Fullt upp!





Två bilder från flyttkaoset som just nu råder här hemma... Man hinner verkligen samla på sig en massa saker på nästan 22 år! Som tur är så slänger jag en hel del och lite hamnar på vinden här i Partille. Jag har sjukt mycket grejer alltså... Lite jobbigt så här i flytt-tider!

Dags att fortsätta antar jag...

/S

Playlist, part 6



Volbeat - Mary Ann's Place

Volbeat är ett av mina absoluta favoritband, de är grymt bra! Att dra på dem på hög volym får verkligen fart på saker och ting! Nu när jag håller på och flyttpacka, vilket inte är det allra roligaste man kan göra direkt behövs det lite bra och ösig musik, så Volbeat är perfekt.

Fortsätter med att försöka uppdatera min playlist, än så länge är den inte så lång, men jag jobbar på den!

/S

Sista helgen...

Sista söndagen, rent av sista helgen hemma som hemmaboende... Känns skrämmande och spännande och befriande på ett sätt. Samtidigt som jag givetvis kommer få fullt upp med allt som att bo själv innebär, så kommer mycket annat att gå så mycket lättare. Det behövs inte en massa planering innan jag och Henke ska ses, med var vi ska vara, om det behövs bil, och vilka kläder som kan tänkas behöva tas med. Nu låter det som om vi bor typ 50 mil ifrån varandra, men vissa saker är jobbiga nog i två olika delar av Göteborg. Smink som ska med, papper hit och dit och eventuella träningskläder... Tänk att ha allt på ett ställe, ha 10 minuter in till stan med spårvagnen och kunna sköta sig själv lite. Ja, det ska vekligen bli skönt det här. Rent av lite befriande...

/S

Girl With Balloon


Är inte det här en av de vackraste bilderna som finns?

Girl with Balloon heter den och är målad av en engelsk graffitti-konstnär som kallar sig för Banksy. Han har gjort flera helt fantastiska verk som kan beskådas på gator och torg i staden Bristol i England. Just den här bilden är så fin... både fin och lite sorglig tycker jag.

Här hittar ni hans hemsida för fler fantastisk bilder.

/S

Lindex ♥ väskor

Kolla vilka snygga väskor Lindex har fått in!

Kanske inte några typiska vårväskor, men verkligen jättefina! Alla är av lite mindre modell, och har lång axelrem, vilket jag tycker att den perfekta väskan måste ha. Jag är mest sugen på någon av dem på den övre raden. Lite mindre, men man får ändå plats med det man mest behöver; plånbok, mobil, kalender och kanske en liten flaska vatten och ett paraply. Sugen! En ny väska till våren är inte dumt...

/S

Om att handla på apoteket

En sak som jag faktiskt tycker mycket om är att handla på apoteket konstigt nog. Vad man än spenderar sina pengar på där så är det liksom till ett gott syfte! Man känner sig liksom duktig och nyttig när man handlar på apoteket.

Dagens inköp som gör att jag känner mig lite duktig är en dagkräm och en nattkräm, plus en rengöringslotion till ansiktet; "Du får ju inte tvätta ansiktet med tvål!" - Kvinnan på Apoteket som hjälpte mig...



Dagkräm och nattkräm, ACO, 119 kr
Rengöringslotion, ACOm 47 kr

Nu ska jag få hyn i ansiktet ren och fin!

/S

Soffan har kommit!

Många inlägg om en enda soffa... Men nu har den kommit! Nu har vi sängar, matta och soffa! Bara bord, stolar och diverse husgeråd som saknas innan vi kan flytta in! Inte så många dagar kvar nu!


Den är så fin vår soffa!

11 dagar kvar!

/S

Teaterkungen

I onsdags, den 16/3, släppte Stefan Andersson en ny historisk skiva, Teaterkungen, som handlar om Gustav den tredje. Det hade jag helt glömt av! Skivan inköptes i onsdags och kommer att invigas och provlyssnas under bilturen de här dagarna. Recension kommer givetvis senare!

Om den håller ungefär samma karaktär och klass som de två tidigare historiska albumen (No. 90 Kleist och Skeppsråttan) tror jag att den kommer att bli grymt bra!



/S

(P.S. Smidigt det här med tidsinställda inlägg, bloggen uppdateras trots att jag glider runt i en skidbacke någonstans! D.S.)

Sälen baby!

I eftermiddag bär det av till Sälen och Lindvallen för min och familjen Hammarstrands del, för lite skidåkning och välförtjänt vila. Skönt att komma bort lite, och att få åka lite skidor och chilla i backen. Hoppas på fint väder och att våren verkligen har anlänt när vi kommer tillbaka på söndag.


Bild från Hemsedal 2008

/S

Playlist, part 5


Stefan Andersson - Svenska liljor

Kanske lite oväntat sent kommer en av mina absoluta favoritlåtar. Stefan Andersson är nog den artist som jag nog tycker mest om, och som jag lyssnat till mest under längst tid.
Denna låt finns på plattan Skeppsråttan som kom ut 2009. Helt fantastisk historisk platta som jag tycker väldigt mycket om.

Lyssna och njut!

/S

Vi är med soffa!


Denna soffa var vi och beställde och betalade idag! Sjukt roligt, nu är det verkligen på gång! Två och en halv vecka kvar till flytt, känns overkligt, coolt och spännande! Att ha beställt soffan känns lite befriande faktiskt, nu har vi något att sitta i när vi flyttar in den 2-3 april!

/S

Nu börjar rysaren...



Idag är det dags för hockey igen efter ett uppehåll på nästan två veckor.
Dessvärre är det inte slutspel det handlar om för MODO:s del, utan kvalserien. Inget ont som inte har något gott med sig för all del, tre extra hemma matcher ger ju sitt till ekonomin. Risken att åka ur elitserien finns ju dock alltid, och det vore ju förödande, inte bara för ekonomin i klubben, utan även för hockeyintresset hos folket i Övik och andra utflyttade MODOiter.
MODO har ju ett facit med ytterst få säsonger nere i Allsvenskan, och hela 34 säsonger i högsta ligan i Sverige. Det är av yttersta vik att Laget få vara kvar i högsta ligan. Det är trots allt bara fyra år sedan MODO vann SM-guld, med efter det gick det bara neråt, nu är det tredje säsongen i rad med missat slutspel. Kanske kan det här bli vändningen? Den som får klubben att återigen vända uppåt i tabellen till hösten och nästa år. Hoppas på det.

Under tiden ska jag lyssna på webbradion, hålla tummarna och hoppas på att laget i mitt hjärta tar chansen de fått och räddar sig kvar i Elitserien till säsongen 2011/2012.

MODO - The Heart of Hockey!

/S

Blivande sambo♥


Tänk att vi ska bli sambos...
Det känns läskigt, spännande, nervöst, roligt och alldeles alldeles underbart!

/S

Playlist, part 4


Beach Boys - Wouldn't it be nice

Ännu en låt som håller länge, trots att den är ca 40 år gammal. Jag såg en film i helgen där låten användes som huvudtema, och den ger sån fin känsla =) Man blir verkligen glad av den!

Ska kanske försöka leta reda på alla låtarna på spotify, och göra en egen lista av dem, men det får bli ett senare projekt. Just nu försöker jag få till en bra och varierad lista med det som strömmar ut ur mina högtalare!

/S

Håll tummarna!

Nu klockan 18.00 inleds en aution på nätet där vi vill ha en av mattorna... Lite spännande sådant där, men dumt när man faktiskt vill ha något, man vet ju inte hur det kommer att gå!

Mattan:

(Den är starkare i färgerna egentligen, fångades dåligt på bilden...)
Bild lånad av Göteborgs auktionsverk

Håll tummarna nu så att den inte blir för dyr!

/S

Playlist, part 3


Hoffmaestro - Memories in Blue

Dagens låt blir en låt med mycket mysfaktor, en av de lugnare som Hoffmaestro gjort. Inledningen kommer från Swebus reklamfilm, som jag fastnade för redan då jag såg reklamen för första gången.

/S

Om att falla för en klocka

Bläddrade lite i Ikea-katalogen förut och jag råkade bli blixtkär. Den bara stod där, svart stilren och jättefin! Som en gammaldags Mora-klocka i modern stil. Kan verkligen se den framför mig i vårt framtida hem med lite böcker och fina prydnader. Nu ska jag bara övertala mannen i förhållandet om att det är den perfekta hyllan för oss!

PS Pendel, IKEA, 1495kr

/S

Playlist, part 2



Abba - Voulez Vous

Ett av mina absoluta favoritband genom tiderna, och en helt fantastisk partylåt. Att den är över 30 år gammal gör verkligen ingenting, fortfarande så sjukt bra. Lyssna på den på nästa fest så ska ni se!

/S

Snyggt halsband!

Jag hittade ett riktigt snyggt halsband när jag klickade mig runt på internet förut, och som jag faktiskt beställde hem. Kommer nog bli riktigt snyggt till en svart outfit senare i vår, gärna med fortsatt solbränna!

Bilder lånade från Style by Tyra

/S

Playlist, part 1


Poets of the Fall - Carnival of Rust

Tänkte skapa en liten playlist här på bloggen, dels för att fylla ut tomrummen när det inte finns så mycket att skriva, samt att dela med mig av min musiksmak!

Denna låt har jag gillat väldigt länge, och passar bra till de flesta humör.

Ska försöka uppdatera bätre, det kom av sig lite när jag låg sjuk, och det är ju tråkigt!

/S

Back on track

Jag har sedan i söndags kväll legat helt däckad i vinterkräksjukan, med efterföljande feber och utmattning. Nu är jag frisk igen, men det var verkligen jobbigt. Det är hemskt att känna sig så slut och tom på energi att man inte orkar någonting alls. Just nu kämpar jag för att försöka klara av tentan jag har imorgon, som jag missade några av de viktigaste pluggdagarna till... Gör mitt bästa och hoppas att jag klarar den ändå, annars har jag en giltig anledning till att faila känner jag.

Nu är det dags att göra sig klar och sova lite inför dagens prövning.

/S

RSS 2.0