Klippning...

Nu är det verkligen dags att klippa mig igen. Slitna toppar och lång lugg är ingen hit, och måna vänner har klippt sig nyligen, så jag känner att tiden är inne. Inspirationen kom. Visserligen blir det ingen ny revolutionerande frisyr, men lite uppfräschning hoppas jag på. Förhoppningsvis redan innan veckan är slut.

/S

♥29 september, 29 månader♥


Idag har det varit vi i två år och fem månader.
29 månader den 29 september.
Jag saknar dig och tänker på dig. Längtar efter dig konstant.
Hoppas att du har det bra.
Jag älskar dig♥
Puss puss

/S

Tänker för mycket igen...

Tänka verkar vara det enda jag gör nu för tiden. Tänker på mig, på dig, på oss, på skolan, på fiolen, på alla vänner och på framtiden... Det är mycket att tänka på det. Svårt att veta hur jag ska göra, vad jag ska göra. Försöker bara klara av allt så bra som möjligt och hoppas på att det duger. Fokuserar bara på att jag ska klara det. Allt. Tyvärr är det inte så himla lätt. Jag försöker, ibland går det och ibland inte. Försöker orka med och för att göra det stänger jag av, eller försöker, för det är inte heller så himla lätt. Det är mycket nu.

/S

Säger bara...

 +  = inget bloggande. Jag är nöjd ändå. Riktigt nöjd.

/S

Tomorrow is the D-day!

Här är mannen som ska spela med MODO imorgon mot Frölunda och minst två matcher till utöver det. Hoppas att det blir mer så att man kanske får se honom i höst när de kommer hit och spelar!

FORZA MODO!!!

/S


På torsdag smäller det!

MODO-Frölunda Indians. Ruggig premiärmatch, eller hur? Speciellt för
alla oss MODOiter hör i Göteborgsregionen. Ska bli riktigt spännande
faktiskt, jag har längtat efter hockeyn riktigt mycket nu det senaste,
speciellt nu på hösten när jag inte har så mycket att göra. Skolan är
så klart undantaget. Härligt tidsfördriv och intresse, nu har tisdag- och
torsdagkvällar lite mer mening igen! Egentligen så smygstartade
serien idag med två matcher mellan FBK och SAIK, vilken FBK vann
med 3-2 efter en ledning med 3-0, och HV71-LHC som HV vann med
hela 6-2 om jag inte missminner mig. På torsdag är det hel omgång
som gäller! Spännande!

/S


Here I am again.

En helg utan bloggande, kanske inte så svårt att lista ut vart jag har varit hela helgen, eller med vem? En jobbig vecka som avslutas med en härlig helg och en hemsk söndag, det måste ändå sluta på plussidan, allt är helgens förtjänst! Nu är det bara att härda ut tills på fredag, då är det dags igen. Låt veckan gå fort.

/S

Inglourious Basterds


Om nu vill se en bra film, se den. Visserligen väldigt brutal i vissa scener, men riktigt riktigt bra och fängslande. Att den var hela 2,5h märktes faktiskt inte alls!

/S

Inget kaffe för mig!

Idag när jag var på stan med syster och kusin så drack jag kaffe för en gångs skull. Eller, det är knappt att man kan kalla det för kaffe. Latte Macciato hette det, det var typ ett stort glas med varm skummad mjölk och sen en "shot" med espresso. När man hade rört ut det lite så Var det kanske 90% mjölk och resten kaffe, alltså inte så mycket, men gott faktiskt tycker jag som annars inte gillar kaffe. Ändå tål inte min mage det, jag får jätteont i den :(
När jag väl hittar något jag kan dricka så säger magen ifrån. Jag får helt enkelt hålla mig till te i fortsättningen.

/S

Bara två dagar

Nu är han bara två dagar bort min älskade! Vad skönt det ska bli att få prata en massa igen, kramas med varandra och slappna av i varandras närhet. Det ser jag fram emot. Bara två dagar kvar.

/S

Jacka

Vad tycks, var den fin? Funderar faktiskt på att köpa den. Behöver något mellan min älskade skinnjacka och vinterjackan, tänkte att denna kunde passa bra, det är ju ändå aldrig så kallt i Sverige...

 

/S


Brev

Tänk att du öppnar brevlådan. Där ligger dagens tidning, en massa reklam, kanske lite räkningar, och längt ner, dolt av allt det andra ligger något helt annat. Ett litet vitt kuvert. Ett brev, adresserat till dig. Du ser på stilen och försöker lista ut vem det är som har skickat dig ett brev. Lyckan när du öppnar det, läser de första raderna och sedan sneglar på vem det är som har undertecknat.

Ett brev för mig är lycka. Det är att någon har ansträngt sig tillräckligt mycket för att faktiskt sätta sig ner, ta ett papper och en riktig penna och skriva. Inte skriva på datorn som det är så himla lätt att göra nu för tiden. Ett brev är inte ett inlägg på facebook. Ett brev är inte ett långt mail. Ett brev är inte ens ett fint sms. Ett brev är någons tid. Det är fyllt av känsla. Det visar att någon faktiskt har tänkt på dig, lite extra, lite mer än vanligt.

Jag gillar att få brev. Jag gillar att skicka brev. Tyvärr blir det alldeles för sällan, men jag har lovat mig själv att bättra mig. Börjar smått och försöker bli bättre och bättre.

/S

Winnerbäck Höst 2009


Någon som är sugen på att gå med mig den 30 eller den 31 november i Göteborg?

/S

Nya jeans!

Var med Ellen på stan idag, och var shoppingsällskap =) Hade inte tänkt köpa något till mig själv egentligen, men kom hem med ett par fina jeans! Har inte så många jeans faktiskt, så det var bara välkommet! Riktigt snygga var de också!



/S

11 september 2001-2009



/S

♥♥♥


My love, på torsdag ses vi igen!♥

/S

090910 - Bra dag!

Hej allihopa!
Jag har en bra dag idag faktiskt! Just nu sitter jag på altanen, i solen och skriver brev, försöker läsa kursbok och äter kakor! Riktigt härligt. Hade ett lååångt uppiggande samtal med min käraste förut, och att säga att det kändes bra är ingen överdrift!
Kan kanske fixa en fin bild till senare att illustrera med, men nu blir det bildlöst! Tillbaka ut i solen ska jag nu, bra väder får mig på bra humör!

/S

Trosfavoriter!

Detta är mina nya favorittrosor, bara så att ni vet! Jag tror att jag har... Fem par av dessa svarta och ett par likadana fast i vitt. Helt underbara är de! Sitter helt perfekt på, och flyttar sig inte heller, och de är precis lagom stora så att man känner sig bekväm i dem också. Dessutom är de riktigt snygga på, tycker iallafall jag. Lite killkalsong över dem kanske, med benen på menar jag, men det är underbart skönt! 59 kronor på Lindex!

/S


Veckans väder...?

Detta kan mycket möjligt vara vädret inför veckan. Lika möjligt är det att det är typ 12 grader och spöregn. Det är ju trots allt Göteborg vi bor i. Kan ju hoppas att det blir såhär iallafall, det gör ju det hela lite lättare åtmistonde.

/S

Något jag saknat...


Det var längesedan jag lyssnade på Håkan, min första riktiga idol. När jag hör en låt nu kan jag få samma känsla som fanns i den där 15åriga kroppen som var på sin första Håkankonsert och var helt uppfylld av stämningen. Samma lite lyriska, nostalgiska och uppspelta känsla får jag om jag hör vissa låtar ute någon kväll, eller på radion när jag är på bra humör. Nu lade jag återigen in alla mina Håkanlåtar i spellistan, för genom alla mina uppdateringar av den så har de sållats bort och aldrig lagts in igen, för jag lyssnar ju ändå aldrig på det där... Nu är de inlagda igen och jag hoppas att jag kan hitta samma mening i musiken och texterna som jag gjorde för ca 5 år sedan. Man kan faktiskt få tröst i musiken och finna hopp i texterna.
Det är först nu som jag har insett att jag faktiskt saknat det litegrann, speciellt med tanke på att det förut var en så stor del av mitt liv.

/S

Eller kanske såhär:



Dags att sova.

/S

Up and down...

Det skulle kunna vara vara en bild av mina känslor...


/S

En sista smak av sommaren


Den här bilden gillar jag jättemycket. Det känns nästan inte som om det är jag som fotat! Iallafall inte när man ser den i mindre format så ser den jättesnygg ut.

Idag är det underbart väder ute här i Göteborg. Känns som om vädret inleder hösten med en känsla av sommar. Det är ju trots allt första september idag, men man kan nästan tro att det är juli fortfarande... Nu njuter jag av de sista resterna av den sommar jag knappt fick. Hoppas vi får några dagar till av sol och värme, det gör livet så mycket lättare! Det bra vädret gör mitt humör så mtcket lättare att leva med och hantera. Underbart.

/S

RSS 2.0