Mitt fina linne


Linnet jag har haft span på från HM:s hemsida kom ut i butik i veckan, och när jag såg det var jag givetvis snabb med att köpa mig ett! Det är jättefint, kanske en aning genomskinligt. Det löste jag med att ha ett långt, tight svart linne under så blev det perfekt! Invigde det, och det kändes riktigt bra!

/S

More bikinis...


Jag har hittat ännu en snygg bikini för sommaren, nu från Gina Tricot. För 79kr/del blir den din! Jag tror att jag har tillräckligt med badkläder för beach -10.

/S

Kvällens outfit - Guld, paljetter och högklackat

Kör på nytt linne och lacktights ikväll, tillsammans med mina nya klackar. Det blir nog fint till partyt!


/S

Jumpsuits - hot or not?

Jag är lite fashinerad av det här med jumpsuits. Jag tycker att det kan vara jättesnyggt om det är snyggt stylat på vissa, och i andra sammanhang är det inte alls fint. Jag har sett två olika typer av jumpsuits/playsuits det senaste, både kortbenta och med långa ben.

Börjar med att visa två fina från HM:

Är faktiskt lite sugen på den svarta, snygg både till vardags och till fest.

Här kommer två långa, den första från HM och den andra från Gina:

Den vänstra är jag riktigt sugen på, jag kan verkligen se framför mig hur snyggt det hade blivit med skinnjackan och höga klackar till. Sen är jag lite fashinerad av den från GT, det ser ut om en kjol nertill, men det är tydligen byxor. Det ser väldigt skönt ut till sommaren iallafall!
Kommer spana in båda två och överväga ett köp, men jag har ännu inte bestämt mig om jag passar i detta plagg överhuvudtaget.
Jag har ju faktiskt en från förra året som jag aldrig har använt, just för jag är osäker på om jag klär i den eller inte. Den ser ut såhär:

Såhär ser jag ut i den: (Gammal bild)


Så jag får se hur det blir med det där, det kan säkert bli fint till ledigare tillfällen med ett skärp i midjan!

/S

Symfoniorkestern

Jag hittade Partille Kulturskolas Youtube-kanal, där det låg två klipp från den senaste spelningen vi hade. Dem bjuder jag er på nu! Ni ser säkert var jag står...

Schwanda the Bagpiper


Sinfonia - Georg Philipp Telemann

Tur att jag inte spelar ensam, det hade jag aldrig visat upp! Tillräckligt jobbigt att se sig själv på film såhär, det ser inte så bra ut... Njut av musiken iallafall!
Om det kommer upp klipp från konserten igår lägger jag upp dem också, det var folkmusiken det.

/S

Dagens inköp... (Torsdag)


Jag råkade synda lite idag och köpa lite mer sommarkläder... Om jag ska försvara mig lite så behövde jag faktiskt ett par vita tights och ett långt färgat linne. Jag har redan ett vitt och ett svart, men det kan bli lite tråkigt i längden. Kul att kunna köpa lite sommarkläder igen! Man kan dessutom använda kläderna direkt, det är ju så varmt och skönt ute nu =)

/S

More shoes...


Ytterligare ett par skor införskaffades i helgen. Låga svarta tygskor är alltid bra att ha. De var riktigt fina, och satt bra på mina platta små fötter! De får avlösa efter de snygga högklackade på vägen hem efter partyt!

/S

Damn, I'm good!

Jag är så himla glad och stolt över migsjälv nu! Min fiollärare ringde mig förut och berättade att jag har fått ett stipendium från Partille Kunturskolas Föräldraförening! Han sade också att man inte behöver vara så väldigt duktig för att få stipendiet, det räcker med att vara engagerad och inspirera andra! Jag har ju kämpat på med Ungdomssymfonikerna ett bra tag nu, och det är så roligt att sådant märks! Att allt mitt engagemang uppmärksammas tycker jag är så roligt! Jag är den förste i stråket som nomineras och får stipendie på ca tre år!
Just nu är jag så himla glad och nöjd med mig själv, det är lite chockande och svårt att förstå, men jagär väldigt glad, stolt och nöjd!

/S

Shoes for walking?!


Jag har hittat ett par snygga högklackade skor som kan bli fina i sommar. Problemet är bara om de passar mina små och platta fötter. Jag har faktiskt inga snygga, högklackade skor som passar till finare, men ändå enkla, tillfällen på sommaren. Inga öppna högklackade skor. De var inte förskräckligt dyra heller, för 400 kronor kan de bli dina!

Får se hur det blir, ska prova dem en gång till innan jag bestämmer mig.

/S

Naglar...

Tänkte göra ett till nagelinlägg. Har infösskaffat några nya lack sen sist, och har riktigt fina naglar nu, enligt mig själv iallafall.

De här färgerna är de jag har nu:

Med undantag för de två till höger, det röda och persikofärgade, dem är jag sugen på! Jag har inget rött längre (tror jag) och det persikofärgade hade varit snyggt till sommaren.
Idag köpte jag de två första på bilden (194, det gråglittriga och 195, det ljusblå). Så ljusblått har jag inget, så det blev jag riktigt sugen på! 194:an ville jag ha för det var så jag trodde att 104 skulle vara, men som var alldeles för blått såg jag sen.

Mina naglar ser ut så här för tillfället:

(Klicka för större bild)
Naglarna är målade med Depend nr. 42, och sen dekorerade med olika stickers. Lite diskret färg, med lite rolig utsmyckning, det passar mig för tillfället, har ju kört på färgstarkt ett tag nu.

Nästa gång blir det ljusblått eller färgen "Tangerine" från Mavala.

/S

Underbara sommar...


Kom hit nu! Jag längtar efter dig... Vill ha sol och värme.
Bjuder på en fin bild från vår Kroatienresa förra sommaren, där passionsblommorna växte vilda!

/S

Världens bäste♥


Jag har världens bäste pojkvän. Han är bäst på att lyssna, tycker om mig för den jag är, hjälper mig när jag har det svårt och han finns alltid där för mig. Han är snäll, rolig, lurig, omtänksam och väldigt fånig. Världens bäste helt enkelt! Jag är väldigt glad och lycklig som har honom. Vi passar varandra perfekt.
Henrik Hammarstrand, jag älskar dig!

/S

Lockat hår


Idag när jag hade tid över lockade jag mitt år. Jag tycker att det är så himla fint med lockigt hår, jag har naturligtvis platt och tråkigt hår annars. Jag behöver bara öva lite mer, så kommer det att bli jättefint! Jag har en massa kemiska produkter i för att lockarna ens ska hålla en kort stund, men det är det värt!
Det ser ut att bara bli en hel hemmakväll idag (tyvärr, helt mot planerna) men man kan ju lika gärna vara lite fin då också!
Jag har tänkt försöka lära mig att locka med en plattång också, jag har hört att det ska gå fortare och vara lättare, men jag har då inte lyckats. Tillsvidare går det alldeles utmärkt med min röda locktång!

/S

Min nya skjorta


Jag köpte en jättefin linneskjorta i förra veckan, perfekt till sommaren!

/S

Nytt och fint från HM.com


Massor av snyggt från HM! De gör verkligen fina och somriga kläder. Jag kan verkligen se mig i det här till sommaren, iallafall om det är varmt och skönt! Vad jag längtar tills sommaren är här och det är varmt!

/S

I wish I where here:


i den högsta delen i det vänstra huset, mot baksidan...
På onsdag. På onsdag hoppas jag att jag är där igen. Onsdag...

/S

Robin Hood på bio 12/5-2010


Denna film  tänker jag försöka få Henrik (och kanske några fler?) att gå och se med mig på onsdag när den kommer ut på bio i Sverige. Jag var ju ett riddar/Robin Hood-fan när jag var yngre, så det är klart att jag vill se den här filmen! Lite ädla riddare, svärdsslagsmål och gammaldags kärlek, bättre kan det inte bli!

/S

Stackars sjukling...

Jag är nog lite sjuk, känner mig lite febrig,  har ont i halsen, huvudet och är lite snuvig... Blir nog till att ta det lite lugnt för mig i helgen. Vilken tur då att jag har en alldeles ny bok att roa mig med... Ekonomisk Familjerätt av allas vår Folke Grauers. Blir till att ligga och mysa med den i sängen när jag inte har någon annan att tillgå! Nu blir det allt tidigt i säng för mig del, kanske se på något på datorn innan jag somnarm och brev till min käre såklart, som alltid!

/S

Den gamla goda tiden =)


Tittade igenom lite gamla studentbilder (tänk att det är två år sedan snart!) och hittade min favorit... Vi fem, det var tider det...!

/S

Vetenallen Hugo♥


Detta är min nye kompis Hugo! Min fina och mysiga födelsedagspresent från Henrik. Varm och go blir han om man värmer honom i micron! Han duger som substitut på kvällarna när jag inte har någon att mysa med. En jättebra present och han tjänade sitt syfte direkt!
Tack så mycket, det var en jättebra present!♥

/S

Årets nya bikinis!


Det blev den från HM som jag visade igår, och en annan från Stadium, den till vänster. Lite ovanligt för mig att hitta två bikinis som jag tycker om, på samma dag! Därför var det lika bra att slå till när läget visade sig. Nu hoppas jag bara på att jag får tillfälle att använda dem i sommar också! Jag badade ju inte en enda gång i Sverige i somras som bekant... Jag vill ha sol, sommar och bad! Nu kommer jag vara fin på stranden =)

/S

Årets bikini?


Bild från hm.com

Är detta årets bikini kanske? Nog för att jag har ganska många, men denna är ju riktigt fin! Det är så snyggt med mörkblått när man är brun tycker jag. Vi får se, den ska jag nog spana på när jag är i stan nästa gång. Modellen är ju bra den också, så får man inte så synliga ränder efter banden!

/S

Lördag med treårsfirande - No: 90 Kleist


Stefan Andersson - No. 90 Kleist (Bild från www.stefanandersson.nu)

Det var något av det absolut bästa jag har varit med om! Det var hur bra som helst, och definitivt ett bra sätt att fira vår treårsdag på! Det var konsert, middag och föreställning i ett, och allt var så fantastiskt bra!

Det var alltså en föreställning av och med Stefan Andersson tillsammans med ett stort gäng, på Carlstens fästning på Marstrand. Vi var där vid kvart i sju, (det var verkligen tajt med färjan vill jag lova, men vi hann, high five!) och då bjöds det på lite fördrink, "ordningsregler" och historik om fästningen och fångarna. Sen bar det av längre in i fästningen, mer historik och tillslut in i Riddarsalen där middagen och föreställningen skulle hållas.
Alla utom de tre i bandet var iklädda tidsenliga kläder, som tex. fånge, soldat eller befäl, eller så gestaltade de personerna i visorna: bödel, No. 90 Kleist eller Lasse-Maja. Detta gjorde det hela ännu mer trovärdigt och till en väldigt speciell upplevelse.

Ute på borggården precis innan allt började

Efter ett besök i baren och inköp av dryck till maten tog vi oss mot vårt bord och väl där var förrätten framdukad. Den godaste Skagenröra jag någonsin ätit, mörkt bröd och lite sallad. (Hade jag varit en riktigt bra bloggare hade jag naturligtvis fotat maten och visat en bild, men nu är jag inte det...) Efter förrätten var det dags för första akten med sång, musik och show med Stefan och övriga. Helt fantastiskt. Det finns liksom inte ord att beskriva hur bra det var. Det hela inleddes med en låt som vi båda nog har som favorit, iallafall Henrik... (Jag kan inte bestämma mig vilken som är bäst!) Leva på minnen.

Första akten tog slut och in kom huvudrätten, och den var inte dålig! Verkligen tidsenlig och god. Förrätten kom på en glastallrik som i sin tur var dukad på en planka. Således var det bara plankan som var kvar efter att förrätten dukats ut och på plankan hamnade nu två kycklingspett, en bakad potatis, en halv majskolv och en hel tomat, tillsammans med lite kryddsmör. Enkelt, ovanligt och perfekt i sammanhanget!

(Närmsta matbild jag kommer... Min käre uppskattade det lika mycket som jag gjorde!)

Andra akten inleddes när akten var i det närmsta uppäten och alla var mäta och belåtna. Musiken är verkligen så himla bra, det var alla låtar från skivan som är bra, och några till. Publiken var med på noterna också hela tiden. Andra akten var faktiskt ännu bättre än första. Första var riktigt bra, och om det bara hade varit den så hade vi varit nöjda, och våra förväntningar hade infriats, men andra hade ännu mer att bjuda på, det var ännu bättre än vad vi hade väntat oss.

De tre musikerna, med Stefan i mitten. Precis lagom stort band i det här sammanhanget!

Efter den underbara andra akten kom kaffe och kaka, för en gångs skull drack jag faktiskt kaffe, men mest för att det var så kallt där inne. Om man gick ut från salen där allt utspelade sig, där det sat ca 200 personer, var det verkligen kallt, det drog ordentligt i trappan tex. Hela inredningen var sjukt fin också, enkel, sparsmakad och tidsenlig. Dukarna på borden var av säckväv och "garderoben" var stålstänger upphängda i hängningssnaror...

En mätt, nöjd och mycket glad jag, även om det inte syns så bra!

Sista akten med musik och teater var helt galet bra! Alla i publiken var helt med på alla låtar, sjöng med när det skulle sjungas med, gungade med och klappade i takt till musiken. I de sista låtarna stampades det till och med i golvet, och när de hade gått av scenen... Sång och handklapp tills de kom in igen!
Det finns liksom inte ord till att förklara hur bra det var! När det väl var slut runt halv tolv, efter nästan fem timmars show, och vi styrde våra steg ner mot hamnen, färjan och hemfärden var det enda vi talade om hur bra det hade varit och hur vi inte hittade ord som passade det vi upplevt. Allt var så mycket över våra förväntningar. Vi är båda mer än nöjda med hela kvällen, det blev så mycket bättre än väntat! Jag hade kunnat betala mer än vad vi gjorde för biljetterna, så det var verkligen värt det!

Jag kan verkligen rekommendera att ni går och ser föreställningen om ni vill ha en oförglömlig kväll!
Avslutar med en av låtarna som spelades:

Stefan Andersson - Segra eller dö, No. 90 Kleist

/S

Min helg...

Var en av de bästa på länge.

/S

RSS 2.0