Dagens lunch

Jag kallar dagen lunch för grekisk omelett med smak av tre sorters ostar. Tog lite av vad jag hade i kylen och lade på lite extra för att det ska bli riktigt gott.
Ser kanske inte jätteaptitligt ut, men det smakar gott!
Jag stekte upp lite gul lök, sen hälde jag över äggblandningen bestående av 2 ägg, salt och peppar, kryddade med lite timjan, ringlade över lite ädelost på tub, lade på två klickar vitlöksost och smulade slutligen över lite fetaost.
Krämigt, mättande och riktigt lättlagar, precis min melodi!
/S

Problem med blanka rader...

Det verkar som om jag har svårt att publicera inlägg som innehåller blankrader... Vilket såklart är tråkigt, för det ser så hoptryckt ut. Undrar om det är webbläsaren som är problemet?
Nu ska jag ta tag i tvätten. Kul när det är så här soligt, men vid 13 är jag fri iallafall.
.
/S

Favoriter

Tänkte att jag skulle göra ett inlägg om mina favoritlack. Det är dessa som jag använder lite oftare än alla de andra. Jag skulle uppskatta att jag har ungefär 30-40 olika nagellack, men några använder jag oftare än andra, och vissa blir ju såklart favoriter!
Från vänster till höger:
*OPI - Up Front & Personal * Depend - 105 * H&M - Blue Wave * Mavala - Feminine * Isadora - 123 Apricot * H&M - Ocean Sand * Depend - 194 * OPI - The One That Got Away*
Lacken kostar ungefär så här:
OPI: 150 kr
Depend: 29 kr
H&M: 30 kr
Mavala: 45 kr
Isadora: 69 kr (detta var på rea; 29 kr)
Generellt sett så är OPI nog en favorit, men vem har råd att lägga 150 kr på ett nagellack egentligen? Formulan är väldigt bra, och man får en stor volym när man köper en flaska.
Depend är nog det märke jag har flest olika lack ifrån, mest för att det är såpass billigt att jag känner att jag har råd att köpa många och testa olika färger. Lacket har en tendens att torka lite i flaskan, men det känns ändå överkommligt. Mitt favoritlack (105 på bilden) är från Depend.
Lacken från H&M är inte heller några högkvalitativa nagellack, men det är kul att testa! Det ljusblå som syns på bilden har jag testat nu, faktiskt ingen favorit... Det var alldeles för ljust, så det såg bara konstigt ut på. Det bruna har jag faktiskt inte testat heller än, mer än på papper, men det blir nog bättre än det blå! Jag har en liten förkärlek till lack med mycket glitter och shine i, syns det? =)
Isadora är ett mäsrke jag inte använder så ofta, mest för att jag tycker att priset inte överrensstämmer med innehållet i flaskan... Färgerna är inte så snygga att de är värda att lägga en massa pengar på. De flesta av de Isadoralack jag äger eller har ägt har jag nog köpt på rea.
Om man vill ha ungefär det man betalar för och dessutom vara nöjd med det i efterhand så är Mavala ett bra val. Man har många snygga färger att välja bland och flaskan håller sig relativt länge. De blir oftast riktigt bra när man målar med dem också.
Mer nagelinlägg kommer, var så säkra!
/S

Ny dator!

Nu bloggar jag för första gången från min nya Macbook! Det känns faktiskt riktigt bra och det är hur roligt som helst att ha en ny dator... Spännande med någonting man inte kan med från början =) Det är ju lite svårt, men jag lär mig sakta med säkert OS x!
/S

I väntans tider...

Idag ska min nya dator äntligen komma! Jag bestämde mig i förra veckan att det faktiskt skulle få bli en Macbook, så i torsdags beställde jag den, och nu är den nästan framme! Tydligen var leveransen här och vände igår när jag inte var hemma, vilket är lite lagom störande... Men snart så har jag en ny dator att blogga ifrån!

/S

Utdöende favorit...

Ett av mina absoluta favoritlack, Depends 105, håller på att gå ur tiden... Det upptäckte jag idag då jag gick och spanade lite på rean på Lindex. Hittade lacket i en låda med rea-nagellack, så jag antar att det är på väg att utgå ur Depends kollektion. Det blir en perfekt vitgenomskinlig färg, fullt med silverglitter, passar perfekt om man inte är sugen på så mycket täckande färg, men ändå en fin finish.


Min favorit...
Köpte två stycken nya trots att det jag har inte är riktigt slut än. Lika bra att spara lite!

/S

Dagens naglar

Jag har just haft en omgång naglar målade med mitt OPI-lack från Katy Perry-kollektionen, The one That Got Away, vilket är ett väldigt färgstarkt lack.

Efter en sådan omgång blir jag oftast sugen på någon ljusare färg som inte är lika "tung", och inte minst så är det bra för naglarna att variera lite och inte dra i sig massa färg hela tiden.

Nu har jag gjort en ny manikyr, lite åt det franska hållet, men istället för vitt tog jag ett av mina absoluta favoritlack som är lite genomskinligt vitt med massa glitter i. Riktigt fint även på hela naglarna!


Färgen heter 105 och är från Depend. Sen några lager överlack på det, så att det håller bra.

Riktigt nöjd faktiskt, speciellt eftersom jag lade på färgen på tipparna helt förhand, utan mallar eller någonting.

/S

Sugen på en Mac...?

Min dator är ju som bekant för de flesta vid det här laget skulle jag tro, inte helt hundra... Stänger av sig, hänger sig och klagar på diverse problem. Innan hösten ska jag ha en ny dator tänker jag mig, men är inte helt klar över vilken modell/fabrikat jag vill ha. Vad jag vet att jag vill ha är en dator som inte krånglar så att man slipper bekymra sig om det, en dator som är relativt lätt så att man kan ta med sig den och den ska vara allmänt lätt att hantera.
Av dess anledningar, och att jag inte hittat någon PC jag gillar, har jag blivit sugen på en Macbook...


Det som är negativt är att den kanske är lite dyr, med studentrabatt kommer den att kosta ca 8300kr, sen kan det kanske vara svårt att lära sig ett helt nytt operativsystem... Det är också många som talar så extremt illa om Mac, att det inte är bra datorer alls. Svårt att avgöra!

Ska iallafall överväga detta noga. Att det är så lite problem med Mac är verkligen ett stort plus!

/S

På önskelistan!


Näst på tur på önskelistan över saker till lägenheten står en svart jordglob. Riktigt snygg inredningspryl som vi varit sugna på ett bra tag, redan innan vi flyttade faktiskt... Problemet är bara att den är så dyr, 799 på Mio, och ännu lite dyrare på Bokia. Än så länge har vi inte riktigt råd att köpa dyra inresningsprylar som vi inte behöver, men någon gång i framtiden, då!

/S

Finaste...

Om ni vill se ett riktigt fint klipp, och kanske gråta en skvätt, kolla på det här... Hur fint som helst.


/S

RSS 2.0