Grr... mjau!

Ska på Halloweenparty på lördag, i Bollebygd, hos de kära systrarna Müllerström! En stor eloge till Hanna (Louise också såklart) som gjorde verkligehet av sin höstdröm! Kul att få träffa lite vänner igen, det går allt för lång tid mellan gångerna nu...

Jag som brukar ha lite svårt för att klä ut mig (jag har dålig fantasi) tyckte först att maskeradparty var lite väl ambitiöst^^ Om man inte räknar det senaste maskeradpartyt hos the Müllerström-sisters, då jag var riktigt fyndig och klurig och klädde ut mig till Lumieré! Då var jag snygg ska jag säga!

Sen började jag iallafall fundera seriöst och då slog det mig! DET ska jag ju vara! Kanske inte ska avslöja allt här och nu, IFALL det nu är någon som läser, men en liten ledtråd har jag ju redan lämnat! Har iallafall köpt en sådan där snygg mask, och fixat hela utstyrseln, bara en detalj kvar! Till och med sminket är utprovat! Om jag har tur så kommer jag att kunna övertala henke till att klä ut sig till samma sak som jag =) Det vore gulligt tycker jag! Jag är på god väg i mina övertalningsförsök hoppas jag!

/S

Högskoleprovet

Lördagens högskoleprov gick väl hyffsat bra... Till att börja med kan jag väl säga att det inte är så motiverande att veta att man ska gå upp kvart i sju en lördag för att sedan skriva prov i cirka sju timmar. Jag hamnade dessutom på Nya Pedagogen, (ni vet glashuset vid grönsakstorget?) medan en massa andra från Partille hamnade på Porthälla... Inte för att jag är så hemskt besviken för det, Henrik skrev också där, men skumt iallafall...

Började med matte-logikdelen... Den gick sådär, jag är lite missnöjd med den eftersom jag fick det så stressigt på slutet. Fick chansa, bara kryssa i de fyra sista svaren, vilket ledde till att jag inte fick ett enda rätt av dem, då jag eentligen skulle fått minst ett rätt till. Surt, annars gick det ungefär som beräknat på den delen. Engelskan gick inte perfekt, men jag tror att jag klarade av den rätt bra jämfört med min kapacitet. Orden kom sen. Min specialitet. Nu fick jag visserligen bara 29 rätt av 40 möjliga, men jag är ändå rätt så nöjd. De var rätt lätta den här gången, och de man inte kan, de kan man helt enkelt inte. Fick göra två svenskadelar, som tur var så tog de bort den första, vilken var den överlägset svåraste av dem. Fick en text om domstolar och jag gnuggade mentalt händerna för det var ju mitt område! Den sista delen var kartor och diagram och den gick väl hyffsat den också.

Jag är överlag rätt nöjd med mitt resultat, men jag kommer nog att göra om det ivår, bara för att göra bättre ifrån mig den gången. Jag vet att det skulle kunna gå så mycket bättre om jag gör det en gång till då jag är mer förberedd på vad som kommer och så vidare. Det sägs ju att man skriver bättre andra gången! Hoppas att det stämmer, då blir jag nog nöjd och glad!

På återhörande
/S


Sista föreläsningen

Idag var det sista föreläsningen på den här kursen. Skadeståndsrätt, det var riktigt intressant faktiskt, även om det låter lite grått och trist. Var nästan osäker på om jag orkade gå upp och ut när klockan ringde kvart över sju imorse. Att först tvingas gå upp ur den varma och sköna sängen för att duscha och sedan gå ut i regnet och rusket för att sitta på föreläsning i tre timmar var inte direkt lockande. Jag klarade det ändå, hann i tid och det var tur det! Immaterialrätt, det vi hade föreläsning om i onsdags var något av det mest intressanta vi haft på hela kursen, dock kommer det inte vara med på någon tenta, men roligt var det ändå. Något av de två ämnena kan jag tänka mig att plugga vidare inom.

Har inte fått reda på resultatet från första tentan, undrar just när vi får det... Kommer ju inte hänga på Handels nu på dagarna direkt, så hoppas att det kommer upp på kurshemsidan... Vore roligt att veta om det gick någorlunda bra eller helt åt skogen. Om man ska förbereda sig på omtenta.

Fick en bild av Sofia Morsing på min efterfrågan om bilden på mig och Henke i Hemsedal, (jag skulle framkallabilder och ville ha original), dock var det en annan version av samma bild, denna var mycket bättre än den jag har, jag skrattar till och med! Jätteroligt! Nu har jag fina papperskort av fina bilder :)
 


Imorgon skrivs högskoleprovet. Ska vara på plats på Nya Pedagogen på Grönsakstorget mellan 8.20 och ca 16.20. Peppande, visst!?! Lite pauser mellan blir det också. Dessutom så skriver Henke provet i samma byggnad, kanske inte i samma lokal, men i samma byggnad, alltid något! Känns skönt att jag gjort ett prov "på skoj" i skolan förra hösten, så slipper jag vara så nervös inför morgondagen. Då skrev jag ändå rätt bra, hoppas att jag kommer i närheten av det imorgon, då har jag ändå bra chanser inför framtiden.

Efter det blir det hem för god mat och tårta och firande av syster yster med familjen och mormor. Förhoppningsvis hinner man kolla lite på matchen HC71-MODO som går på Canal + Sport 1 eller något i den stilen. Hoppas att MODO tar tag i sitt spel nu så att de spelar upp sig och vinner! Speciellt viktigt är att de kommer in i ett vinststim, nu när jag har bokat biljetter äntligen!

Den 4 december smäller det! Då är jag och Henrik på plats i Scandinavium för att klockan 19,00 följa Frölunda-MODO live! Gissa om detta är en prestigematch! Det är endast vinst som räknas nu. Jag har inte varit på hockey sedan någon gång i början på förra säsongen, jag har missat två matcher tror jag, så det är hör tid att jag ändrar på det! Att dessutom få med min inte jätteintresserade pojkvän på hockey är jätteroligt!

Nu sitter jag och dricker te med honug och lyssnar på musik. Ska snart varva ner för kvällen, för klockan ringer kvart i sju imorgon!

Ha en angenäm kväll och morgondag. Får se om jag lever imorgon kväll.
/S

Reklam!

Kom på konsert i morgon!
Partille ungdomssymfoniker spelar tillsammans med blåsorkestrarna på stora scenen i Kulturum, Partille.
Konserten börjar klockan 18.30 och bjuder på både det ena och andra. Vi spelar sist...

Vårt porgram är:
Bergakungens sal
El Tango
March ur Carmen
Avslutande nummer: Pomp and circumstance, Land of hope and glory, vi spelar, se  små orkestrarna sjunger.

Det är riktigt bra nummer den här gången, så kom och lyssna, det är säkert gratis dessutom!

/S

On my way

Efter en vecka med en hel del plugg är dte äntligen fredag! Lite folk har jag också hunnit med att träffa... Nu är jag iallafall på väg till Backatorp. Henke ringde förut och frågade om inte han fick träna innan vi träffades... Vad svarar jag på det annat än ja liksom? Så istället för att han kommer hit så åker jag dit. Vad gör man inte för sin kärlek?

Resten av helgen är iaf fri, så hör av er om ni vill ;)

Massor med konserter och grejs sen nästan vecka (med början på söndag)...

Det är redan mörkt ute, tycker att det är hemskt! Jag överlever ändå hösten om alla dagar kunde vara så som den idag!

Tjing tjong, nu drar jag!
/S

No sign of life...

Vet inte riktigt varför det är så dött här, men jag antar jag har haft fullt upp hela veckan. I helgen var jag ju i Stockholm, denna stora underbara stad. Sen... Två lediga dagar som jag fyllde med plugg och lite (mycket) onödigt... Tenta igår, gick hyffsat bra, okej liksom.

Sen fick jag förmånen att åka till Backatorp och hälsa på H, egentligen var det tänkt att vi inte skulle setts förän på fredag, imorgon, eftersom båda var upptagna idag, men så slutade jag såpass tidigt att jag fick komma dit! Det känns som länge att inte ses på en hel vecka, jag är ju van att få detta underbara umgänge kanske två gånger i veckan, så när jag var borta hela helgen och hade tenta på onsdagen... Då blev det inte mycket tid över. Samtidigt känns det inte som om jag har rätt att klaga... Det finns ju vissa som har det mycket värre än mig, så det känns så orättvist av mig att klaga. Jag borde ju vara glad för det jag får liksom. Vi ska iallafall ses ihelgen, jag är så tacksam för att vi har det så bra. Jag är glad för att jag får ha närheten så nära, och jag tänker på er som inte får det. Ni är starka, jag är osäker på om jag klarat av det.

I morgon är jag iallafall ledig, först blir det rensning av garderob, men sen blir det Thaimat från Mölnlycke till middag (oh så gott!), sen träffa lite vänner med David i spetsen. Hörde att det var han och Dimitri som samlade folk, och antagligen ska vi till PC.

Ha det bra gott folk!

/S

Hemma igen

Hemma igen efter en underbar helg i Stockholm! Det som det blev mest av är väl prat och mat. Minst blev det nog nästan sömn. Dessvärre, för nu är jag jättetrött! Det hände så mycket under de två, nästan tre, dagar då jag var där uppe. Hemma igen sent igår efter förseningar på tåget.

Skulle mailat till några kära vänner, men det hann jag såklart inte med. Nu sitter jag och varvar tenta-plugg med annat viktigt (och oviktigt) att göra.

Ska fortsätta nu, skriver här mer en annan gång.

/S

RSS 2.0