Jag är så glad för jag är nöjd...

Vilken helg!
Tentan avklarad! Gjord iallafall, kanske inte klarad, men det tar vi senare i såfall!
Kul fest hos Morsing igårkväll! Massor med trevligt folk, god mat och underbart väder.
JOBBET! Behöver jag säga mer? Tror inte det...
KROATIEN! Fyra veckor kvar och jag längtar redan!

Dessutom har jag världens bästa pojkvän, det ni!

...för jag är så glad för att jag är nöjd för jag är glad!

/S

Vilken dag!

1. Det är den 29, vilken är "vår" dag, och gör att vi har varit tillsammans i två år och en månad!

2. Jag fick jobb för sommaren!!! Hur underbart som helst!

3. Vi bokade resa! Söndagen den 28 juni bär det av till Kroatien för mig, Henrik, Jonas och Lina! Närmare bestämt Pula och Puta Verudela! Jag längtar redan och det är mindre än en månad kvar :D Överlycklig!

Här komer två bilder från Vings hemsida:




Visst ser det fint ut!?!

Så glad, nu vill det bara till att jag klarar tentan imorgon, så är helgen fulländad!

/S


Things will go my way...

Den här underbara låten med The Calling kom upp i min spellista precis efter att jag fått mailet med besked om jobb. Tycker att den passade, så jag lägger upp den här med!



/S

Jobb i sommar!

Tjoho, vad jag är glad! Fick just mail om att jag fått tider på äldreboendet i sommar! Underbart!
Det blir resa, Haverö och jobb i sommar!

/S

28 maj -09 ?

Kan börja med att jag inte vet vad jag ska skriva riktigt... Jag har varit med om så mycket de senaste dagarna att jag knappt hunnit andas själv alls... (Vilket betyder att jag ska vara hemma imorgon. Ensam, plugga och avsluta med att äta chips framför TV:n är det tänkt.) Det har varit provjobb, och studenter och vissa tafatta försök att vara hemma. Vilket inte gick så bra. Jag har lyckats med en del saker, och inte gjort så bra på andra. Vissa saker är jag missnöjd med, mer nöjd med andra. Nu tryter orden för mig, men jag försöker att skriva mer i morgon, om jag har mer koll på saker och ting då. Nu ska jag sova.

/S

Trött och... trött.

Lite hoppfull också kanske. Bara hoppas.

Jisses vad jag är trött. I huvdet, i benen och i fötterna. Gjort och upplevt en massa saker, gjort nya saker, samtidigt som jag tänkt en massa och funderat och begrundat.
Slutar aldrig hoppas.

Nu är det sovdags. Sover antagligen i Backatorp i morgonnatt igen, bara för att det är mycket närmare.

/S

Provjobb imorgon...

Wish me luck, jag ska provjobba imorgon, och det är nog det som avgör om jag får jobb i sommar eller inte!
Börjar klockan sju, det är därför jag är i Backatorp nu, så att jag slipper gå upp klockan fem, eftersom jag börjar sju. Skönt det. Får se om det händer något intressant efteråt, det gör det nog, men vi får se hur det går med det!

Nu är det dags att borsta tänderna!

/S

Vad är det för dag?

(Strunta i mitt tidigare inlägg, det var bara lite trötthet och omotivation som lyste igenom!)

Tänkte bara höra om det är någon som vet vad det är för dag idag... Jag har varit ledig hela dagen, vilket gör att det känns jättemycket som lördag! Sedan när fyran visar reklam för söndagsfilmen som tydligen går imorgon... Jag är jätteförvirrad!
Det är väl fredag? Faast, klockan är iofs över 12, vilket gör att jag borde vela mellan lördag/söndag. Alltså är det lördag. Eller?

Flummigt inlägg, jag tror jag ska gå och sova.

/S

Today...

Eller nu i natt som det faktiskt är så orkar jag inte blogga. Så då gör inte jag det!

God natt allihopa!

/S

Mobillös!

Jag har blivit mobillös! Hemskt att vara så handikappad utan sin mobil, men det känns verkligen så.
Min mobil är inlämnad på lagning, det ar en del krångel med den, så nu är jag alltså utan mobil. Alltså utan egen mobil. Jag har fått låna en mobil av Henkes mamma, men den är sådär. Förutom att den är jättegammal, så är det superkort batteritid på den. Med kort menar jag inte typ två dagar vilket skulle vara kort annars. nej, nu menar jag typ under 12h. Det håller inte riktigt... Jag har två andra alternativa mobiler, en min gamla, och en av Linnéas gamla, men båda är bundna till Telia (yey) och jag har tele2. That sucks. Får se hur länge jag står ut innan jag lånar pappas...


Jag saknar min mobil... Min fina röda mobil. 2-3 veckor ska det ta att laga den :( -RIP-

/S

Snygg tröja



/S

Dagens 3 Gina-favoriter!

Här kommer lite fina sommarkläder som jag har hittat på Gina Tricot (of course)!


1. Gult linne/tunika... Den var väldigt tunn och citrongul, verkar perfekt inför sommaren! Dyr var den inte heller, 149 kronor får man den för.
2. Rosa klänning med spetsdetaljer. Kanske borde ha mer rosa? Är ju inte min färg annars... Betala 199 kronor och den blir din! Väldigt söt var den ju! Finns dessutom i sex olika färger.
3. Korallfärgad tunika med fickor. Älska klänningar/tunikor med fickor! Världens bästa grej ju! Denna blir snygg inför sommaren, inte dyr den heller, 149 kronor. Finns även i ljusblått, svart och vitt.

Dags att köpa lite mer sommarkläder kanske?

/S

Beach -09 fortsättning...


Har köpt en ny bikini från HM. Borde kanske inte köpt en till, men fastnade verkligen för den när jag såg den i affären. Såg den dessutom i en tidning där den var supersnygg på tjejen som hade den, kunde inte stå emot! Gult blir så snyggt när jag blir lite mer brun, och en bandeu-top är bra så får man inte så mycket linjer. Dessutom så var det inte det där typiska bikinimaterialet, det var mer matt, och inte lika stretchigt eller hur man nu ska säga. Bara längtar till att badsäsongen börjar så att jag får använda den snart!


Här är bilden från tidningen, hoppas att den sitter lika fint på mig =)

/S

Provjobb!

Jag ska provjobba/gå bredvid en kvinna på Backadalens korttidsäldreboende på måndag och tisdag i nästa vecka! Min anställningsintervju idag tycker jag gick riktigt bra, det verkade som om hon gillade mig och fick ett bra intryck av vem jag är. Nu gäller det bara att hoppas på att de blir nöjda med min insats och att jag tycker att det verkar okej där. Jag vågar inte hoppas på för mycket, men ändå... Jag håller alla tummar jag kan! Det vore så härligt och nödvändigt framförallt att ha ett jobb i sommar!

Sovdags...

/S

Musikfix

Sitter och trixar med musik nu på kvällen. Det är två projekt jag håller på med nu (förutom att lyssna på musik då).
Det första är att göra en blandskiva med lite bra musik. Lite mer ösmusik om man nu kan kalla det så. Har bränt en del bilskivor till Henke med bror som blivit uppskattade, då med en eller två artister på varje, men nu tänkte jag köra en salig blandning och bevisa att det går bra!
Det andra projektet är att göra en snygg och funktionell tippningstabell inför Eurovision imorgon. Lite nördigt kanske, men det blir ju vad man gör det till, och vi tänkte ha roligt! Lite kul och se om alla tycker lika, eller om vi tycker att resten av Europa har fel. Vilket de säkert kommer ha. HEJA NORGE!

/S

ESC 2009

Jag måste erkänna att jag faktiskt kollat på båda semifinalerna hittills (och några inför-program), och såklart kommer att kolla på finalen också! ESC är ju så mycket bättre än den svenska melodifestivalen! Här är mina favoriter, kan väl kalla det min topp 5

1. Norge, Alexander Rybak - Fairytale


Gillar Norges bidrag jättemycket! Få gånger som jag verkligen känner att en låt i finalen är riktigt bra och
kan passa in även utanför Eurovision. Charmig kille, bra röst, bra låt som är medryckande och fiol. Fiolen verkar vara grejen iår! Heja Norge, hoppas de vinner!

2. Tyskland, Alex Swings & Oscar Sings - Miss Kiss Kiss Bang
 

Tysklands bidrag låter lite som Michael Bublé tycker jag, lite härligt swingit sådär. Om han skippar de första och sista kommentarerna så blir det bättre, de var för smöriga. För att betala för sin plats så gör de sig faktiskt förtjänta av den iår.

3. Slovenien, Quartissimo & Martina Majerle - Love Symphony

På tal om fiol ja... Tycker om den här låten också, dessvärre blir det lite tjatigt efter ett tag när det bara är instrumentellt, men sången är ju inte så himla mycket att hurra för när den väl kommer in heller... Varför står hon bakom ett skynke? Jaja, den här tror jag kommer bra också och jag gillar den!

4. Sverige, Malena Ernman - La Voix
 

Såklart måste man ha med Sverige! Jag tycker att det är det bästa bidrag som Sverige skickat på flera år, så det är inte bara patriotism bakom det hela! Det är stilfullt, hon har en underbar röst, och snygga kläder. Hoppashoppas! Jag tror att det går antingen jättebra för Malena, eller så blir det lite platt fall och hon kommer långt ner. Fast iochförsig, hon klarade sig genom semin, då kan det kanske inte bli platt fall?

5. Turkiet, Hadise - Düm Tek Tek


Denna var en av mina favoriter från den första omgången, mest för att den fastnade. Rent generellt så tycker jag att det var fler bättre bidrag i den andra semifinalen, än i den första, men denna var helt ok. Ville inte ta något mer nordiskt land, eller ett land med massa svenskar eller ur den andra semin, så det blev denna. Kanske dumt att välja, men lite bredd måste jag ju ha!

Bubblare: (Utan inbördes ordning)
Estland: Bra, lite etniskt, kan gå rätt bra, inte för mycket.
Danmark: Låter som Ronan Keating, kanske lite för poppigt för min smak, men helt ok.
Moldavien: Lite folkmusik över den här med, kan skrälla.
Finland: En av mina favoriter ur den första semin och den var bra tycker jag.
Azerbajdzjan: Med Svenske Arash i spetsen går det bra för Azerbajdzjan (Jisses vad svårt det är att skriva!) och den kan nog också gå starkt.

Skulle kunna göra en bottenlista också, bara för att det är så många dåliga med, men det orkar jag inte! Dels för att jag är trött och dels för att det inte är så himla kul att lyssna på dålig musik^^. Därför - Ingen botten lista!

Dags för mig att sova, viktig dag för mig imorgon!

/S

Nr 58: GK!

Även den tredje tentan avklarad och godkänd! Bara en kvar!

Arbetsintervju imorgon på Backadalens äldreboende. Wish me luck.

/S

Uppdatering

Check out: http://strangershouse.bilddagboken.se ! Äntligen uppdaterad!



/S

Söt!

Titta vilken söt jag sprang på när jag skulle ta bussen till Öjersjö i fredags!



Men den blev visst lite rädd för mig...


Den kröp ihop och ville verkligen inte flytta sig från vägen!

/S

Snygg?

Jag hittade den här på Ginas hemsida, och jag fastnade faktiskt litegrann. Frågan är bara om den är snygg eller inte?


Jag tycker faktiskt att den är rätt cool. 199 går den på.
Jag är faktiskt lite fast för den. Too bad...
Såg den igår, med nu idag finns den inte kvar... Kanske lika bra det.

/S

Dagens Gina

Det är jättedumt av mig att gå in på Gina Tricots hemsida... Dehar alldeles för snygga kläder och alldeles för bra sida för att jag ska kunna avstå att gå in där. Inte så bra för jag hittar bara en massa kläder jag vill ha ju!

En lång klänning är alltid snyggt på sommaren:

299 kronor

Denna var ju också jättesnygg, lite gudinneaktig sådär:

199 kronor

Finns även i vitt, vet inte vilken som är snyggast...

199 kronor

Denna har jag också fastnat för, finns i mångder av färger:

149 kronor

Hittade massor av kjolar också, men de får nästan hamna i ett eget inlägg... Jag har inte någon fin kjol, så det borde jag köpa en. Massor av inspiration har jag

Vilken helg!

Nu skulle man ju kunna tro att det varit en sån där helg med full fart hela tiden, men inte då! Nej, det har snarare varit tvärt om. Hela fredagen var jag hemma och städade (kan skriva ett helt inlägg enbart om det) innan det bar av till Ellen i Öjersjö och en film. The Departed blev det, och den var mycket bra! Dessvärre var jag nära att göra bort mig, det tog ett tag innan jag fattade att det var två OLIKA huvudpersoner :P De var ju så lika, så jag trodde att de var samma fast i olika tid. Tur att jag inte frågade, förvirrad som jag var! Lite busstrubbel blev det på hemvägen, trodde att 513 skulle gå som den ALLTID gör, varje halvtimme hem till mig, men icke. Så det blev promenad hem till David istället och snäll som han är så skjutsade han mig hem!

Blev inte så mycket sömn den natten, somnade runt två, och vaknade vid halv åtta av ett sms som skrämde upp mig rejält av Henke... Som tur var så var det inte allvarligt :) Sov ett par timmar till för att sedan gå upp äta, och sen fortsätta med min städning... Fruktansvärt tråkigt är det, men det blir ju bra till slut, så jag är nöjd ändå! God mat blev det sen och så kom H hit och vi myste, åt kollade på South Park (Henkes val, men avsnitten var faktiskt ok den här gången) sen tittade vi på film, the Butterfly Effect som gick på femman. Riktigt riktigt bra film, se den!
Sen sov vi här och gick ensamna upp här i förmiddags med huset för oss själva :) Sen bar det av till Backatorp och åt lite där och gjorde inget speciellt alls. Det kan vara skönt det också ibland. Att inte göra någonting.

Sammanfattningsvis så har det varit en bra helg. Precis så lugn att man hinner återhämta sig inför nästa vecka :)

/S

Studentdatum 2009

27/5 Polhemsgymnasiet
28/5 Lindholmen
29/5 Porthällagymnasiet
1/6 Schillerska gymnasiet
3/6 Hvitfedtska gymnasiet
10/6 Hulebäcksgymnasiet

Är det några mer studentdatum som är viktiga i Göteborg? Kan inte komma på fler... Iallafall inga som är viktiga att gå på.

/S

Dagarnas steg, 6+7 maj

6 maj
13814 steg. Mycket bra jobbat!
Många steg blev det, men så blev det ju en lång dag också... Gick ner till tåget, in till skolan, runt på stan med Sara, hem för att jag inte orkade vänta i stan till kl 16, ner till tåget igen för att åka till min käraste i Backatorp. Väl där blev det en promenad i kylan, och det hela slutade i 13814 steg för min del. Nästan 20k för Henke...

7 maj
Idag blev det 12566 steg. Inte så illa det heller.
Gick från Henke imorse så det blev ingen morgonpromenad till bussen eller tåget i Partille för min del, men det gjorde inte så mycket, fick ju sova med käraste! Åkte till skolan, sen lunchade med Laura och Sara i stan och gick runt en sväng där. Gick ner till fiolen också. Samlade på mig en hel del idag med alltså. Idag har jag varit riktigt duktig och städat ur min ena garderob också!Borde få extra steg för det ;)

Imorgon blir det inte många steg gådda, ska städa en massa då med... Tråkigt, men det blir ju bra efteråt som tur är. Bädda rent, ta ur en diskmaskin, dammsuga, tvätta, börja rensa lådorna under sängen... Låter som om det blir en lång dag...

Sovdags!

/S

Dagens steg, 5 maj

9105. Inte så illa väl?
Gick iaf två gånger upp och ner till Partille C idag. Det ni. Först ner till tåget i ÖSREGNET, och sen upp igen efter skolan, allt för att kunna åka på byte på mina tre kuponger. Sen fram och tillbaka till fiolen.

Just nu står det still i huvudet på mig... Jag skulle kunna berätta om att den nya kursen i Socialpsykologi verkar vara jätteintressant, kanske bäst hittills, eller om att båda de Viktor jag känner felskickade sms till mig på samma dygn, (hur osannolikt är inte det?) eller hur pro mina ena par tygskor är, som inte läcker in vatten trots att det spöregnar, men jag orkar inte.

Imorgon blir det först skola, sen lunchdate med Sara och sen Backatorp. Bra dag!

/S

Dagens steg

6014 st.
Inte så många, men ändå godkänt tycker jag väl. Får se om det blir fler imorgon, men det blir det nog.

HJÄLP!!!
Såg i föregående inlägg att texten inte hamnar bredvid bilden, vilket den gjorde i inlägget före det, det om badkläder. Har ingen aning om hur jag lyckades då, men det går ju uppenbarligen, trots att jag bara misslyckas när jag försöker. Någon som vet hur man gör?

Godnatt!

/S

It's my favourite, it's Gina Tricot of course!

Nya favoriter för mig från Gina Tricot. Den vita klänningen med lila och aprikostfärgat mönster har jag inte kollat på live, men den ska tydligen finnas i butik nu. Den ska jag nog spana in! Den understa såg jag på Aftonbladets hemsida och den ska också komma från Gina, men den finns inte på deras hemsida (än). Den är jag verkligen sugen på, och den ska jag fundera på om den nu kommer ut till salu. Den ser jättefin och somrig ut och passar säkert bra till mina finfina sandaler! En riktig sommardröm!

Snart är det sommar på riktigt!

/S

Beach -09

Köpte ny bikini idag. Mest för att ha under kläder där man inte kan ha vanlig BH, men underdelen var så fin den också, så det blev en hel. Från Gina Tricot... Den svarta till vänster, med guldkedjor till banden och som håller ihop underdelen. Dessvärre var trosan lite sladdrig på rumpan, så jag hoppas att den går att använda ändå, annars får jag satsa på att köpa en helt svart underdel, det har jag ingen.  Annars fastnade jag för en fin bikini på Stadium också, den röda. Det är så, när man inte behöver något hittar man en massa fint, men när man måste ha något finns ingenting! Den röda fanns i en knallgrön variant också, men den har jag ingen bild på. Hittar alltid en massa fint när jag verkligen inte behöver... Som tur var så behövde jag faktiskt en bikinitopp, och den var inte speciellt dyr, så det var inte hela världen. Jag har ju dessutom min rikigt fina baddräkt som jag köpte förra året! Den är jag riktigt nöjd med, och jag har ju en hel del andra bikinis som jag kan använda. Jag är nöjd med att jag hittade min beachoutfit så snabbt förra året, jag gick på stan med Laura och så gick vi förbi Stadium, och där hängde det flera fina baddräkter, och jag som hade tänkt köpa en redan innan fastnade såklart för den. När den satt som en smäck så var det inte frågan om annat än att köpa den, och det har jag inte ångrat en sekund! Den lär användas flitigt under årets badsäsong också! Hade tyvärr ingen bild in action, med baddräkten på, så det får bli en tråkig bild istället. Fin är den iallafall, och hur snygg som helst på!
 

Hoppas på en fin badsäsong, men mycket sol nu!

/S

Diverse prov

Kan vara värt att tillägga att jag överlevde tentan, om jag sen klarade den är väl en annan femma ,nu är den gjord iallafall!

1,6 skrev jag på högskoleprovet också, skrev de och berättade i veckan. Som väntat, hoppas bara att det räcker.

Juristprogrammet är tydligen det populäraste programmet på GU, det gick om läkarprogrammet. Not good. Så det återstår att se om jag hamnar i Gbg, Lund, Örebro eller Borås.

/S

Press hold, press hold, press hold...

Det känns som om jag har levt lite i en bubbla de senaste dagarna. Lite utanför världen på något sätt. Jag antar att det faktiskt är något bra, för det känns som att jag varit så uppe i allt att jag glömt bort alla sorger och besvär. Mitt uppe i livet kanske man kan säga. Som om någon pausat allt annat och snabbspolat så att allt bara flutit på av bara farten liksom. Fullt upp har jag iallafall haft. Jag har inte sovit i min egen säng på två nätter, har tillbringat mina senaste nätter i Backatorp. Det ska faktiskt bli lite skönt att sova i min egen säng i natt... Tro det eller ej. Trött är jag också. Massor har hänt de senaste dagarna, det beror väl på det.

Nu är det sovtajm för mig!
Sov gott!

/S


RSS 2.0