Fredag 22 Februari 2007 Vecka 8 18:27

Jag har en god vän som har en bilddagbok med följande namn: alittlemess. Under det senaste dygnet har jag kunnat tänka mig att byta namn på min blogg och göra henne sällskap med abigmess... När är det tillåtet att gå och lägga sig en fredagkväll?

/S

Koltrasten sjunger igen!

Ja, det är sant! Jag har nu, tre mornar i rad hört koltrasten sjunga i trädtopparna då jag gått mot bussen! Han är allt en morgonpigg filur den, fem i sju är knappt jag vaken. Visst blir jag lite gladare då jag hör min favoritfågel sjunga igen efter ett långt vinteruppehåll! Det betyder att våren är på väg igen, men just nu känns den långt borta, det är kallt och ruggigt ute. Nej, nu ska jag ta tag i att städa hela undervåningen innan jag ska dra mig ut mot Backatorp för att möta en viss person som jag gillar väldigt mycket!

Hejs svejs! //Sandra

Vilka konsertdagar!!!

För ett tag sedan fick jag reda på att Håkan var back in business igen. Han släpper nytt album den 26 mars och sen blir det hans största spelning någonsin den 12 april på Scandinavium! Gissa om jag är sugen på att gå på det! Idag var jag inne på Takidas sida och jag såg att de som en hyllning till sina fantastiska fans ger fyra extra spelningar! En av dessa är i Gbg, på Trädgårn, och jag är givetvis sugen på den med! Den är den 17 april, en torsdag, mindre än en vecka efter Håkan-konserten. Takida var grymma sist vi såg dem live så jag är inte feg för att se dem igen! Som om det inte var nog med dessa två spelningar jag vill gå på på mindre än sex dagar, så är det en konsert jag vill se/höra på fredagen också! Stefan Andersson spelar i Adolf Fredriks kyrka klockan 19,30. VIll gå på den med... Massor av konserter jag vill gå på samma vecka! Hoppas det funkar, jag vet inte vilka jag prioriterar... Den jag prioriterar bort först är nog Stefan Andersson, vill inte, men de andra två vill jag hellre se...

Om någon är sugen på att följa med så säg bara till!

//Sandra

P.S. I love you!

Jag måste få prata av mig lite om denna film... Den var verkligen jättebra! Jag läste boken av Cecilia Ahern för ett tag sedan och jag tyckte att den var jättebra! Läs verkligen den om ni vill läsa en bra bok! image20Den gick upp på svenska biografer nu i fredags, och ett tag tidigare såg jag att den skulle ha premiär och jag blev glad eftersom jag gillade boken såpass mycket. Sen var det bara att beställa biljetter, jag ville ju verkligen se den... Jag har ju en jag mer än gärna tar med mig på bio, frågan var bara om han hade lust att hänga med på en sådan typisk romantisk tjejfilm, men med lite kvinnlig list lyckades jag övertala honom! Så det blev vi två, en romatisk film och lite mys den 16/2 klockan 21,15.

Filmen då. Holly hittar sitt livs kärlek, men efter dryga nio år mister hon honom till en hjärntumör. Livet kan vara brutalt ibland. Filmen handlar iallafall om hur man ska hitta tillbaka till livet igen och lära sig älska på nytt. Det där image21lät bara torrt och tråkigt, men den är verkligen jättebra och mysig! Den var verkligen bra, man skrattade en del (Den irländska vildhunden var rätt skoj^^). Dessutom fällde jag ett par tårar vid två tillfällen, men det var ganska befogat... Jag har inte lätt för att gråta till film, men om det är lite romantiskt och gulligt och sorgligt på samma gång, då...


Betyget på filmen blir bra, jag tyckte att den var jättebra och gullig, jag är ju som bekant lite svag för gulliga saker, och den var mysig. Att dessutom Henrik sade att "den var faktiskt jättebra" kan ju inte ge mer än ett bra betyg! Se den, speciellt om ni har läst boken, ni kommer inte att bli missnöjda!Här kommer ett klipp från trailern till filmen:


Och ett av ledmotiven, "Love you till the end":

En låt som är jättebra, och den passar verkligen till filmen. Annars också såklart. Bara så att du vet ...

Se filmen, den var verkligen jättebra, och man tycker verkligen om den, det gjorde iallafall jag!

På återhörande //Sandra

P.S. I love you...

I skolan...

Sitter i skolan och försöker skriva ett arbete i smahäll c/ religion b... Religionsfrihet vs. sekularisering. Det går verkligen inget vidare. Dessutom så har min mp3 slut på batteri, vilket är riktigt surt, jag har inget att lyssna på och jag har en lektion till efter denna, mellan två och fyra. Visserligen är det foto, men det är krävande ändå. Vad som är mer krävande just nu är att vi har hur mycket som helst att göra i skolan, och arbeten som ska lämnas in, och jag har ingen fungerade dator. Det är illa, får lösa det på något sätt.

Har dessutom haft två timmar håltimme idag. Vi såg ut som fyra lik där vi satt på en soffa. Vi hade tråkigt.

Aja, dagen i skolan är snart slut och då får jag åka hem. Skönt att slippa allt här.

//Sandra

Ingen vår...

Och jag som trodde att våren ÄNTLIGEN var på väg efter nästan en vecka av underbara dagar! Men icke sa Nicke, idag var det snö ute igen... Jaja, det är inte lika illa som regn iallafall.

Jag behöver verkligen vår nu, det har varit den värsta vintern någonsin för mig på många sätt. Visserligen också den bästa, men det är på helt andra sätt det. Jag är bara så less på regn, rusk, blåst och kyla. Vår sol är grejer det, ge mig nu innan... ja.

//Sandra

Värdelösa dator 2.0

Min dator har varit kass en längre tid, den vill liksom inte gå igång, för att den ska starta överhuvudtaget så måste man först starta den med start-knappen, sen måste man nästan, men bara nästan dra ur strömkabeln på baksidan, då brukar det fungera. Dock inte numera, nu fungerar inte ens det. Vad gör man då inte en ett fuskknep fungerar? Sätter sig vid systers dator, det gör jag, men det är bara tillfälligt.

Skriver nog mera sen.
Take Care //Sandra

Lov...!

Jag har ju lov nu, och det är verkligen hur skönt som helst! Det är bara en sak som är lite skum. Ofta när man har lov tror man ju att det är kanske tisdag när det egentligen är torsdag, man vill ha fler dagar på sig än vad man egentligen har... För mig är det precis tvärt om. Jag vaknar och tror att det är torsdag istället för tisdag! Skumt va? Det är faktiskt skönt. Jag får ju en massa extra dagar på detta sätt! Undrar dock varför det blir så... Ingen aning.

Ska fortsätta städa nu.
Take Care //Sandra

Är det dags att gå och sova då?

När man bara sitter och väntar på att någon ska uppdatera bilddagboken, eller kontakta mig på msn, då är det dags att lämna datorn och gå och sova. Jag ska gå och sova nu snart, detta funkar inte mer.

I morgon ska jag och Linnéa in till stan och fika med mormor. Det blir mysigt.

Sen vill jag ägna Laura ett stort tack för idag också. Tack för allt, det betydde mycket för mig.

Take Care //Sandra

Underbart väder! (och en stor dos med lättnad...)

Idag kände man verkligen att dte finns ett slut på det här värdelösa vintervädret vi har här i Götet. Solen sken (och värmde) och himlen var klarblå. Först blev det en liten stund med Laura nere i Partille, sen stötte vi på David Nord och jag fortsatte med honom medan Laura åkte in till stan för att träffa Anna. Jag hade ju ändå inga fler bestyr på min lista och det var ju lite synd för mig att gå hem direkt, så jag hjälpte honom med lite funderingar inför veckoslutet... Jag fick själv en del saker utförda, pappas födelsedagspresent och lite fixande inför torsdagen. På tal om torsdag så beställde jag borde också... Ett bord för två på Johannebar. Det blir mysigt det! Jag har faktiskt aldrig firat alla hjärtans dag med någon innan, så det är lite spännande :)

Nu ska jag fortsätta med maten!
Take Care! //Sandra

I'm on my way - Phil Collins

Just den låten spelas här nu och ibland känns det verkligen som om jag är på väg. Kanske inte just nu, eller det beror på hur man ser det... Jag är väl alltid på väg, vem är inte det liksom... Jag gillar den låten, är man inte målmedveten innan, så blir man det efter att man har hört den. Jag har en del saker att ta upp, det är lika bra att börja direkt.

Varför bloggar jag egentligen? Jag vet inte riktigt. Det jag skriver håller inte hög kvalitet, och det är inte heller många som läser, iallafall inte vad jag vet. Jag skriver för att det är ett sätt att få ut vissa känslor, det är ett forum utan krav, man behöver inte specificiera vad man menar med det man skriver, det räcker att bara häva ur sig en massa. Sen finns det ju också givetvis en liten önskan att bli läst, och då speciellt av dem som sår en närmast. Jag fick senast igår höra att min käre pojkvän läst min blogg. Jag blev faktiskt lite förvånad, det trodde jag inte han gjorde, men det var trevligt. Jag bloggar ju inte så seriöst som många andra, det märker man ju, skriver kanske något inlägg i veckan, men när jag väl skriver så tycker jag att det är så roligt att jag inte förstår varför jag inte gör det mer.

Tittade just igenom hur mycket musik jag har har på min dator. Kom fram till att det är 1535 filer som totalt ligger på 5,32 gig. Det är faktiskt en hel del. (Jag snurrade till det för dig förut, det märkte jag nu. Jag hade helt fel^^)

Sen kom jag också ihåg ett citat från en låt med Martin Stenmarck som jag gillade mycket för ett tag sedan...
"Jag kan ta ett långt hårt straff, för alla stunder vi haft". Det är så sant, jag värdesätter varje liten stund vi får tillsammans och jag skulle göra nästan vad som helst för dig! Jag älskar dig. Tack för du finns där för mig alltid, även om jag klantar till det.

Jag kan faktiskt sitta uppe nu hur länge jag vill (nästan) för jag har faktiskt lov nu! Jag slipper gå upp senast kvart över sex för att gå mot bussen till skolan 06,55 och ha gympa som börjar klockan åtta. För er som inte vet det, så gympa klockan åtta en måndagmorgon suger riktigt mycket. I morgon kan jag dock sova så länge jag vill. Nästan, men det nästan räknas inte...

Ska boka bord på en restaurang i morgon också, jag och Henrik ska ut och äta på torsdag, då det är Alla hjärtans dag :) Det ska bli mysigt tycker jag...

Jag tror att de är dags att säga god natt nu... Det är ju trots allt en dag i morgon också.
Take Care //Sandra

Vi är bäst, så är det bara!

Fattar ni tjejer, vi är så gott som klara med vårt projektarbete nu! :D Bara provet och redovisningen kvar, men det lär vi klara galant. Det svåraste och allra jobbigaste är nu klart och inlämnat! Vi är grymma, speciellt ni som klarade jobbet utan mig den senaste veckan ;)

Vi är bäst, puss och kram på er :)

RSS 2.0