Go MODO!

Leder just nu med 4-1 mot serieledarna HV71! Spännande att få se matchen på TV :)
Hoppas på fler vikiga poäng nu...

Update: Nu 5-1!

Update2: Vinst! Tjoho!

/S

Naglar och nagellack...

De flesta vet väl om att jag är rätt så noga med mina naglar... Dessutom tycker jag ju att det är riktigt roligt att pyssla om dem. Tycker att det är snyggt med långa naglar, fast då ska de vara välvårdade såklart. Tyvärr kan jag själv inte ha så långa naglar som jag skulle önska, det funkar inte med fiolen.

Det "jobbiga" är att de är så hårda att det är svårt att korta av dem. Det lättaste är att fila, men är de långa tar det ju lång tid. Klippa går inte, kommer halvvägs på nageln, sen spricker resten och det blir väldigt ojämnt och fult. Nageltång/nagelklippare är inte heller så bra, får knappt in nageln där i, då de är väldigt välvda. Bita av dem är konstigt nog det som funkar bäst... Jag var en väldig nagelbitare förut, och började måla dem för att kunna sluta. Gärna i starka färger för att "haja till" när handen var på väg till munnen.

Det är så jag håller dem fina fortfarande, genom att vara noga. Om naglarna börjar se fula ut är det alltid nära till att jag biter på dem, och det blir en stor ond cirkel av det hela.

Här är en bild på när jag hade riktigt långa naglar! Det var ett par år sedan, tror faktiskt inte att de någonsin har varit längre än så. Problemet är ju när de blir för långa att det är svårt att skriva och att göra vanliga saker. Jag skriver ju en hel del numera, både på datorn, i skolan och dagbok+brev. Pekfingernaglarna tar liksom emot tillslut.

Jag gick idag igenom mina nagellack, som nu efter många år är ganska många. De torkar ju tyvärr rätt så fort om man inte använder dem så ofta. Så många som jag har så hinner jag ju inte med alla! Därför är det rätt så bra med minilacken, dem använder jag mycket. De är inte så dyra och de hinner ofta inte torka så fort.

Rad 1: Dessa lack har jag (+många andra av varierande märken såklart)
Rad 2: Dessa vill jag ha. Mitt bruna hade torkat ihop såg jag förut; det gröna var snyggt jag gillar grönt jättemycket! Det rosa var fint, typ bara på naglarna jag kan tänka mig att ha rosa, är ju ingen rosa person; lila kan vara fint, jag har ju faktiskt inget lila lack, tro det eller ej och slutligen rött, en annorlunda stark röd färg som alltid passar bra. Ni kan hitta fler färger här.

Det är roligt att ha färgglada naglar tycker jag! Det är inte alltid jag är så uttrycksfull i min klädsel, men naglarna kan man göra nästan vad som helst med! Har kört mycket på svart, blått, rött, men även mildare färger som rosa, silver och genomskinligt. Fransk manikyr är dock ingenting för mig. Visst, det är fint ibland, men det är pilligt och blir ofint för snabbt.

För tillfället är mina naglar målade med nr. 42, nästa omgång blir det nog nr. 03 eller nr. 104 (vilket egentligen är mer svart än blått). Baslack under och topp/överlack ovanpå såklart.
Det är ett hett tips för fina naglar, att inte bara ha färg på, utan lack både under och över. Baslacket får färgen att sitta längre utan att flaga av och skyddar dessutom nageln från att ta färg från lacken och bli gul och missfärgad. Överlacket ger extra glans och skyddar färglacket så att det inte slits så fort utifrån.

Nu får det vara nog med nagelskrivande för denna gång! Detta tycker jag iallafall är roligt =)

/S

MODO bäst i lördags!


Nu har jag sett Foppa spela! Jag har dessutom sett MODO vinna i Scandinavium igen.
Underbart! Grymt skönt med en vinst, speciellt mot Frölunda. Hoppet om slutspel har
inte dött än!

/S

Puss!


Det blev några pussar i helgen ändå som tur var! Trots lite tid tillsammans så är den ändå värdefull. Skönt att det inte är långt till fredag iallafall...

/S

Jag har ett ganska enkelt mål i livet...

Jag vill se Peter "Foppa" Forsberg spela ishockey live. Detta var kanske sista gången, och det såg mörkt ut. Fram till ikväll. Nu verkar han redo att spela efter sin revbensskada, allt bestäms efter värmningen i morgon förmiddag. Det tycker jag var riktigt roligt faktiskt. Han lär ju inte vara med i truppen nästa säsong, och OS kan jag ju inte se, alltså sista chansen, och jag hade nästan gicit upp hoppet! Man ska aldrig säga aldrig, nu är det bara att hålla tummarna! En av Sveriges största idrottstjärnor någonsin kanske är på isen imorgon! Snacka om belöning...

/S

Längtan till lördag!

Lördag klockan 13, dit längtar jag!
*ingen mer omtenta, än på ett tag,
*äntligen helg,
*snart dags för hockey,
*det bästa av allt: träffa Henrik igen!

Slippa pressen ett tag igen. Iallafall fram tills på söndag em/måndag. Innan dess, en underbar helg!

/S

Resa till Lund v.7?


Jag blev jättesugen på att åka på kortvisit till studentstaden nr. 1, Lund, under mitt sportlov (!) som infaller traditionsenligt v.7 för oss göteborgare. Att träffa tjejerna lite igen, och komma bort från Götet ett slag vore trevligt! Får se om det blir så! Hoppas!

/S

Sommar, sommar och sol...


Bara ben och målade tår. Sitta i solen och titta på sin skugga.
Det är underbart! Kan inte låta bli att längta lite massor!

/S

Snygg skjorta


Jag är på jakt efter en snygg skjorta, och hittills har jag inte hittat någon... Kanske denna?

/S

Längtar!


Både efter sommar och personen på bilden!♥ Då stundar bättre tider!

/S

Mellan allt.

Playing: Forgotten - Linkin Park

En riktig mellandag idag.
Mellan terminerna.  Den förra slutade i fredags, och det är en ny termin redan på måndag... Fast jag har ju lite kvar...
Mellan dagarna. Hatar söndag eftermiddag/kväll, man väntar bara på att helgen ska sluta och veckan börja...
Mellan känslorna. Tomhet efter att Henrik har åkt. Konstig blandning av saknad som inte riktigt börjat och ensamhet...

Nu ska jag sätta mig och skriva lite, och sedan försöka sova, lika bra att komma i bra rytm igen.

/S

Vrålkåda


Här är den låt som vi ska spela i folkmusikgruppen den närmaste tiden. Lite fortare ska den gå, men jag tycker att den är riktigt bra!

/S

Trött onsdag...

Lång skoldag idag också. 8.15-16.15. Ska bli skönt när det är över det här grupparbetet, för det är så jobbigt! Mycket att göra och att tänka på och få med allt... Man blir så trött i huvudet av allt prat. Imorgon är förhoppningsvis sista långa dagen, kanske slutar vi före halv tre. Det är verkligen sovdags för mig, det är inte roligt att gå up klockan 6!

Farewell, good night...

/S

Mums!


Det blir lite bildkavalkad idag minsann! Mums, vattenmelon från Kroatien!

/S

En härlig bild!


Postar en härlig bild! Det här längtar jag allt litegrann til nu! Tänk att ha det varmt, ligga på en solvarm klippa och känna solen bränna på ryggen! Härligt!

/S

Hmm, orka!


Orka att JAG får spam kommentarer på min blogg! Det är ju kul att få kommentarer, så inte speciellt kul att alla tre är från okända läsarraggare... Om jag går in och kollar vilka det är? Nej, verkligen inte!

(Skriver om något roligare sen...)

/S

Blogg update!



Jag har gjort några mindre förändringar i bloggen, inte så att jag lyckats fixa till dem själv, men jag är nöjd ändå! Jag tycker att det blev riktigt fint för att vara jag som pillat lite =) Kul med lite förändring, hoppas bara att jag kan fortsätta lite.

/S

Snygg vårjacka

Jag hittade en riktigt snygg vårjacka när jag spanade lite på H&M:s hemsida. Nu ser den lite ljusrosa ut, men det är den inte, den är naturvit, eller offwhite. Den tror jag att jag ska försöka lägga vantarna på om jag lyckas hitta den. Det är ju alltid lite lurigt att hitta något i butik som man hittade på nätet...
Vad underbart det ska bli med vår och man kan byta jacka igen! Nu är det bara två, kanske tre månader kvar!

/S

3x happiness!



Kolla vad jag hittade idag på Body Shop! Min favoritduschtvål som utgått ur sortimentet reades ut! Jag blev jätteglad och slog till på tre stycken direkt! Nu klarar jag mig nog ett tag =) Tre stycken för 150 kr, när en kostar 102 kr i vanliga fall! Ett fynd!

/S

Konstnär

Jag kom på att jag hade akrylfärger någonstans i garderoben, så jag letade och hittade dem. De är knappt använda och de håller faktiskt än, mer än fem år efter att jag fick dem. Jag är ju en kreativ person innerst inne, det är bara min fantasi som sätter gränserna. Litegrann lyckades jag faktiskt skapa idag, imorgon bär det av till IN-EX för mer penslar och sådant. Kanske slår på stort och köper en duk också. Vem vet. Nu har iallafall min kreativitet gått och lagt sig, alltså är det dags för mig att följa efter!

/S

Reality Check...

Imorgon börjar skolan igen - jullovet är slut. Dags att börja plugga på riktigt.
Det är -15 grader ute. Det faktum att jag har på mig i princip så mycket kläder det går hindrar det minsann inte från att bli ännu kallare... Att det blåser i Göteborg gör det ännu värre.
Det är dags att börja sakna igen. Ett dygn har gått och det har redan börjat. Bara att vänja sig...
Jag har riktigt fina vänner som jag tycker mycket om, även om de bor långt härifrån och snart lämnar mig ensam kvar igen.
Vardagen finns för att få tiden att gå framåt mot helgen och nya vardagar. Upprepning krävs för förändring. Det tråkiga måste finnas för att det ska kunna vara roligt ibland.
Min ambition att aktivt skriva på tre olika ställen är inte realistisk. Men det hade varit bra om det hade gått.

Nytt år, nya tag, fast det blir inte alltid roligare av det. Ibland måste man bara härda ut.

/S

Cold and red


Min julamaryllis är lite seg, den tycker nog att det är lite för kallt i mitt fönster, och jag klandrar den inte!

/S

Ensam och frusen

Nu är jag ensam kvar här hemma och det är isande kallt i Göteborg. -15 grader, blåser och snöar.
Jag fryser både utomhus och inomhus. Fryser om både kropp och själ.
Det är så tomt här nu. Ingen har man som kan värma en när man fryser, eller göra en trygg när man drömmer mardrömmar.
Bara att härda ut, snart kommer våren, och snart får jag sällskap igen.

/S

Du♥


Du gör mig till världens lyckligaste tjej, hoppas att vårt 2010 blir lika bra som våra tidigare år tillsammans!♥

/S

Fredrik Lindström ringer SJ

Fredrik Lindström ringer här till SJ:s automatiska telefontjänst, och det går inte så himla bra... Sjukt roligt!


/S

2010 - Ett nytt decennium tar sin början...

Så tog 2000-talet slut och ett nytt decennium, som börjar med detta år 2010, tar sin början.
Ett decennium som till största delen bestått av uppväxt och skolgång, mognad och lärande är till ända. Troligen kommer det att följas av ett decennie med fortsatt lärande och utbildning, men inte i samma anda som tidigare. Plugg på högskola skiljer sig en hel del från grundskolan, jag kommer om fyra år ha min examen som jurist. Jag kommer att plugga för att få mig ett jobb, ett yrke, det som ska försörja mig i framtiden.
Uppväxten kommer att avlösas av vuxenlivet.
Jag kommer att bli vuxen under det här decenniet. Jag kommer flytta hemifrån, studera klart, jobba med det jag har utbildat mig till, förhoppningsvis bilda familj. Gifta mig och få barn, bo i hus och vara nöjd med mitt liv.
Det känns lite läskigt att fundera i de banorna, men det är ju faktiskt realistiskt. Jag kommer att vara trettio när detta decenniet tar slut, ha en bra utbildning och förhoppningsvis en vettig inkomst från ett jobb jag är nöjd med.

Det ska bli väldigt spännande att se vad de kommande åren bär med sig. Omvälvande kommer de säkert att vara, och mycket kommer att hända. Jag kommer att på allvar bli vuxen, inte bara till siffrorna som betecknar min ålder.

Nu har vi gått in i vårt fjärde decennium!

/S

RSS 2.0