Vår, Johnossi och diverse...

Måste bara säga att det har varit en helt underbar dag här hemma idag! Den började med dimma, men min teori om att dimma föregår soligt och fint väder höll idag! Idag var det faktiskt varmt, det blåste inte så mycket och solen sken mot en klarblå himmel! Dessutom hördes koltrasten sjunga i trädtopparna tillsammans med en liten talgoxe. Koltrasten är verkligen min favoritfågel, så det är härligt att höra den sommardrilla igen! Det är också vitsippornas och tussilagonas tider nu, det är såå fint! De och tulpanerna är nog mina favoritblommor, kan det bero på att det är vårtecken? Kan tro det... Mm, det är verkligen så härligt att våren och sommaren är på gång nu! Det luktar ju så gott ute också. Trots detta var jag knappt ute idag, skäms på mig. Jag hade en slappdag idag helt enkelt.

Har upptäckt att Johnossi är väldigt bra, tackar för det!

Ska verkligen sova nu, är så trött nu! Borde iofs göra klart rättskunskapen, rätt och fel... Inte för att det är så svårt, men man kan ju försöka hålla i det sista nu och bevisa för C-G att jag är värd ett MVG i kursen ;)

Nej, ha det bra nu alla mina vänner!
(Om ni känner att ni bara måste umgås med någon på fredag kväll, hör av er, jag är ledig! ;) Bara att passa på innan jag drar till metropolen Borås över lördag-söndag på FM...)

/S

Kommentarer
Postat av: Emma

JOHNOSSI!!! :D:D Nu har vi delat band du och jag! Jag har blivit Winnerbäck-smittad och nu du Johnossi. Greeeat! :D:D

2008-04-12 @ 11:39:21
URL: http://courageo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0