What I want

 
Att tänka på annat är ett bra sätt att bota dåligt humör på. Fina kläder funkar alltid och Gina är då ett säkert kort. Detta är något av det jag vill ha. Inte bodyn uppe i hörnet då, den har jag ju redan. Frågan är om jag ska köpa en vit sådan, för det är den enda andra färgen som finns kvar, eller satsa på den andra modellen som fanns i andra färger. Var den lika snygg? Jeansleggings är en hit, de mörka jag har är perfekta. Klänningen och toppen var riktigt snygga och skulle nog sitta snyggt till sommaren.

/S

ARG!!

Att psykologen ens har en tanke på att lägga våra tentor på så dumma tider! Som om de vill sitta och skriva en tenta mellan 17 och 21 på Valborg. Skulle inte tro det.

/S

Äntligen är helgen över!

Alla prov är slut och det är första gången på rätt länge som jag faktiskt är glad över att helgen är slut, för det här var verkligen helgen from hell! Avslutade den iallafall bra i Backatorp, det var det bästa av allt. Idag var det föreläsning och det var hemskt, det med. Imorgon är det heldag och det blir inte heller roligt. På onsdag. DÅ ska jag sova. Underbart.

/S

Trött!

Jag är helt fruktansvärt trött faktiskt. Det tar på krafterna att skriva prov hela dagen. Därför tänker jag lägga mig och sova nu. Sova och försöka att inte deppa för att alla andra är på fest... Jag får se framåt och tänka på att jag först och främst ska klara tentan, sen göra något kul med kursarna, och sen vara med Henke. Det var bara det (det senaste) (och lite tentan. Kanske.) som fick mig att inte åka iallafall en liten stund. Dags att krypa isäng.

Glöm inte att ställa fram klockan nu.

/S

Högskoleprovet: Check! Bara resten kvar...

Så var den första hemska dagen i den här helgen slut. Högskoleprovet är äntligen avklarat. Det gick rätt bra, fick (antagligen) 92 rätt av 122 möjliga, vilket enligt förra årets normering skulle ge 1.6. Inte helt fel... Orden gick bra, 31/40. Resten mer eller mindre bra. Det värsta av allt var att vi skrev vägg i vägg med Friskis och Svettis, vilket resulterade i musik, springande fötter och klampande steg. Det var lite jobbigt, men ändå bra att jag skrev så himla nära, hann ju tilloch med hem och äta på rasten. Det var skönt.

Nu har jag bara tentan imorgon kvar. Jag känner mig nog så förberedd som jag kan bli, jag orkar ju inte plugga mer nu direkt! Kanske lite mer senare, men inte säkert. Känns som att jag kan det rätt så bra.

Jag är lite irriterad över att många av mina kompisar gör något mycket roligare nu... Öjersjöarna är hos Simon på filmkväll och Henrik inklusive Backatorparna är på Bullens tjugoårsfest i Backatorp. Gissa om jag hade velat gå på den... Jag vet  att det antagligen hade varit dumt, och att det är bättre så här, men det hjälper inte riktigt. Jag vill också vara där och ha roligt, mysa med Henrik och träffa alla människor.

Ska tydligen släcka här ikväll mellan 20,30 och 21,30. Okej, det är väl bra.

/S


Plugg plugg plugg

Bara pluggar (nästan) hela dagen. Inte social för fem öre. Plugg idag för att slippa imorgon. Då ska hela dagen ägnas åt högskoleprovet. Kanske lite plugg på kvällen, det får vi se, men om det krävs så får det väl bli så. Tentan på söndag MÅSTE jag klara. Helgen som omtentan går är jag nämligen i Stockholm Västerås. Alltså inget roligt för min del förän på söndag antagligen. Vissa helger blir bara katastrof, som den här.

För övrigt, är det någon mer som ska skriva högskoleprovet i Björndammen, som jag?

/S

Snygg, vill ha!


Hittade ännu mer snyggt på Gina... Inte bra, inte bra. Kanske inte riktigt min färg, men en klänning är alltid bra inför sommaren, snygg modell, tunna band, snygg skärning, och det bästa av allt... FICKOR! Den har stora fickor! Hur underbart är inte det? Jag tror nog att jag ska spana in den närmare och hoppas att den sitter bra på lilla mig, för då är den min!

/S

Dags att...

lägga min nyduschade kropp i den nybäddade sängen och tänka tillbaka på den fina dagen.
Dessutom har jag nog blivit lite Lundaförkyld... Det var minsann inte varmt och vårfint i Lund inte, inte så som det var hemma.
Pengar fick jag dessutom idag. Vet att 580 ska gå direkt till Västtrafik, och typ 120 till Comviq. Resten får jag spendera som jag vill. Fast jag bör spara en del. Det som blir över får jag köpa sandaler för.
Jag hittade faktiskt en bra bok att läsa. Labyrinten. I min egen bokhylla. Ibland har man allt tur. Fast, om man har så mycket böcker som mig så kanske det måste finnas något att läsa...
En vacker dag ska jag också försöka lista ut hur jag har lyckats få tag på en så fin kille som jag faktiskt har. Helt underbar, står alltid på min sida, förstår mig och stöttar mig. Helt fantastiskt, och han är bara min.

Nu ska jag faktiskt gå och sova. Tentaplugg hela dagen imorgon.
It's time.
/S

Fastighetsmäklare?

Jag har snöat in lite på ett nytt spår. Tänk om man skulle bli fastighetsmäklare? Verkar vara en rolig utbildning, och man får arbeta hjälpa och arbeta nära männsikor och göra dem glada, precis det jag vill! Utbildningen finns i Malmö, Luleå, borås och Trollhättan vad jag vet nu. Ett par orter som jag kan tänka mig att bo på. Antagningspoängen var dessutom human, vilket den inte är på juristutbildningen. Undrar om det är något att satsa på?

/S

Bloggexil i Backatorp och Lund

Jag tillbringade hela helgen med mina käraste. Iallafall nästan hela. Sen fredagkväll plockade han upp mig här hemma i Partille, för att övernatta i Backatorp, för att sedan tillbringa lördagen i bilen fram och tillbaka till Lund och hos Lina i Lund. Det var mycket trevligt, mycket mat och trevligt sällskap. Var kvar i Backatorp även i natt och sov hur skönt som helst och hade det slappt och trevligt idag. Var riktigt trött igårkväll, och jag tror minsann att det sitter i än.

/S

Väntan...

Nu sitter jag och väntar här hemma på att Henkes bio ska ta slut så att han kan komma och hämta mig och köra oss till Backatorp. Det verkade vara den bästa lösningen eftersom vi ska till Lund tidigt imorgon och hälsa på hans syster. Skönt att slippa gå upp så tidigt här hemma och åka dit tidigt. En massa saker som måste med bara, för jag orkar inte åka dit snygg nu^^ Lite packning väntar, sen mer väntan! Skum känsla...

/S

Fundering 1.0

Problemet med att rensa garderoben -och att lägga allt på sängen i väntan på att bli vikt och instoppat i garderoben igen- är att sängen är överfull och jag kan inte sova innan jag gjort klart allt. Att det är alldeles för tråkigt för att bara ta tag i är också lite jobbigt. Allt annat är ju roligare. Typ måla om naglarna, surfa runt på nätet och lösa världsproblemen. Dock MÅSTE jag göra det innan jag ska sova... Hmm. Vet inte om det var ett smart drag eller inte...

/S

Sandaler

Måste jag köpa till i sommar. Snyggt att ha till allt när det är varmt ute och man inte vill gå i varma skor. Har hittat flera varianter som jag gillar, kan bara inte bestämma mig. Som vanligt!



Jag tycker mest om den översta, och det är ju naturligtvis den som är dyrast också... Undrar hur jag ska göra. Tänk vad det vore skönt att bara kunna slänga ut 600 spänn utan att det svider i plånboken. Vilken lycka.

22.08 Partille

Det är ruskigt kallt ute märkte jag just när jag var ute och skakade mina mattor. Dessutom luktade det stekt fläskkött, typ som om någon steker fläsk och rårakor. Luktade riktigt gott! Nu är det dags för att ta en riktigt varm dusch så att det ångar och sen sova. Jag är riktigt trött faktiskt.
Men jag sov iallafall underbart bra inatt. Med min älskades armar runt mig och i värmen från hans kropp. Det bästa som finns.

/S

Lillelördag!

Vilken underbar dag vi hade igår! Verkligen kompensation för den tråkiga helgen måste jag säga =)
Eftersom det var så fint väder så bestämde vi oss för att åka till Slottskogen och promenera och titta på sälarna och pingvinerna. Helt underbartvar det och vårens första glass intogs!



Jag är så lycklig för att det är vår äntligen! Nu är det dags att börja leva igen!!
Skriver mer om Slottskogen och det fina vi fick se där sen tror jag :)

/S

Kompensationsonsdag!

Jag tror att jag kommer få kompensation för den alltför tråkiga helgen imorgon!

Det känns som om jag bara var hemma hela helgen, och inte gjorde någonting vettigt alls och bara satt framför datorn och TV:n. Det som avvek från tristessen var en kort visit i Backatorp över fredag natt och början på lördag dag, melodifestivalentittande hos Jonas i Mölndal på lördagskvällen, dessvärre med ett humör som inte var på topp. Sen en promenad med David i det fina vädret på söndag eftermiddag, and thats it. Inte alls så rolig helg faktiskt, så det kändes faktiskt -hör och häpna- skönt när den tog slut och måndagen kom. Lite arbete att göra så kändes det lite bättre.

Pratade med H igår, och vi bestämde (bestämde iaf nästan helt) att vi ska kompensera för den tråkiga helgen mitt i veckan istället, och då får det bli imorgon! Vi har två alternativ på saker vi kan hitta på, om det är fint väder, som idag (HOPPASHOPPASHOPPAS!!!) så blir det nog slottskogen och att hälsa på pingvinerna och sälarna som gäller! Blir det mindre bra väder så går vi antagligen på konstmuséet, kulturellt värre! Ska bli riktigt roligt och jag längtar redan! Så roligt när man gör något speciellt, bara för att vara tillsammans med varandra =)

/S

Dagens måndagsskratt

Håll till godo, en underbar uppsats från en mellanstadieelev om en ko :)


Cred till Filip för tipset!
/S

Lästips?

Jag har kommit ur min goda vana att läsa mycket. Jag har alltid läst väldigt mycket och tyckt att det är roligt. Det senaste har det liksom inte blivit av. Sist jag sträckläste något var Män som hatar kvinnor-serien. Jag har mina säkra kort som jag alltid kan gå tillbaka till, men jag vill ju läsa något nytt. Att läsa om Twilight-serien eller P.S. I love you funkar inte riktigt heller, de är ju mina feelgood-böcker och jag kan inte tumma sidorna på dem ännu mer. Kanske Breaking Dawn, för den har jag bara läst en gång.

Visst, jag borde läsa kurslitteraturen, men det är inte riktigt samma sak. Det är tråkigt. Jag behöver något att fly in i, en annan värld att begrava mig i.
Tips på vad jag kan läsa?

/S

Timråback på hal is...



Nu är inte jag som många andra MODOiter angelägen om att Timrå ska förlora, ärkerivaler som de är, men detta var faktiskt lite roligt. Jag tycker snarare att det är roligt om det går bra för Timrå.

/S

Nr 18: Gk

Underbart, jag klarade min tenta! Skönt, för den kändes så osäker.

High five!

/S

What did I do?

Vad har jag gjort för att förtjäna all denna snö? Jag gillar ju inte ens snö! Inte på våren iallafall... Jag som var så inställd på mars, vår och sol och snygga kläder. Icke sa Nicke.

/S

Today I saw the sun!

Att se sin skugga gå framför sig är mycket trevligare än vad man kan tro! Det betyder att man har solen i ryggen. Fåglarna sjöng så fint ute också och himlen var blå, vågar nästan hoppas på att våren är påväg!

Jag använde inte mina nya snygga jeansleggings idag, väntade tills de är tvättade, vilket de just precis är. Bra att man kan hålla på frestelsen lite. Då kan jag vara snygg imorgon också liksom!

Nu ska jag lägga mig i sängen, visserligen med datorn, och hoppas på livstecken från Backatorp.

/S

Jag är så snygg, så snygg!

Ja, i håret alltså. Och på benen med snyggaste leggingsen. Och i min fina skinnjacka.
Nyklippt är jag nu, känner mig så vårfin! Helt sjukt vad lite snygga kläder och en ny frisyr kan göra för självförtroendet, bara det att ma känner sig snygg gör att ma blir självsäker, och det är ju snyggt!

Slut på ego-inlägget, nu ska jag äta för att sedan åka till skolan och ha PBL, för att sedan stressa hem innan jag åker ner till fiolen.

/S

PS. Det är sol ute!!!

Jeans i leggingsform --> love!

Fick äntligen köpt jeansleggings från Gina, och jag är så jäkla nöjd! De fanns i XXS, och satt som gjutna, som en smäck, helt perfekt helt enkelt! Saken är den att jag egentligen var ute efter "vanliga" blåa leggings, men kärade ner mig i ett par svarta också, så jag kunde inte välja. Därför fick det bli båda. Jag menar, hur perfekt är det inte med två par "jeans" för 400 spänn? Kunde inte låta bli att pröva -och köpa- en svart body också, den var så himla snygg! Gina Tricot är inte så bra för mig... Skulle kunna visa bilder här, men jag orkar inte ta några bra nu!

Använde tillochmed skinnjackan idag, bara för att det såg så fint ut på morgonen. Sen började det givetvis regna. Men jag var snygg, så jag kan ta det. Jag var så snygg som jag någonsin varit utomhus iår, så det gör mig inget att det regnade! Invigningen är avklarad, så nu är det bara resten av säsongen kvar!

Nu ska jag telefonera till Backatorp, så jag hinner inte skriva mer!

/S, I'm in love!

Klippa mig!

När luggen är så lång att den inte ser ut som en lugg, är det dags att klippa mig! När topparna är så slitna att jag skäms är det dags att klippa mig! När båda dessa infaller samtidigt, då är det verkligen dags att klippa mig! Dessvärre ser det ut att vara ett sådant läge nu. Alltså, jag borde klippa mig snarast!

Tänk om det kunde bli så bra som den här gången:


Då var jag allt nöjd!

/S

A wish for something more...

Redan den åttonde mars och jag har inte skrivit något på hela fyra dagar... Inte bra inte bra. Det har överlag varit en rätt så slapp helg, lugn och skön.

Här är en film jag vill se, den verkar bra!


/S

4 mars...

Känner mig lite tom. Trött och huvudvärk. Dagen tillbringades i skolan, hos dietisten och hos my love i Backatorp. Att nästan somna mitt på dagen är skönt. Att nästan somna på soffan i Backatorp är skönt men lite pinsamt. Att nästan somna i hans famn är bland det skönaste som finns. 

Torsdag imorgon. Skola, hem, städa, fiol. No more words needed. 
Jag orkar inte skriva mer nu, men återkommer säkert imorgon.

/S

...tomorrow for me!

Här ligger jag trött och med lite nackspärr. Ont till höger och uppåt. Jobbigt att titta på Henke då^^... Hämtade iallafall mina vinterskor jag glömde där igår. Lite dumt när det börjar slasksnöa och gå i vår/höstskor. Lika bra att hämta dem då och sno åt sig lite kramar på samma gång!
Trött idag, skola hela veckan, trafikskolekurs i morgon, dietist på onsdag, folkmusik på torsdag, inget (ännu) på fredag, årsmöte på lördag. Phew, jobbig vecka!
Tittade på ett jättemysigt program om familjer med massa barn, om hur de får kärleken att leva mitt uppe i livet. Kan nog vara vettigt att tänka på det även utan tio barn.
Jag måste dessutom köpa en locktång! Inte kul om man vill göra sig lite extra fin så fastnar man i lockaren...

Förvirrat totalt!
Ska fortsätta chatta/prata med H, sen sova!
/S


1 mars, Today for you...

Igår - fira Hanna på klubb Saturn på Haket. Riktigt lyckat, jätteroligt innan hos Henke med lite kompisar, och sen väl inne i stan, också jättelyckat! Massor med bekant folk, bra musik ocha allmänt grym stämning, en perfekt utgång helt enkelt. Min och Henkes första godkända tillsammans faktiskt, studenterna räknas inte. Halloween var väl inte jättelyckat för 1,5 år sedan...

Idag - Mys i Backatorp hela dagen. Underbart, as usual. No more words needed.

Mars = vårmånad. Hoppas att våren kommer då också. Jag är trött på det här nu!

Nu ska jag sova, jag är slut!
/S

RSS 2.0