Hjälp - smakråd!

Nu har jag alldeles snöat in på en jumpsuit igen... Jag hittade en jättesnygg på Monsoon (!) idag, samtidigt som jag köpte en långklänning i korallrött. Nu kan jag inte riktigt släppa tankarna från den... Jag funderar bara på om jag verkligen skulle använda den eller inte. Det är ju inte det mest basic plagget direkt.
Den här är svart, långa lite pösiga ben, smock upptill, inga axelband och ett skärp i midjan. Riktigt fin om jag får säga det själv!

Provrumsbilder: (Klicka för större)


Jag är sugen...

/S

Härlig sommarbild


Härom dagen var vi på Varbergs Fästning och åt vår årliga räksmörgås, vilken var helt fantastisk i år! Hittade den här fina bilden när vi promenerade runt fästningen... Underbara sommar!

/S

Imorgon: Jobb

Imorgon börjar jag jobba, så det blir uppstigning tidigt imorgon. Jag börjar ju klockan 7.00, så det blir nog väckning runt 5... Ska faktiskt bli lite skönt att komma igång med jobbandet, men samtidigt, det har varit underbart med ledigt nästan hela juni! Jag är nära till älsklingen i Backatorp, så det kommer nog att tillbringas en hel del tid där i sommar. Underbart att vi kan ses så mycket nu! Det är ju äntligen över, han är äntligen här hemma igen!

/S

Prins Daniels underbara tal...

Jag är nog lite av en obotlig romantiker, och som ur är fick jag chans att se delar av det Kungliga Bröllopet i lördags. Något jag inte såg var middagen, och alla talen. Nu hittade jag det här klippet, men Prins Daniels tal till Victoria. Helt underbart vackert var det! Ta er tid och titta och njut!


/S

Folkmusikgruppen: BölOlle-låten och Vrålkåda

Jag hittade ännu ett klipp från Kulturskolan, den här gången från konserten "Det våras för stråket II". Jag gillar personligen den andra låten bäst, det är den som det är mest drag i och som är mest sammanhängande tycker jag.


Nu drar jag på läger i Stockholms skärgård, Ekerö närmare bestämt, över helgen, så jag blir borta ett tag. Hoppas på fint väder, men man vet ju aldrig med Stockholm. Laddat för en lång tågresa har jag iallafall, det blir Intercity båda vägarna... Nästan det bästa med hela resan är att jag får träffa Henrik i ca 2h på söndag!♥ Bokade mitt tåg lite senare, så vi hinner ses lite, han är ändå ledig. Jag längtar redan!

/S

10-dygnsprognos, GbgKälla: svt.se/väder

Så här kommer vädret att se ut i gbg 10 dagar framöver. Det ser ut som om det kan bli superfint väder! Fint nästan hela veckan, och dessutom sol och varmt på midsommar! Håller tummarna för att det kommar att bli så... Dessvärre blir det nog inte lika fint i Stockholm där jag kommer tillbrnga mig helg.
Hoppas på mer fint väder iallafall, för det har vi inte haft så gott om det senaste.

/S

Update: Bild


Såg att man inte riktigt fick med poängen på bilden på bilen i förra inlägget, så här kommer en liten update!
Ni kan säkert gissa varför jag gillade den ;)

/S

Mer Amf1/Stockholm

Här kommer det lite fler bilder från lördagen i Stockholm.

Utsikt över båtarna i Berga hamn(?);


Pratstund med familjen;


En fin bil på vägen mot Rosenbad;


Det blev ett kort studiebesök på vägen också;


Trevlig vistelse, dock något kort och med dåligt väder. Vi planerar att åka tillbaka någon gång i sommar kanske, på lite mer sightseeing med förhoppningsvis bättre väder. Det hade varit roligt!

/S

Min soldat!

Hemma från Amf1 och Berga, efter en riktigt bra och rolig helg. Det var kul att se hur Henrik har haft det under det här året, men det allra bästa var såklart att se vad han snart skall lämna!
En bild på min stilige soldat:

Idag var sista gången vi skiljdes åt för en resa till Stockholm/Berga/Amf1. Sista gången!
9 pinnar muck!

/S

Mot Amf1!

I morgon bär det av mot Stockholm och Berga/Amf1 och hälsa på Henrik. Det ska bli både spännande och lite skrämmande. Lite läskigt att se hur det faktiskt ser ut där uppe... Jaja, det blir nog en bra dag i morgon...

/S

Efterlysning!


Det blir lite mer glas på bloggen idag! De här glasen köpte jag på second hand i Ånge när jag var där förra sommaren. De till höger är jag jätteförtjust i, men det fanns bara tre stycken.
Om det är någon som har likadana, vet var man kan få tag i, eller ser sådana glas någonstans för jättegärna höra av sig till mig. Jag är beredd att betala en slant för att få fler till min samling! Skulle gärna ha fler än tre. Jag tror att jag betalade 8kr per glas, alltså 24kr totalt, det är ju ingenting! Kan nog tänka mig att lägga 10-20kr per glas om jag hittar fler.

/S

Folkmusikgruppen: BölOlle-låten

Här kommer låten vi spelade på min stipendieutdelning förra måndagen:


/S

Nice glasses for nice drinking...

Jag hittade superfina champangeglas på Lagerhaus idag, som jag är jättesugen på att köpa. De är lite högre än "vanliga" champangeglas, och gröntonade nerifrån och upp. Verkligen jättefina, och jag är så frestad att köpa dem. 29 kr/st, dessutom 30% rabatt på det. Åtta stycken borde väl vara lagom?


/S

Flowers of love


Att spontant få blommor utan någon speciell anledning, det gör mig löjligt glad! Att bli visad uppskattning bara för att, det gör mycket, och jag blir på väldigt bra humör efter det!
Den här fina buketten, givetvis i handen på världens finaste kille, mötte mig på centralen i torsdags.

/S

29 maj♥


Hade tänkt posta den här bilden den 29 maj, tre år efter den dag den togs, men det glömde jag av. Det är som en mindre resa i tiden faktiskt, det känns som om det är så himla länge sedan. Det var iallafall en underbar tid, då precis som nu!

/S

Sommar!

Nu är det äntligen sommar! På riktigt. Sommarlov då jag skrev sista tentan idag, och solen har verkligen hittat hit! Nu blir det till att sola och ta vara på denna underbara tid och bara njuta! Snart slipper jag dessutom vara ensam...

/S

RSS 2.0