Jobb i sommar!

Woho! Jag är bäst, jag hade tydligen charmat dem riktigt bra förra sommaren, de blev såå glada när de hörde att jag skulle komma tillbaka! Självklart hade jag jobb där i sommar också! High five!

Detta plus det underbara vädret idag och det speciella datumet gjorde att min dag blev riktigt bra!

/S

Tre underbara år med varandra...

Den 29 april 2010 betyder att det är tre år som jag och Henrik har varit ett par. Tre underbara fina år. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, det finns så mycket att säga om det här, men samtidigt behövs det liksom inte.

Det är han och jag, vi och vi har det väldigt bra. Det har vi haft det i tre år nu. Underbart!

Tänkte avsluta med några bilder från vår tid tillsammans...





Avslutar med en liten spaning mot framtiden...

/S

(EDIT: Detta blev passande nog inlägg nummer 700...)

Hemma igen...

Just nu är jag så här trött:
|------------------------------------------------------------------------------------------|

Typ. Nu är det dusch och sen sova som gäller för min del, inte ens lite skriva...

/S

Vad blir det?


Eller

?
Det får vi svar på i morgon kl. 10.
Vet inte vad jag vill helst, båda har sina för- och nackdelar. Tåget tar lång tid och är omständigt på morgonen, men jag får träffa Henrik en stund. Dessutom är det enklare med biljetter och transporter än med flyget. Flyget går å andra sidan snabbt, lite drygt en timme, och jag får en extra natt i en skön säng och hotellfrukost. Nackdelen är att det är lite läskigt med askan och allt, och att det är lurigt med hur man  tar sig till och från flygplatserna...
Jaja, vi får se hur det bli, jag kommer ju iväg iallafall.

/S

Fler fina klänningar...

Hittade några fler fina klänningar från HM förut. Inte dumt nu när sommaren kommer!
Alla som känner mig vet att rosa inte är någon favoritfärg direkt, men denna skulle faktiskt vara riktigt snygg till sommaren! Snygg till en vackert brunbränd kropp, snygga sandaler och några fräcka accesoarer.
Den svarta däremot är lite mer casual, men med väldigt fina detaljer (speciellt på baksidan) och kan vara fin som snyggare vardagsklänning. Svarta klänningar kan man aldrig få för många av!

/S

21 april 2007 - Pirat ♥ Spartan


I går var det tre år sedan den där maskeraden, tre år sedan jag och Henrik träffades för (nästan) första gången. Då kunde jag inte riktigt tänka mig att vi forfatanade skulle vara tillsammans och lyckligare än någonsin, tre år senare! En pirat och en spartan, vilket par!

/S

Fina klänningar från HM


Hittade några fina klänningar + jumpsiut från HMs nyheter idag. Strandklänningen på kanterna hade varit jättesnygg i sommar, både i stan och till stranden, den lilla klänningen söt till sommarens partyn och jumpsiuten jättefin till vardags. Det bästa med den är att den har fickor! Jag älskar när kläder har fickor! Får se om det blir något köp...

/S

Sundsvall + Ånge, or not?

Mina planer för helgen är egentligen att åka upp till Sundsvall och gå på Rum:s förbundsmöte fredag-söndag, för att sedan åka till Ånge och vara hos farmor och farfar till måndag kväll då jag tar nattåget tillbaka till kära Göteborg. Nu får vi se hur det blir med det, eftersom det knappt går att flyga, vilket jag egentligen skulle gjort upp på fredagen. Annars tar det ca 7-8h med tåg Göteborg - Sundsvall. Det enda möjliga för mig är att åka nattåg på fredagkväll, eller tillbringa hela dagen på lördag med att åka tåg. Inget av alternativen är inte speciellt bra; med nattåget är man framme runt 04.00, vart tar man vägen då liksom? Om man tar x2000 går det vid antingen kvart i nio, eller kvart i tio och man är framme  16.00 eller 17.15. Problemet är det att mötet börjar kl 12.00 med lunch, så jag kommer att bli minst 4 timmar sen, vilket känns sådär. Alltså har jag ingen aning om hur jag ska göra om jag inte kan flyga upp. Det kanske inte ens finns biljetter till tåg...
Fördelen med allt det här är ju att jag antagligen får se en liten, eller en stärre för all del, skymt av Henrik på fredagen om det blir tåg. För jag hoppas verkligen att jag kommer iväg, det vore så kul att få träffa farmor och farfar igen, det var så länge sedan nu, och jag vet inte hur det kommer att bli i sommar. Det som bär mig emot är att jag kommer att vara borta en hel helg när min älskade är här, det är lite tufft.
Jag får se hur det blir helt enkelt, det finns både fördelar och nackdelar med båda alternativen.

/S

Kärlek


Detta är kärlek, och det gör mig så glad. Du är det bästa som finns och som har hänt mig.
Det är därför som det gör så ont att skiljas ifrån dig och jag saknar dig så mycket nu.
Snart är det över, jag räknar ner, och då får vi vara tillsammans nästan hur mycket som helst.

/S

Black or white?


Köpte den här söta toppen i svart på HM idag, men nu när jag kom hem såg jag att den fanns även i vitt. Det hade varit sjukt snyggt till sommaren, samtidigt som svart alltid är snyggast till party. Åandra sidan, till priset av 99 svenska kronor så kanske man kan kosta på sig en av varje?

/S

Tre år...


Nu är det tre år sedan den där undebara lördagskvällen. Tre år sen en av de bättre kvällarna i mitt liv. Det var verkligen en kväll av lycka. Att få vara med och uppleva när ens favoritlag vinner SM-guld, helt otroligt. En känsla som man knappt kan beskriva, och jag lyssnade trots allt bara på radio...

14 april 2007 - MODO Svenska mästare i ishockey.

/S

Götheborg

Vi hade en helt underbar dag tillsammans idag vid Ostindiefararen Götheborg. Helt fantastiskt. Man kände verkligen att det var ett hantverk från en annan tid, och dessutom så var vädret helt otroligt bra. Det är så himla roligt att göra sådana här små utflykter ibland, det gör verkligen tiden tillsammans mer varierande och spännande =) Bjuder på några bilder från en härlig dag i världens bästa stad, med den finaste pojkvännen man kan ha.



Underbara Göteborg i vårsolen!

/S

Fin kjol!

Fortsatte mina inköp med en fin kjol och gina örhängen idag. Lite dålig bildkvalitet, men här är kjolen iallafall.
Köpt på Rut m.fl, för 159 kr, det kallar jag kap! Jag gillar kjolar, men har svårt för att hitta någon som är snygg på mig. Den är egentligen mörkblå, men här ser den svart ut, mobilbilder har en tendens att inte ge motivet rättvisa alla gånger. Nu vill jag ha sommar så att jag kan inviga mina nya plagg och skor!

/S

New shoes!

Jag köpte väldigt fina nya vårskor i fredags när jag var på stan med David. Gick in på Stadium i Nordstan, och där stod de bara! De sade liksom "här står vi, vi är dina vårskor." Inte mycket att göra då, trots att rosa egentligen ine är min färg. Fast de är ju inte så rosa heller för den delen. Riktigt nöjd!


Visst var de fina?

/S

Tenta nr 2062: GK!

Idag kollade jag upp resultatet från senaste tentan vi hade, närmare bestämt den 11/3. Som bekant så tycker jag inte överdrivet mycket om att kolla upp resultat och prov eller liknande. Letade därför inte reda på resultatet före helgen, IFALL det skulle vara ett dåligt besked så ville jag inte att det skulle förstöra mig helg. Det fanns ju trots allt en rätt så stor risk att jag skulle bli underkänd, eller så kändes det iallafall. Efter lite om och med så kollade jag iallafall, med ett bra stöd. Nu i efterhand så är jag väldigt glad att jag kollade, för det var ju POSITIVT!
Woho, godkänd på första tentan på T2, underbart! One down, two to go!

/S

Körsbärsträden på Järntorget

Blev lite inspirerad av det förra inlägget, så jag kör på en liten bildkavalkad med fler härliga vårbilder! Njut!





/S

Att träffa en kär vän


Imorgon ska jag träffa en av mina favoritmänniskor! Efter att inte setts sen jul så är det dags nu då David är i Göteborg igen! Det ska bli riktigt roligt, har massor att ta igen =) Bilden är förövrig från en fotosession vi hade på Järntoget och de underbara körsbärsträden som blommar där i slutet av april. Det ska bli riktigt roligt, för det är inte lika kul att ens bästa vänner bor i andra städer och vi inte hinner ses så mycket längre...

/S

RSS 2.0