Nytt och fint från HM - update

Såg just att klänningen som var snygg til formen men inte till färgen, elltså den rosa, fanns även i svart, vilket var mycket snyggare.

/S

Nytt och fint från HM

Jag hittade fyra skönheter till klänningar bland nyheterna på HM.com. Fyra riktigt fina klänningar som är snygga till det mesta.


Min favorit är utan tvekan den första, riktigt snygg och stark färg, och det är snyggt med osymmetriska axlar.
De andra är inte dumma de heller. Den tredje är snygg, men färgen passar definitivt inte mig. Sen tycker jag att det är rätt cool med leoprint, men har aldrig riktigt vågat testa. Om jag skulle göra det så skulle det vara iform av den andra klänningen på bilden.

Nu är det tyvärr så att jag inte ska/får köpa någon av de här klänningarna, eller något annat heller för den delen, för jag har shoppingförbud fram till och med efter julen. Så om någon bara vill vara lite extra anäll mot mig, ni vet what to do ;)

/S

I'm alive...

Ja, det har ju blivit lite dåligt bloggande det senaste... Har haft fullt upp med en massa saker, och när jag inte har haft det har jag haft fullt upp med att ta det lugnt och inte göra något. Det står iallafall bra till.

Imorgon kommer jag däremot vara lite sämre, blir ju tvungen att ta en spruta om vi kommer utomlands, och den är det lika bra att ta någon gång, den håller ändå i tio år. Usch, det är bland det värsta jag vet, men jag ska klara av det. Henkes mamma tar den på mig, så jag kan ligga i hans säng under tiden och hålla honom i handen...

Fy. Men jag ska vara stark och klara av det.

/S

Härliga höstbilder

Passade på att fota lite ute i eftermiddags, det var så himla härligt ljus ute. Jag tycker om att fota i motljus, det ger en väldigt läcker effekt tycker jag. Älskar solen dessutom!

/S

Lite annorlunda hockeybild...


Hittade en lite annorlunda och rolig hockeyartikel i Aftonbladet förut, där alla Elitserielag fick rita en egen teckning inför den kommande säsongen. Kapten Svartvadet fick nästan bäst betyg av de samlade konstverken! Tycker att det var riktigt tjusit ritat, av någon som mest brukar måla på annat sätt.

För er som vill läsa mer kan ni göra det här:
ARTIKEL

Kul initiativ!
(Bara tre dagar kvar...)

/S

Dags att börja ladda upp igen...!


Underbar film! Jag tittar och njuter och minns. 2007 var ett av de bästa åren i mitt liv, av många anledningar, och detta var en stor bidragande orsak. (Det andra var en viss ung herre två veckor senare, men det är en annan historia...)

Nu börjar jag verkligen ladda och tagga till inför säsongen som börjar på torsdag för vår del. Det bästa med hösten! Bered er på mycket hockey ;)

/S

My love


Fin kille det där.

/S

I min mp3

Tänkte att jag skulle göra en lista på vad man kan hitta i min mp3. Det är ganska blandat, och det kan ju vara kul att få lite nya influenser i musiklyssnandet =) Börjar med 15 låtar, kanske fortsätter en annan gång!

1. Volbeat - I Only Wanna Be With You
2. Håkan Hellström - Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg
3. Stefan Andersson - Father
4. Volbeat - Say Your Number
5. Amy MacDonald - Your Time Will Come
6. Abba - Like An Angel Passing Through My Room
7. Takida - Snypah
8. Hoffmaestro & Chraa - Seize the Day
9. Dire Straits - Lady Writer
10. Poets Of The Fall - Revolution Roulette
11. Tom Dice - Me And My Guitar
12. Stefan Andersson - Dreaming (Låten ligger längst ner i listan bland dem man kan spela...)
13. Dead By April - Carry Me
14. Amanda Jenssen - Charlie
15. Lars Winnerbäck - Jag Fattar Ingenting

Bubblare:
#1 Detektivbyrån - Hem Ljuva Hem
#2 Breaking Benjamin - Dance With The Devil

Jag tycker att det blev en riktigt bra blandning! De flesta band/artister jag lyssnar mer regelbundet på är representerade, och låtarna passar bra. En ganska bra musikprofil av mig faktiskt!
Nu vill jag tillägga att jag slumpade fram låtarna, och att jag endast hoppade över dem som är typ folkmusik och omöjliga att hitta, eller dem som redan varit med flera gånger på listan. Hoppas att Youtube (Myspace i ett undantagsfall) duger... Spotify är jag för dålig på för att länka till det här!

Enjoy!

/S

Nedräkning!Finally, inte långt kvar!

/S

Ett gott skratt på kvällskvisten!

Jag postar ett klipp som jag säkert har postat tidigare, men det är så jäkla kul, skrattar lika mycket varje gång!
Lyssna, njut och skratta - Historien om kon

Barn är allt bra härliga!

/S

Två veckor kvar!

Nu är det äntligen snart dags för eltseriestart i hockey igen! Det är typ det bästa med hela hösten. Äntligen blir det lite mål, action och fight igen! MODO ställer ett spännande lag på isen den här säsongen, med många nyförvärv, och ingen Peter Forsberg. Minst sagt spännande!

/SNågra stiltips från H&M


Jag är rikigt förtjust i H&Ms höstkollektion, och det är många av bilderna i katalogen som inspirerar mig i höst. Det som saknas för min del är ett par grovstickade strumpbyxor, sen är jag redo att möta hösten med iallafall lite stil!

/S


RSS 2.0