Snart dags!

Resfebern har blivit ett faktum. Imorgon bär det av och det känns så overkligt! Hoppas verkligen att vi får en underbar resa, och att allt går som det ska. Om 24h är vi i värmen!

Om vi inte hörs mer...
God Jul och Gott Nytt År alla kära vänner!

Massor med kramar

/S

Underbart!

Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi är på Koh Samui i Thailand. Det ska bli alldeles underbart, så himla skönt att komma bort lite!

Jag hittade en väldigt bra sida som ni kan besöka om ni är lite sugna att åka dit, eller bara se vad vi kan tänkas ha för oss. Hittade flera jätteroliga utflykter som man kan göra där. kohsamui.nu hette den, rekomenderas!

Jag hittade även dessa bilder där, ser verkligen hur skönt ut som helst!

Längtar jättemycket nu! Inte mycket kvar, sen är det dags!

/S

♥ Dag 2 – Min första kärlek

Henrik Hammarstrand. Världens finaste kille, och det är min kille. Min älskade pojkvän och min första kärlek.

Vi träffades den 21 april 2007, och drygt en vecka senare var vi ett par, den 29 april. Egentligen kom vi väl på det datumet i efterhand, men det är då vi blev vi på riktigt.

Det är mer än tre år och ett halvt år sedan nu, och det känns fortfarande så underbart. Vi kan vara precis oss själva tillsammans, otroligt barnsliga, djupa, allvarliga, vi kan göra precis ingenting eller ha en hektisk dag, och allt funkar precis lika bra.

Folk som ser oss nu kallar oss ibland för nykära, speciellt om de inte känner oss sen innan. Mina kompisar i sin tur vet inte alltid om det är Henrik som jag pratar med i telefon eftersom vi inte är så gullepluttiga då. Jag tror att det är viktigt att bibehålla lättsamheten i ett förhållande, samtidigt som det är viktigt att man kan vara seriösa och allvarliga tillsammans.

Han får mig att känna mig som världens bästa, finaste, smartaste och snyggaste tjej. Han ger mig självförtroende och mod att klara av saker och ting. Han peppar mig när det går dåligt och gläds med mig när det går bra.

Vi passar helt underbart bra tillsammans och vi älskar varandra. Helt perfekt!/S

♥ Dag 1 – Presentera mig själv

Ja, det här med utmaningen gick ju inte så bra... Helgerna är oftast helt fulla av saker att göra, och då sitter man ju inte vid någon dator! Bara att sätta igång direkt.

Hur beskriver man sig själv egentligen? Hur sätter man ord på den man är? Det är ju ändå sig själv man tilbringar all tid med. Man känner ingen bättre än sig själv, och man ser oftast efter sig själv först. Det jag försöker komma fram till här är att det är svårt att vara opartisk om man ska "recensera" sig själv... Hade helst låtit någon annan göra det här!

Jag är:
Sandra Marie Persson, 21 år gammal, boendes i föräldrahemmet i Partille. Kort, långhårig och med långa naglar. Allt är långt utom jag... Jag är dessutom extremt sportintresserad, men tycker inte om att sporta själv, älskar musik men är inte så bra på att framföra musik själv.

Just nu:
Utbildar jag mig på juristprogrammet här i Göteborg, fryser jag så fort jag går utanför dörren, är jag aktiv inom RUM - Riksförbundet Unga Musikanter, försöker leva livet, och ser fram emot den 22 december.

Jag har:
Världens bäste pojkvän, frusna fingrar, julkänslor. En underbar resa att se fram emot!

Egenskaper:
Lugn, engagerad, omtänksam, lat, har oftast läget under kontroll, omotiverad, lättstressad och kreativ...

Favoriter...
Lag: MODO HOCKEY såklart! Annars IFK Gbg och Sävehof...
Låt: Svårt... Voulez-vous med Abba är en favorit, Don't stop me now med Queen en annan...
Färg: Svart och tråkigt på kläder, annars grönt eller julrött tror jag.
Dryck: Coca-cola är svårslaget.
Godis: Gelehallon!
Film: The Prestige är en stor favorit, och Inglorious Basterds!

Nu skulle jag vilja avsluta med något coolt och ovanligt, men det kommer jag inte på.
This is me, enjoy!

/S


Angenäma problem!

Har precis påbörjat min packning till Thailand... Det är några angenäma problem jag har faktiskt! Är just nu inne på att välja badkläder. Skulle helst vilja ha med mig typ alla som jag faktiskt tycker om, men försöker besinna mig litegrann. Om jag mot förmodan skulle sakna någon väl därnere går det säkerligen att köpa där! Sen måste de vara lite olika, alla kan ju inte vara i bandeu-modell! Då blir ju brännan alldeles rak, och det funkar inte om man har v-ringat. Jobbiga problem, jag vet.
Just nu är jag inne på dessa:
*Den blå paisley-mönstrade i nedre raden, det är min favorit, måste få följa med! (Ny för i år, från H&M)

*Den blommiga som ligger ovanför, den är också sjukt snygg, men typ likadan i modellen... (Ny för i år även den, från Stadium)

*Den svarta som ligger precis till höger om båda dessa, väldigt fin den med, med ränder i guld och med kedjor vid axelbanden och i sidan. Trekantsbikini. Den är lite sladdrig i kvaliten bara, det är lite synd. (Köpt förra året, Gina Tricot)

*Den blå-randiga tänkte jag ta med mest för att den är annan i modellen. (Desperat köp för flera år sedan, dock helt ok, H&M)

Sen är jag sjukt sugen på min fina baddräkt som jag älskar väldigt mycket, men den är tyvärr lite opraktisk, man får ju ingen sol på magen...

Stora, men angenäma problem!

/S

RSS 2.0