Tankar under den bästa av kvällar...

Jag måste på något sätt sammanfatta denna dag innan jag går och lägger mig och sover en skön natts sömn...

Karin och jag var båda tveksamma. Med pepp och övertalningar från andra och främst oss själva bestämde vi oss. Vi SKA gå på Winnerbäck i Lisebergshallen den 28 oktober -07. Det var nog ett av de bästa beslut vi tagit, vad vi hade ångrat oss om vi inte gått...

Det är nästan svårt att beskriva, men det var så sjukt bra, underbart, magiskt, you name it! De 350 kronor biljetten kostade och sammanlagt nära 400 kronor var det helt klart såå värt att lägga ut. Winnerbäck ÄGDE hallen ikväll liksom han gjort de tidigare kvällar han spelat där i veckan. Han sjunger och vi tar till oss, det går rakt in i hjärtat och ligger där och värmer. Låtarna han spelade var så bra, nästan alla de jag vill höra spelades och mycket nytt var med.

En av låtarna heter "Jag har väntat på ett regn..." och fortsätter: "...att förlora mig i..." och det är just vad man kan kalla denna kväll. Alla som bor eller var i Göteborg i kväll vet om att det har blåst och ösregnat i staden hela eftermiddagen och kvällen. Jag är just nu på väg att bli varm och torr igen efter att ha varit totalt dränkt. Det fina med detta är att det faktiskt inte spelade mig så stor roll just i kväll, jag är lycklig ändå! Kan man vara annat efter en sådan underbar konsert?!? Tror inte det... Jag förlorade mig i regnet med mina kära vänner och hade det bara allmänt bra och var glad trots höst ovädret som drabbat Göteborg denna gulddag. Farväl Jupiter och Gå på vatten är mina två favoritlåtar från den nya skivan Daugava och de spelades båda två, plus en massa andra guldkorn.

Det är ju faktiskt så att Winnerbäck trots allt inte var den ända stora händelse i stan denna dag. IFK Göteborg mötte Trelleborg i en fotbollsmatch på Nya Ullevi som kom att betyda att IFK numera kan titulera sig som svenska mästare för artonde gången. Vädret var uruselt på stadion, men det störde inte de 42000 som var där ochsåg matchen. Faktum är att jag är lite avundsjuk på dem som hade förmånen att se den live och inte höra radion referera den.

En sammanfattning blev det, en lång sådan. Kanske skriver mer euforiska, lyriska och lyckliga inlägg i morogn då jag är pigg och glad igen! Inte för att jag inte är det nu, men ni fattar vad jag menar :)

Puss, god natt och ha det bra, nu skall jag lyssna på underbar musik innan jag somnar!
/Sandra

Utmanad

Jag blev utmanad av Emma att skriva sju sanningar om mig själv.

Detta är mina sju sanningar:
1. Jag har ett ganska stort behov av att dokumentera mitt liv, detta märks främst genom bilddagboken, bloggen och min dagbok.
2. Min musiksmak är rätt bred. Jag lyssnar på allt från hårdrock till svenskt. Takida, Håkan Hellström, svensk visa, disneylåtar, rock, reggea och pop... Dock blir det nog mest svensk musik just nu faktiskt.
3. Jag älskar hockey! Hockey och då framförallt MODO (även sport i allmänhet) är en stor del av mitt liv! Folk tror inte att lilla jag som inte verkar så aggressiv gillar en såpass "farlig" sport.
4. Jag är allt för dålig på att städa och att gå och lägga mig i tid.
5. Jag är just nu oerhört skoltrött, så det är rätt underbart med lov nu! Jag har en konsert med Winnerbäck och en endagstripp till Stockholm att se fram emot!
6. Några saker jag verkligen vill uppleva är midnattssolen, norrskenet och den nordnorrländska fjällvärlden.
7. 2007 har nog varit det bästa året i mitt liv, alla kategorier! Det hände en massa saker sm gjort mig lycklig och till den männsika jag är idag undeer våren och sommaren, jag vill inte på några villkor vara utan dem!

Jag utmanar:
Laura
Viktoria
Lisa
Anders
Sandra

Takida!

Den 29:de september var jag, Henrik, David, Niklas, Linnéa Sofia och John på Takidakonserten på Lisebergshallen. Det var vekligen så bra! På deras hemsida kan man kolla på kommande spelningar (på vilken sida kan man inte det ^^). Såg för ett tag sedan att de skall spela på ett ställe i Borås som heter X&Y den 9:de november och idag kollade jag upp det lite närmare. Det kostar 160 kronor och man kan beställa via borås turistbyrå. Jag är lite sugen faktiskt! Någon som vill följa med? :D

Jag ger er en av mina favoritlåtar med Takida: Losing

En av de nyare låtarna från den nya skivan kommer här: Curly Sue.

Jag har en förskräcklig huvudvärknu, så jag funderar på att sova en stund...
HA det bra, kramar Sandra

RENT!!!Ja, som jag tidigare skrev lägger jag nu in klipp från Rnet - the musical. Den är verkligen jättebra, se den!
Detta är öppningslåten, det finns andra som är minst lika bra, tror jag ska lägga upp fler :P

Detta är nog den låt som är mest känd från musikalen, La vie Bohem. Den är verkligen jättebra den med!

Se fram emot fler bra klipp ;)

Puss så länge! Kramar /Sandra

Long time no see

Ja, det var ju ett tag sedan jag skrev nu, tiden går och det kan man ju inte göra så mycket åt. Speciellt inte när man går i skolan och har en massa saker som jämt tar upp all tid man har och inte får den att räcka till för det man vill göra. Får man den inte att räcka till till det man verkligen vill göra finns det ju inte ens chans att jag kan sätta mig att göra något som jag inte prioriterar så högt som då tillexempel att blogga. det är visserligen skönt att skriva av sig och jag kanske kommer in i en sådan period en gång, men inte just nu. Just nu känns det mest som ett måste som jag skjuter upp så mycket som möjligt och det låter ju inte så bra...

Jaja...

Den här helgen har det hänt mycket och lite på samma gång. I fredags var jag, Karin och Laura hos Viktoria i Mölnlycke på filmkväll, vi lyckades med att se rte filmer på kvällen/natten innan vi somnade sött nere i brygghuset, mycket godis och kladdkaka åkte det ner också. Kan bara rejomendera er att se Rent, det måste vara en av världens bästa filmer och musikaler!!! Se den, ta den till er, känn med, gråt och älska!

Efter den folmkvällen var jag hemma runt tre tror jag, då åt jag och gjorde mig fin, sen bar det av upp till Backatorp och min Henrik klockan sex. Jag blev uppskjutsad av far min, tur det, nu tog "det bara" tjugo minuter istället för den timme och kanske tio minuter det skulle tagit om jag hade tagit bussen istället. Vi tittade iallafall på två filmer igår, två anime-filmer, "Min granne Totoro hette den andra och den andra var med Naruto, typ "Naruto the first movie" hette den. De var bra båda två även om de inte är riktigt min typ av filmer. Sen stannade jag där över natten. Senare tog vi en promenad som senare visade sig sluta med en bergsklättring och brottningsmatch på en gräsmatta. Det var kanske inte rätt timing med mina högklackade skor^^ Ett tips: ta gå inte i skogen med högklackade skor och framför allt, klättra inte i träd med dem!

Detta får räcka för nu, skriver mer sen, kommer säkert lägga in klipp med Rent senare, bara för att de är så sjukt bra!

Puss hej/ Sandra

RSS 2.0