förundras över vad jag ser... Det är helt vitt. Helt vitt och det slutar inte att snöa! Helt sanslöst.

Ja, de har varit en slapp dag helt enkel, men det får man ha det med ibland!
Ha det bra!
/S

Musik jag vill ha:

Japp, återigen vill jag ha mer musik!

Här kommer en liten lista:
*Daughtry - Over you
*Lasse Lindh
*Lite Linkin Park, de var rätt bra
*En låt jag hörde på Rix FM idag, någonting med "why do you cry Miss America?" Lite rockig sådär...
*Lite melodofestival kanske...

Japp, ta kontakt, så tar jag emot ;)

/Sandra

P.S. I love you...

Eller "PS Jag älskar dig!" på svenska...
Det är en av de bästa böcker jag har läst på mycket länge. Jag sitter och har nära till tårarna flera gånger, bara för att det antingen är så fint eller så sorgligt. 
Boken handlar om hur man går vidare efter att en mycket älskad person har lämnat en. Det kan vara tungt, men det går till slut... Den är verkligen bra, den är lättläst och ofta ganska rolig. Samtidigt är den hemsk. Fy vilken hemsk känsla...
Gissa hur mycket man börjar fundera...

 image21

Ha en fortsatt bra dag!
/S

P.S. I love you...


Glad påsk!

Nu är det påskafton och solen skiner! Och det är en decimeter snö på marken. Just ja. Påsklunch med familj och mormor snart, sen påskmiddag på restaurang med familj och en familj till, sen ut till Backatorp på 18-årsfest. Jag har lagt förtroendet för presenten på Henke och Johan, hoppas att de fixar det...

/S

Just...

...fuck everything...

det snöar
det är kallt
jag är slarvig
jag är korkad
folk bråkar
datorn krånglar


Ja, just fuck everything!

Det är tur att det finns vissa saker och speciellt personer som lyser upp tillvaron för mig ibland.

/S

Påsklov!

Ja nu är det äntligen lov igen! Eller, egentligen börjar det väl i morgon vid den här tiden, men eftersom vi är lediga så har vi lov nu! Såå skönt! Ska nog ta mig en tur till stan i morgon också, ska kolla på lite vårkläder, sen ska jag försöka träffa min käre pojkvän också, det var ett tag sedan nu tyvärr... Men nu är det lov så det ska det bli ändring på!

Ska strax till fiolen, rep inför discoprojektet igen. Lite jobbigt att det ligger så sent, mellan 19,50 och 20,30... Då vill man ju ha lite lugn och ro innan man lägger sig och så. Man vill inte göra sig iordning och gåt ut strax före åtta... Aja, det är ju roligt iallafall.

Hoppas snön försvinner snart!

/S

Snö? Den 17:de mars?

Någon driver nog med männskligheten i Göteborg med omnejd...
Så här ser det ut hos oss just nu:

image31

image32

image34

Så här mycket snö har vi här. Det är värdelöst!
Ja, jag laddar upp bilder här medan bilddagboken ligger nere.

/S

Det snöar...

I går hade vi så underbart väder här i göteborgsområdet, ganska varmt och sol och klarblå himmel, det kändes verkligen som om våren var på gång, och jag planerade vårkläder till idag.

Gissa vad mamma sade när hon öppnade dörren till mitt rum imorse?
"-Det snöar, är fyra minus och blåser på tvären."
Grattis till det liksom. Från vår till vinter på ett par timmar.

Jag lade mig och sov vid 21 igårkväll. Det behövdes, så jag sov nästan 9 timmar i natt, tillskillnad från natten innan då jag bara sov typ två^^

Snart mat!

Lycka till!

Ska fortsätta plugga...
/S

Idrottsrapport... En massa babbel!

Japp, jag sitter och skriver en rapport som ska lämnas in i morgon. Den handlar om vår träning under årskurs tre och just nu känns det som om det bara blir en massa bullshit. Jag har inte tränat speciellt mycket på fritiden och jag har gjort det som krävs av mig på idrottslektionerna. Ofta jag ansträngt mig så mycket som jag bör, men det finns ju inte en chans att jag tar med det i rapporten. Nej, det blir rent ordbajseri mycket av det jag skriver, och hoppas att det duger. Det känns bara så onödigt att jag tar en massa tid till något som jag inte ansträngt mig med så mycket under terminen. Som grädde på moset ska vi spela volleyboll på gympan i morgon också, jag HATAR volleyboll!

Nej, nu gör vi klart detta så att jag får komma i säng rätt tidigt i kväll. Jag är sjukt trött. Jag har legat och tittat på min underbare, sovande, pojkvän i tre timmar i natt utan att själv kunna somna. Efter det somnade jag nog såsmåningom. Det var ju skönt att han kunde sova iallafall. Även om inte jag kunde det. Menmen, jag sover nog mer inatt hoppas jag.

Nu är det bara tre dagar kvar i skolan innan vi får påsklov! Hurra! Det behövs! Dessutom jobbar inte Henrik för en gångsskull, vilket betyder att vi får en massa tid tillsammans!

Ska fortsätta rabbla och stapla ord på varandra nu... Hörs mer sen!
/S

I did it! Jag är INTE körd!!!

Vet ni vad? JAG KLARADE matteprovet! Jag vick godkänt, säkert G+ till och med! 14,5 poäng får jag vara nöjd med. 8 var g-gränsen och gränsen för VG låg på 18. alltså närmare VG än G! Det är inte illa för en numera matteinkompetent människa som jag! Härligt! Hoppade över fyra uppgifter som jag verkligen inte förstod, jag hade räknat och såg att jag klarade mitt mål (G) ändå, så varför anstränga sig då liksom? Jag är iallafall nöjd. Fått G på alla delprov hitillsså ett G i kursen är nog säkrat. Ska satsa som jag vet inte vad på nationella sen, så att jag har chans på VG. Matte C är svårt. Jag är ganska nöjd att jag klarar det ändå just därför.

Jag är duktig ibland. Nöjd dessutom!

Det får bli en fin vårbild på detta:
image30

Ha en bra kväll!
/S


Snälla sluta, jag har huvudvärk!

Jag har sådan huvudvärk. (Pågrund av allt)
Jag har en svenskauppgift att skriva klart. (Som är jobbig och käver kreativitet)
Jag har ett matteprov imorgon. (Som jag kommer misslyckas med totalt)
Jag orkar inte, snälla sluta!
Inget mer tjafs och inga mer ovissheter. Snälla?

Försöker hänga i, kämpa på. Än så länge simmar jag med näsan över ytan.
Sjunker inte, inte som då. Som då. Då.
Men nu går det bra. Bara jag klarar matteprovet imorgon.
Fredag imorgon. Sen är det helg. Helg.

Även om jag har det jobbigt ibland finns jag alltid där för dig. För er och speciellt dig.

Med kärlek till alla förutom matten.
/S


Jag är körd!

Ja, vi har matteprov i morgon, och vi kan ta det en gång till. JAG ÄR KÖRD! JAg kommer inte klara det. De andra vi har haft har jag tyckt att jag klarat rätt bra ialla fall, och kanske funderat på ett vg, men ändå bara fått g, men nu... Jag hoppas att jag tar mig samman och skriver ett g, svagt eller starkt gör det samma, bara jag klarar det...

Fy det är vidrigt och känns rätt kast just nu...

/S


JÄVLA MATTE C!!!! 


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Det är ett av spåren på Håkans nya skiva, Försent för Edelweiss. Det ska bli så spännande att höra på skivan, det var så längesedan vi hörde något från herr Hellström nu. Just denna låt hade en mycket fin titel tycker jag, och den har många fler spår med lika fina titlar...

Kärlek är underbart <3

/S

Ledig onsdag!

Japp, det är lite minihelg mitt i veckan för vår klass just nu... Studiedag idag och sen vår just nu lediga torsdag i morgon. Inte helt fel faktiskt! Haken med det hela är att jag borde plugga såå mycket, men att jag inte orkar ta tag i det... Det är en massa Jag MÅSTE göra, men jag hinner inte med allt... Usch och fy. Nej, nu tar jag mig i kragen och skriver klart svenskan.

/S

Hejsan alla!

Här sitter jag framför datorn igen... Nu äter jag faktiskt middag på samma gång, bara för att slå massa flugor i samma smäll, pluggar gör jag också. Lite. Eller tänker göra. Det blir tidig middag för mig på tisdagar, jag går ju ner till kulturskolan så tidigt, ska ju vara där nere redan vid fem numera. Jag går väl runt 16:30 därför... och kommer hem 20:30. Lite jobbigt att vara borta så länge, men det funkar väl.

Igår när jag gick ner tyckte jag mig skymta en vitsippa i backen, kan de vara påväg redan nu? Fundersam, men ska kolla ordentligt sedan! Om de är på gång vill jag ha en riktigt stor bukett då de blommar som mest, kom i håg det! Älskar vitsippor!

Idag börjar dessutom kvartsfinalerna i ishockeyn! Kommer nog bara kunna lyssna på sista perioden (om jag har tur) eftersom jag kommer hem så sent, men jag hoppas ju såklart att det går bra och att MODO vinner där i Timrå!

Nej, nu ska jag skriva om en låttext till en nyhetsartikel!
Ha det bra!
/S

Reklam!

Klockan 18:00 på Caféscenen på Kulturrum i Partille den 10/3, måndag, är det folkmusikspelning med lite smått och gott! Bland annat spelar vi i folkmusikgruppen "Time" av Kroke. Kom dit, det är värt det! Jag spelar melodistämman, bara så att ni vet!
Här har ni ett smakprov, kanske inte så bra, men det duger. Dessutom är det mycket coolare i verkligheten!


/S

Underbara sommarbilder... Part 2.

Jag kör lite dubbelt up med bilddagboken nu...

Ladda upp en sommarbild från förra sommaren och förklara varför du tycker om den och varför den betyder något för dig... Tala gärna också om var, när, och med vilka bilden är tagen :)

image27

Detta var en av de sista dagarna på sommarlovet, den 18 augusti, och vi var på Kulturkalaset i Gbg. Det var jag, Ellen, Karin, David och Hanna och då bilden togs satt vi på Operakajen och tittade ut över hamnen och skymningen och det var fortfarande varmt...

Det var sommar, jag satt där med några av mina närmaste vänner i mitt kära Göteborg och tittade ut över Hisingen med vetskapen om att min underbare skulle komma hem dagen efter... Kan det bli bättre?

Det kommer mera...

image28

Tänk er en sommarkväll, det är fortfarande ljummet i luften efer en varm dag, ni sitter nere vid en sjö på en plats som ni tycker så mycket om, solen håller på att gå ner och allt är bara bra... Kan man säga annat än att det är sommaridyll?

image30

Att få uppleva sådana sommarkvällar är få förunnat och jag är så glad att jag får chansen att göra det. En sådan underbar kväll. Nu börjar saknaden blandas med en lägntan, vi är på väg hem, bort från det underbara, men hem till dem (den) man saknat i nästan tre veckor. Då börjar man längta. Ändå vill man bara vara kvar i denna underbara miljö... En underbar tid var det iallafall.

Ja, jag längtar efter sommaren, och efter den tid som var...

/S, som i Sandra, sommar, sjö, sol och saknad...

The soul of MODO hockey!

Hej där alla glada människor! Nu kommer det bli en del hockeysnack...

Den 14 april förra året, finalmatch 6 av sju möjliga i Cloetta Center, Linköping HC - MODO Hockey. Sista perioden, MODO leder med 3-2 och det återstår endast minuter och till slut sekunder. Femman som är inne på isen är MODO:s själ och hjärta. Kapten Per Svartvadet #39, Anderas Salomonsson #15, Niklas Sundström #24, Mattias Timander #3 och Hans Jonsson #5. Då jag såg matchen i repris igen fick jag gåshud då speakern sade detta, de som har växt upp tillsammans, vännerna i Ö-Vik, nu återförenade i MODO efter NHL-karriärer... Det var mäktigt! Tyvärr utelämnade de detta "Hallelujah-moment" i guld-dvd:n. Nu är det en person på modohocke.se:s forum som har gjort en film av detta och oj vad minnen man får... Det är riktigt mäktigt!

Titta och njut!



/S

Favoritbilder!

Just nu blir det favoritbilder på bilddagboken! Om jag inte tar så mycket bilder, vilket jag sällan gör om vårvintern och om det är dåligt väder så brukar det landa i att jag laddar upp lite best of-bilder, eller "tema-bilder" bara för att fylla upp lite...

Sen kan man ju alltid drömma om sommaren när man ändå håller på också!
image24

image25

image26

Blir man inte sugen så säg...

/S

Det blev som jag trodde...

Japp, här sitter jag en fredagkväll... Usch, jag har tråkigt! Funderar på att läsa lite i min bok nu, den är bra. Annars har jag inga planer för kvällen faktiskt.

Jag tror att jag har blivit lite bortskämd eller van vid att alltid göra saker på helgerna att jag blir bortskämd om jag är helt fri och ledig. Det är lite illa^^ Visst, de kan vara skönt och det är bara bra att sova lite tidigare eller ta det lugnt ibland, men det är inte lika roligt :P

Något ska vi väl kunna hitta på... Ingen som har några förslag?

/S

Fredag...

Nu är det fredag igen, äntligen! Visserligen har det varit en slapp vecka för oss på SP, och så var vi ju lediga igår, men helg, det är ju oslagbart! Nu har vi håltimme i en timme till innan vi har 80 minuter urtråkig svenska igen... Fy, det måste nog vara den tråkigaste lektionen i veckan iallafall.

Får se vad som händer ikväll, antagligen ingenting, men det kan vara skönt det också. Antagligen kommer jag att lägga mig relativt tidigt, för jag är så sjukt trött numera... Jag förstår inte, jag har varit en sådan extrem kvällsmänniska, men nu, de senaste veckorna är jag dödstrött på kvällarna. Gå och sova tidigt är ett bra recept...

Håltimmar är värdelösa.
/S

Kom änglar...

Den vackraste stunden i livet var den när du kom...
image23
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om...

/S

Med solen i ögonen...

På bilddagboken alldeles strax kommer en favorit i repris, "Med solen i ögonen..."

image22
En underbar bild från en underbar vistelse i Hemsedal!
Våren är på väg nu...

Håll utkik!

/S

Hemma tidigt!

Idag har vi det bra, vi slutar elva, äter och åker hem med 11,12 bussen från skolan. Då är jag hemma runt 12,15 och det är hur skönt som helst! Då har jag ett par timmar av deg innan jag ska gå mot fiolen som börjar fem. Innan dess ska det lagas middag, så det gör jag väl vid 15,45, sen har jag ca 45 minuter på mig att fixa till det sista. Det är verkligen hur skönt som helst att bara ta det lugnt på eftermiddagarna. Annat var det förr, stress och press med en massa projektarbete, men det slipper vi nu :D Huuur skönt som helst att det är över verkligen!


/S


Inget plugg --> matte --> göralös :S

Jag måste säga att jag inte riktigt känner igen mig själv... Vi har inget i skolan denna vecka, men ändå känner jag för att plugga, bara för att göra något. Jag känner mig göralös liksom. För att råda bot på detta tog jag fram matteböckerna. Jag räknade de få tal jag hade kvar på kapitlet, och sen tog det stopp. Jag fattade verkligen inte vad jag skulle göra, så det får vänta tills lektionen i morgon istället. Jag ligger fortfarande runt två veckor efter, men jag ligger nog iallafall rätt bra i fas med resten av klassen. Matten tog slut och likaså pluggandet. Jag får lägga mig och läsa en stund innan jag duschar och går och sover. Tidigt ikväll också.

/S

Det finns bara tomhet... Och en massa annat

Känner jättemycket för att skriva just nu, dagbok, eller blogg spelar liksom ingen roll, bara att få ut alla tankar som snurrar, men det går inte. Det går verkligen inte. Så fort jag tar fram pennan och sätter den mot pappret eller stätter fingrarna mot tangentbordet för att få till något djupare och mer meningsfullt blir det helt blankt. Som om en stor stormvind har blåst bort alla tankar som snurrar som virvelvindar i huvudet på mig.

Alla tankar och känslor snurrar som bara den, och det finns inget jag kan göra åt det. Då är det väl bara att fortsätta låta dem vara där tills de försvinner av sig själva. Det är inget mer med det.

Våren är på väg nu. Det är varmt i solen och blommorna vaknar till liv. Snart är humör och ork på topp igen.

/S

10 underbara, duochjag

I fredags var det den 29 februari. Det var tio månader sedan då. Tio underbara, antagligen mina tio bästa. Tack för dem och tack för allt. Du betyder allt för mig, jag älskar dig...


2 mars -08

Och så håller sig världen flytande igen. På ett ungefär så var förra helgen lika dålig som denna var bra. Men nu är dte iallafall över och det är bara att ta nya tag och bita ihop. Blir det jobbigt så finns det alltid folk där som stöttar en, bara man vågar. Bara man vågar visa sina svagheter och öppna sig.

Idag känner man att våren är påväg här i Göteborg faktiskt och det kommer göra mycket till för humöret tror jag, jag blir nog mycket gladare och mer positiv om det är sol och uppehåll när man tittar utanför fönstret.

Jag är extremt trött på kvällarna nu förtiden, jag förstår inte varför... Därför ska jag gå och sova nu snart. Först ska jag läsa lite i min bok.

Ha det bra //Sandra

RSS 2.0