Med siktet inställt på fredag...


Vi på den mysiga Danmarksresan vi gjorde i lördags. Det är dåligt med
bilder på oss två tillsammans, men här är en i blåsten på båten.
Idag sade jag hejdå till honom igen på stationen i Göteborg och jag
hatade det varje minut, som vanligt. Nu gäller det bara att se frammåt
i en vecka, så ses vi på fredag igen redan. Det är tufft, men det går.
Det är klart att det funkar, för vad är alternativet egentligen?

/S

Dammiddag

På tisdag kväll ska jag på dammiddag med klassen och nollningen. Problemet (vilket egentligen inte är så stort...) är att jag ska på nollningens finalbankett på lördag kväll och jag har bara en klänning som är fin nog att ha på en sådan tillställning, vilket gör att jag måste ha den på båda middagarna, och det är inte så kul, iallafall inte när man ska gå med samma människor. Detta gör att jag måste köpa mig en ny klänning imorgon. Jag funderar på den här från Gina, den var lite enklare, men fin. Hoppas bara att den passar bra också. Men den blir säkert bra.

/S

Sista och första dagen

Igår jobbade jag sista schemalagda dagen på jobbet för den här sommaren. Det kändes faktiskt bra, men det blev lite vemodigt när jag gick och sade hejdå till alla, hur skönt det än var. Jag började faktiskt trivas där nu, och jag gillade de flesta av mina arbetskamrater riktigt mycket också! Men jag kommer säkert tillbaka rätt snart, ska ställa upp som timvikarie tänkte jag, och hoppa in om någon blir sjuk. För att det ska funka så bra som möjligt så gjorde jag så att jag fick delegering (tillstånd att dela ut mediciner). Då begränsas iallafall inte mina möjligheter att vicka. Nu är jag på väg till första skoldagen. Det har varit en hektisk vecka, och värre blir det, men nu blir det riktigt spännande! Idag är det en viktig dag av en annan orsak också! Idag kommer min älskade henrik hem! Som jag har jag längtat! /S

Imorgon äntligen♥


Imorgon kommer jag äntligen titta ut genom det här fönstret igen! ♥ Som jag har längtat!

/S


Danmark i helgen!

Jag och Henrik åker till Danmark på lördag över dagen! Det var det som var min födelsedagspresent till honom =) Så på lördag morgon åker vi klockan 9,30 från Göteborg med Stena Danica och anländes Fredrikshavn klockan 13,00 med en fin brunch i magen! Sen blir det kanske lite shopping och mys i stan innan vi äter middag någonstans och sedan tar båten tillbaka kl 20,00 och är tillbaka på hemmaplan runt 23 på kvällen. Det ska bli riktigt roligt tycker jag! Som en minisemester på en dag =) Jag tror att vi kommer att få det jättetrevligt! Kul att få göra något bara vi två, nu när vi knappt har någon tid tillsammans. Det som är roligt är att jag nu vet att Henrik ser fram emot det lika mycket som jag! Jag hörde äntligen av honom i natt♥

/S

Favoritbilder från Kroatien

Jag lånar några av Linas bilder från Kroatien och lägger upp dem här... (Klicka för större bild)

    
  
    
 

  

Många fina bilder verkligen, till minne av en underbar resa.
Tillsvidare hoppar jag över bildtexterna.

/S


Tortyr!

Jag har just epilerat benen för första gången... Det var tortyr! Visst de blev fina och förhoppningsvis så håller det i sig lite längre än vanlig rakning... Men det var då inte skönt!


/S

Sista natten!

Yes, nu bär det snart ÄNTLIGEN av mot sista jobbnatten! Skönt känns det! Sen är det två dagar kvar, 7-15,30 tisdag och onsdag. I nuläget betyder det alltså att schemat ser ut såhär:

Söndag: Jobba till 7, sen sova till typ 15. Därefter äta, duscha osv. Den dagen kommer gå rätt fort.
Måndag: Antagligen nollning hela dagen. Blir kul och kommer gå undan.
Tisdag+onsdag: Jobb 7-15,30. Upp kl 5 och sen jättetrött när jag kommer hem. Ska dessutom baka tills onsdagen hade jag tänkt. Jobb är bra, för det får tiden att gå.
Torsdag: Då börjar skolan på rikigt. Upp rätt tidigt då och så börjar allvaret. Sen är det spex på kvällen fram till typ 23. Då är det ju redan torsdag och det betyden att han är hemma! Det bär då antagligen av till Backatorp redan direkt efter spexet.
Helgen: Kommer bli underbar. Inget mer om det. Den får g hur långsamt som helst ♥
Så, en hel vecka planerad och kommer gå fort! Känns bra faktiskt. Fast lite hemskt att jag planerar mina dagar, veckor, mitt liv efter varannan helg... That's life right now...

/S

Rolig grej...

Vet ni vad som är en lite rolig grej? Det är att på mitt jobb (äldreboende i Backa) så satte de in en extra nattpersonal (3 ist för 2) på millennienatten... Av rädsla för att det skulle hända någonting. Det tycker jag var lite roligt. (Kanske snarare stört...)

/S

Vilken nolla jag är!

(Fast egentligen inte, eftersom just nolla syftar på en person med noll (0) poäng från högskolan, och det har ju jag, hela 45 st faktiskt.)

Första träffen idag med det som ska bli min nya klass. Verkade vara en hel del schyssta människor där. Trevligt att vara tillbaka på Handels igen, där trivdes jag bra. Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu... Hade det bra idag, och jag hoppas och tror att det blir minst lika bra om inte bättre de kommande veckorna!

Sovdags!

/S

Grattis käraste!

Henrik Hammastrand 20 år idag!


Hipp hipp hurra för idag blir du gammal! Lika gammal som mig :)
Hittade en jättefin bild från första dagen i Kroatien, glad över solen, värmen,
semestern, sällskapet och framförallt den första kroatiska ölen!

/S

Night working girl...

Sitter och äter en bulle och dricker cola på jobbet... Det är rätt så lugnt ikväll, och det är inte helt fel faktiskt. Bara det att man blir så trött när man bara sitter och inte har så mycket att göra. Ser verkligen fram emot imorgon runt klockan 8,00 när jag kommer hem, klockan 8,05 när jag ligger i min säng och 8,10 när jag sover! Om man bortser från det så ser jag fram emot nästa söndag av den enkla anledningen att jag då har jag jobbat klart min sista natt! =D Det blir skönt det.

Jag har en rolig historia som handlar om det här med att jobba natt... I helgen var ju Henke hemma i Gbg igen, och natten mot söndag sov vi hos honom. Mitt i natten vaknade jag och tyckte att det var för varmt så jag gick upp och öppnade fönstret och krånglade mig sedan ner i sängen igen. Sen vaknade jag igen, en stund senare och flyger upp ur sängen, helt livrädd! Jag hade drömt och så var jag väl inte helt vaken, för jag hade fått för mig att jag var på jobbet och sen gått in och lagt mig och somnat i någon av de gamlas säng! Med tanten i, på arbetstid! Efter en stund av rädsla och förskräckelse över att ha somnat på jobbet I en av tanternas SÄNG, så lugnar jag ner mig och kommer ihåg att jag faktiskt är i Backatorp och det är Henke som ligger bredvid mig. Det var riktigt skönt att komma fram till det faktiskt. Så kan det vara att jobba natt, och att nätterna innan varit så trött att det känts som jag skulle somna., då kan man bli så knasig att man får för sig saker.

Nu är det bara 1h 45 minuter kvar på mitt pass och tre timmar innan jag får sova! Underbart skönt. Hoppas att alla ni andra sover gott!

/S

Ligga sked♥


Bild tagen härifrån: http://www.elvisthecomic.com/

Bästa Elvisen! Så träffande!

/S

Playing: Takida - Burning Inside

Så har han åkt igen. Egentligen ska jag väl inte klaga, för vi har haft en underbart bra helg tillsammans. Jag har ju haft mina up's and down's som vanligt, fast mest på slutet såklart, men vi har annars haft det precis lika bra som vanligt. Det känns skönt, för det jag är mest rädd för, det är att något ska förändras. Allt det nya är så skrämmande. Jag ska nog stå ut två veckor till, sen är han hemma igen.

Nu ska jag snart ta mig mot jobbet. Det är inte alls motiverande faktiskt, att jobba natten. Man blir psykiskt trött på det, nästan mer än fysiskt.

/S

I just called...



to say I love you... ♥

/S

Imorgon...♥



Imorgon får jag äntligen pussa på min älskade igen, för då kommer han hem till mig!
Som jag har längtat! Nu hinner vi bara ses typ en timme innan jag måste åka och jobba hela natten, men det är verkligen värt det, för jag har längtat så mycket... Det blir iallafall först en timme, sen jobbar jag natten, och kryper sen ner i hans säng sådär framåt åttatiden på fredag morgon♥
Det har faktiskt gått lite bättre än vad jag trodde att det skulle gå, visst jag har haft mina up's and down's, men överlag så har det gått över förväntan. Antagligen är det för att jag har haft att göra hela tiden. Jag har ju i princip jobbat varenda dag sen han åkte, och de dagar jag varit ledig från jobbet så har jag haft andra saker att göra, träffat massa folk och så vidare. Så skönt att det gått så bra hitintills verkligen! Skönt att tiden kan gå fort ibland. Vilket den säkert inte kommer att göra imorgon, bara för att jag kommer längta så! Men vi ska iallafall ha det mysigt, jag, mamma, Linnéa och mormor på Varbergs fästning och äta vår årliga räkmacka!

Längtar efter dig och till imorgon!♥

/S

Väska från HM


Jag har hittat en snygg väska från HM's höstkollektion.
Ska bara fundera på om jag ska köpa den också, och
helst bestämma mig innan den tar slut i butik så jag
slipper ångra mig om den tar slut, det har jag fått nog
av!

Inatt blir det jobb...

/S

Nya album!

Två av mina favoritartister ger ut nya album nu i höst, närmare bestämt under september månad.
Det är Takida som är först ut, som jag skrev nedan, den 2 september, sen kommer Lars Winnerbäck den 21 september. Takidas album "The Darker Instinct" har jag beställt från Cdon.com, sen får jag se om jag även beställer Winnerbäcks album "Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen". Jag tycker att det är värt att lägga pengar på musik man tycker om. Kul med lite ny musik!
 

/S

Takidas nya album


Idag beställde jag Takidas nya album som kommer den 2 september! Hoppas på att få det rakt i brevlådan då!

/S

Älsklingen!


[Bild som inte går att infoga just nu...]

Jag hittade en bild på (vad jag tror och hoppas) är min käraste Henrik på mönstringen! Var inne på deras hemsida och letade efter adress och kom fram till nyheter och bilder... Gissa hur glad jag blev! Nu väntar jag bara på att det ska bli torsdag♥
(Kan ju tillägga att jag tror att det är han som står längst till höger, till hälften skymd... Jag tror att det är han.)

/S

[Update: Check my bilddagbok for picture!]

Love is in the air...



/S

Work work work...

Känns om om jag bara jobbar, sliter, åker buss, äter och sover. Men i morgon så blir det sista dagen på ett tag, sen blir det tisdag natt nästa gång. Jag har bestämt mig för att inte säga ett ont ord eller klaga minsta lilla på mogondagens jobb, det bara för att jag bytte ju bort den mot att få vara ledig förra söndagen när Henke åkte iväg, och det var värt sååå mycket. Om jag då klagar imorgon så är det precis som om jag klagar (lite) på att jag var ledig och inte jobbade då istället för imorgon. Lite löjligt kanske, men det är liksom en principsak för mig. Jag är så lycklig över att jag fick den söndagen ledig!

Nu ska jag ta och sova i min stora, nya sköna säng!

/S

Jobb idag också...

Åker strax till jobbet igen... Fick mig ett extra pass idag, sen ska jag jobba min söndag som jag av klara och förståeliga skäl inte jobbade förra söndagen. Denna veckan har jag jobbat tisdag tom söndag. Nästa vecka blir det fler nätter.

Skriver mer när jag är hemma, när nu det blir!

/S

Fina skor!


Vad tycks? Dessa köpte jag från HM, 349 kr, idag...

/S

Ny säng!

I morgon blir det (antagligen, peppar peppar) ny säng här hos mig! Pappa har lovat att följa med mig till Ikea imorgon efter jobbet, så då blir det åka av! Aldrig mer två personer i min 80-säng! Det skulle vara en rolig överraskning för honom när han kommer hem hit nästa gång =) Undrar bara om jag kan hålla mig... Tycker allt att det är lite spännande!


105 cm, here we vome! No more stenbänk! ;)

/S

It's love...



/S

Älskade Smulan! ♥

 

Det här var kvällens tidsfördriv, inlägget om kreativitet gjorde visst verkan... Ska kanske göra lite vidare putsningar men i stort sett är det klart. Jag blev rätt nöjd, hon blev lite för tjock, men för att inte ha tecknat på jättejättelänge så tycker jag att det duger. Pratade med Henrik för ett tag sedan och disskuterade lite kreativitet. Han trodde faktiskt inte att jag var så bra på att rita/måla/teckna, men det är ju inte så konstigt heller, det är väl inget man pratar så mycket om. När dessutom min kreativa ådra legat i vila så har det ju inte visats heller.

Här är ett foto på Smulan♥ :


Tur att man har någon att gosa med när älsklingen är borta!
Då är det jag som får ta hand om Smulan också, vi tar hand
om varandra! (Jag vet att det låter lite löjligt och barnsligt,
men det hjälper faktiskt lite).

/S


Bad, rainy day!

Här sitter jag ensam och uttråkad och tittar ut på regnet som envist droppar ner utanför mitt fönster.

Funderar på en massa saker... Till exempel hur ensamt det är här nu och hur tråkigt det är, varför den svenska sommaren bara var här i Göteborg en vecka när jag var utomlands och vart min kreativitet har tagit vägen... Jag som alltid var så kreativ, målade, klippte och klistrade, gjorde halsband och tecknade. Nästan allt har försvunnit. Ibland kommer det glimtar tillbaka, och jag blir full av idéer och kreativitet, men den känslan är flyktig och försvinner innan något är slutfört. Det känns som om tiden aldrig räcker till och att det är lättare att göra något annat.

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet och det är faktiskt nästan skönt. Skönare än att sitta här hemma ensam och stirra. Stirra på tv:n, ut genom fönstret eller bara rakt fram. Jobba tisdag-fredag + söndag den här veckan, sen är det nätter nästa vecka som gäller. När jag väl är där så är det helt okej faktiskt, men nu mellan passen, då är det inte roligt alls.

Nu ska jag försöka vara kreativ och visa att jag kan teckna...

/S

Smartbox?

Är det någon som har provat konceptet Smartbox? Jag funderar på att testa, men är det någon som har vidare erfarenhet än jag kanske?

Jag kan inte säga vad den ska vara till men, det går säkert att lista ut...  Jag har även en stor aning om vad den ska innehålla, men det är givetvis mer hemligt! Jag tror att det kommer bli riktigt bra och det blir säkert uppskattat också =) Mer får ni veta efter att det har överlämnats!

Nu ska jag nog till stan och klämma på den lite så får vi se om det duger!

/S

It breaks my heart to see you leave...



Här sade jag "hejdå" "vi ses snart igen", till min älskade tidigare idag. Det var
inte det roligaste jag gjort... Att inte få veta när vi ses nästa gång, eller hur länge.
Att inte ha möjligheten att ses mitt i veckan, ringa när som helst eller att bara
tigga till sig en kram... Det är faktiskt hemskt. Fast vi ska klara av det, det har vi
lovat varandra!



Han fick iallafall åka ett extra långt tåg, det var coolt! Det var två "vanliga" tåg
ihopkopplade till ett långt!
Inte för att det vägde upp att det förde bort H från mig förstås...

/S



Home is where your heart is...



♥♥♥

/S

RSS 2.0