Trött tröttare tröttast!

Jag är så sjukt trött! Har gått runt sen i onsdags efter tentan och trott att det är fredag, så min vecka har varit sjukt lång! Hur tror de att vi stackars studenter ska klara av två långa och tråkiga föreläsningar direkt efter en tenta från helvetet? Det har gjort mig helt utslagen på kvällarna, men efter lite sömn är jag nog fit for fight igen!

Just nu sitter jag och tittar och väntar på att färgen på mina naglar ska torka så att jag kan göra mig iordning för kvällen. Svarta och fina blir de nu, klorna. De är så långa nu att Lasse, min fiollärare skulle få spader. Det man inte vet har man inte ont av!! Tänkte vara lite extra fin till imorgon, för då är det utgång som gäller! Hanna blir 18 så då bär det av ut och fira henne! Dags att vara pepp på utgång, det var ett tag sedan det... Det blir nog finemang :D

Hockeysäsongen tar slut imorgon för vår del vilket är lite tråkigt. Matchen igår var ingen höjdare direkt. Jaja, bara att bryta ihop och komma igen, för att vara i slutspel med sådant spel hade inte funkat ändå. Lika bra att göra lidandet kort liksom^^ Här kommer dessutom en bild på MODO-spöket, det som spökat för laget den här säsongen; lyckades få en skymt av det på matchen igår:


Henrik sov här i natt, tycker verkligen om att vakna mitt i natten, vända mig om, och se honom ligga där, det är underbart! Även om man kanske inte sover så himla bra så är det så himla mysigt!

Nej, nu ska jag borsta tänderna och ta bort mitt smink för att sedan krypa ner i sängen...
/S

Frånvaro

Ni får ursäkta min frånvaro, men jag får skylla på att jag har tentat idag. Fy sjutton, men nu är det iallafall över. Pluggade en massa igår, och sen tentade idag, så nu är jag helt slut i huvudet! Ska städa lite ikväll tänkte jag, eftersom det inte hinns med imorgon. Då är det ju hockey!!!

Återkommer.
/S

Today is just the day before tomorrow...

Dagarna flyter ihop och blir en enda stor grå massa. Försöken att göra något vettigt av dem blir mindre och mindre. Engagemanget och motivationen tryter.

Plugg imorgon. Massa plugg. Hatar det. Hatar mig för att jag är så dålig på att ta tag i saker och ting. Mest av allt vill jag bara att tiden ska gå, att tentan är avklarad, att jag får tid över så att jag kan ligga och slappna av i famnen på den jag gillar allra allra mest. Sluta tänka, bara vara.

Ja, jag vet. Jag kommer antagligen att bättra mig efter tentan. Har något roligt att se fram emot.

Until then...
/S

Edit: En 5-0 seger är inte fy skam. Creds till dem att de ens orkar ta tag i det och spela grymt iallafall i slutet för att undvika helvetet. Synd att de inte gjorde det tidigare...

Dagens bild



/S

Tankar från duschen...

Underbart att duscha, känner mig som en helt ny människa! Varm inifrån och ut och ren och fin. Hur skönt som helst! Att vrida på varmvattnet mer och mer, för att avsluta på nästan skållhett - underbart! Dock håller min hårinpackning på att ta slut, vilket inte är så bra.

Mitt hår är nämligen så torrt i topparna att jag skulle få skäll av frisören. Om jag nu faktiskt skulle släpa mig dit. Vilket jag verkligen borde göra, med tanke på att topparna ser ut som de gör och luggen, ja luggen bara hänger. Gör så gott jag kan för att det ska se bra ut fram tills att jag kommer till en frisör. Synd bara att det är så satans dyrt.

/S

Tentaplugg och hockeyångest

Tenta på onsdag och som vanligt så känns det nervöst. Prestationsångest för att inte prestera lika bra som de andra jag umgås med eller att överhuvudtaget klara av det för den delen. Vilket är lite dumma tankar såklart, för jag har hängt med på föreläsningarna och jag har varit med på alla seminarier. Dock har jag kanske läst för lite, vilket kanske skulle kunna fälla mig. Det kommer säkert vara nyttigt att plugga tillsammans imorgon, så jag tror att det löser sig till sist. Det brukar göra det. Som tur är.

Hockeyångest ja. Det är hockey på torsdag, Scandinavium, 19.00, jag, Henke, pappa och Linnéa, Förlunda-MODO. Att bryta trenden med att släppa in sex mål vore att föredra, likaså att spela lite bra igen. En vinst känns lite mastigt. Orkar inte med det dåliga spelet, kvalserien är ju inte så himla kul. Hoppas på att undvika den, helt klart. En hockeysäsong som slutar i februari, känns tråkigt och ovant.

Lite snö kan locka fram barnasinne i vem som helst, jätteroligt hade vi igår då vi byggde snögubben Joel, en snölykta och en snöborg! Synd bara att det slaskade bort så snabbt, men det var kul så länge det varade! Vi bangade att komma till Morsing och spela spel för att det verkade komma för mycket snö (vilket det med facit i hand inte gjorde),  och hamnade hemma i Backatorp, ute i snön istället!

Nu ska jag ducha, sen sova, för jag är faktiskt jättetrött!
/S

[Skriv rubrik här (gärna fyndig)]

Jaha, då var den intervjun avklarad. Tycker att den gick rätt bra jag. Hoppashoppashoppas på jobb där i sommar.
Sen middag hos Lollo, hoppas att de andra har det trevligt på sin utgång!

Dags att sova!
/S

Wish me luck!

För i morgon klockan 9.00 ska jag vara på Liseberg och ha intervju! Lite nervös är jag, men det ska nog gå bra.
Ska bara komma på ett riktigt bra minne tills dess.

/S

Ännu en krossad dröm...

Foten. Den jävla foten. Den som så mycket som andas om "Vad var det jag sa" får med mig och göra. Eller kanske inte. Jag kommer nog inte ens orka ta emot kritiken att jag vågade hoppas. Bara vända mig om och gå. Fuck. Jag som hade sett fram emot det så mycket. Så mycket att få se den störste genom MODOs historia,kanske i hela hockeysverige, spela med dem igen. Jag som iallafall hoppades. Så går det inte. FUCKFUCKFUCK. Tänk er att få se honom spela. Vilken dröm. En dröm i spillror.

/S


Playing: Had enough...

Här sitter jag och känner mig lite ensam. Så blir det väl om man blir van vid sällskap... Frusen är jag också, och ingen finns här att värma mig, eller att krama mig eller att prata med mig. Alla dessa känslor som flyger runt, jag känner mig dum, dålig, frustrerad, glad att jag har det så bra, uppgiven, you name it. Så mycket på samma gång.

Har tillbringat kvällen, natten och dagen i Backatorp, och det var underbart. Som vanligt. Värre att åka hem dock, det känns som om varje gång man möter 18 mot "Skälltorpsvägen via Backatorp" (andra hållet, på väg dit) så skrattar den mig hånande rätt i ansiktet. Ja, kanske lite väl starkt, men lite så är det faktiskt. Att veta att om jag suttit på den bussen så hade jag varit på väg dit, på väg mot en massa mys och den bästa av de bästa. Avskyr att se just den 18 i stan, för att jag inte är med på den. Samtidigt som jag gillar den jättemycket, bara för att det är rätt buss... Fy jag låter ju helt tokig som känner så om en buss. En BUSS Sandra! En buss...

Ang. rubriken: Orka att man måste ha en bra rubrik. Har något bra att skriva, men ingen bra rubrik på lager som dessutom ska passa in bra. Hur ofta händer det? Nej, jag är inte fyndig. Då återstår dagens datum och Winamp med dagens låt. Låten kan man iallafall få till lite bra. Som idag. Breaking Benjamin - Had Enough.

/S

Lyckad Valentines day!

Tänk vad perfekt detkan bli om man anstränger sig lite extra. Gör sig lite extra fin, går ut och äter och bara tillbringar tid tillsammans.

Vi bokade bord på Johannebar, gjorde oss fina, åkte dit tillsammans, åt god mat, åt god efterrätt, hade det otroligt mysigt i varandras sällskap, åkte hem tillsammans och myste mycket!

Gjorde dagen speciell bara för att vi ville, inte för att vi kände oss tvingade. Kärlek visar man ju varenda dag, så varför ha en speciell dag för det? Nu blev det precis som vi ville ha det, mysigt och speciellt och helt underbart!

Alla ni andra: älskar er med!

 <3 /S

Trött trött trött

Efter en dag med skola och Ullared med Henke och Becky är jag nu rent ut sagt skittrött. Trött i benen och i huvudet. Ska rensa undan från sängen och göra mig iordning och sen krypa ner! Hittade lite roliga saker på Gekås, men inga riktiga fynd antar jag.

Alla hjärtans dag imorgon!

♥♥♥

/S

And the king is back!

Han börjar med ett mål direkt! Skönt att få inleda matchen med ett mål, då kanske nervositeten släpper lite. Hela laget verkar proppfullt med energi tack vare detta och MZA gjorde som sin idol - mål!

Kämpa på!

/S

Ikväll smäller det!



Well, man kan ju bara hoppas att det ska gå bra! Första elitseriematchen sen lockoutsäsongen, och den 202:a matchen i MODO. Mot SAIK kl 19:00 och matchen sänds på Canal+. Gissa vad jag ska göra ikväll?

/S


Holding out for a hero...

Well, I don't need to, för jag har redan min hjälte här. Eller här och här, just nu ligger han väl hemma i sin säng och sover, men i mina tankar är han alltid med mig! Han har varit här idag och pratat med mig, myst med mig, stöttat mig och kramat mig. Det är allt tur att han finns! Han får mig att se framåt när det blir mörkt och se ljuset när det är tungt.

Nägra visdomsord från KungFu Panda, vidarebefodrade av Henrik:

Yesterday is history,
Tomorrow is a mystery,
Present is a gift,
thats why they call it present...

Låten är minsann ruskigt bra ändå, även om jag slipper vänta. En riktigt bra powerlåt som man verkligen kan behöva ibland. Holding out for a hero - Bonnie Tylor


Nu är det sovdags!
/S

JAG KAN ANDAS!!!

Underbart att känna frisk luft genom näsan igen, och att kunna känna smak! Snuvan håller på att ge sig och det är hur skönt som helst. Jag genomlevde tilloch med föreläsningen riktigt bra idag, till skillnad mot helvetet jag hade igår. Lite ont i ryggen efter att ha legat dåligt i natt, men det går väl över. Snart tror jag.

Over and out.
/S

Natt och sovdags.

Ska borsta tänderna hämta lite vatten och sen sova. Upp åtta i morgon.
Tänk vad underbart det är att kunna andas... Är så täppt i näsan att jag måste andas genom munnen, och det är jobbigt, blir så torr då. Drick vatten skulle mamma sagt. Jajaja, säger jag då...
Pratade med älskling förut, vill ha honom hos mig. Vill bara mysa och gosa hela tiden. Bli klappad över håret, pussad på pannan och i tvingad vatten. Bara bli ompysslad på det där kärleksfulla sättet. Inte för att jag är såå sjuk, men jag vill ha honom här ändå. Skönt att veta at det inte bara är han som är saknad, att bara jag saknar, att det även är omvänt. Då blir jag extra lycklig.

Nu ska jag kurera mig innan morgonen. Hoppas på bättring i förkylningen.

/S

Bränna skivor...

Försöker bränna en trevlig musikskiva här borta, men det vill sig inte alls faktiskt. Funkar inte i CD-spelaren.
Bränner på traxdata-skivor, CD-r, 700 mb 80 minuter, 52x speed.
Lägger in ca 20 spår, 1h17min musik, och det vill inte. Min CD-spelare vill inte spela upp skivan.
Totalt stopp tar det.

Vad ska jag göra?

/S

Tjoho!!

Jag klarade min omtenta gallant!

Högst poäng av alla, hela 16p. Antagligen är 18 max, med 6 poäng per fråga, och det var tre frågor. Två av dem satte jag full pott på, och den sista "bara" fyra, vilket var väntat. Jag är skitnöjd!

/S

090208 - Playing: Fronda - Ingen mår så bra som jag

Rubriken kan inte bli mer rätt, samtidigt som den inte kan vara mer fel. Det stämmer ju, men nog kan folk må bättre än vad jag gör! Rent ut sagt, FUCK THIS!! Jag är superförkyld, hostar och snorar, är slemmig i halsen och har knappt någon röst. Jag kraxar som en kråka när jag pratar och låter som en säl när jag försöker hosta för jag inte har något att hosta med. Jag avskyr att vara dålig! Som tur är har jag ju ingen feber, iallafall inte som det känns, så jag hoppas att det blir bättre snart.

Trevlig helg har det iallafall varit. Fredagen tillbringades i Öjersjö hos Ellen och hennes 20års/hejdå fest. Massor med trevligt folk att umgås med. Sen bar det av till Backatorp och tillbringade natten och delar av lördagen där. Efter en tur hem så åkte jag till Morsing i Munkebäck och kollade på film, myspys! Dagen idag blir nog inget mer än att sega runt här hemma. Lite hockey blir det sen och lite god mat och lugn och ro. Skönt det med. Måste ju orka med skolan imorgon också.

Omtentaresultatet kom upp häromdagen såg jag. Vet inte om jag vågar kolla. Fy vad jag är löjlig.

Vi avslutar med en bild sen i fredags, lånad av Ellen :) Lite rolig tycker jag, och rätt typisk^^


Får se om jag återkommer senare. Lycka till alla!

/S

5 februari

Jag hade tänkt skriva något bra här, men jag har ingen fantasi.
Återkommer kanske senare.

/S

Hjälp!

Usch, jag hatar när det känns som om jag tagit mig vatten över huvudet, och inte kommer klara av något. Det känns så stort, jobbigt och mycket! Usch om jag gör för lite, så att jag sparkar undan fötterna för mig själv...

Jag vill klara detta!

/S

1 februari och längtan mot vår

Januari har kommit och gått och nu är korta februari är, inte långt till mars och då är det nästan mars och vår. Klockan kan nu bli fem och det är fortfarande ljust ute. Om två månader är det ljust ännu längre, och det är underbart härligt.

Februari kommer att bestå mys, kyla, värme, plugg, hockey med Foppa och kärlek. Hoppas och tror jag, sen kommer det nog till en hel del över det, men det tar vi då.
Den 14 är det Alla Hjärtans dag ♥, och jag älskar, ÄLSKAR, att den äntligen betyder något. Att det inte blir en dag i mängden utan en dag som blir lite extra mysig och kärleksfull.
Den 26 är det Frölunda - MODO i Scandinavium kl19.00 och JAG ÄR DÄR! Jag är där med Henrik bredvidmig och pappa och syster en bit bort och vi är där och kollar på FOPPA, (hoppas jag, fingers crossed) och ser förhoppningsvis en bra hockeymatch på köpet, men det kan liksom kvitta lite nu, när Foppa spelar...
Den 28, på natten mot den 1 mars är det tydligen vaka för oss^^ Våran dag är ju den 29 egentligen, men eftersom det inte är skottår iår, så blir det ingen våran dag i februari, som vi faktiskt hade förra året. Då bestämde vi idag att ha vaka och pussas precis på tolvslaget mellan den 28 februari och den 1 mars! Smart va? Egentligen så firar vi ju inte varje "månadsdag" men denna blev lite speciell!

Jag genomlider dessa kalla månader bara för att jag vet att det kommer något bättre sen. Jag tar sikte på våren och ser allt annat som en kall transportsträcka. Man får göra det bästa av tiden som finns däremellan.

Take care
/S

RSS 2.0