Rosa steget, Rävlanda och lite OS

I morgon är det gång som gäller, 8 kilometer i Gbg stad, till förmån för bröstcancerfonden. Sitter därför i ceriserosa sport-BH och den var ju riktigt bekväm. Efter det avskedsfest i Rävlanda för Ellen, Karin och Josse... Tre stycken som ska göra något av sina liv i höst... Trevligt ska det bli, att träffa alla underbara människor!

Idag var det hämtande av nummerlappar och lite småpyssel på stan. Jepp lite hemlighetsmakeri, man vet ju inte vem som råkar läsa, jag tror inte att så är fallet, men man kan ju aldrig vara allt för säker!

Målar just naglarna svarta inför morgondagen. Svart och rött ska outfitten bli förstår ni. Kanske lite vitt, men det räknas inte.

Kollat en massa på OS idag, specielt en rysare till tennismatch. TENNIS, bara det, JAG har kollat på TENNIS! Tur var väl det, det var en monstermatch, tre set, 7-6 4-6 och 18-17 till svenskarna Thomas Johansson och Simon Aspelin mot ett franskt par. Grymt spännande verkligen, så i morgon runt 13.00 blir det medalj till Sverige, guld eler silver får vi se i morgon! Förvånande att det just nu är cykling och tennis som är Sveriges starkaste sporter... Visserligen har friidrotten bara börjat och brottningen gick det ju som det gick i, men ändå!

Ska fortsätta ströva runt lite i cybervärlden, kanske byta några ord med en blivande 19-åring, läsa några sidor och sen sova, för jag ska upp i morgon vid 9.20 och kolla på rodd!

Take care /S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0