Sommarens shorts!


Jag hade inga snygga shorts till sommaren, så dagens mission blev att hitta ett par! Tajta ska de vara, gärna högre midja och helst i någon rolig färg. Det blev de på bilden, fast de är lite svartare i verkligheten. Riktigt höga i midjan är de också! Snygga och jag trivdes riktigt bra i dem. Hoppas bara jag vågar ha dem trots att de är lite moderna och "konstiga"! Bil från provrummet kanske kommer senare...

/S

Vinnande koncept 2011/2012?


Dessa tre herrar är de som ska leda MODO mot nya höjder under den kommande säsongen. De och en hel bunt nyförvärv/nykontrakterade spelare, juniorer och gamla rävar.

Jag håller tummarna och hoppas med hela mitt hjärta att det är en vinnande trio som står här, som kan ta MODO dit de inte varit den gågna säsongen. Det kan bara bli bättre!

/S

Popular?


Eric Saade - Popular

Fick det bevisat att jag itne hade helt fel som faktiskt gillade Popular! Kul att det gick så bra, han kommer nog att få en bra karriär... Det var faktiskt en riktigt bra final i år, även om det som vanligt var mängder med värdelösa låtar. Hittade flera favoriter. Vinnarlåten kanske inte var den allra bästa, men helt klart en värdig vinnare... Fler favoriter dyker nog upp senare =)

/S

Ensamvarg eller flockdjur?

Jag har funderat litegrann på vilken typ av person jag egentligen är... Ensamvarg eller flockdjur. Tidigare har jag alltid sett mig själv som en liten ensamvarg, kanske inte en som söker ensamheten, men en som trivs i tystnad och att vara själv ett tag. Jag klarar mig, behöver inte ha folk jämt som pratar, gör saker eller underhåller mig. Jag är bra på att bara umgås med mig själv, kanske lite musik, en bok, eller utsikt över havet en kväll med några måsar som enda sällskap. Jag har alltid tyckt om det, och kommer nog alltid att fortsätta tycka om det.

Nu har jag varit sambo i lite över en månad, och nu har jag funderat ännu mer på det här. Kan man var både ensamvarg och flockdjur?

Jag har under den senaste månaden märkt hur skönt det är att ha ett eget hem, att ha flyttat hemifrån och sköta mitt. Vad jag också märkt är hur tråkigt jag tycker det är att vara ensam i lägenheten. Att laga mat till sig själv, vilket jag knappt inte ens gjort än. Att vara ensam helt enkelt. Jag är så glad att vara två, att bo tillsammans med någon. Att jag inte flyttade från familjen med tillhörande sällskap nästan dygnet runt till en egen lägenhet där jag bara har mig själv, datorn och radion att umgås med. Jag är väldigt glad att vi faktiskt är två. Jag vet inte om jag hade fixat att laga bra, god och nyttig mat till bara mig varje dag, lägga mig före midnatt och ha ett rent, städat och snyggt hem på det sätt vi har nu.

Detta till trots är fortfarande ensamheten något jag värdesätter enormt mycket. Jag tror att man måste vara ensam ibland, för att tänka mer på vad man har när man inte är ensam och för att inte trötta ut sig själv. Att hela tiden umgås med folk tror jag tröttar ut en på ett sätt man inte tänker på. Att bo tillsammans med någon och umgås med den här personen hela tiden är påfrestande det också, speciellt om man inte växt upp tillsammans som man gjort med sin familj. Man blir trött av det, trots att man knappt märker av det. Även om samboskapet är något man längtat efter så är det nästan som att flytta ihop med en helt ny person, trots att vi nu känt varandra i lite över fyra år. Jag älskar att vara sambo, och jag älskar hela den här situationen, men det är lite som att lära känna varandra på nytt, vilket är påfrestande och lite uttröttande.

Att vara själv en måndagskväll från sex till halv elva är ju inte speciellt kul, iallafall om man inte gör något av det. Att uppskatta ensamheten och värdesätta den tror jag är viktigt, att inte känna att man blir lämnad själv och inte har något att göra och börjar tycka synd som sig själv. Istället känna att man tar hand om sig själv, gör något av tiden, så att man inte bara sitter av den och tycker att det är så hemskt tråkigt att vara hemma och inte ha någon att umgås med eller något att göra

Just nu är jag på konferens i Katrineholm med en av styrelserna jag är med i. Jag är inte ensam här, men jag är här själv, utan sambo. Jag gör något eget, någonting ensam. Det är väldigt skönt på flera sätt. Jag umgås med människor som inspirerar mig och gör mig glad. Jag är borta från hemmet en helg och byter miljö för en kort stund. Jag är själv ett tag för att sedan ha mer krafter till tvåsamheten igen. Att vara ifrån varandra lite är bara nyttigt tror jag. Att vara ifrån varandra ger ju lite tid till att faktiskt sakna igen, vilket antagligen inte hinns med så ofta när man bor ihop...

Om man nu ska knyta ihop alla tankar jag har om att vara själv, ensam, sakna och vara sambo, så tror jag inte att man är antingen ett flockdjur eller en ensamvarg. Jag tror att man är både och, man behöver lite av varje för att må riktigt bra, så är det för mig iallafall.

I natt sover jag ensam för första gången på över en månad. Vad skönt det ska bli!

/S - Även flockdjur är ensamvargar ibland...

(Vill bara tillägga några saker... Jag älskar att vara sambo, och vi har det hur bra som helst. Texten syftar inte heller till att lägga värderingar eller skillnader mellan begreppen själv och ensam som jag läst om på flera ställen. Inte heller handlar det om någon sorts egoboost, eller att hjälpa sig själv, det är jag inte alls bra på. Det är inte det den här texten handlar om. Den handlar om att vara ensam. Eller själv. Och sambo/hemmaboende.)

Lek med mig...

Ni måste se det här klippet... Hundar är bra underbara djur, inte hans fel att den dumma gubben inte vill leka med honom!


/S

Botaniska TrädgårdenYtterligare en bildbomb med blomsterbilder... Någon tycker definitivt om våren och blommorna! Jag och Henrik var på Botaniska trädgården en dag i veckan och kollade på alla vårblommor, underbart fint var det där! Vitsippsdalen, alla fina vårlökar och blommande magnolior, toppat med skinande sol och riktigt härligt varmt! Våren, och nästan sommaren, är äntligen här!

/S

Måndag, migrän och snuva...

Vilken dag... Känner mig som världens klumpigaste och sjukaste typ. Precis efter middagen, vid fem, får jag världens huvudvärk och typ migrän, kan verkligen inte sitta vid datorn, eller i ljuset över huvudtaget. Lade mig och vilade/sov fram till halv sju och nu sitter jag supersnuvig i soffan och förbereder mig för att gå och handla lite... Behöver diskmedel, kyckling, yoghurt och mjölk bla. Hade varit skönt att få det gjort, samtidigt som vi har en stor disk som väntar här hemma, samt lite dammsugning att göra i morgon. Men that's life när man flyttat antar jag.

Hoppas på en bättre dag imorgon!

/S

Underbara vår!Vi har alldeles underbara körsbärsträd på framsidan utanför vårt hus. Något av det mest tacksamma man kan fota i och för sig, men det blir iallafall sjukt fina foton! Nästan lite för fint... Dessa hamnar nog i 2011 års fotobok!

/S

Fotoblogg på g?

Det börjar nästan bli en fotoblogg det här... Bara massa fotograferade bilder nu.
Men det är så på våren, blir alltid lite extra fotosugen! Nu kommer två bilder på påskriset som vi har här hemma, riktigt fint faktiskt! Något jag tycker väldigt mycket om att fota är närbilder så jag är faktiskt riktigt sugen på att köpa en digital systemkamera, som är grym på att fota närbilder.

/S

RSS 2.0