Favorit #1

Tänkte visa ett av mina favoritlack, när jag ändå är inne på nagellack från H&M.
.
H&M - Happily Ever After, 39:50.
.
Detta lack  ger en riktigt snygg finish, rosa/vitglittrig, med massor av glitterpartiklar. Blir väldigt skirt när det är färdigmålat, men det tycker jag om. När man kommer ut blir detta lack hur fint som helst, det verkligen gnistrar i solen! Diskret men ändå snyggt.
.
Verkligen ett kap, då det med tanke på priset, den stora flaskan, den snygga färgen och den perfekta formulan. Me like!
.
/S

Sunset dreams by H&M

Bytte precis färg på naglarna, från lite halvtråkiga, men samtidigt riktigt snygga, Up Front & Pesonal från O.P.I. Den är svagt champagnefärgad och väldigt glittrig och fin, men som sagt, inte jättespännande. Bytte därför till en mer färgstark look den här gången. Valet föll på knalligt neonorangea Sunset Dreams från H&M.
.
Flaskan rymmer 3.5 ml, och jag köpte den på H&M för endast 9.50!  Visst är det fint? Riktigt härlig färg. Kvalitén på lacket var också riktigt bra, förvånansvärt nog! Nu har jag tre lager på, men om man inte är så kräsen hade det nog räckt med ett lager, så bra täckte det! Jag körde med två extra lager för att få det perfekt jämnt. Dessutom var det högblankt även utan topplack, vilket det är få lack som är. Formulan var alltså helt perfekt, riktigt nöjd och positivt överraskad över det här lacket!
.
Andra handen... Gissa vilken nagel som inte är äkta? En av mina naglar gick av härom dagen, och eftersom jag inte var så sugen på att klippa av allihopa, så kom min kära sambo på att jag kunde köpa en lösnagel och ersätta den trasiga med för att slippa avverka alla de andra naglarna. Själv tycker jag att det blev riktigt bra. Om man detaljstuderar är det klart att man kan se att den inte är äkta, men den ser inte amputerad ut längre som den gjorde innan...
.
Renoverad nagel... Det känns lite konstigt faktiskt, som om man har något som sitter fast på nageln =) Nu har jag vant mig lite vid det, men det känns riktigt ovant. Sen är jag lite rädd att den ska trilla av om man gör något, men antar att den risken inte är jättestor...
.
Jag är riktigt nöjd med nagellacket den här gången, för det blev så snyggt! Nu hoppas jag bara att det är lätt att ta bort också, och att man kan lägga på en annan, ljusare, färg på lösnageln efter denna.
.
/S

På min önskelista!

Jag har några saker på min önskelista, speciellt på den över nagellack, där finns det alltid något mera att önska sig!För tillfället är det dessa godingar:


V-H: OPI - It's My Year, China Glaze - Ruby Pums, Seche Vite - Härdande överlack
(Bild lånad härifrån: http://blogg.veckorevyn.com/purity/tag/opi/)

Jag väntar med spänning på att OPI:s kollektion Miss Universe ska släppas i butik här i Sverige. Det enda lacket jag var intresserad av i den kollektionen är It's My Year, men ojojoj vad jag vill ha det lacket... Ett av de finaste jag sett på länge. Sådär perfekt lila med massa olikfärgade glitterpartiklar. Underbart! Kollektionen kommer att släppas nu i dagarna i USA, så inom en månad borde det finnas att köpa i Sverige hoppas jag. Inte ens de i affärerna vet när det kommer, så det får väl bli en glad överraskning antar jag!

Eftersom det har blivit en hel del lack det senaste har jag lovat mig själv att inte köpa något nagellack till förens jag har IMY. Näst efter det på min önskelista står underbart mörkrödglittriga Ruby Pums från China Glaze. Jag har inget perfekt rött lack längre, men detta kommer nog bli mitt nästa! Är sugen på att prova CG då jag hört mycket bra om det, och det finns massa fina färger!

När mitt topplack tagit slut ska jag investera i ett lack från Seche Vite. Det härdar nagellacket och gör det extra hårt, samt extra blankt. Låter superbra, är riktigt sugen på att testa faktiskt!

Men först: OPI - It's My Year... Väntar med spänning!

/S

Tuggummirosa

Finns det ens en färg som heter så? Den färgen var iallafall mina naglar tidigare i veckan. Jag är ju inte riktigt en rosa tjej direkt, men på naglarna kan det vara fint!
Depend nr. 220. Knallrosa med diskret silverglitter i.
Nog för att jag inte brukar gilla rosa, men det här lacket var riktigt fint! Speciellt om man är lite solbrun och fin, då passar det riktigt bra!
.
Formulan var helt okej att lacka med, behövde tre lager, men det är nog bara för att jag har så långa naglar. Två skulle nog räcka egentligen. Det blev tyvärr lite luftbubblor på några av naglarna och det tycker jag inte om, svårt att säga om det beror på mig eller lacket.
.
25 kronor är det lätt värt, ger definitivt en extra färgklick i vardagen!
.
/S

RSS 2.0