59/S

Fyller hålet med lite musik

Länge sedan jag skrev nu, dessutom tappades visst inlägget jag skrev igår bort...
Bjuder på lite orkestermusik istället för en text. Detta är Franz Schuberts sjunde symfoni, som vi spelar i en av mina orkestrar nu. Riktigt svår, men den blir väldigt häftig när den väl är klar./S

Writing 9 to 5...

Hemtentan är påbörjad och tiden börjar ticka nedåt igen, ner mot 17 då den måste vara inlämnad. Har kommit igång bättre den här gången, och det känns okej faktiskt.
Jag siktar mot 17, det är dit jag måste klara mig. Sen är det tåg till Sthlm för att tillbringa hela, hela helgen med RUM på Samplaneringskonferens och SPETS-möte. Känns bra, det enda som är jobbigt är att det är så mycket på samma gång. Stress är aldrig bra.

Bara att bita ihop och kämpa på...

/S

Hur snygg?
Sååå snygg! Kommer inte att ge upp tankarna på denna skönhet innan jag provat den... Kan verkligen se framför mig hur snygg jag kommer vara i den i vinter, brunbränd och allt! Jobbigt när man blir så hung up på något.

/S

Attans...Jag som (inte) hade tänkt att anmäla mig ;)

/S

6-0!

Alla frölundasupportrar! MODO var grymma idag och släppte inte in ett enda mål på hemmaplan i Swedbank Arena, Övik! Istället hade de full fokus framåt och gav Frölundas målvakter stora skälvan. Hela 6-0 blev det, det satt fint i målstatistiken!

Snart är det Frölunda-MODO i Scandinavium som gäller, det blir fint det!


Där fick de!

/S

RSS 2.0