Hard hard work...

Att jobba helger är verkligen ingen favorit... Verkligen inte att jobba morgon på helgen. Nog för att det inte är speciellt härligt att gå upp vid halv sex på vardagar, men att gå upp halv sex på helgerna suger verkligen! Då är ju alla (nåja) andra lediga och ligger och sover när jag måste vara uppe och jobba.
Det mesta kretsar just nu kring jobbet, och när jag inte jobbar umgås jag med my dear boyfriend. Längtar lite till den 27 augusti, då jag äntligen får lön för mödan! Nu jobbar jag imorgon söndag och sen måndagkväll 12.30-21, sen ledig tisdag, jobb 7-15.30 onsdag och torsdag, sen långledig! Den helgen blir det Tysklandskryss med H, det ser jag verkligen fram emot!

Men först avverka denna helgen...

/S

Sugen på ny telefon...

Nu har jag snart haft min nuvarande telefon i snart två år, och trots att jag är och har varit väldigt nöjd med den så börjar det bli dags för en ny känns det som.

Man börjar liksom tappa tålamodet när:
-Batteritiden bara blir kortare och kortare, (En relativt oavancerad telefon bör ju ändå hålla ett tag...)
-Det "tjuter" i högtalaren när man pratar i telefon, (Ett plus att kunna koncentrera sig på den man pratar med...) och
-Pixlarna på skärmen börjar dö. (Inte så kul att ha en halv pojkvän på skärmen...)

Den här har jag börjat sikta in mig på:

Sony Ericsson - X10 Mini

Jag har alltså planer på att överge Nokia, som jag alltid haft, för en liten Sony Ericsson telefon med coola funktioner... Är fortfarande lite tveksam, men ändå sugen, hur det nu går ihop.

Om det inte blir en sådan blir det kanske en Nokia trots allt, en Nokia C5, om jag inte avvaktar nyare modeller. Den är liksom inte så speciell att jag verkligen vill ha den direkt, inte på samma sätt som med X10:an.
C5

Gammal telefon... Må den snart vila i frid.

/S

Sno stilen...

Jag har hittat en så himla snygg outfit från H&M som jag tänker sno rakt av! Himla snygg, och ledig på samma gång. Detta skall jag införskaffa såsmåningom, snyggt till både vardags och till fest!


Skjortan kostar bara 99 kronor och leggingsen 149, ett helt okej pris för en hel outfit!

/S

Höstnytt från H&M: Fyra fina klänningar


Så här mitt i juli har H&M släppt sin höst/vinterkollektion. Konstigt nog blir jag riktigt inspirerad och vill helst köpa halva katalogen.

Börjar med att visa några av de klänningar som jag fastnade för. Egentligen så har jag aldrig varit någon klänningstjej, men allt går att förändra! Det blir så snyggt till grova tights/strumpbyxor och höga stövlar.

Den blå vardagsklänningen med knappar fram kostar 149.
Den jättesöta klänningen med volangärmar som skulle passa perfekt till lite halvfina tillställningar går på 299 kr.
Ännu en snygg vardagsklänning i khaki som kostar 299 kr.
Slutligen, för bara 199 kr får du en jättesöt partydress med spets i ryggen.

Det är ju tur att H&M är så billigt och att jag får lön snart, något av allt fint jag har hittat ska jag nog kunna få köpa! Det kommer nog komma en hel del liknande inlägg den närmsta tiden, med olika plagg inför hösten, trots att sommaren är i full gång...

/S

Snyggt från Indiska


Hittade en riktigt snygg outfit helt från Indiska, med undantag för det fita linnet från GT. Fin, sommrig och enkel!

Fint med stora armband nu tycker jag. Ska nog spana in detta i veckan, har verkligen fastnat för sommarkjolar nu!

/S

Favoritnagellack nr 147


Ett av mina favoritlack just nu, nr 147: Tangerine fån Mavala. Riktigt fint till sommarbruna händer, och inte är det speciellt dyrt heller! Idag köpte jag mig ett nytt för att det på bilden börjat torka. Kunde inte låta bli att köpa två nya färger, visar senare!

/S

Padre mia...Jösses vad detta var fint... Romantiker som jag är tycker jag att det här är jättegulligt. Tänk att ha sett sin pojkvän vinna det största man kan vinna inom hans sport och yrke, att sen få chansen att göra vinnarintervjun, det måste vara hur stort som helst! Inte undra på att de blir rörda och att det går som det går... Aww♥

/S

If I could turn back time...


Det har varit en väldigt bra vecka... Nu är den slut och vardagen är tillbaka.

/S

Näckros


Så vacker blomma. Visste ni att näckrosor luktar sött? Lite som honung och vanilj...

Det är lite fullt upp just nu, massa jobb och trevligt sällskap här hemma i all min ensamhet, därför blir det lite tomt här...

/S

Underbara dag!

Det har verkligen varit en underbar dag idag, och än är den inte slut! Vaknade upp i älsklingens säng, och sen fortsatte dagen lika bra. Sol, värme, jordgubbar, kärlek, grillning på altanen, ledigt, underbara vänner och bio ikväll! En riktigt riktigt bra dag!

/S

Underbara räksmörgås!


MUMS!!!

/S

RSS 2.0