Inflyttningsparty

Inflyttningsfesten vi hade här i helgen blev väldigt lyckad! De flesta av alla mina vänner kom och det var jättekul. Någon lyckades väl iofs få i sig lite väl mycket dricka, men man får väl bara skylla sig själv...


Två kära vänner och jag!


Sofia och Linda från klassen kom och partade med oss =)


Jag och flickorna Perssons pojkvänner

Sen var de bra bilderna slut, på de ser alla antingen asfulla ut, eller helt uttråkade, och vad jag vet var ingen något av det!

Tack för en kul kväll!

/S

Fyra år senare...


Igår var det fyra år sedan jag och Henrik träffades! Tänk att tiden har gått så fort... Fyra år sedan vi träffades på den där maskeradfesten, han som spartan och jag som pirat, och nu fyra år senare är vi still going strong och har flyttat ihop och blivit sambos! Känns fortfarande väldigt bra!

/S

Vitsippor




Vitsippor är nog en av mina favoritblommor, det är så himla mycket vår i luften när de tittar fram! Underbara verkligen! Vi hade precis en liten bukett på bordet som lyste upp i vårt kök.

/S

Äntligen vår!

Det är så himla skönt väder ute nu, äntligen! Det som är lite dumt är väl att man heller vill hänga ute i solen än att vara inne och plugga... Skönt är det hur som helst! I går var vi ute och promenerade på kyrkogården som ligger där vi bor och tog oss en liten skogspromenad. Hittade massa fina vårblommor, mysigt!




Massor med tussilago!

Underbart att våren äntligen är här!

/S

Vårfint från H&M

Jag blir så himla inspirerad att shoppa nya vår och sommarkläder nu när det är så himla fint väder ute! På H&M lyckas jag för det mesta hitta något fint, och nu fick jag dessutom en rabattkod att handla för på internet, så det kanske blir två sommarplagg...


1. Tunika med fjärilsärmar, ljust korallröd, 99 kr
2. Linne med resår och knytband, vit, 149 kr


Korall är verkligen en färg jag gillar, speciellt på sommaren då man är lite brun om ben och armar! Vitt är himla snyggt det också, gärna till jeans eller shorts!

Underbara vår och sommar, snart är det dags!

/S

Laget i mitt hjärta♥


Det blir hockey även till hösten för min del. Klart att det kanske blivit det ändå, men då med MODO i Allsvenskan. Nu vann MODO ödesmatchen, den viktigaste matchen i lagets historia, mot Södertälje med 2-0 i fredags och tog sig tillbaka Elitserien. Underbart skönt verkligen! Känner så himla mycket för det här laget, det hade verkligen varit katastrof om MODO inte hade spelat kvar i Elitserien säsongen 11/12, både för spelarna, staden och ekonomin i klubben. Läste en siffra om att en klubb som mister sin elitserielicens och tvingas spela i Allsvenskan förlorar ungefär 40 miljoner kronor. Det skulle göra det extremt svår att behålla de sponsorer laget har, vilket gör det svårt att värva spelare av den klass som behövs i ett topplag, vare sig det är i Elitserien eller i Allsvenskan. Självklart vore det en katastrof som skulle göra det jättesvårt att ta sig tillbaka till spel i högsta ligan.

Nu börjar en intesiv period av att bygga ett nytt lag. Ett lag som tillskillnad från den gångna säsongen håller måttet, tar sitt ansvar och levererar ordentligt, varje match! Lite nya nyförvärv, några trygga hörnstenar från det gamla laget, men först och främst, om laget ska stå sig bra i framtiden och inte riskera att pendla upp och ner i tabellverket, måste det satsas på juniorerna. De är de som är grunden för föreningens framtid. De är de som är viktigast att satsa på för att ha en bra grund att stå på i framtiden. Jag hoppas av hela mitt hjärta att de lyckas det här året, till skillnad från de tre senaste. Lyckas de med lagbygget under sommaren tror jag att MODO Hockey har en god chans nästa säsong.

Jag är glad, men framförallt väldigt lättad att mitt och Övik:s hjärtelag klarade sitt elitseriekontrakt den här gången, och får fortsätta i Sveriges högsta hockeyliga. Underbart att se lagets stora profiler så stolta, glada och lyckliga efter att slutsignalen hade gått. UNDERBART!

/S

Lägenheten i bilder!

Nu har jag äntligen tagit lite bilder på vår lägenhet! Det tog lite tid, men det har varit lite ofixat innan, sen var jag ju borta hela helgen också, men nu är de här och bloggen få se dem först!

Vårt lilla men fina kök!


Matbordet


Hela köksdelen


Vardagsrummet med vår underbara soffa!


Vi har en stor hylla som delar av vardagsrummet från köket, väldigt bra faktiskt.


Tom skrivbord fick vi plats med!


Kök | Hylla | Vardagsrum. Vi har sol hela eftermiddagen och kvällen! Blir både ljust och varmt inne om det är soligt ute. Skönt!


Bokhyllan!

Sovrummet blev det inga bilder på, och inte heller badrummet, men där är det uinte så mkt att se heller. Sovrummet är väldigt litet, så vi har bara plats för garderoberna och sängarna där typ.

Här bor alltså vi! Vi trivs jättebra, det är roligt att vara sambos, och vi har hur nära som helst till typ allt känns det som!

/S

Våren är här!

Underbart väder har det verkligen varit ute hela den här helgen! Jag har varit i Sköve, på Förbundsmöte med RUM fredag till söndag, så jag har haft fullt upp! Vilket såklart leder till en tråkig blogg... Men det ska jag försöka ända på sen! Lite bilder på lägenheten kanske? Och de få bilder jag tog i Skövde...

Våren är iallafall här på riktigt och det förtjänar nästan ett helt eget inlägg! UNDERBART!

/S

Träning på g...


Vi har numera tillgång till ett gym i området där vi bor, vilket är gratis för oss som bor inom SGS. Helt perfekt för mig som inte älskar att träna direkt, och verkligen inte är sugen på att lägga ut flera tusenlappar om året på ett träningskort. Vad jag behövde innan dagens stundande träning var ett par riktigt bekväma inneskor. Hittade ett par sköna och snygga skor på Stadium. Rena kapet var det, bara 499kr!

Träningen gick helt okej iaf, jag är ju verkligen inte van vid att träna på gym... Det är tur att jag har min egna personliga tränare =) Gjorde lite knäböj, marklyft, spark/balansövningar, och lite situps, benhöjningar och plankan på slutet. Ska verkligen försöka nå mitt mål att träna på gymmet två gånger i veckan, samtidigt som jag fortsätter min simning på torsdagarna. Vilket leder till att jag ska försöka komma igång med simningen imorgon igen!

/S

Framsida på hemsida!


Detta är vad man får syn på när man ger sig in på RUM:s hemsida... Gissa om jag blev förvånad? Inte varje dag som man ser sig själv på framsidan av en hemsida! Jag är nämligen en av fyra som går RUM:s spetsutbildning (en ledarskapsutbildning gör unga distriktsledamöter, just nu är vi nio stycken i programmet) som har blivit vald till ordförande i sitt distrikt! Därför står det om mig på hemsidan, och nästa medlemstidning, Rum'ba. Kul, spännande och lite läskigt! Häftigt att få vara lite av en frontfigur också!

Vill ni läsa mer, gör det här!

/S

Jag flyttar imorgon.

Konstigt. Hela dagen imorgon kommer att gå åt till att flytta saker ifrån Partille och Backatorp till Kviberg, till en lägenhet där jag och Henrik kommer att bo tillsammans. Väldigt konstigt. Jag kommer inte att bo här mer. Nu flyttar jag hemifrån... Det känns också väldigt skönt och befriande. Imorgon smäller det!

/S

RSS 2.0