Dagens fynd!


Här är dagens fynd från ... Gina Tricot såklart! Av allt det jag lade upp
bilder på härom dagen så var det bara nr. 2 på den här bilden som
jag tyckte var fin och satt snyggt på. Jag hittade istället an massa snyggt
idag, lite som kompensation kanske. Jag kommer säker att köpa fler av
både linnet och de två topparna längst ner, inte bara pga namnet!
Jag är riktigt nöjd med mina inköp, kommer att längta som en galning
efter att få inviga dem! Men det kräver såklart mer vårväder än vad
vi har här. Längtar efter min skinnjacka nu...

/S

OS-GULD!!


TJOHO, OS-GULD!!! Grattis Richardsson, Olsson, Söderberg och Hellner!

/S

Favorit


Återanvänder en fin bild från i somras, avslappnad, somrig och kärleksfull!

/S

Fint från Gina Tricot!

Jag har hittat mycket fint på Gina Tricots hemsida, min favoritaffär som de flesta vet... Börjar med att visa toppar/överdelar som jag hittade, roligt med svart nu när det snart är vår och allt!

Tycker att alla dessa var riktigt fina, kan sitta fint när man kan börja klä upp sig igen! Återkommer med fler fina plagg senare... =)

/S

Snö i Göteborg...

Jag lovade Viktoria bilder från snökaoset här i Göteborg... Här kommer de:






En hel del snö här alltså... Mer är på gång.

/S

Lämnar skåne...

0-4f4d393f5b70b022df73f9bb6cd290ba.png

Lämnar skåne och slasket, men är tydligen påväg mot ett snökaos utan dess like hemma. Känns svårt att tro på när man är så långt bort från det. Hoppas att det går att hantera iallafall, och att mitt tåg inte blir allt försent.

/S


Sommar...

Jag passar på att lägga upp ännu en somrig bild nu när det snöar här i Göteborg Lund...


/S

Sitter på...

0-66cd786b31552e00b4c4d0472a28ad27.png

Sitter på tåget mot Lund och ett par dagar hos tjejerna. Jag hör rykten om snöstorm, får hoppas att tåget inte blir försenat... Mitt internet hemma har inte funkat på typ en vecka, därför har jag varit lite off. Hoppas de fixar det innan helgen.

/S


Alla hjärtans...

2dd7663ad339453f9c925ab90b153b95.png

Alla hjärtans dag, och vi tog en mysig vinterpromenad! Vår traditionsmiddag hade vi ute på restaurang igår. En underbar helg har vi haft tillsammans. Som vanligt...

/S


Torsdag...


Kan inte sluta tänka på torsdag... Som jag längtar.

/S

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din...


Blir lika kär och glad varje gång jag hör den här låten...

/S

Jag vill ha! Version 2


Detta är något jag ska önska mig i födelsedagspresent... Även om inte det går så bra i Elitserien i år, så har MODO faktiskt ett historiskt lag som aldrig kommer vara detsamma igen. Därför vill jag ha årets matchtröja, signerad med samtliga lagmedlemmars autografer. Kommer nog aldrig att få en sådan möjlighet igen...

/S

Jag vill ha!


En nalle som man kan värma i mickron! Den är fylld med vetekorn, så att den blir alldeles varm och mysig♥
Från bluebox.se

/S

Sommarkänsla


Får riktiga sommarkänslor då jag tittar på den här bilden. Sitta på en brygga, sent en sommarkväll, se solen gå ner och det fortfarande är lite varmt... Att dessutom få göra det på värdens bästa plats i skogen i Norrland, och samtidigt ha avslutat ett samtal med den man älskar och saknar allra mest, det är lycka det.

/S

Älskade skjortor!

Gjorde två riktiga skjortfynd på Gina Tricot för någon vecka sedan. Tycker att det är riktigt snyggt, praktiskt och bekvämt att ha på sig. De jag köpte var visserligen lite stora på lilla mig, men det löste jag elegant med ett skärp i midjan. Två blå blev det, ingen färg jag brukar använda, men de var fina tycker jag.
Hittade dessutom ett riktigt snyggt linne som jag blev lite kär i. Det är inte så konstigt att en kompis sade en gång att det känns som om man går in i min garderob när man går in på Gina. Köper ju nästan alla mina kläder där...


Jag är också sugen på att köpa en jeansskjorta. Skulle vara riktigt snyggt till sommaren men jeans eller leggings och skinnjackan. Finns tre färger, och funderar egentligen mest på den svart/grå eller den ljusa. Den mörkare är nog lite svårare att matcha, liksom lite för "jeansig".

Det skulle nästan vara roligt att ta en bild på alla mina kläder från Gina, bara för att se hur många de faktiskt är. De har ju allt jag gillar, min stil, okej pris och hyffsat kvalitet för det priset.

Skärpet jag köpte var nästan lite stort, men coolt!

Känner att det är dags att rensa i garderoben och se till att hänga upp alla kläder som bör hänga, på galgar. Det får allt bli ett projekt, synd att man inte får galgar med när man köper kläder bara.

/S

Bad blogger...

Jag har varit ruskigt dålig på att blogga det senaste... Skyller på en bra helg, men världens bäste kille och mycket att göra innan dess. Lovar att återkomma senare!

/S

RSS 2.0