Ett år sedan den 27 april 2007

Det är ett år sedan.
Det är ett år sedan jag var med och hjälpte dig att kolla på jeans.
Det är ett år sedan vi satt på gräset utanför trägårn vid kanalen och pratade om påskliljor.
Det är ett år sedan. Ett underbart år.
Det var en fredag, det var underbart väder och jag var pirrig i magen.
För ett år sedan var det du. För ett år sedan var det jag.

Idag.
Idag har vi varit tillsammans i ett år minus två dagar.
Idag har vi pratat lite på msn och tänkt på varandra. Vi sågs igår, ska ses på tisdag.
Idag vet jag att du finns. Jag har dig. Det är underbart.
Idag är det söndag, det är mulet, och regn i luften. Jag är fortfarande pirrig i magen ibland. Faktiskt ganska ofta.
Idag är det du och jag. Det är vi.

image49

Tack för allt. Jag älskar dig.

/S


Lyckat!

Utgång var det för min del igårkväll. Det var Håkan-kväll på Haket. Så självklart var jag på då Lisa ringde mig och hörde om jag ville följa med. Tillslut blev det hon, jag och Hanna Tannerfors. Lisas kompis Viktor kom också och gjorde oss sällskap ett tag, det var allt en trevlig prick. Iallafall. Håkan-kväll. Det var riktigt bra, även om han inte var där. Håkanlåtar på övre plan, med riktig Håkan-känsla och mycket trevligt folk och gemenskap. Där nere var det dansgolv som öppnade vid 23, med blandat Håkan och diverse annan musik, för det mesta svensk. Bra bra var det. Lätt min bästa utgång!
image46
Det som dock var lite mindre bra var att när vi skulle gå så kom aldrig spårvagnen, den var jättesen. Detta gjorde att jag missade min nattbuss med 1-2 minuter, så jag fick sitta på Nils-Ericson Terminalen ensam, i 35 minuter... Det var inte så skoj. Men hem kom jag iallafall, var hemma vid 3 och låg i sängen tio över.

Det känns lite sådär om fåglarna börjar sjunga då man är påväg hem, undrar om man är väldigt sen eller väldigt tidig då? Det tål att tänkas på.

Take Care
/S

Ännu ett inlägg om väder...

Alla mina inlägg tycks visst behandla vädret på ett eller annat sätt^^ Jag tror att det kan ha att göra med att jag är en sådan humör människa som jag faktiskt är. Är det dåligt väder en längre tid så räcker det för att jag ska känna mig nere och ha brist på energi. Är det däremot sådant väder som det har varit i snart två veckor så mår man rätt bra. Det är svårt att stå emot vårens antågade. Våren är bra medicin, mot det mesta.

Nej, nu ska jag sova!

Take care
/S

Because it's me...

image45

Samlade tankar i kortform, ver 2.0

Mina naglar går nästan endast att klippa om de är mjuka efter dusch eller bad och då med en extra stor nagelklippare.

Jag äter ordentligt! Idag har jag varit duktig... Eller duktig? Är man ens det om man gör som man ska?

Solnedgången är otroligt vacker. Kan vi inte vandra mot den hand i hand, vi två?
Kom bara och håll min hand och stryk mig över ryggen. Se mig i ögonen och bara finns. Bara var.

Jag har mitt livs sista idrottlektion på måndag!

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din...

With love.
/S

Samlade tankar i kortform

Våren är äntligen här. Det är varmt och blommorna kommer. Jag älskar våren. MAn kan äntligen sitta ute och mysa igen! Så underbart...

MVG i religion A. Nervös inför det betyget, men det gick bättre än vad jag trodde.
VG i filosofi A. Som väntat. Varken mer eller mindre.
MVG i IDROTT!!! JAG!!! Helt otroligt! Jag liksom! Kjell-Hugo är konstig på riktigt, men jag tackar och tar emot.

Killar och tjejer har verkligen olika shoppingvanor. Köpa ett par skor i första affären man är inne i? No way!

Ett hål i hjärtat och en klump i magen...

Skolan suger för det mesta numera.
Det är allt för få saker som bara går (och går bra) av sig själva.

Jag har köpt en baddräkt som är skitsnygg! Jag känner mig tillochmed snygg i den, för att vara mig och badkläder är det en sensation!

Lejontrappan är rätt skabbig, men det är helt underbart att sitta där! Lä och solsken...
Jag har skulder i form av bra filmer att kräva in från en massa folk.

Jag känner mig tom.

Jag är allergisk mot nötter. Jag älskar nötter. Det är ingen bra kombination.

Mina vida ärmar fastnar i mitt dörrhandtag när jag går in i mitt rum...

Jag fattar faktiskt vad jag håller på med i matten och det blir rätt hör och häpna! Då KAN matte faktiskt vara nästan roligt. Men bara nästan. Mest ångest inför nationella.

Äsch, Sandra ta tag i dig och gör något av din kväll och av ditt liv! Bakläxa på allt.

Take care...
/S


Nej, bloggen är inte död...

Nej, verkligen inte, den har bara legat i koma ett par dagar. I måndags var det resursdag på Hulebäck, alla (de flesta) var lediga så det var en rätt slapp dag. Det var det fram tills jag och Laura bestämde oss för att åka in till stan för att leta efter randiga knästrumpor till henne. Jag följde med som moraliskt stöd och för att ha något att göra på eftermiddagen/kvällen. Jag hade själv inget mission med utflykten, men det var trevligt ändå. Det slutade med att jag impulsköpte en baddräkt (!) på Stadium. Jag har alltid svårt att hitta badkläder inför den kommade badsäsongen, men nu gick det som på räls! Den är skitsnygg och den sitter snyggt! Det kan ju inte bli bättre då. Därför orkade jag aldrig blogga den kvällen. (Inte pga baddräkten såklart men...)

Tisdagen är ju SP:s slappa dag, slutade redan klockan elva, åt och sen var det dags att åka från skolan. Detta var den dag som en viss person jag tycker mycket om kom hem från Prag innan det var dags att åka till Stockholm på Lumpen-tester, och endast vara hemma i ca tre timmar. Om jag träffade honom? Såklart jag gjorde! Åkte dit och var där vid kvart över ett, fick lite mat och hjälpte till med packningen innan det var dags att åka till centralen för att komma på tåget mot huvudstaden. Jag följde med och vinkade av såklart. Efter detta var det raka vägen till fiolen som gällde, den började vid 17 och sen var jag hemma strax efter 20. Då var jag så trött att jag aldrig orkade skriva något, och hade jag gjort det hade jag aldrig publicerat det...

Menmen, nu blir dte ialla fall lite. Skolan just nu är drygare än vanligt och man får kämpa med nästan allt. Inte rättskunskapen kanske, den har jag rätt lätt för. Det är snart över. Skönt. Har dessutom en slapp torsdag och en helg att se fram emot. Ska träffa Henrik på fredag tror jag (längtar!) och sen får vi väl se.

Nu luktar det mat och jag är såå hungrig! Dessutom har jag dunderhuvudvärk, känns som om det är åska i luften.

Jaja, det blir nog bra med allt.
Längtar efter dig!

/S

En härlig helg!

Nu har jag kommit hem efter en helhelg i Borås. Vi var där med RUM (Riksförbundet Unga Musikanter) på Förbundsmöte. Trodde att det skulle vara mycket tråkigare än vad det faktiskt var. Vi bodde på hotell, satte oss in i hur föreningar funkar, deltog i förhandlingar, åt god mat, och nästan det bästa, vi träffade en massa nya roliga människor! Det har verkligen varit en jättebra helg och jag är faktiskt, tro det eller ej, glad att jag valde detta över Håkan... Hoppas att vi ska kunna hålla kontakt via Framtidskonventet nu, och att vi ses då detta hålls i oktober, 4-5 närmare bestämt. Jag hade verkligen en jättekul helg, det var så kul att träffa nya roliga människor!

En bild från helgen:
image37
Detta är mitt frukost-gäng, tillika dem jag umgicks mest med...
Från vänster: Mathilda, Christer, (Emil, men han syns inte) Alva, Martin och Therese.

En bild på mitt rum också:
image39
Inte illa att ha en sådan säng helt för sig själv! Vore inte fel att ha en på hemmaplan också... Kändes faktiskt riktigt lyxigt med ett enkelrum, ibland (endast IBLAND!) är det lite jobbigt att sova med andra i rummet, speciellt om man inte är van vid dem man ska sova med. Skön var sängen iallafall, kändes som om man sov på små moln, med molntäcke!

Tackar för en trevlig helg alla!
/S


Fredagkväll...

Japp, då var det fredag igen... Vilken fredag det har varit! Visserligen har det inte hänt så mycket, men den har ändå varit lång. Började 8 med psykologi, faktiskt en rätt kul lektion, fortsatte med matte och bestämde datum för prov vilket blev den 25 april. Sen lång håltimme då jag och Karin gjorde klart vår planch som skulle lämnas in senast idag... Att skjuta upp saker så länge man kan is the shit^^ Lunch sedan, efter det en av de segare lektionerna i veckan, svenska, då gjorde jag verkligen INGENTING! Religionsarbetet vi håller på med nu är såå tråkigt och jobbigt att jag inte orkar sätta igång! Sen hade vi rättskunskap och det var nog det roligaste på denna dag iallafall. Visserligen var lektionen rätt lång, men jag tycker ju att det är intressant, så det var ändå rätt smärtfritt. Pappa hämtade upp mig på hemvägen och så köpte vi Thai till middag, gott gott! Efter maten var jag nära att somna, jag var sjukt trött, precis som jag var i morse, det var verkligen jobbigt att gå upp då. Menmen, nu är det fredagkväll igen och det är skönt.

Jag håller faktiskt på att packa så smått, jag skall åka till Borås på FörbundsMöte med RUM i helgen och då får man allt ha lite packning med sig. Sen vill jag också rikta ett litet tack till min kära far som var så vänlig och körde ner mig till ICA då jag blev akut saltsugen.

Vädret (Varför kommenterar jag alltid vädret?) idag har varit nästan lika bra som igår, lite mer mulet bara. Det är verkligen så skönt att våren kommer nu. Att höra alla fåglar sjunga gör ialla fall mig väldigt glad!

Ska fortsätta packa, fördriva annan tid framför datorn och allmänt slappa nu, hörs mer sen!

/S

Vår, Johnossi och diverse...

Måste bara säga att det har varit en helt underbar dag här hemma idag! Den började med dimma, men min teori om att dimma föregår soligt och fint väder höll idag! Idag var det faktiskt varmt, det blåste inte så mycket och solen sken mot en klarblå himmel! Dessutom hördes koltrasten sjunga i trädtopparna tillsammans med en liten talgoxe. Koltrasten är verkligen min favoritfågel, så det är härligt att höra den sommardrilla igen! Det är också vitsippornas och tussilagonas tider nu, det är såå fint! De och tulpanerna är nog mina favoritblommor, kan det bero på att det är vårtecken? Kan tro det... Mm, det är verkligen så härligt att våren och sommaren är på gång nu! Det luktar ju så gott ute också. Trots detta var jag knappt ute idag, skäms på mig. Jag hade en slappdag idag helt enkelt.

Har upptäckt att Johnossi är väldigt bra, tackar för det!

Ska verkligen sova nu, är så trött nu! Borde iofs göra klart rättskunskapen, rätt och fel... Inte för att det är så svårt, men man kan ju försöka hålla i det sista nu och bevisa för C-G att jag är värd ett MVG i kursen ;)

Nej, ha det bra nu alla mina vänner!
(Om ni känner att ni bara måste umgås med någon på fredag kväll, hör av er, jag är ledig! ;) Bara att passa på innan jag drar till metropolen Borås över lördag-söndag på FM...)

/S

...

Jag är starkare än vad jag trodde.
Jag kan klara av saker jag inte trodde jag skulle klara.
Jag inser saker i efterhand.
Man bör tänka på vad som är bäst i det långa loppet och inte bara för stunden.
Jag gjorde det förut, men inte nu. Rollerna är ombytta. Nu är det din tur.

I'll be fine.

/S

Konsertreklam!

image36

Stråkkonsert på musikskolan, "Det våras för stråket".
Vi i folkmusikgruppen ska vara med och spela, och vi ska spela två låtar, "Vals från Seglora" och "Florida Blues". Båda utantill, det ni ;)
Partille Kulturum, Stora Scenen, den 8/4 -08, Klockan 18:30 börjar det. Var där i god tid.

Kom dit, det är säkert jättebra! Gratis inträde är det också!


/S


Lite Håkan och lite kärlek...

Hejsan igen!

Nu kommer det lite Håkan-material här, mest för att vissa låtar och rader är så fina och träffande...
Detta är nog min favorit på den nya skivan:
Håkan Hellström - Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din...


En annan favorit, med lite samma innebörd är:
Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig...


Jag har nog också kommit fram till varför varför jag gillar Twilight-serien så mycket. Jag känner igen mig i Bella. Rätt mycket. Det känns som om någon har tagit del av mina innersta känslor och satt dem på pränt. Vissa delar är verkligen som om man läser om sig själv. Jag vet inte om detta är bra eller dåligt egentligen, det har väl två sidor detta också, precis som allt annat. Bra är den iallafall.

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig...
"Vad jag bryr mig om nu Är från samma säng Lyssna till samma regn..."

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Jag tror jag gillar Håkans platta en del faktiskt, iallafall vissa spår. Den tar sig.

With Love
/S

Våren är här.

Nu är våren äntligen här, det känns verkligen.
När solen är framme värmer den, både kropp och själ.
Vitsipporna kommer fram ur jorden.
Allt vaknar till liv igen då kylan försvinner. Allt tinar upp.
Det är nu man börjar leva igen. Det är nu man får belöningen för att ha klarat av vintern.
Vintern som var både den bästa och den värsta i mitt liv.
Nu är den över och en ny tid tar vid.
Våren. Som snart kommer gå mot sommar.

/S

Bilddagboken...

... lever ju som bekant igen, men kanske inte för alla...
Jag bytte förra helgen gästlösenord dit, det kändes som om det gamla kommit lite på avvägar.
Saknar ni mina bilder får ni väl kontakta mig.

En vårbild:
image35


Vi hörs antar jag.


/S


RSS 2.0