Vinterns jacka

Efter en slitig dag på stan för ungefär fyra år sedan hittade jag min nuvarande vinterjacka. Det är absolut inget fel på den, utöver att den är just fyra år gammal. Dessutom är den väl inte den alla varmaste jackan man kan ha heller, speciellt inte när man får sådana vintrar som denna som var... Hur som helst är jag sugen på en ny jacka och jag tror att jag har hittat den perfekta vinterjackan!


(Klicka på bilden för länk till sidan)

Visserligen är den ganska dyr, men den är varm, skön, snygg och den kommer att hålla i många år!

/S

Thailandsplaner

Vi planerar att åka till Thailand under jullovet, och vara borta ca två veckor. Än så länge är det bara i planeringsstadiet, och knappt det. Vi är verkligen sugna båda två och vi hoppas att det går att få ihop!

Visst blir man lite sugen:Har ni tips får ni hemskt gärna dela med er av dem till mig!

/S

Fint...


Underbar solnedgång från Tysklandsbåten...


Underbar pojkvän...

/S

Beställning från H&M på väg...

Det blir visst mycket kläder i bloggen nu för tiden... Ledsen för det, ni som inte tycker om det, och ni som gillar det; enjoy!

Jag blev så sugen på det som var på min önskelista i förra inlägget, att jag gjorde en beställning... Egentligen var det så att kjolen somjag var allra mest sugen på äntligen fanns i lager igen efter att ha varit slutsåld ett bra tag. Lika bra att beställa tänkte jag, och slängde med detta i den virituella shoppingbagen:


Visserligen blev kjolen svart, men jag orkade inte byta det från originalbilden... Klänningen och skärpet kommer nog i denna veckan, kjolen och toppen lite senare... Kjolen är jag nog mest sugen på! Vill ha en snygg höst!

Jag har ännu mer nya kläder som jag inte har visat, får ta och göra det lite senare... Ska försöka variera bloggen lite, inte bara ha inlägg om kläder!

/S

Önskelista från H&M

Jag tycker verkligen att H&M har blivit bättre det senaste året och för tillfället hittar jag hur mycket som helst som jag tycker är snyggt! Blir faktiskt lite inspirerad trots att det är höst.


Titta bara på det här. Jag som har blivit lite insnöad på kjolar den senaste tiden tycker att den här är jättesnygg, och helt perfekt att ha till vardags! (Dessvärre är den slut i min storlek...) Klänningen likaså, och man kan piffa till det hela med snygga skärp, som tro det eller ej är i äkta läder, och boots eller stövletter med lite klack. Det kanske blir en bra höst trots allt.

/S

Lyx vs. budget?


Jag hittade precis ett par skor på Din Sko som ser nästan precis ut som de från Nilsons. De är ganska mycket billigare, 500 kr istället för 1200. Visserligen är det äkta skinn i dem från Nilsons, och det är nog värt det tillslut.

/S

Höstskor


Nu kommer ju hösten och då börjar det bli dags att skaffa lite nya och varmare kläder igen... Jag har inga höga stövlar till höst/vinter, och inga boots som jag tycker så mycket om, men nu har jag hittat två par som är näst intill perfekta! 3000 kommer det gå på totalt om jag köper bägge paren, och det är acceptabelt tycker jag, det är ju trots allt höts/vinterskor i skinn. Vi får se vilka av paren det blir...

/S

Long time no see...

Det blir sällan tid över för att blogga under sommaren, trots att det är då man tror att man ska ha som mest tid. Jobb, utflykter och plugg tar faktiskt upp det mesta av tiden man har. Nu ska det bli bättre iallafall!

/S

RSS 2.0