På önskelistan!

.
Som en bieffekt av att läsa nagellacks/sminkbloggar, blir man väldigt sugen på att prova olika produkter... Har iofs varit sugen på en turkos ögonskugga ett bra tag, men denna palett från Isadora var bra tycker jag, fina och användbara färger. För att ögonskuggan ska bli snyggt lagt behövs bra bas och borste, här en primer från Lumene och en ögonskuggsborste från H&M. Nagellack kan jag som bekant inte få nog av, detta blåmetallic kommer från Depends sommarkollektion och kostar 25kr/5ml. H&M:s lack är jag riktigt förtjust i, för de är riktigt bra till budgetpris, och ett rött lack har jag inte längre, kanske ska slå till? 39,50/9ml.
.
/S

Wonderful...

.
Underbara sommar! Bilden är tagen en fantastisk sommarkväll i Haverö...
.
/S

Nails Of The Day

Ett av mina få fynd från när vi var på Freeport i förra veckan, är ett nagellack som jag verkligen tyckte om! Hade bara läst om det tidigare på olika bloggar, men nu hittade jag äntligen ett i butik!
.
.
Nr. 60 från Deborah ShineTECH.
.
Kunde verkligen inte hitta något namn på flaskan, men jag är säker på att jag läst det någonstans... Jaja, tyckte riktigt mycket om det iallafall.
Det var något skirt, så jag har nog fyra lager på bilderna, toppat med Seche Vite snabbtorkande topplack. Jag gillar verkligen lila lack, och glitterlack är ju en annan favorit, så detta kommer nog användas flitigt! Lila, glitter och guld är en riktigt fin kombination!
.
En sak som var riktigt bra med detta nagellack var faktiskt borsten eller penseln... Denna var plattare och bredare, med rundad tipp. Det blev faktiskt bättre än vad det brukar bli med en "vanlig" pensel. Även jag, som gillar att måla nära nagelbanden, klarade att nästan inte måla utanför alls. Det var mycket lättare att hålla sig innanför.
.
Nöjd! Köpte lacket för ca 70 kr.
.
/S

Back to basics...

Snart börjar allvaret igen, på måndag är det tillbaks till skolan som gäller. Mitt bloggande är ju inte heller riktigt vad det stundtals har varit, så det ska jag försöka ta tag i lite. Tänkte att det ska bli lite varierat, en blandning mellan mat, bilder och nagellack såklart!
.
Återkommer!
/S

The nails of yesterday

Ny dag, nytt lack och kortare naglar! Mina naglar blev lite för långa till slut, och jag tröttnade på lösnageln, så jag kortade ner dem lite. Ovant i början, men det känns bra, och jag vänjer mig fort. Nu till det nya: nr 227 från Depends sommarkollektion. Depends sommarkollektion är riktigt snygg faktiskt, starka sommarfärger med silverglitterpartiklar i. Har redan testat ett lack som var apelsinorange, och det var riktigt fint, kanske lite svårmålat, men fint. Nästa på tur att testas är Depend nr. 227, ett härligt turkost lack.
.
.
Lacket är egentligen lite grönare än vad det är på de här bilderna, men min kamera ville inte riktigt fånga den exakta nyansen.
.
Lacket täckte riktigt bra, men det var lite svårlackat och blev lite bubbligt när man målade. Sen är jag en liten perfektionist när det kommer till naglar och nagellack, så då jag såg en massa damm och hack i naglarna åkte det av, till förmån för ett annat, men det visar jag imorgon!
.
/S

RSS 2.0