Pepptalk

Snälla, jag behöver bli peppad! Jag har ett jättesvårt dilemma, en svår fråga att ta ställning till och jag ver verkligen inte hur jag ska göra.

Är dte nu tiden är inne för att verkligen ha kul i livet? Är det nu man efter strax tolv år i skolan som man kan unna sig att ta ledigt en vecka? Är det nu man ska ha kul och inte tänka på allt annat för en gångsskull?

Hjälp mig! Jag vill, men ändå inte, jag vet inte, för jag vet inte hur det kommer bli efteråt...

Suck, Hjälp...

Take care //Sandra med ångest

En riktigt dunderfest!

Ett par veckor innan nyår kom vi på en superidé som hade varit jättebra att tillämpa på just nyår om vi bara hade kommit på det i tid...

Tänk er att hyra en lokal. Sedan samla alla man känner och vill ha med på en fest där. Det är ju världens idé! Det var lite så det var hos Ellen i höstas. Det var alla bollebygdarna, alla rävlandarna, sen vi från Partille/Öjersjö och folk från stan, mölnlycke och backatorp. Det var en mycket lyckad fest, men det skulle kunna bli mer folk. Visst 35-40 pers var en hel del, men det var ju inte alla jag kände och umgicks med. Om man adderar hela Backatorpsgänget (inte bara folket från Backatorp, lite andra också, men det är en gruppering som jag tycker jag lyckats ganska bra med... Annat folk typ becky och Johan räknas hit :P) hela öjersjögänget med alla därifrån som folk umgås med och ja, ni fattar nog principen. Alla man känner och gillar (som inte kommer känna sig ensama inbjudna) bjuds in, man har knytkalas och trevligt tillsammans. Låter som en bra plan. Man kanske borde göra den verklig då det är sommar och varmt...

Tack, det var allt för nu.
Take care //Sandra

Din tröja

Jag har just kommit fram till varför jag tycker så mycket om din tröja. Jag känner mig trygg i den. Den är stor och skön och varm. Dessutom luktar den du. Jag känner mig trygg för att det känns som om du är nära mig även om du är på andra sidan stan och älven. Den har legat här i mitt rum då jag inte har haft den på mig vilket jag har haft två gånger... Den är underbar helt enkelt, precis som du! Nu är den dock tillbakalämnad dit där den hör hemma.

Tack för lånet!

Tack för skrivutrymmet...

Take care /Sandra

Tjejsnack

Vecka 52
Nyår
(Tagen från Emma)
  • Var och med vilka ska du fira nyår? Jag ska fira nyår hos Sofia Morsing i Vasastan med Henrik och resten av Backatorpsgänget och annat folk. Blir nog bra det.
  • Har du några nyårslöften, vad? Ojojoj... Allt för mycket. Träna mer, övningsköra mer, skaffa jobb, klara plugget sista terminen, vara nyttigare... Vara en bättre människa kanske man kan förkorta det med.
  • Vad är det bästa som hänt år 2007? Henrik helt klart. Han har förgyllt många stunder för mig, jag har nog förändrats en del under tiden med honom och jag skulle inte för något i världen vilja vara utan den. Tack för att du finns! Sen var de två veckorna (och en dag) från den 14/4-07 till den 29/4-07 de bästa dagarna i mitt liv tror jag. Den 14 april tog mitt älskade favoritlag MODO SM-guld för andra gången och det var en helt helt underbar dag och händelse! Det kommer jag verkligen aldrig glömma! Den 21 var det jag och Henke träffades på rikitgt första gången (på maskeraden) och som vi bestämde för att träffas igen. Den 22 fyllde jag 18 år. Den 29 blev jag och Henrik tillsammans och sen dess har det varit vi! I skrivande stund har vi varit tillsammans i åtta månader minus en dag. 2007 har varit mitt bästa år hitills!
  • Vad är det sämsta som hänt år 2007? Tja... vet inte riktigt. Just nu är det väl min dator som inte funkar som den ska. Kan återkomma till denna punkt senare. Annars är det dåliga vädret en stor kandidat till detta pris.
  • Vad förväntar du dig av år 2008? Inte så mycket, kan det bli bättre än 2007? En bra student och bra (dugligt) jobb kan man ju alltid önska sig också...

Hoppas ni alla (?) har haft en bra jul och får ett bra nyår och ett gott nytt år.
Kramar /Sandra


Lejonkungen

Jag var med Henrik hela dagen igår, hemma hos honom. Det var först kalkonmiddag och sedan bestämde vi oss för att kolla på Lejonkungen. Det var något någon av oss sade så att vi blrv sugna på att titta på den, alltså letade vi fram den och fick igång vhs-spelaren. Ojojoj, vad mycket minnen det framkallade, jag vet inte hur många gånger jag såg på den när jag var liten, dessutom hade jag den på sagoband, ni vet sådana där där det är någon som läser sagan medan man följer med i texten i ett texthäfte med bilder i. Det var riktigt mysig och som sagt så framkallade det en del barndomsminnen.

Hade tänkt ta en tur in till stan i morgon och kolla på lite kläder, främst till nyår, men också en finare kjol, de jag har vill jag helst inte använda... Får se om jag får sällskap eller inte.

Take care //S

Min musik-önskelista!

Det är ett par låtar jag gärna skulle vilja ha på min mp3...

1. Plain White T:s - Hi there Delilah
2. Måns Zelmerlöv - Brother oh Brother
3. En del med Red Hot Chilipeppers
4. Ain't no Mountain high

Och en hel del till, musik kan man aldrig få för lite av.

Take care //S

Fy vad jag är dålig...

Usch, jag sitter här nere i mitt rum och känner att jag bara är allmänt dålig... Jag gör inte något i rättan tid, det jag gör verkar bli fel och inte rätt. Jag tappar bort saker och jag tappar bort mig själv och mitt förstånd. Jag glömmer saker, jag glömmer bort mig själv och allt möjligt. Saker fungerar inte som de ska och jag bara försöker förneka det, ignorera, gå vidare och hoppas på att det löser sig. det brukar det göra, förr eller senare. Jag känner mig allmänt kass helt enkelt. Det är säkert bara övergående. Förhoppningsvis.

Jag vet ju vart jag kan söka min tillflykt. Jag vet vart jag kan finna styrka och känna mig bra och duktigt igen. Jag måste bara strukturera litegrann. Komma rätt igen. Det vet jag vart jag skall göra. Du finns där för mig. Du gör mig glad och ger mig en hållpunkt när jorden svajar.

Ska nog ta mig en pepparkaka eller två så att jag blir riktigt snäll...
Tack för mig //Sandra

RSS 2.0