100330

Näst sista mars idag, och vädret börjar vända. I morgon är det sista dagen före "påsklovet" och ledigheten. I morgon kommer en viss ung man hem igen. Nu ska jag sova, det var en lång dag idag...

/S

Ti Amo.

0-20afae32acc945a964f4ffa46e9ffc72.png

Ti Amo. Sandra Persson <3 Henrik Hammarstrand. 2år, 11 underbara månader den 29 mars 2010. Allt känns så härligt bra med dig, du gör mig lycklig. Jag älskar dig.

/S


Biotime!

Ikväll blir det bio för vår del, Draktränaren är det som står på programmet. Första gången som jag går på riktig 3D-bio, så det blir spännande! Kul med animerad film också, det var ett tag sedan jag såg det.

Spännande! Kan recensera sen ;)

/S

Dagens inköpta outfit.

Detta börjar nästan bli en modeblogg... Gick på stan med min ovillige pojkvän till vapendragare idag, och letade egentligen efter skor, men hittade inga jag ville ha. Efter en (två, en med och en utan Henrik,) tur på Gina så var jag nöjd och glad igen! Det blev en fin tröja som kommer vara perfekt under skinnjackan nu när våren kommer, ett långt naturvitt linne, mest för att det är bra att ha till tights, och slutligen ett par "blanka" leggings. Det finns troligen ett bättre namn på dem, men de är inte skinnleggings, och det är inte latexleggings, så jag vet inte vad jag ska kalla dem annars! Jag tror att de kan bli snygga iallafall! Ska nog inviga dem i helgen =)

/S

Inte i min garderob, tack!


Kan ju lägga upp bilder på vad jag INTE skulle ta på mig också. Här hittade jag ett par shorts och en kjol på Gina som jag inte skulle använda! Shortsen var bara förskräckligt fula, och kjolen förstår jag mig inte på... Nono, inte för mig!

/S

Juriststudent för en dag!

+ = tisdag!
Eftersom min käraste är hemma den här veckan och inte har så mycket för sig tänkte jag att han kunde få följa med mig till skolan. Det är immaterialrätt som står på schemat och det tycker både han och jag är intressant! Det blir nog spännande det här tror jag. Kommer nog att vara en konstig känsla att ha honom i skolan...

/S

Önskeoutfit 100321


Detta skulle jag kunna strosa runt i när sommaren närmar sig mer. Allt från Gina såklart. Detta med ett par fina och sköna skor till så är jag redo för sommaren!

/S

Playing: No More Sorrow - Linkin Park

Just nu är jag så glad som man bara kan vara när man känner vårens första solstrålar smeka ens kind.
När man har tillbringat hela helgen med världens bäste kille, som dessutom ska kvar kvar i Göteborg hela veckan.
När allt känns lugnt och bra, ingen stress, ingen press.
Söndagar kan vala bra ibland trots allt...

/S

100319

Det är bara tomt idag... Ingen inspiration alls.

/S

This is me!


Hittade en fin bild en kompis tog på mig under fotoprojektet i gymnasiet.
Massor av saker som jag gillar: foto, Göteborg, sol och skinnjackan!
Kan inte låta bli att längta =)

/Sandra

Tävling 3/Dagmar - Mitt bidrag


Hittade en tävling på internet, tänkte att det inte kan skada att vara med...

/S

Vårtecken! Årets...

6d47678a8e6e2b7e2223a40320fbd92d.png

Vårtecken! Årets första riktiga vårtecken är här! En ensam liten snödroppe hade tagit sig upp i solens ljus. Hoppet om våren lever!

/S


Favoritbild


En av mina favoriter. Favoritställe och favoritsol. Bättre kan det nästan inte bli.

/S

Vit skönhet till våren


Våren kan inte riktigt sluta ge mig klädinspiration.
Jag har via en blogg hittat den här vita skönheten som skulle bli jättesnygg inför våren. Har bara ett enda plagg från Monki tidigare, och det är en t-shirt med deras logga på. Jag har verkligen inte hittat mycket där som passar mig. Hoppas lite på denna därför! Skulle bli jättesnygg till ett par tights och sneakers. Skinnjackan också såklart. Sugen! Ska nog klämma och känna lite på den när jag är i stan nästa gång, vilket säkert blir på torsdag... Då kan jag behöva lite tröstshopping!

/S

Kärlek på Lejontrappan


Numera en ganska gammal bild, men känslan försvinner aldrig.
Känslan av lycka, av att ha någon att vara med, och solen i Göteborg.
Det här fotot är taget på Lejontrappan i Göteborg den 29 maj 2007.
En månad gammal kärlek, eller säger man kanske ny...
Det var soligt och underbart, både i luften och i hjärtat.
Det var nästan sommar, vi var nykära och båda var i Göteborg.
Jag hoppas på en repris i år. Den 29 maj är en lördag i år så det funkar.
Sol och kärlek på Lejontrappan 29 maj 2010.

/S

Mer vårkläder...

Jag lägger upp ännu en omgång med vårkläder, bara för att hylla det underbara vädret ute ;) Också från Gina.


Fina skjortor får man aldrig riktigt nog av, jag har ju blivit skjortfrälst det senaste. Den blå jenasskjortan tänkte jag mig till svarta jeans eller kanske till några coola tights, den rutiga kan vara snyggt till nästan vad som helst, och den svarta var lite snyggt casual sådär, kan vara bra att ha som vardagsskjorta, har ju inte så mycketi den vägen annars.

/S

Underbara vår...

Nu när våren kommer allt nämare är det inte bara utomhus det märks, det är även i alla klädaffärer och att jag blir lite extra shoppingsugen. Jag har hittat en massa fin på Gina Tricot den senaste tiden, dels för att det är min favoritaffär och dels för att deras hemsida är så bra, jämfört med alla andra. Lättöverskådlig och tydlig.

Här kommer några av de plagg jag hittade idag, börjar med klänningar som ett lockrop på våren:


Nu är det sovdags för min del, och jag ska drömma om våren och fina lätta kläder!

/S

Oscarsgalan 2010

Inatt, 00.00 svensk tid, har två av mina favoritfilmer chans att vinna många priser. Dessa är:
Avatar och Inglorious Basterds.

Hoppas att någon av dem får som bästa film och att Christoph Waltz får pris som bäste manlige biroll som Hans Landa i Inglorious Basterds, för den rollen var grymt bra! Sen är de ju nominerade i en hel rad med andra kategorier också. Ska också kika på två av filmerna som är nominerade i kategorin "Bästa animerade film", Prinsessan och grodan och Upp. Har hört att båda två ska vara riktigt bra.

Jag får se om jag stannar uppe och kollar på början av galan, men antagligen inte. Jag får slå på datorn imorgon istället och med spänning läsa vilka som vann!

/S

Inget vatten...

Här i Partille har vi inget vatten för tillfället... Man är väldigt beroende och bortskämd av rinnande vaten direkt i kranen, det märker man först nu. Det är sjukt jobbigt, för man kan inte göra någonting. Inte gå på toaletten och spola efter sig, inte dricka ett kalltglas med vatten om man är törstig eller ens tvätta händerna. Jag som hade tänkt duscha ikväll eller imorgon, och vattnet väntas tillbaka först på onsdag/torsdag... Jobbigt!

En bild på rinnande vatten som en lite teaser:


Edit: Nu har vi visst vatten igen! Får se hur länge det håller dock... Så här ser det ut i vårt pannrum för tillfället:


/S

Jag har varit upptagen...


med världens bäste kille ett bra tag nu. Det är så himla skönt när han är hemma, allt känns så bra då.

Nu har han åkt igen, jag är ensam kvar, men jag har massor att göra. Jag kommer nog att vara fit for fight på fredag igen då han kommer hem.

/S

Skidtur Isaberg








Lite fina bilder från vår dagstur till Isaberg.

/S

Isaberg imorgon


Imorgon blir det skidåkning får mig, Henrik och Filip =) Kul med lite skidåkning sådär spontant, med bara några timmars bilfärd från Göteborg! Hoppas på en trevlig dag med mycket sol!

/S

Vårens skor

Trots att det snöar här hemma så är det ändå den första mars och jag kan inte låta bli att fundera över vad som kommer att sitta på mina fötter när vårsolen börjar skina! Jag har några alternativ och här är de:



Nu var det inga snygga bilder kanske, men de låga conversen i någon stark färg vill jag gärna ha i sommar. Kommer att vara snyggt till det mesta. Sen har jag ju mina blå också, fast med tjock sula...

/S

Snabbskala ett ägg!

Prva att göra det här och se om det funkar! Vi försökte i morse, men det gick inte så bra...


/S

RSS 2.0