He is back!

PETER "FOPPA" FORSBERG ÄR TILLBAKA I MODO!!!
Hur underbart är inte detta? Den här dan är perfekt! Foppa tillbaka i MODO! Jag vet inte hur jag ska få er att förstå hur stort det här är! Så klart köpte jag biljetter till Frölunda - MODO direkt när jag kom till stan efter att jag fått det stora beskedet! jag hade inte stått ut om jag inte fått biljetter, detta är ju typ once in a lifetime, och gissa hur fort de sålt slut efer det här beskedet?

Underbart, jag är såå lycklig just nu!
Skriver mer sen!

/S

I natt, i natt, är det du är det jag...

Jag är ganska så glad jag just nu... Inte ens av någon särskild anledning bara nöjd och glad liksom. Skönt det för omväxlingsskull! Så här sitter jag i början på småtimmarna och skriver lite.

Igår uttnyttjade vi de där biobiljetterna trots allt, fick med Henke då jag lockade med en barnfilm =) I salongen var det en mormor med två små pojkar i åldern 3-5, en mamma med en dotter på 7 och en annan mamma med en flicka på kanske sex år. Och så vi då. Lite utstickande sådär, men mysig var den allt!

Fick dessutom med mig honom hem (Henrik, inte musen :P) så lite extra mys blev det för mig igår. Verkligen inte fy skam! En liten tur till Johan och lite prat med honom och Hanna blev det också. Trevligt trevligt, kul att ha dem så nära, då får det nästan bli pardate snart^^ Idag gick vi faktiskt upp i okej tid , sen spelade vi lite spel. Jag slog Henke i MasterMind två gånger!

Sen storstädade jag mitt rum, eller ja, jag städade ovanligt mycket! Dammsög bakom lådorna under sängen, bakom och under allt annat förutom bokhyllan, skakade gardinerna ute, och dammtorkade resten. Kände mig nästan duktig, men det behövdes verkligen, man hade typ kunnat stoppa en kudde med allt damm jag hade :P Det var inte ens dammråttor, det var nog dammelefanter eller något i den stilen! Blä, men nu är de borta! I nästa veva får det bli att vika kläder, det är också försummat för att det är sså himla tråkigt! Är jag duktig och får ett litet ryck så blir det nog fort klart.

Har inget bra att läsa nu, det är lite tråkigt tycker jag. Inga bra tips? Lånade en bok på biblioteket som jag får se om jag börjar på sen. (Sen som senare, typ i morgon.) Lite musiktips skulle jag inte heller lida av. Mer bra musik åt folket!

Satt och lyssnade på hockey förut, lite för spännande, men det löste sig till slut som tur var. De vände 0-2 till 3-2 mot ärkerivalerna Timrå, så nu har de iallafall häng på en slutspelsplats. Härligt det. Ska få med mig Henrik på hockey igen den 26/2 tänkte jag, vore väldigt kul tycker jag. Även om det går dåligt får man väl fortsätta supporta sitt lag, inte bara svika sådär. Hoppas bara på att inte bli retad om, OM, det skulle bli förlust.

Nej, nu ska jag hoppa i sängen. Ska träffa Sara på stan imorgon, det ska bli roligt! Det var ett bra tag sedan vi sågs nu!
Till och med då jag inte har en varm människa bredvid mig i sängen så har jag världens bästa sängkamrat! Det ni!

Puss och kram och god natt och sov gott och hoppas att allt är bra!
(Nu ska jag dricka lite vatten och krypa till kojs och gosa lite med Smulan!)

/S


Snart biomys

Snart är det bio som gäller för oss två. Desperaux (?) ska vi se, sagan om en mus. På rätt humör för en barnfilm :P Men det blir nog mysigt ändå, såna filmer brukar vara bra. Förhoppningsvis bär det av till Partille efteråt, men man vet aldrig.

Nu ska jag äta klart, sen göra mig fin, sen plocka iordning på mitt rum, sen ska jag gå. Om ca 20 minuter. Det går nog.

/S

Rik!

Vad underbart det är att känna sig rik. 3300 kronor rikare är inte fyskam.

/S

Bio...

Har två biobiljetter som jag "måste" använda innan de går ut på onsdag... Vilket dilemma va? Saken är den att jag inte hittat en film jag verkligen är sugen på, och än så länge är den andra biljetten ledig.

Filmen jag såg sist, The Curios Case of Benjamin Buttons var overkligt bra. Helt underbar, så synd att jag redan sett den.

/S

Formatering

Sitter just nu och har formaterat min mp3 och fyller den med ny musik. Eller ny och ny, den har ju funnits ett tag, men jag fyller den på nytt. Det gick inte att radera låtar från den på annat sätt än att formatera den, så det var lika bra liksom. Då slipper man alla de där låtarna man bara bläddrar förbi, och så kanske jag kan fylla mina 8gig med något vettigare. Återkommer när arbetet fortskridit lite...

/S

Plugg plugg

Usch vad jag hatar att inte känna mig bra! Att inte veta hur jag ska göra... Jag har nästan glömt lite hur det är att plugga och så kastas jag rakt in i detta... En vetenskaplig psykologisk artikel enbart på engelska. Great.

Ska snart sova. Hoppas jag.
Tur att jag har motivation efter redovisningen, det känns som att det går bättre om man har något att se fram emot.
Ska äntligen få träffa Henke efter skolan. Som den bortskämda tjej jag är så är jag så van vid att träffa honom att det blir långt efter en vecka... Suck. Men imorgon, då!!!

/S

La vie Bohemé!

Ska snart till operan och gå på Bohemé. Såg förut att det är operan som är föregångaren till musikalfilmen Rent som är hur bra som helst! Kommer ihåg när vi satt i soffan hos Viktoria och såg den, vad mysigt det var! Hoppas att operan också är bra!

/S

Årets bästa gala

Idrottsgalan 2009. Årets lätt bästa gala. Synd bara att jag är så blödig att jag får tårar i ögonen av alla dessa fantastiska prestationer som visas... De stora prestationerna och de gånger de inte räcker hela vägen fram. Ett snubblande på mållinjen eller en snöplig skada eller en karriär som snabbt tar slut.

/S

Som en sliten kråka

Jag låter lite som en kraxande sliten kråka. Var hos Filip på 20-årsmiddag och lite senare framåt kvällen/natten blev jag hes och fick basröst. Imorse då jag vaknade hos Henrik kunde jag nästan bara viska. Lite bättre låter det nu, men oj vad det inte låter bra. Dessutom har jag ont i huvudet. Det är för kalt ute också. Blä.

Sen ska jag gå på bio med David, Simon, och kanske några fler. Benjamin Buttons overkliga liv.

/S

090117 Natt

Här sitter jag. Klockan är nu 00,19 och jag ska sova snart. Upp tidigt i morgon ska jag, redan vid kvart i åtta. Jag måste duscha innan jag går fem över nio ner mot Partille station för att ta tåget till Alingsås och RUM:s regionsmöte. Efter det bär det av ganska direkt mot Filip och hans 20-årsmiddag. (Helt sjukt att vi får börja gå på 20-årspartyn, vi börjar bli gamla!) Sen får vi se vad som händer. Längtar efter att få ligga i min kärastes famn igen. Det är redan nio timmar sedan... Borde packa lite i väskan för i morgon och ställa upp blommorna i fönstret. De fina gröna jag och kära mamma köpte förut. En stor kram ska jag dela ut också.

KRAM!

/S

Ginashopping =)

Jag var ute efter ett partyplagg främst till helgen, men även till senare tider, och på Gina hittade jag två direkt!



Den här gillar jag sjukt mycket, har inte bestämt om det är ett linne eller en klänning än, men snygg är den! Kolla ryggen dessutom! Älskar!

Nummer två är jag lite mer tveksam till, men med ett par stygn på vardera axeln så tror jag att den kommer bli skitcool! Ryggen på den här är ju också sjukt snygg, älskar öppen rygg!


Tänk er då att man liksom fäster upp axlarna litegrann så att det blir lite mer som en ärm så blir det nog skitsnyggt!
Ett par tights till och höga klackar = perfekt! Synd bara att det är så kallt... Försök dessutom att tänka bort de vita händerna mitt på kläderna, dem missade jag visst^^
Jag älskar Gina Tricot.

Dessutom har vi köpt världens bästa present till Filip!

/S

Yesterday, all my troubles seemd so far away...

Tillbringade hela dagen igår i Backatorp görandes ingenting.
Gick tro det eller ej upp kvart över åtta, efter att ha ignorerat klockan i typ tio minuter, för att sedan gå upp, klä på mig, ställa undan skridskorna, byta ut adventsljusstaken mot lampan, äta, plocka ur diskmaskinen, äta, duscha och sedan göra mig klar förr att gå hemmifrån tio över nio. Rekord eller vad? Gå ner och ta tåget, skynda skynda till Lilla Bommen och vänta på arton, och två timmar efter att ha tvingat mig upp ur sängen få kramas med den bästa av de bästa, det är inte dumt det! Vilken tur man har det ändå... Sova en lite stund för att pigna till, sedan mysa lite mer, äta mat, dricka te, mera mysa och somna en stund till, göra ingenting, laga mera mat, äta, se på film, få skjuts hem och få med sig den nästa bästa hem ;) Underbart bra dag. Jag är lycklig och jag vet om att jag har det bra.

/S

090115

Det är idag det. Strax ska jag dra mig in till stan för att registrera mig på min nya kurs i psykologi, 30 hp. Institutionen ligger vid Linnéplatsen, men det går faktiskt fortare att åka dit än att åka till Handels... Skumt. Detta Västtrafik.

Innan dess ska jag äta och göra mig iordning lite. Sen bär det av mot stora staden. Bör kanske hitta något snyggt att ha på mig till helgen också.

Har tvi inlägg att skriva när jag kommer hem, ett om badrumsskåp, och ett om gårdagen. Det om gårdagen kommer nog först.

Tjing tjong
/S

Well...

Det här är vad jag ägnar mig åt just nu. MODO-Timrå, just nu 1-0.


Efter det vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Inte ens något att läsa har jag. Läste klart tredje delen i Milleniumserien före helgen, sen var jag upptagen hela helgen med annat än att läsa, i fredags var Simon, David och Laura här och kollade på film och lördag-söndag var jag med Henke. Igår läste jag bara kurslitteratur för att klara tentan, så nu står jag
här utan bok att läsa.
Tips?
Annars blir det nog den sjunde Harry Potterboken igen. Jag får får FÅR inte läsa P.S. I love you eller Twilightserien igen.

/S

I made it!

Jag fixade tentan idag! Jag gick iallafall dit och skrev den och jag skrev på alla frågor (alla tre) och tyckte inte att någon gick helt åt skogen även om de var rätt så svåra.

Nu är det bara att vänta på domen och se hur det gick! Wish me luck!

/S

One of us...



/S

Blä

Det är allt jag har att säga. Blä

/S

Titta ut.

Så förvånad blev jag med.
Det snöar ute.
Vi som skulle åkt skridskor.
Attans
Antagligen ligger Rambergsvallen utomhus.
Jag gillar inte snö.
Blä, den förstör ju våra planer!

/S

23.15

Det var en sådan dag.

Nu går jag och lägger mig. Och försöker stänga av hjärnan. Om det nu går.

/S

Vissa dagar

börjar underbart bra, men blir bara sämre.
undrar man vad man håller på med egentligen.
vill man bara ligga kvar under täcket i värmen och mysa.
försöker man bara glömma allt.

Problemet är att jag inte har bestämt mig för om detta är en sådan dag eller inte.

/S

Klassiskt musiktips

Här kommer ett riktigt bra klassiskt musiktips till er där ute! (Undrar om det till och med finns några orkesterkamrater som läser och kommer i håg när vi speladestycket?) Det var ju ett tag sedan vi spelade den här, det var det allra första stycket jag spelade i symfoniorkestern, och sen har vi spelat det en gång till. En klassisk favorit faktiskt, och detta var en väldigt bra och intressant version tycker jag.


/S

Vinterpromenad

Vi var ute idag och gick en vinterpromenad i det underbara vädret. Först sov vi ut riktigt ordentligt efter nyår och dålig sömn på nyårsnatten, så vi sov helt underbart bra båda två vilket är ovanligt då vi sover bredvid vararandra. Sen efter lite mat så gick vi ut och det var så fint och skönt!


     



/S

RSS 2.0