VackertNu ska jag sova.

Kom hem, jag saknar dig!
/S

Go go go!Nu vill jag se lite kämparglöd så att det blir en vinst mot Färjestad idag!
Vinst idag kan indikera bättre spel, och bra/bättre spel krävs på torsdag,
för då är det bara vinst som gäller! Frölunda-MODO i Scandinavium, 19,00.
Då är jag och Henke där. Vilket prestigemöte! Det gäller ju ett par skosnören!
Kämpa på! 1-1 efter 11 minuter i andra perioden.

/S

Kvällens dilemma...

Sätta på en film eller läsa bok?
Zodiac eller Män som hatar kvinnor?
Fördelen med filmen är att jag får ha datorn på lite längre, och se lite upptagen ut. Möjligheterna ökar om jag har datorn på så att säga.
Fördelen med boken är att den är bra. Kan sluta när jag vill och slipper ha datorn i knät och tvingas gå upp då jag ska släcka. Däremot blir det tyst, och jag som vill lyssna på musik... Kan man iofs lösa på annat sätt också.

Sluta tänka och analysera, det blir bara på ett sätt ändå. Lika bra att göra så som hjärnan säger till och få hjärtat att vara tyst. Tystat lär det ju bli iallafall.

[Mental note: Senare inlägg; låt inte hjärtat ta över...]

Det blir boken.

/S

Jag erkänner!

Det är mitt fel att det regnar idag... Jag dödade en spindel igår. Med min hårborste. Den kröp i min säng!
Det gillade jag inte...

/S

It's me and my subconscious...

Har kännt mig hur bra som helst idag, stark, kände att jag kunde klara vad som helst. Det är väl inget problem om vi inte befinner oss i samma stad, om vi inte hörs av, eller inte ses en helg. Jag kan klara mig själv, jag kan bli något vettigt, jag kan göra något bra av mitt liv. Allt kändes bara så bra. Framtills jag satte mig framför TV:n med föräldrarna. De tittade på "Himlen kan vänta", ett program på SVT om unga människor som drabbas av dödliga sjukdomar då de är mitt uppe i livet. Det fick mig verkligen på annat humör. Vad hemskt att veta att livet med den/de man älskar allra mest är på väg att ta slut! Funderade faktiskt flera gånger på att gå ifrån och göra något annat, men programmet fängslade mig ändå lite. Livskraften och viljan hos de drabbade. Vad starka de måste vara!

Allt kan ta slut så fort, utan att man hinner tänka. Vad skulle man göra? Usch, det är sådant jag egentligen inte vill tänka på... Det är verkligen hemskt.

(Vad är det förresten med att jag saknar mer då vi inte är i samma stad? Är det för att vi inte spontant kan åka och träffas? Undermedvetet måste det vara så. Om vi varit i Gbg båda två och sen inte setts på fyra dagar hade jag väl överlevt? Suck, jag är bra konstig jag. Annan stad ett par dagar och en hel helg är inte ens farligt.)

Ta vara på varandra och på tiden!
/S

Underbaraste...

Detta var en sådan dag man vill låsa in för att sedan öppna och minnas och må bra av. Ta del av de dagar då man är nere eller mysa med de dagar då allting redan är rätt så bra.
Att bli väckt av den man älskar allra mest på morgonen, somna om en stund tillsammans i den varma sängen, tillbringa hela dagen tillsammans, baka en riktigt god kaka, ha det trevligt med familjen och sedan se en underbar musikal.
Vilken dag. Vilken underbar dag.

Magiskt, helt magiskt!

Mary Poppins. Underbart. Så bra verkligen. Tre timmar av bra skådespel och strålande sånger!
Om ni har tillfälle, så till operan och se den, det är verkligen värt det!

Sov gott!
/S

Lycklig...Det bästa som hänt mig! Får mig att skratta och bli varm i magen. Nervös och pirrig innan vi ses, även nu, ett och ett halvt år senare. Den jag kan prata med allt om och vara tyst med. Min trygga famn att krypa upp i, som värmer mig då jag fryser och håller om mig när jag vill mysa.

(L)

/S

Här sitter jag...

I mitt rum, framför datorn en fredagskväll och gör inget speciellt. Är såå avundsjuk på alla som verkar ha ett liv... De som är ute i vida världen och upptäcker saker eller bara har ett mer intressant liv än mig. Iofs har jag valt att vara hemma själv idag. Skönt att vara hemma hen helgkväll för en gångs skull. Trots det så känns det sådär... Oviktigt liksom.

Sitter iaf och skriver mail till två älskade vänner på två olika håll i världen, så hels bortkastat är det väl inte.

Var detta onödigt? JA!!

/S

Nya vinterskor....

Jag måste verkligen ha nya vinterskor!
Alla skor jag har nu och som jag använder är höstskor, alla är för kalla och/eller läcker in. Inte bra då det är snö, slask och kallt ute! Skorna jag gick ute i igår läckte in så att jag var iskall om tårna när jag kom in... Inte trevligt. Mina gamla vinterskor är jag inte pigg på att använda heller, köpte inga nya förra året, så de jag kan ha är två eller tre vintrar gamla. Dete ena paret höga kilklackade, svarta med päls, och de andra är svarta som jag inte tycker alls om, med en pälskant... Man får tjocka vrister i dem! Det är inte alls snyggt!

Ska iallafall köpa nya skor, men jag är lite kräsen av mig då det gäller skor... Dessutom så är det bra om de är i äkta material, och.... Ja en massa krav. 

Jag hittade ett par på Din Sko och tycker att de faktiskt var helt okej.700 är ett överkomligt pris också. Får se vad som händer, men det lutar åt att jag köper dem! Kan inte lägga in en bild, fattar inte varför...

/S

Dagen efter 1.0

Ja, jag sov jätteskönt inatt! Helt underbart! Somnar snabbt, sover bra och sover länge (med undantag för att bli väckt då familjen åker...) och drömmer konstigt!

/S

Två nätter senare

Sitter här igen sent en natt, men inte av samma anledning. Nu är jag hemma sent och hur trött som helst. Kommer kunna sova bra inatt tror jag. Iofs sov jag väl inte dåligt natten till idag heller, kan man göra det i armarna på den man tycker om allra mest? Min underbara onsdag blev förlängd med en natt och en morgon i Backatorp. Vi har det allt bra tillsammans vi.

Twilight. Jag är nog nöjd. Tveksmaheten kommer bara ifrån att inget, inget, kan slå boken. Just därför var filmen bra. Svårt att förklara, boken är lite helig för mig, så våga inte peta där för mycket!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar... Jepp, på väg till bion så haglade det, och under bion slog det tydligen om, för på hemvägen började det snöa och väl i Partille låg snön på gator, gräsmattor och hus.

Nu ska jag läsa klart mina bloggar och sen sova! Hoppas på att somna fort och sov bra och länge.

/S, med kalla tår för snöslasket rinner in i mina skor...

Nattliga taktiker och tankar

Just nu har jag en taktik. Den går ut på att  vara uppe så länge att jag sedan kan somna utan att tänka. Sysselsätta mig tills jag faller ihop av trötthet. För jag orkar inte tänka.

00,57: Läser på MODO:s forum. Inte varit inne på ett tag, massor att ta igen. Hyllningar till en av de största och klagomål på spelet. Allt välförståeligt. Match den 5 dec.

01,02: Jag kan vara i Backatorp kl 09,53 om jag åker från Partille 09,00. 503 såklart. Frågan är om jag hinner det. Får se.

01,09: Jobbigt att vara borta från forum för länge. Mkt att läsa.

01,12: Bara fyra online på msn också. Ingen man kan prata med...

01,17: Klockan i mitt rumm tickar väldigt högt. Jobbigt...

01,20: Ska släcka innan klockan 2. Annars kommer jag väl aldrig upp i morgon...

01.26: Kan sitta uppe i 1h14 minuter till, batteriet till datorn har fortfarande 52% kvar av laddningen.

01,29: Då var allt utom forumets mastodonttråd tömt. En tråd med i nuläget sex sidor olästa inlägg. "Vem kommer här näst" ska jag skumma igenom och sedan markera som läst.

01,39: Tiden går ändå rätt fort. Undrar om jag kan somna nu...

01,40: Går 18 var tionde minut på morgonen?

01,41: Japp, det gör den, men inte upp för backarna. Bara till Körkarlens. Too bad.

01,47: Sova? Mhm, hoppas jag kan bara... Om inte annat får jag släpa mig upp ur sängen i morgon, fixa det jag måste, innan jag åker till B-torp och däckar där.

01,49. Ska försöka gå upp tidigt så jag kan fixa lite och hoppas på att H ringer tidigt och ger klartecken att jag kan komma dit, eftersom vi inte pratade ikväll. Lika bra att börja i tid.

01,51: Dricker lite vatten. Sköljer lite inombords. Törstig nu på småtimmarna.

01,53: Såja, tankarna skingrade ännu en timma, hoppas att jag kan somna snabbt nu. Orkar inte ligga vaken med tankarna malandes.

Hoppas ni sover gott även om inte jag gör det!
/S


I have a dream...

Som jag bara önskar önskar önskar kommer bli verklighet... Tänk om det blir av, tänk om det går, tänk om det fungerar! Jag skulle bli överlycklig. Det skulle nog vara bra för mig på mer än ett sätt. Frågan är bara hur mycket man vågar drömma? Vill ju inte bli besviken. Men jag kommer inte att sluta hoppas förän det är försent.

Drömma kan man ju alltid...

/S

Vidare studier...

Var på framtidsmässan med Henke i torsdags... Är helt klart inne på att plugga juridik, kursen jag gått har verkligen fått mig att känna att jag är inne på rätt spår. Har också hört från en massa håll att det är bäst om man flyttar från sin egen stad för att plugga i en annan, ny stad. Juridikprogrammet finns på sex orter i Sverige; Göteborg (går bort om man vill byta stad), Stockholm (huvudstaden är en fin stad... Dock vet jag inte om jag vill plugga där, känns lite som Gbg, inte den optimala studentstaden), Uppsala (om man inte vill ha Sthlm, kanske man kan ta Uppsala? Verkar vara en trevlig studentstad...), Umeå (det är jättejättelångt till Umeå!!!), Örebro (som Henrik påpekade, de gnäller där! Nej säger jag till Örebro!) och Lund. Lund är en stad som jag verkligen kan tänka mig att bo och att plugga i. Verkar vara en trevlig stad då det samlas så många studenter på samma ort. Bostadsproblemet var tydligen heller inte ett så stort problem då det är en studentstad och bostäderna verkligen behövs. Man kan klara det rätt bra verkade det som. Inte så sjukt långt hem heller, 2,5 h med tåget. Överkomligt. Dessutom verkar det som om halva kompiskretsen vill hamna i Lund! Inte fel det heller... Får se vad som händer till våren, vad jag känner för att söka. Det är trots allt en intagning på 19,25 (FÖÖR HÖGT!!) för gymnasiebetygen och 1,5 på högskoleprovet (Kan gå). Vart jag tillbringar hösten återstår att se!

Jag fick 1,4 på högskoleprovet. Ganska nöjd, men det kan gå bättre nästa gång.

KLARADE MIN FÖRSTA TENTA!!! Jippie! (Ska dock göra omtentan ändå...Man vet aldrig.)

/S

Snart mot ljusare tider!

Om lite drygt en månad, närmare bestämt den 21 december så vänder det! Då går det mot ljusare tider igen och mörkret börjar försvinna! Det ska bli skönt det...

Men först blir det bara mörkare...

/S


Alla min vänner...

Har länge tänkt på att skriva ett inlägg om hur det känns när vänskapen sätts på prov, då man inte längre har en självklar plats att umgås på längre. Då man vi själva måste ta ansvaret att inte tappa kontakten. Fy sjutton vad svårt det är. Läste iallafall Julias blogg förut och det träffade så rätt. Hon fångade det på pricken.

Kära vänner, nu rycker vi upp oss! Vi finns kvar, var och en på varsitt håll, men avstånd är inte värda att tappa kontakten för!

/S

Plugga

Jag borde verkligen plugga järnet, och ha gjort så den senaste veckan. Har det blivit så? NEJ, så klart inte! Det pocitiva med det är att man får en massa annat gjort, viktigt, men tråkigt, som man inte gjort om man inte behöver en paus från plugget. Tenta i morgon är jag inte jättepepp på, men vad gör man inte... Det är iallafall den lättare delen av kursen nu.
-Familjerätt; äktenskap, samboskap, barn, skiljsmässa och bodelning
-Arvsrätt; vad som händer då någon dör
-Associationsrätt; aktiebolag, kommanditbolag, enkla bolag osv. Visste ni att aktiebolagslagen vi har är på 180 sidor?
-Processrätt; hur en rättegång förs i Sverige, även utsökningsrätt, om att försätta i konkurs osv.
Rätt överkomligt ändå.

Äsch, vad pysslar jag med egentligen... Längtar verkligen till imorgon eftermiddag då tentan är slut. Eller nej, det gör jag inte alls det! Då är det rotfyllning som gäller... Suck.

Kom, jag vill ha en stor kram och en stark, varm famn att krypa upp i nu.

/S

Prata om allt

Vi kan prata hur länge som helst. Vi kan prata hur länge som helst om vad som helst.
Igår (söndag) låg vi och pratade om allt möjligt i mer än två timmar.
Idag slog vi nytt telefonrekord med 1 timme och 25 minuter. Vi kan prata om allt. Det är verkligen skönt. Vilken tur jag har. Vilken tur jag har som har just honom! Att kunna prata är bland det viktigaste. Det kan vi.

Dessutom kostar det inget längre. Helt perfekt. 1 h 25 min för 69 öre. Perfekt, Helt perfekt!

/S

Jag drömde om pingviner i natt

Jag drömde om pingviner i natt. Vi var ett gäng som gick i vattnet med stupande klippor bredvid. Vattnet var blågrönt, grunt och med massor av stenar, sjögräs och vassa musslor. Lite liknande Lysekil. Vi gick till en grotta, och satt där. Jag undrar också vad vi hade där att göra! Väl i grottan ser vi fiskenät och där hade det fastnat en pingvin. David springer och räddar den. Snart försvinner det fina sommarvädret och då vi sitter och äter/har krismöte på ett ställe som ser mycket ut som ett lunchställe i skidbacken. Henrik reser på sig för att gå på toaletten, vilken är ett bås som ser lite ut som en provhytt blandad med vilda västern bardörrar... Där inne hänger det en fågelmatare, så jag springer dit med pingvinen och hänger min vinterjacka över så att ingen annan ska se att det är en pingvin på toaletten. Om den ville ha fågelfrön eller om vi blev upptäckta förtäljet inte historien!

Jag trodde inte att jag var en komplicerad person!

/S

RSS 2.0