Picture nr. 26



Tänk vilken bra kamera jag köpt!

/S

Första bilden!



/S

Ny kamera!

Det blev trots allt ingen röd kamera. Den var inte så bra, på Elgiganten hade de inte ens tagit in den! Därför tänkte jag om och köpte mig en annan Canon istället, Canon IXUS 980 IS Black heter den och ser ut så här:

Ganska stor, men tydligen grymt bra! Jag återkomme med första bilden :)

/S

Canon Digital Ixus 100 IS Red


Den här kameran funderar på att köpa.

Min nuvarande fick jag då jag konfirmerades i maj 2004. Den är helt förståeligt lite trött och gammal, så jag har tänkt att uppdatera den litegrann...

Jag tittar på den här röda modellen från Canon. Lite drygt 2500 kronor kostar den, och sen ska det köpas till minneskort och väska... Bra sätt att spendera första lönen?

/S

Första lönen...

Idag kommer första lönen för mig! :-) Underbart! Antagligen runt 5k, om skatten är rätt dragen. Det vore roligt om man kunde köpa något speciellt för första lönen, mest som en speciell grej. Hur speciell ska den vara? Det enda jag kommer på är att köpa en ny digitalkamera, min nuvarande är 5-6 år gammal och börjar bli trött nu. Det funderar jag på, annars inga bra idéer. Kanske borde det vara mer speciellt och nödvändigt? Något som man sparar längre kanske? Jaja, jag får se vad jag bestämmer mig för också. Pengarna går ju ingenstans nu! Skönt också att veta att jag får typ 5tusen för enbart de här 5 nätterna i denna veckan på nästa lön. Det kommer sitta fint! Nu ska jag hem och sova gott så gott!

/S

Underbara Venedig!


Venedig var precis så fint som jag hade tänkt mig, fast mycket mer färgglatt!
Tyvärr åkte vi inte gondol, men vi såg många!

Det var verkligen värt pengarna att åka dit!

/S

Nattarbetande jurister...

Vilken tur att det inte finns några nattarbetande jurister! Det känns som att det enda jag gör är att jobba, sova och äta. Eller äta, det kommer väl en del i skymundan det också. Allt blir helt knasigt när man jobbar natt, man sover på dan, äter skumt... Jag känner mig lite knäpp faktiskt. Tur att jag bara har en natt kvar nu, innan jag får ett litet break, innan jag jobbar fredag, lördag OCH söndag natt! Efter det... Ojojoj, vad jag kommer vara trött, grinig, knasig, förvirrad...
Som sagt, tur att jag har ett (förhoppningsvis) framtida jobb att se fram emot, där jag slipper jobba nätter! Underbart.

/S

God natt...

Nu ska jag sova en liten stund, för jag ska jobba i natt. Jag tror jag kommer att spy på nattiderna när den här veckan är slut, men jag får se fram emot att det ger mycket pengar.

/S

Underbart...



En hel helg med den jag gillar allra mest.
En hel helg efter mer än en veckas frånvaro.
Att få träffas efter bara sms och telefonsamtal.
Att få en lång kram och krypa in i en varm famn...

Det är underbart!

/S

Snygga partykläder

Hittade dessa fina tunikor på Ginas hemsida. Snygga som partyklänningar tänkte jag. Frågan är om man ska satsa på klassiskt svart, eller göra det lite mer vågat och ha lite mönstrat? Puderrosa eller djupturkost är iallafall inte minna färger alls.

Sen hittade jag den här också, lite billigare, men också väldigt fin. Söt med rosetterna i ryggen.


Frågan är bara vilken som är snyggast?

Kanske blir det fler inköp från Gina Tricot framöver...

/S

God morgon världen!

Nu har jag varit vaken i en dryg timme efter att ha jobbat natten. Känns som om det är en hel evighet sen vi kom med tåget halv nio i går mors, och som om det var typ igår jag kom hem från jobbet, men så blir det väl när man jobbar natt. Nästa vecka har jag fem (!) nätter... Inte så skoj.

/S

Lite mer shopping



En fin partytopp jag köpte på Gina Tricot i Allum innan jag åkte upp till norr. 249 fick jag betala för den, och hon i kassan talade om för mig att den var helt nyinkommen och att jag var först att köpa den i deras butik =) Hur ofta händer det på Gina liksom? Jag blev lite glad iallafall! 






















Sen köpte jag den här långkjolen på rea på Lindex också.Jag såg nämligen en svensk tjej i Kroatien med en likadan, fast en långklänning, och lappen i ryggen stack ut, och där stod det att den var ifrån Lindex, så jag chansade och fick mig en fin kjol :)  Ett vitt fint linne köpte jag också, men det har jag inte på bild.


/S

Jag ska bli jurist!

Jag ska bara meddela att jag kom in på Göteborgs populäraste program -juristprogrammet- så där ska jag läsa i höst!

För övrigt är jag nyss hemkommen från skogen i norr, nu ska jag packa upp, äta och sova för jag ska jobba natt inatt. Imorgon ska jag äntligen träffa Henrik igen!

/S

Underbara Kroatien!



/S

Hemma

Det är alltid lite mysigt att komma hem. När man känner att det luktaar speciellt, det luktar hemma. Allt står där det ska stå och allt är sig likt. Der är rätt skönt faktiskt.

(Kroatien var underbart!)

/S

RSS 2.0