Dumma nätverk!

Det var kar som om mitt nätverk inte spelade samma spel som mig det senaste, det har krånglat en hel del. Därför känner jag mig faktiskt rätt ouppdaterad om det mesta. JAg har även själv varit dålg på att uppdatera.

Med två mycket bra konserter i ryggen och en massa underbara personer har det varit ett par mycket bra dagar. Jag är glad och på mycket bra humör. Just nu =)

Ha det grymt bra alla!
Puss och kram /Sandra

Nyduschad, men bara på utsidan

Jag har just duschat, tvättat av utsidan.
Tvättat bort damm, smuts och inpyrd röklukt.
Fått bort det som inte hör hemma där.
Gjort mig ren. Fräsch. Nyduschad.
När man kommer ut ur den varma duschen känner man sig som en ny människa.


På utsidan.
Men sällan på insidan.


Vill skrubba lika intensivt där, men det går ju inte.
Tvätta bort allt. Nästan. Mycket iallafall.
Få bort det som inte hör hemma där.
Rastlösheten. Tvivlet. Tankarna som snurrar för fort för att tänkas på riktigt.
Få bort den gnagande känslan som skaver.
Ta en borste och bara skrubba tills det svider. Så att jag vet, så att jag känner. Så att jag vet.
Bara släppa. Allt.
Allt, men inte alla, inte dem som finns där, nära och alltid.


Tack.


Jag är nyduschad, men bara på utsidan.


Just run away

I'm sitting here, but if I could, I would run away.
Run to the end of the world.
I hope you would run with me, that I would run with by my side.
I would run, run without thinking or feeling.
Just run away.
But no.
I'm just sitting here, doing nothing.
Just sitting, wasting my time.
Sitting here, thinking.
Want you here, or want us anywhere else.
Now.
Just run away.

Klump i magen redan andra dagen...

Idag informerade Åsa, vår klassföreståndare om projektarbetet som Ska skrivas nu i trean. Ämnet och grupperna ska vara klara redan nästa tisdag och vi har fått reda på alla inlämningar och prov vi ska ha om det här. Kände klumpen växa i magen när Åsa pratade om det här, och det är bara andra dagen! Usch, det känns faktiskt inte så bra. Fast annars känns det faktiskt inte så farligt att börja skolan igen. Det var rätt roligt att träffa alla igen.

Jag har märkt att det här med mitt bloggande verkigen går i vågor. Ibland får jag lust att bara skriva en massa inlägg, men andra stunder finns inte orken där helt enkelt. Jag känner verkligen inte för att sätta mig och skriva en massa saker som just för tillfället inte känns relevanta. Därför blir det mest sporadiska inlägg, några här och fler där. Känns annrs som en rätt bra filosofi, man ska ju skriva för att det är roligt och för att det behövs för en själv, så det är då jag gör det.

Jag har också märkt hur mycket mitt ökade dagboks -och övriga skrivande har påverkat och förbättrat det jag skriver. Jag tror att det är viktigt att få rutin och vana att skriva mycket, då kommer orden mycket lättare, det tycker iallafall jag. Jag är så nöjd med attjag började skriva så mycket, det kommer nog att underlätta en hel del saker både skrivande hemma och i skolan. Det känns så bra att dagboken hjälper på så många sätt. Dels förbättrar den ju uppenbarligen mitt eget skrivande, dels har jag ju alltid "någon" att öppna mig för, "någon" jag kan säga allt till. Det är bara jag som sätter gränserna. Sen är det ju alltid kul att ha dehär ungdomsåren dokumenterade för framtiden, det är ju roligt att läsa det senare i livet.

Jag var också lite kreativ idag, jag har gjort
ett smycke, eller iallafall ett hänge till ett smycke. Jag tog fram lite ståltråd och började leka lite med den, kom fram till att det faktiskt blir rätt snyggt och då fortsatte jag med att ta fram pärlorna, så det blev ett hängeav ståltråd med pärlor på. Ska bara lista ut vad jag ska ha det i och hur långt det ska vara... image15

image16

Bilder på mitt smycke jag gjorde förut... Har ni några tips på hur jag kan fästa det eller vad jag kan hänga det i? Jag får fundera viddare...
Nu Var det visst en sådan där dag då det gick jättelätt att skriva hur mycket som helst så då fick det bli så. Nu ska jag sova, det är en dag i morgon också för alla oss som börjat skolan... Upp tidigt blir det, ska hinna duscha ch torka håret innan jag går också. Går gör jag vid 7:40 har jag tänkt. eller det måste jag ju om jag ska hinna med bussen...

Puss och god natt /Sandra

Skola igen då...

Ja, då var det dags för skolan igen i morgon... Jag känner faktiskt inte så mycket inför det, visst jag hade gärna haft en vecka eller två längre sommarlov, men nu börjar det så det är bara att bita i det sura äpplet och går dit. Ta tag i det nya skolåret och kämpa på när det blir jobbigt.

Det får räcka för nu... Pusshej
/Sandra

Bloggakuten!

Tack bloggen, det får räcka för idag ;D
Jag har ju trixat lite med layouten för bloggen här ikväll/natt och det lilla jag gjorde lyckades jag rätt bra med. Tack vare Emma, tack för hjälpen, utan dig hade det nog inte gått.
Det var en rätt tråkig dag idag annars... Städa bör det göras här, men det får jag ta i morgon. Då vill jag också hinna med att åka in till Gbg och kulturkalaset, det är en massa bra band som spelar i morgon...
Nu är det snart sömn för min del!

Pusshej /Sandra

Jeanslycka!

Yey, vad det är underbart när byxorna passar och sitter snyggt igen! Jag har ett par gula byxor som jag köpte för kanske ett år sedan och då satt de uppenbarligen bra och var rätt storlek eftersom jag köpte dem, men flera gånger nu under våren -07 har jag tagit fram dessa jeans för att använda dem, men de har sedan fått vända tillbaka till sin plats på hyllan i garderoben för att samla damm i väntan på bättre tider då de sitter snyggare. Jag har alltså flera gånger i tron om att de sitter åtminstonde liite tajtare den här gången tagit fram dem och satt dem på mig och besviket återigen kastat undan dem, besviken nästan mest över att jag inte lär mig... Jag köpte i våras två pra jeans på victoria of sweden för 200 /paret. Ett par av dem är mina typ haremsbyxor som jag tycker om hur mycket som helst, men var mer tveksam till då, och det andra paret var jag helst frälst i då, men nu, en tid efter är jag inte lika nöjd med dem eftersom de vrider sig längst ner på vänsterbenet och jag lovar att det inte ska vara så! Dessa byxorna ska jag ialla klippa av och sy upp för att göra om till kortbyxor efter som att de sitter så snyggt upptill att jag inte kan göra mig av med dem, såå snygga! Det var när jag provade dessa som jag märkte att de satt tajtare och snyggare än vanligt som jag kom på iden att prova de gula. Så nu är jag nöjd! Snart har jag ett par snygga jeansshorts att stila runt i också!

Ha det gött! /Sandra

Håkan-citat igen

"För det är så jag säger det, du är det finaste jag vet"

True, igen

/S

Håkan-citat

"Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan..."

True.

Städdags. Inte kul alls.
Pusshej /Sandra

Brokeback mountain =)

Jag satte mig och kollade på film igårkväll ändå... Kanske inte så smart, men det är fortfarande sommarlov och jag var inte trött och dessutom väldigt filmsugen, så vad gör man inte. Det stod ju en film på hyllan som jag inte sett trots att jag ägt den i tre månader, Brokeback Mountain. Så jag satte mig bekvämt och började kolla på filmen och den var mycket bra faktiskt! Faktiskt min typ av  film trots att jag inte gillade slutet så mycket, det hade kunnat vara bättre på ett sätt, men samtidigt inte ändå... Ja, det är svårt att förklara utan att avslöja slutet.

Se den!
Nu drar jag snart med mig folk in till Gbg och Kulturkalaset igen
Pusshej /Sandra

Grattis alla icke-göteborgare!

Kan glädja er med att vilket väder ni än har har vi det säkert värre. Spöregn. Igen.

Stan väntar. Pusshej /Sandra

Filmsugen!

Jag borde egentligen gå och sova nu, men jag såg en film jag har i hyllan ovanför datorn som jag köpte i London när vi var där men som jag inte sett än. Brokeback mountain. Känns som om jag borde se den, men det har liksom inte blivit av än... Nu fick jag en sådandär känsla för att bara se på film och vad passar bättre än en som man inte sett än?!? Får se om jag orkar ikväll, det är ju rätt sent redan :P Sen beror detju på om jag kan kolla på film på datorn också, orkar inte kolla i TV-rummet :P

Aja, vi märker!
Kram /Sandra

Hockeynörd

Nu ger jag upp. Det finns inget kul att kolla på på datorn mer, så nu drar jag till TV:n och videon! Jag ska kolla på en viss SM-final! Jag har sett den innan men vissa saker kan man inte få nog av!

Pusshej så länge! /Sandra

En dag full

Mycket trevligt var det ju igår, det var först en sväng med Sandra på stan, på Bengans impulsköpte jag en skiva, David Gray - White Ladder, det var en chansning som gick hem faktiskt! Sen bar det hemåt vid fem efter typ fyra timmar på stan, det var dags att äta middag hungrig som jag var. Sen blev det så att jag hängde på en massa folk som skulle in och kolla på Bounce när de uppträdde på Kulturkalaset. Det var bra tycker jag som objektiv person, jag kan ju ingenting om dans. En massa trevligt folk var med, hoppas jag kommer på alla. Laura, Louise, David, David, Simon, Magnus, Ellen, Anna, Ida, Fredrik, Patrik och Robert. Och jag då. Och så träffade jag Sara helt plötsligt också. Såg faktiskt en massa folk som jag kände igen på stan igår, det blir väl så om det är nåt stort happening. Efter Bounce var slut drog vi vidare innne i stan och vi hamnade tillslut vid Kopparmära och såg på elddansare, det var coolt :P Eftersom det är vardag nu går det bara en nattbuss och den går tio i ett, så det vara bara att ta den hem. När vi satt där på Heden och väntade kom det på ett killgäng som kanske var något år yngre än oss och ojojoj. Snacka om matchokultur! Det var nästan så att man kunde tro att de var jättefulla hela bunten, men det var de inte kom vi fram till. De satt och sjöng, gastade och kaxade sig en massa hela vägen hem! Jag tror att de lyckades avverka nästan varje musikgenre som finns! Dansband, hårdrock, pop, disney. Elvis, Tommy Nilsson, Techno, dansmusik, ja det var en salig blandning och vi som satt dät kunde knappt hålla oss för skratt! Till en början kunde de iallafall hålla tonerna, men det slutade de med senare... På Ne-term kom det på ett gäng killar och tjejer som var väldigt mycket hårdrock eller nåt i den stilen och de var röda i ansiktet flera av dem. Strax där efter kommer det fram ett killgäng på utsidan av bussen och börjar skrika på rockersen bakom oss att de ska komma ut och så slår de på bussen. Det visar sig att gänget som står utanför har sprutat pepparsprej i ansiktet på killarna i gänget som sitter bakom oss, helt oprovocerat inne på terminalen och nu tycker de att de ska fortsätta göra upp. det var bara en väldigt absurd situation med tre olika gäng på en buss och ett utanför. Vakterna kom sedan precis när bussen körde och förhoppningsvis tog de hand om bråkstakarna med pepparsprejen. Hela vägen hem tvingades vi fem (jag, ellen, simon david och patrik) sitta och lyssna på allt annan än fin sång. Vi visste nog inte om vi skulle skratta eller gråta, men det var ju gapskrattet som låg närmast till hands, men det kunde vi ju inte gör när vi satt där. Ja det var verkligen en upplevelse det här. De sena resorna hem från stan med nattbussen brukar bli spännande ibland, men ja, det här var något utöver det vanliga. Trevligt hade vi det iallafall, vi kunde konstatera att underhållningsvärdet på resan var mycket högre nu än vad det hade varit om vi hade åkt utan det sjungande gänget. En trevlig dag har det varit helt klart och det var så kul att träffa alla igen!

Ha det gött! Kramar /Sandra

En liten lista...

Namn: Sandra
Födelsedag: 22 april
Hemstad: Partille, Gbg
Ögonfärg: Olika, lär mig aldrig vilket som är vilket, men ett blått och ett brunt
Hårfärg: Brun
Längd: 164 cm
Högerhänt/vänsterhänt: Högerhänt
Civilstatus: Pojkvän
Värsta ovanor: För dålig på att städa...
Stjärntecken: Oxe
Skostorlek: 37-38
Är dina föräldrar skilda? Nej
Skor i dag: Barfota inne
Svagheter: De är nog alltför många, men kan inte komma på nån på rak arm...
Rädslor: Att bli ensam kvar, sprutor, att falla,
Mål för året: Lyckas bra med det sista året på gymnasiet
Det första du tänker på när du vaknar: Olika, vad det är för väder ute, oj det är en ny dag, Henrik, nej inte skola idag...

Antal...
Personer du kysst: Inte så många
Syskon: En yngre syster
Piercings: Inga, men vill ta hål i öronren
Tatueringar: Inga.

Framtiden...
Namn på barn: Elsa, Greta, Stina. Johan, Mattias...
Vad vill du bli när du blir gammal? Lycklig och nöjd med livet
Drömjobbet: Har faktiskt inget, men det kommer väl

Favorit...
Mat: Svårt, äter rätt mycket. Kyckling, fisk, skaldjur...
Sport: Hockey såklart
Djur: Hund
Glass: Twister, eller vaniljglass
Godis: Choklad duger nästan jämt
Låt: Chasing cars - Snow Patrol, Många av Takida, har så många favoritlåtar! Alla betyder nåt på olika sätt.
Nummer: 5, 21, 22
Tuggummi: Extra eucalyptus
Helgdag: Alla är bra på olika sätt, kan nog inte välja...
Årstid: Sommar
Tandkrämsmak: Mint, usch, man ska ju borsta tänderna med den då kan den ju inte smaka typ hallon!
Radiostation: P4 lyssnar jag mest på, sporten går ju där, annars RIX FM eller P3

Har du någonsin...
Varit kär? Ja, flera gånger
Rymt hemifrån? Nej, inte jag :P
Skolkat? Nja, det beror väl på vad man menar...
Sovit utomhus? Inte under bar himmel, men i tält om det räknas
Gråtit i skolan? Ja, men minns inte när...
Spytt i skolan? Ja
Velat bli modell? Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag? Ja
Sett en död människa? Nej det har jag inte
Använt droger? Nej. Skulle inte göra det heller.
Ätit sushi? Nej, undrar om det är gott...
Retats? Ja, flera gånger, vem har inte det?

This or that...
Cider eller öl? Cider
Pepsi/Cola? Cola
Mc Donalds/Burger King? Mc Donalds 
Jordgubbar/blåbär? Svårt... blåbär just nu.
Kött/veg? Kött, inte så mkt för veg
Tv/film? Tv, fast film med rätt person
Gitarr/trummor? Gitarr, det är jag bäst på och det är lättast att ta med sig ut och spela på
Adidas/Nike? Ingen åsikt!
Kinesiskt/mexikanskt? Mexikanskt
Kakor/paj? Kakor, farmors ska det vara!
Mtv/Vh1? Hade båda förut men jag kollar aldrig på dem, inte min typ av musik oftast. Nu vet jag inte vilken av dem vi har.

Kan du...
Gå ner i splitt? Nej, jag är vig som ett kylskåp^^
Skriva med båda händerna? Kan kan jag väl, men snyggt blit det INTE!!
Vissla? Jadå
Blåsa en bubbla? Ja
Ha dina ögon i kors? Nej
Nudda näsan med tungan? Nej, inte i närheten

Vem var den senaste personen...
Du nuddade? Mamma tror jag
Du pratade med? Mamma tror jag här också
Du smsade med? Henrik :)
Du kramade? Tja, det var nog David innan jag gick av bussen igår...
Du skällde på? Vet inte, men det var säkert nån som förtjänade det ;)

Senast du...
Skrattade? Igår på bussen hem, kommer inläg om det senare!
Grät? Ja-a du... Det var inte allt för längesedan :P
Kollade på film? I måndags när jag kollade på HP med Linnéa i Åsa
Tuggade tuggummi? Det var ett tag sedan, lördags kanske
Drog ett skämt? Ingen aning
Sjöng en sång? Sjöng med möjligtvis, men inte själv, det var förut

Just nu...
Vad ser man utanför ditt fönster? Regn just nu och fler hus
Lyssnar du på musik nu? Ja
Om ja, vad? David Gray - Nightblindness. Kommer från en skiva jag köpte på Bengans med Sandra igår. Hörde en låt med honom när vi åkte från farmor och farfar och tyckte den var rätt bra då, så såg jag skivan ligga där och tänkte att jag kanske gillar den. Det var en chansning med andra ocr och den gick faktiskt hem! :D
Vad har du på dig? Grå Hulebäcksmjukisbyxor, MODOs SM-guld t-shirt
Vad är det på din musmatta? Ingenting, den är bara röd

Har du...
Blivit kallad hora? Nej
Ljugit om din ålder? Nej, ser ingen anledning
Bråkat utan anledning? Ja, det har jag säkert gjort, dumt nog

Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol? Nej
Rökt? Nej, Skulla jag aldrig göra
Shoppat? Ja, fast inte så mkt,svårt i den Norrländska skogen^^
Skejtat? Nej, vågar kbappt stå på en bräda :P
Bakat? Nej, brukar sällan baka
Motionerat? Japp
Solat? Nej

Bd

Laddar upp en massa bilder på bd från semstern, det tar tid och det är inte jättekul, men upp ska de! Nu är de uppe och de flesta är fina. Tack alla ni som kommenterar dem och tycker att det blir bra, det värmer!

Puss kram och god natt /S

Bara för att...

jag inte har något att göra skriver jag inlägg på min blogg som varit död i en massa veckor.
jag bestämer mig att skriva här kommer jag inte på något.
det regnar ute betyder det inte alltid att mitt humör sjunker, bara ibland. Inte nu.
du är borta saknar jag dig.
jag badade förut är jag blöt i håret fortfarande.
du slutar jobba åker jag.
jag kommer hem åker du.
du kommer hem börjar jag skolan.
jag blir varm i hjärtat när jag lyssnar på bra låtar.

Jag är glad! Lycklig! Kär! Nöjd med livet just nu och längtar inte till skolan.

Onödigt? Kanske, kanske inte. Skriva är bra.

Pusshej / S

RSS 2.0