Imorgon... ♥

Vilken underbar dag!

  
Tänk att det är två år sedan vi satt där i skogen i Backatorp och åt picknic!
Tiden har gått fort, men så har jag haft det bästa sällskap man kan
tänka sig också!

S ♥ H
29/4-07
♥♥♥

/S

28 april -09

Skyller mitt dåliga bloggande på resa, trötthet och tentaplugg. Hockey också fötstås... Tänkte bjuda på en bild tills jag skriver mer senare. Njut av den, för jag är grymt nöjd!



/S


Underbart!

  

Titta vilka fina bilder jag tog på Järntorget när jag var på väg hem förut! De blommar så underbart fint nu på våren :)
När solen skiner också och himlen är alldeles blå, då är det härligt!

/S

Fight my Brute!

Henrik introducerade mig till ett spel härom dagen, ett online fightingspel. Faktiskt riktigt roligt! Man har tre fighter om dagen, och de är väldigt korta, så får man poäng och så vidare. Registrera er via mig så får jag extra poäng! ;)

Kolla in min Brute och registrera er här:
http://slagathorz.mybrute.com

/S

The first day of the rest of my life!

Första dagen som 20-åring. Den klassiska sportfrågan:
- Hur känns det?
- Helt underbart, jag känner mig som en helt ny människa! Mycket mer vuxen!
- ???
- Alltså, det känns egentligen som alla andra födelsedagar. Man blir ett år äldre. Jag känner mig inte ett dugg förändrad.
- Har du varit på systemet nu då?
- Nej, jag har faktiskt inte varit på systemet. Det kommer en dag för det också. Egentligen känns det rätt overkligt, som om de kommer stoppa mig och kasta ut mig om (när) jag går dit.

Jag har fått jättefina presenter! En locktång av Henrik, med tillhörande lektioner^^ (JA, han är bättre än mig på att locka hår!), jättefina pärlörhängen och ett fint armband av mamma och pappa, söta örhängen av syster och en tröja av kompisar till familjen. Dessutom en del pengar av föräldrarna, mormor och farmor och farfar. Kan lägga upp bilder imorgon :)

Dagen har varit helt fantastisk! Jag blir så glad av att alla gratulerar mig, via telefon, sms, msn och facebook! Att bli grattad av familjen på morgonen innan de åker till jobb och skola blir man aldrig för gammal för! Det gjorde att resten av dagen fortsatte att vara mysig! Sen betydde det jättemycket för mig att Henrik var här och åt middag och tårta och sen stannade hela kvällen :) Det var bland det bästa av allt!

Tack för en helt underbar födelsedag!

/S -20 år!

21 april - Två år sedan vi träffades!



Igår var det två år sedan vi träffades. (Förstår inte varför jag inte kom ihåg det då?) För det som jag räknar som första gången. Beckys och Johans maskeradparty och mötet mellan spartanen och piraten. Det var en spännande vecka som följde, och det har varit den bästa tiden i mitt liv! Vilken underbar dag, och så pirrig jag var!

/S

21 april - The last day

Sista dagen som tonåring. Värt att fira, men det gör vi i morgon!

/S

Västerås

Det bär av mot Västerås nästa helg. Förbundsmöte med RUM. Kommer bli mycket mat och trevligt sällskap. Tidig avresa blir det dessvärre på lördag morgon också. 06.42 går tåget norrut och ankomsten är beräknad till 10.30. Hemresan sker på söndag eftermiddag, 16.08 går tåget mot Götet igen. Blir nästan 4h tåg på hemresan tror jag. Händelserik helg, men det är bara roligt! Kul att se lite andra städer än Göteborg och stora huvudstaden!

Hmm... Sandaler?

Tänkte nog visa en bild på mina nya sandaler. Eller kanske snarare mitt senaste ångestobjekt. Har gått och spanat på dem ett bra tag, säkert en månad, men förra veckan slog jag till. Vagabond, 600 kr. Äkta läder. Saken är den att jag älskar dem och att jag har dåligt med sommarskor. Samtidigt är jag så pank att det borde skramla om mitt konto, inte riktigt, men nästan. Efter att föräldrar, syster, kompisar och slutligen Henke sagt sitt, (alla var positiva, tack för det) så har jag beslutat mig för att ha kvar dem. För att vara gladiatorsandaler så är de väl riktigt snygga?


/S


Ansökan inskickad - Hjälp!

Nu har jag skickat in min ansökan till högskolan ht -09. Egentligen gjorde jag ju det igår, men tänkte ändra litegrann idag, men det gick inte att komma in på sidan ens. Done. Klart. Fertig. Nu går det som det går. Juristprogrammet på GU i första hand, sen lite annat i andra hand. Får se hur det går. Hoppas att mitt högskolerov ger resultat nu. Känns jättenervöst nu, men det löser sig säkert. På ett eller annat sätt. Om det skiter sig totalt med allt så får jag bli en björn och gå i ide över vintern och vakna upp lagom till våren igen!

Sovdags.

/S

Nr 42: GK

Härligt jobbat, jag klarade även min andra tenta!

Vilket betyder att jag kan med lätt samvete åka till Stockholm helgen 26-27 april!

High Five!

/S

14 april - Minnen!


För två år sedan, var detta den bästa dagen på mycket, mycket länge, oavsett vilken man jämförde med! Två år sedan MODO tog SM-guld och jag satt i Bollebygd hos Karin på fest. Satt och lyssnade på radio och var hysterisk innan det avgjordes. Grät en hel del, bara av lycka såklart. Det var den bästa dagen på mycket länge! Då visste jag inte vad som skulle hända bara två veckor senare och då ta över förstaplatsen över underbara dagar.

MODO Hockey!

/S

Underbara väder!

Så himla härligt med vädret vi har ute nu. Strålande sol och varmt, nästan 20 grader... Jag har redan fått lite färg när jag suttit ute i solen och läst =) Det är lycka det!

/S

Sushi? - Not for me!

Vi har i gänget jag umgås med i skolan pratat om att gå och äta sushi på en lunchrast. Jag hade aldrig smakat det innan, medan två av de andra tjejerna älskade det. Pratade med några andra i måndags och då bestämdes det att det skulle bli sushi på tisdagen. Av dem var det bara en som hade ätit innan, så jag var iallafall inte ensam om att inte ha ätit det tidigare. Så på lunchen i tisdags gällde det. Vi gick ner typ 100 meter till "Sushi garden" och beställde och jag var rätt nervös... Dock inte lika nervös som den stackars japanen som fick 10 studenter på halsen...

Efter mycket om och men fick vi iallafall något att äta. Jag kan säga såhär: Det var inte min favorit direkt, men jag är mycket nöjd med att ha testat! Jag tror att det var sjögräset som gjorde att jag inte gillade det alls. Riset var ok, laxen var också ok, tofun jag fick var godast tycker jag. Kanske skulle testat avocade, undrar om det hade varit godare med helt vegetarisk? Det var nog helt enkelt inte något för mig, men jag är som sagt nöjd med att ha testat, för nu kan jag säga att jag vet hur det smakar, men att jag inte gillar det så mycket. Så på så sett så var det 50 väl investerade kronor! Nästa gång får jag välja matställe!

/S

I am 19, going on 20...

Tänk att man snart är 20. Inte så långt kvar nu. Ingen tonåring längre, vilket känns lite konstigt, för det är ju det jag har varit nästan så länge jag kan minnas. Det känns som om vuxenlivet börjar komma lite närmare, även om det egentligen bara är ännu en födelsedag som passeras.

/S, med en början till åldersnoja...

Rippar musik...

Jag har åtagit mig ett rätt så stort projekt. Helt frivilligt såklart! Jag har satt mig att rippa alla mina skivor och således på nytt lägga in dem på datorn. Detta för att då jag lade in dem första gången kunde jag inte rippa med WMP. Jag lade då in dem på något skumt sätt, och döpte dem själv, alltså fick de inget riktigt namn, med artist och skiva osv. Allt låg i låttiteln som jag flitigt satt och skrev i för varje skiva jag köpte och fick. Vilket nu är rätt många. Tyvärr är jag lite för perfektionistisk för att bara låta detta vara, för jag tycker verkligen inte om att alla låtar hamnar som okänd artist i min mp3. Så det är det jag åtgärdar nu. Har hunnit med 18 skivor sen i går, så nu är det väl bara... kanske lika många kvar!

Hade jag varit en riktigt bra bloggare hade jag givetvis visat er en bild på projektet, men det är jag inte!

/S

Ingenting

Jag har egentligen inget att säga. Jag är brutalt trött och borde sova nu direkt! Upp samma tid imorgon, och sen skola hela långa dagen. Hade velat ligga hemma och mysa med my love, men han jobbar och jag pluggar. Snart är det dock påsk, och då är det massa ledigt!

Ha det bra tillsvidare!
/S

Underbara vår!



Begagnade böcker

Jag ska strax dra mig till skolan och köpa två böcker av en tjej som jag inte vet vem det är... Två böcker för 850 spänn, rena rama rånet. Dessvärre så hade det blivit dyrare att köpa dem nya, så jag är väl nöjd. Hemskt att det är så dyrt med kursböcker!

Hade hoppats att jag skulle hitta någon att luncha med i stan men det verkar inte så...

/S

I'm on my way...

Solen lyser, det är varmt ute och jag är på väg mot Backatorp! Kan det bli bättre?

/S

RSS 2.0